masteRofPoker je napisao/la: Ma jest vise, uvijek nesto u samom finisu. To je zato sto ne zabijemo na vrijeme i cao. Bez datog gola u gostima ja mislim da nema boda a kamoli bodova.
Nema veze idemo dalje. Jos puno utakmica i gostovanja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
masteRofPoker je napisao/la: Ma jest vise, uvijek nesto u samom finisu. To je zato sto ne zabijemo na vrijeme i cao. Bez datog gola u gostima ja mislim da nema boda a kamoli bodova.
Nema veze idemo dalje. Jos puno utakmica i gostovanja.
Koji lipićanonimni je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la: Ma jest vise, uvijek nesto u samom finisu. To je zato sto ne zabijemo na vrijeme i cao. Bez datog gola u gostima ja mislim da nema boda a kamoli bodova.
Nema veze idemo dalje. Jos puno utakmica i gostovanja.![]()
Baš me nasmijao dobro.LBJ MVP je napisao/la:Prolaze dani,a ništa od pustinjskog skočimiša.
Oj placa.zgembo89 je napisao/la:na ekranu pisalo GRA ja mislio Zvijezda Gradacac
hahahahahhahahhah ja sam oplako maloprijeSA1946 je napisao/la:Oj placa.zgembo89 je napisao/la:na ekranu pisalo GRA ja mislio Zvijezda Gradacac![]()
gled'o cijelu utakmicu Sarajevo Gradina i na osnovu GRA kont'o zvijezda gradacac.Idol majkemi.
Ovo nije smijesno kad se procita na ovoj temi ,al je smijesno kad se procita na FKS temiSA1946 je napisao/la:Oj placa.zgembo89 je napisao/la:na ekranu pisalo GRA ja mislio Zvijezda Gradacac![]()
gled'o cijelu utakmicu Sarajevo Gradina i na osnovu GRA kont'o zvijezda gradacac.Idol majkemi.
Titova-Juga je napisao/la:. . . da fak
BIHfan je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ko je povrijedio Aguera? Da mu spomenik dignemo
Svjestan sam toga da ovoj diskusiji nije mjesto ovdje, medjutim stvarno ne mogu da presutim ovoliku kolicinu neistine u jednom postu.Amoxicillin je napisao/la: prvo,
tvoj i bilo čiji pogrešan izbor srednje je vaša stvar, neko je odabrao smišljeno, neko ne,
drugo, ja znalaca? i jesam i nisam ( uz dužno poštovanje, bosniacum me zna pa ako ne vjeruješ nek ti kaže da sam u našem razredu što se tiče tehnologije, mreža i računara bio tata), i nisam ni đaba učio sve te pojmove, vrste mreža, vrste vodova, prenosne sisteme, pi*ke materne, i ti dođeš i uzmeš mi/i većini drugih (koji su upisali da nastave ono što im ide )mjesto redovnog studenta a mi moramo iskeširat 1.8k da nastavim jer ne znam onu nelogičnu matematiku ( da ja sad ne moram plaćat' to bolio bi me tuki jel' ide neko iz medrese ili ne, al pošto ja moram platit da bi nastavio, a neko će na budžetu živit' pravo bez brige hoće li mu prosjek biti iznad 8,0 ili više da bi prešao u redovite),i tebi ako ima veze nejednačina s apsolutnim vrijednostima ili jednačine s logaritmima sa telekomunikacijama ili mrežama, onda ja fkt ne znam, ja bih to prije stavio na pmf.
Moja profesorka i profesori, inžinjeri saobraćaja su rekli da je matematika pro-forme tujer se fax vodi pod tehničkim. Ili si ti mjerodavniji od njih.
PS: matematika se ne može nabubat', bubali su mnogi, pa su loše prošli, ili imaš dobar temelj i znaš raditi ili nemaš i ne znaš
Treba otvoriti temu fakultetsku pa tamo pisati,ali ovo sto sam procitao amoxicilin je dosta toga dobro rekao...ali npr. ne treba zabraniti ljudima upis nekog faxa ali treba onima koji su isli srednju skolu za upis tog faxa dati neke dodatne bodove...npr. kod gledanja predmeta koji se boduju..kao prijemni treba ubaciti pored matematike i neki strucni predmet.jer po ovoj sad logici,najbolje je upisati srednju prehrambenu,ili sumarsku ili neku 10u u kojoj ces uz malo truda imati prosjek 5.0 4 godine,otici na koje takmicenje ako se potrudis i onda na faxu zbog prosjeka upadnes na budzet pa ti nije mrsko ni obnoviti jer prvu godinu nisi platio 1.800KM...ali opet fakultetima je svejedno ko ce upasti na budzet,njima je vazno da od samofinansirajucih uzmu po 1.800 a i ovi na budzetu ako obnove njima jos boljeLiliumBosniacum je napisao/la:Svjestan sam toga da ovoj diskusiji nije mjesto ovdje, medjutim stvarno ne mogu da presutim ovoliku kolicinu neistine u jednom postu.Amoxicillin je napisao/la: prvo,
tvoj i bilo čiji pogrešan izbor srednje je vaša stvar, neko je odabrao smišljeno, neko ne,
drugo, ja znalaca? i jesam i nisam ( uz dužno poštovanje, bosniacum me zna pa ako ne vjeruješ nek ti kaže da sam u našem razredu što se tiče tehnologije, mreža i računara bio tata), i nisam ni đaba učio sve te pojmove, vrste mreža, vrste vodova, prenosne sisteme, pi*ke materne, i ti dođeš i uzmeš mi/i većini drugih (koji su upisali da nastave ono što im ide )mjesto redovnog studenta a mi moramo iskeširat 1.8k da nastavim jer ne znam onu nelogičnu matematiku ( da ja sad ne moram plaćat' to bolio bi me tuki jel' ide neko iz medrese ili ne, al pošto ja moram platit da bi nastavio, a neko će na budžetu živit' pravo bez brige hoće li mu prosjek biti iznad 8,0 ili više da bi prešao u redovite),i tebi ako ima veze nejednačina s apsolutnim vrijednostima ili jednačine s logaritmima sa telekomunikacijama ili mrežama, onda ja fkt ne znam, ja bih to prije stavio na pmf.
Moja profesorka i profesori, inžinjeri saobraćaja su rekli da je matematika pro-forme tujer se fax vodi pod tehničkim. Ili si ti mjerodavniji od njih.
PS: matematika se ne može nabubat', bubali su mnogi, pa su loše prošli, ili imaš dobar temelj i znaš raditi ili nemaš i ne znaš
Kao prvo matematika je sve osim nelogicna, moze biti dosadna, nezanimljiva, smor, kako god, ali je sigurno vrlo logicna i cak sta vise maksimalno prirodna stvar (da se razumijemo ni ja nisam neki fanatik iste, medjutim ovo su cinjenice).
To sto ti nisi naucio i moras 1.8 k iskesirati je cisto tvoja greska, a ne nekoga petog ili desetog (bio u istoj situaciji i nikog drugog do li sebe nisam krivio).
Jos mi je tragikomicno da ti je neki profesor rekao da matematika nije bitna na tehnickom fakultetu, pa gdje je onda bitno, na medicini, bosanskom jeziku i knjizevnosti, pravu...? Sve ti se u tome sto si ti odabrao da studiras svodi na razne vrste signala, a ti se signali opisuju matematicki, upravo pomocu logaritama, apsolutnih jednacina, trigonometrije i slicno. Kod mene, na mom fakultetu (elektrotehnika u Tuzli) vecinu najboljih studenata cine gimnazijalci, dok je manji broj onih koji su iz elektrotehnicke skole (iz koje sam i ja da ne bi neko pomislio kako branim gimnazijalce), tako da to o cemu ti pricas kako ti isti ne bi trebali imati isti status kao mi (koji smo iz tehnickih skola) stvarno nema veze sa realnoscu.
e prvo da odgovorim ovom gore dečku pošto nije onaj naš "bosniacum lilium" nego neki sad divlji(znači stari forumaš nije)Melo15 je napisao/la:Treba otvoriti temu fakultetsku pa tamo pisati,ali ovo sto sam procitao amoxicilin je dosta toga dobro rekao...ali npr. ne treba zabraniti ljudima upis nekog faxa ali treba onima koji su isli srednju skolu za upis tog faxa dati neke dodatne bodove...npr. kod gledanja predmeta koji se boduju..kao prijemni treba ubaciti pored matematike i neki strucni predmet.jer po ovoj sad logici,najbolje je upisati srednju prehrambenu,ili sumarsku ili neku 10u u kojoj ces uz malo truda imati prosjek 5.0 4 godine,otici na koje takmicenje ako se potrudis i onda na faxu zbog prosjeka upadnes na budzet pa ti nije mrsko ni obnoviti jer prvu godinu nisi platio 1.800KM...ali opet fakultetima je svejedno ko ce upasti na budzet,njima je vazno da od samofinansirajucih uzmu po 1.800 a i ovi na budzetu ako obnove njima jos boljeLiliumBosniacum je napisao/la: Svjestan sam toga da ovoj diskusiji nije mjesto ovdje, medjutim stvarno ne mogu da presutim ovoliku kolicinu neistine u jednom postu.
Kao prvo matematika je sve osim nelogicna, moze biti dosadna, nezanimljiva, smor, kako god, ali je sigurno vrlo logicna i cak sta vise maksimalno prirodna stvar (da se razumijemo ni ja nisam neki fanatik iste, medjutim ovo su cinjenice).
To sto ti nisi naucio i moras 1.8 k iskesirati je cisto tvoja greska, a ne nekoga petog ili desetog (bio u istoj situaciji i nikog drugog do li sebe nisam krivio).
Jos mi je tragikomicno da ti je neki profesor rekao da matematika nije bitna na tehnickom fakultetu, pa gdje je onda bitno, na medicini, bosanskom jeziku i knjizevnosti, pravu...? Sve ti se u tome sto si ti odabrao da studiras svodi na razne vrste signala, a ti se signali opisuju matematicki, upravo pomocu logaritama, apsolutnih jednacina, trigonometrije i slicno. Kod mene, na mom fakultetu (elektrotehnika u Tuzli) vecinu najboljih studenata cine gimnazijalci, dok je manji broj onih koji su iz elektrotehnicke skole (iz koje sam i ja da ne bi neko pomislio kako branim gimnazijalce), tako da to o cemu ti pricas kako ti isti ne bi trebali imati isti status kao mi (koji smo iz tehnickih skola) stvarno nema veze sa realnoscu.
ja sam na studentskoj stranici etf.a raspravljao sa nasim profesorom o toj matematici i kako bi trebalo od prve godine uvesti smjerove,jer meni npr. za smjer racunarstva i informatike ne treba matematika kad za to postoji wolphramalpha...i on se sa tim slozio jer zna koliko treba vise casova za nauciti programiranje tj. ono sto idem da naucim...ali dzaba je to govoriti nasima kad pola drzave ne zna malo bolji digitron koristiti...dok je u americi "sta mozes digitronom uradi digitronom"..a kod nas "sta mozes digitronom,uradi olovkom" ,ima previse profesora matematike da se ona tako lako odbaci ili zapostavi na fakultetima...ako nista ubaciti je na 4u i 5u godinu onima sto hoce da zavrse master..Amoxicillin je napisao/la:e prvo da odgovorim ovom gore dečku pošto nije onaj naš "bosniacum lilium" nego neki sad divlji(znači stari forumaš nije)Melo15 je napisao/la:Treba otvoriti temu fakultetsku pa tamo pisati,ali ovo sto sam procitao amoxicilin je dosta toga dobro rekao...ali npr. ne treba zabraniti ljudima upis nekog faxa ali treba onima koji su isli srednju skolu za upis tog faxa dati neke dodatne bodove...npr. kod gledanja predmeta koji se boduju..kao prijemni treba ubaciti pored matematike i neki strucni predmet.jer po ovoj sad logici,najbolje je upisati srednju prehrambenu,ili sumarsku ili neku 10u u kojoj ces uz malo truda imati prosjek 5.0 4 godine,otici na koje takmicenje ako se potrudis i onda na faxu zbog prosjeka upadnes na budzet pa ti nije mrsko ni obnoviti jer prvu godinu nisi platio 1.800KM...ali opet fakultetima je svejedno ko ce upasti na budzet,njima je vazno da od samofinansirajucih uzmu po 1.800 a i ovi na budzetu ako obnove njima jos boljeLiliumBosniacum je napisao/la: Svjestan sam toga da ovoj diskusiji nije mjesto ovdje, medjutim stvarno ne mogu da presutim ovoliku kolicinu neistine u jednom postu.
Prvo na tom faxu se sine ne uče ti signali kao što si ti opisao, tim se bavi ETF odn njihov smjer komunikacija
Mi smo ovamo više za druge stvari.
A sad @Melo15
ti si jarane sve rek'o s ovim. Razmisljas drugacije i pametnije od ovog gore. Upravu si, mog'o sam upisat' neku jad školu i proći. Al šta ćeš.
I još nešto, radio sam praksu u telekomu u Službi za podršku ( sa saobraćajnim f. se tu može raditi) i vjeruj mi da mi ni sekunda matematike nije bila potrebna
samo logičko razmisljanje i znanje o nekim stvarima.
kad mi budeš dozvolio da otvorim temu o školstvu i slično ja neću "trollat" ove stranice.admin je napisao/la:Šta je s vama?
Koga to interesuje na temi o najsmješnijim postovima na forumu?
imate PP pa nastavite o svojim srednjim školama i faxovima.
Kakve veze ima nauka i edukacija sa osnovnom, srednjom školom i fakultetom?Monolog je napisao/la:Dovoljno je samo prelistati teme.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6182
Ovaj je prejakZeman je napisao/la:Kakve veze ima nauka i edukacija sa osnovnom, srednjom školom i fakultetom?Monolog je napisao/la:Dovoljno je samo prelistati teme.![]()
će da naučim da se edukujemZeman je napisao/la:Kakve veze ima nauka i edukacija sa osnovnom, srednjom školom i fakultetom?Monolog je napisao/la:Dovoljno je samo prelistati teme.![]()