proFCB je napisao/la:
de mi reci da li imas podatak,a mozda jos nije ni objavljeno, kolika je bila zarada Bayern-a u prosloj sezoni? Vidio sam da je prosle godine objavljeno u novembru,ali kontam da nisu sad malo poranili???
1,3 mios, moj mucos.
proFCB je napisao/la:
Nesh citam jutros ko Bilbao il neko prijeti Bayernu da ce ga prijavit FIFI/UEFI nesh ko nesmijes vodit pregovore sa igracima ispod 24 godine,neam pojma nesh sam samo jutros procitao,nisu mi slova bila najjasnija

Ili si bio krmeljiv ili je pisalo na spanjolskom jeziku (sala mala).
Ma gluposti zive, ne da mi se vise ovo pratiti. Baskijci prave cirkus i bas bi se obradovao kada bi do kraja ukakili, odnosno da im Javi ostane i time sami sebe izblefiraju.
Da se mi okrenemo vecerasnjoj utakmici.
Poznato je da je 6 bundesligasa vec ispalo i ako bi kojim cudom i Regensburgu poslo za rukom da izbaci Bayern, oborio bi se rekord (ili izjednacio, kako god) sa onim iz `68, kada je u prvog krugu ispalo 7 ekipa iz elitnog razreda.
Vraca se Svajni i Pizarro, dok su Gomez, Alaba, Contento, Rafinha i van Buyten van stroja.
Posto se kadar znatno povecao (i pojacao

) sve ce teze biti pogoditi pocetnih 11 (za razliku od prethodnih sezona). Jos da za trenera imamo nekoga ko je sklon rotaciji i cestim izmjenama, bilo bi pravo umijece pogoditi taj sastav. Ovako se to kod Jupke manje-vise zna, ali mozemo se igrati pogadjanja.
Moj tip:
--------Neuer-------
Lahm--Boa--Truba--Can
-----LG---Kroos-----
Rob----Müller---Rib
-------Mandzukic----
U nastavku bi mogao uci Basti i Shaq, kao i neizbjezna plavusa.