Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 19:07

Henderson je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:a kad je Škrtelu isticao ugovor, ako se je moglo uzeti 10-13mil funti onda je ovo zesca glupost sto produžiše ugovor, ima onaj Coates, a od tih para kupiti krilo ili napadaca i ako ništa igrati za gol više. Ovako nit je odbrana godinama sigurna baš sa ovim što imamo, a napad je tuga, jad i cemer (izuzev Suareza kome svaka cast)
Vidim post duži od jednog reda, nema :roll: nigdje u postu, je li ti ovo neko hakovao profil?
:roll:
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2012, 19:19

Martin Skrtel potpisao novi ugovor s Liverpoolom

Branič Liverpoola Martin Skrtel je potpisao novi ugovor s tim klubom, rekavši kako želi pomoći u 'stvaranju povijesti' na Anfieldu. 27-godišjni Slovak je prošle godine impresionirao svojim igrama i razvio sjajno partnerstvo s Danielom Aggerom, izbacivši iz prve momčadi čak i Jamiea Carraghera.

"Sretan sam jer sam dio jednog od najvećih klubova na svijetu. Nakon prošle sezone bilo je puno špekulacija oko moje budućnosti, ali moram reći da je moj prioritet uvijek bio potpisivanje novog ugovora s Liverpoolom. Za mene je sjajna stvar to što igram za Liverpool. Ponosam sam što igram za Liverpool i što igram s ovim sjajnim igračima, vjerojatno nekima od najboljih igrača na svijetu. Nadam se da mogu stvarati povijest u ovom klubu i da će me navijači uvijek pamtiti, to je moj cilj za budućnost." rekao je Skrtel.

Skrtel je u 167 utakmica za Redse postigao sedam golova, nakon što je 2008. godine za oko osam milijuna eura stigao iz Zenita.

"Ovdje sam skoro četiri i pol godine i uživao sam cijelo vrijeme, kao i moja obitelj. Stoga nije bilo upitno hoću li ostati ili ne. Puno se toga promijenilo, došao je novi menadžer. Mislim da možemo početi stvarati povijest i ja želim biti dio te povijesti. Imamo svoje ciljeve. Za ovu sezonu to je plasman među prve četiri ekipe i nadam se da ćemo uspjeti u tome." dodao je Skrtel.

Steven Gerrard: "Nema razloga za paniku"

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je priznao kako je težak poraz na gostovanju kod West Browmich Albiona na otvaranju nove sezone iznenadio njegovu momčad, ali je poručio suigračima i navijačima kako nema nikakvog razloga za paniku zbog toga.

Brendan Rodgers nije dobro krenuo na klupi Liverpoola, ali Gerrard je uvjeren kako je bivši menadžer Swansea već pozitivno utjecao na stanje u klubu, koji gradi novu momčad nakon najgoreg ligaškog plasmana od osnivanja Premier lige.

"Nakon utakmice smo bili potpuno šokirani rezultatom. Ta utakmica nije trebala završiti rezultatom 3:0. Ovo nije početak kakav smo priželjkivali, htjeli smo otići tamo, dominirati i pobijediti, ali nije ispalo tako, no to nije razlog za paniku. Ovo je tek prva utakmica i jedan loš dan. Moramo gledati širu sliku. Oko kluba je pred početak sezone vladala atmosfera velikih nadanja i to je s pravom tako." rekao je Gerrard za Liverpool Echo.

Gerrard je svjestan toga da je najveća odgovornost za to da momčad ostane smirena na iskusnim igračima, poput njega, Carraghera i Reine. On je stoga podsjetio svoje suigrače da priliku za popravni imaju već u četvrtak, kad ih čeka prva utakmica posljednjeg kola kvalifikacija za Europa ligu protiv Heartsa.

"Nakon poraza od 3:0 svi će biti zabrinuti. Važno je da igrači poput mene i drugi iskusni igrači preuzmu odgovornost za taj poraz. Moramo to ostaviti iza sebe. Moramo se dignuti iz prašine i vratiti se protiv Heartsa u četvrtak navečer. Moramo reagirati na pravi način i pokušati stvari postaviti na pravo mjesto u sljedećim utakmicama." dodao je Gerrard.
Liverpoolu trebaju još 2-3 pojačanja da bi bio konkurentan za vrh. Ovako se samo možemo nadati da će ekipa odigrati van svojih mogućnosti pa nekako dohvatiti 4.poziciju.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 avg 2012, 19:44

Ma daj @Admire, izgleda da ti želiš napolje svakog igrača kojeg odaberu za najboljeg u sezoni. Prvo Lucas, sada vidim Skrtel.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2012, 20:32

Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
Nuri Şahin's agent is at the Bernabeu negotiating the exit. Real Madrid still want him to join Liverpool. [Marca]
uporan mourinho :D

slika

rodgers i sterling koji će najvjerovatnije igrati u četvrtak pa zato i nije dansa bio u timu

slika

tony barrett i rodgers. barrett je novinar timesa i jedan od najpouzdanijih izvora, vidimo i zbog čega :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 20:33

Carlo je napisao/la:
Nuri Şahin's agent is at the Bernabeu negotiating the exit. Real Madrid still want him to join Liverpool. [Marca]
uporan mourinho :D
@DarrenArsenal1

Sahin has had his photoshoot at Colney this afternoon. Expect confirmation on website with story tomorrow #sahin #arsenal

;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2012, 20:42

Carlo ne vidim ti drugu sliku. :?
Nego, ovaj Aziz kada bi rekao da je mlijeko bijelo, treba se nadviriti. Čovjek nikad ništa nije pogodio.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2012, 20:48

Henderson je napisao/la:Carlo ne vidim ti drugu sliku. :?
Nego, ovaj Aziz kada bi rekao da je mlijeko bijelo, treba se nadviriti. Čovjek nikad ništa nije pogodio.
kako ne vidiš? idi desni klip i copy photo location

novinar the timesa, rory smith
When asked of the best available and plausible strikers under £20m who would be attracted to a club like Liverpool or Tottenham, Smith rattled off a few on his mind.

I think there are a few out there. Mirallas to Everton is a really good deal, for example. Off the top of my head? Van Wolfswinkel at Sporting, Pazzini (though it looks like Milan will get him), Damiao if the price stays down. Berbatov, for Spurs, at least, and maybe Dzeko for Liverpool. Let me have a think and I’ll get back to you. Steven Fletcher.”
full interview: http://www.lfcts.com/rory-smith-the-tim ... ol-latest/" onclick="window.open(this.href);return false;

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2012, 20:56

Ovaj intervju sam ja već objavio na prethodnoj stranici.
Nego utakmicu protiv Manchestera nam sudi Marriner. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2012, 21:39

Henderson je napisao/la:Ovaj intervju sam ja već objavio na prethodnoj stranici.
Nego utakmicu protiv Manchestera nam sudi Marriner. :D
nisam vidio. rizo, izvinjavam se iz dna duše :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 21:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma daj @Admire, izgleda da ti želiš napolje svakog igrača kojeg odaberu za najboljeg u sezoni. Prvo Lucas, sada vidim Skrtel.
rekao sam ako bi se umjesto njega moglo dobiti kvalitetno krilo ili napadac ja se sekunde ne bi bunio, a ne da ga prodaš, a dovedeš npr milnera, johnsona i slicne propalitete
nema potpisa

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 avg 2012, 21:57

zasto je milner propalitet :?: :?:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 22:01

gaston je napisao/la:zasto je milner propalitet :?: :?:
zato što ne vrijedi ni 10% onoga koliko je placen i koliko ga svevišnji englezi cijene
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 avg 2012, 22:58

reds je napisao/la:

Steven Gerrard: "Nema razloga za paniku"

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard je priznao kako je težak poraz na gostovanju kod West Browmich Albiona na otvaranju nove sezone iznenadio njegovu momčad, ali je poručio suigračima i navijačima kako nema nikakvog razloga za paniku zbog toga.

Brendan Rodgers nije dobro krenuo na klupi Liverpoola, ali Gerrard je uvjeren kako je bivši menadžer Swansea već pozitivno utjecao na stanje u klubu, koji gradi novu momčad nakon najgoreg ligaškog plasmana od osnivanja Premier lige.

"Nakon utakmice smo bili potpuno šokirani rezultatom. Ta utakmica nije trebala završiti rezultatom 3:0. Ovo nije početak kakav smo priželjkivali, htjeli smo otići tamo, dominirati i pobijediti, ali nije ispalo tako, no to nije razlog za paniku. Ovo je tek prva utakmica i jedan loš dan. Moramo gledati širu sliku. Oko kluba je pred početak sezone vladala atmosfera velikih nadanja i to je s pravom tako." rekao je Gerrard za Liverpool Echo.

Gerrard je svjestan toga da je najveća odgovornost za to da momčad ostane smirena na iskusnim igračima, poput njega, Carraghera i Reine. On je stoga podsjetio svoje suigrače da priliku za popravni imaju već u četvrtak, kad ih čeka prva utakmica posljednjeg kola kvalifikacija za Europa ligu protiv Heartsa.

"Nakon poraza od 3:0 svi će biti zabrinuti. Važno je da igrači poput mene i drugi iskusni igrači preuzmu odgovornost za taj poraz. Moramo to ostaviti iza sebe. Moramo se dignuti iz prašine i vratiti se protiv Heartsa u četvrtak navečer. Moramo reagirati na pravi način i pokušati stvari postaviti na pravo mjesto u sljedećim utakmicama." dodao je Gerrard.

On saburli k'o Bugari, vazda na dobro prica :)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 avg 2012, 23:09

Ma milnera imas u nasoj ligi koliko hoces... taj covjek nema ama bas nista, niti tehnike, niti brzine, jedino ponekad ubode centarsut da valja...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2012, 23:16

ackeey je napisao/la:
Ma milnera imas u nasoj ligi koliko hoces... taj covjek nema ama bas nista, niti tehnike, niti brzine, jedino ponekad ubode centarsut da valja...
raji su anonimusi od komentatora sa bht/ftv, neki sa SK, goal.com i slicne stvari popili mozak sa superlativima o PL, ono tamo samo igraju najbolji na svijetu, niko im nije do koljena, stadioni najbolji, publika i sve to. Pa tako raja gleda milnera i on pred punim stadionom istrci neki sprint, podvali asistenciju ili da gol i odma je najbolji, sila i slicno. A npr neko to isto uradi u holandiji ili belgiji, al tamo se kao ne pika, pojma oni nemaju, slaba liga i slicno

a dosta toga imaju i strani ulagaci u eng fudbal, sa nerealnim ciframa za milnere, kerole, lescote, kejhile i slicne engleske buranije

smijem se kladiti da ce onaj evertonom novi belgijanac sto su ga kupili biti troduplo bolji od kerola i davninga zajedno
nema potpisa

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 avg 2012, 23:22

Vidi komsija dobise Scumse aj nismo ni mi samo lose startali svi su osim cska i shitya
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 avg 2012, 23:37

Milner je u prvoj postavi prvaka engleske :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 20 avg 2012, 23:55

Milner je igrac koji je svoje ime izgradio na pozrtvovanosti i dobroj odbrani za jedno krilo. Ne mora on biti prodoran igrac ako odradjuje na poziciji kojoj igra sve ono sto manager trazi od njega. Zato i igra za Englesku zbog dobre odbrane i odradjivanja zadataka koje dobije.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2012, 00:01

milner je veoma zahvalan igrač koji liči kuytu samo što milner može igrati na skoro svim pozicijama u veznom redu, te odlično igra na poziciji zadnjeg veznog. kada bismo doveli njega na posudbu to bi bio pravi potez kada to izgleda nije moguće.
The Guardian confirm that Arsenal have not agreed a deal for Nuri Şahin yet. I still think there's a chance he could come to Liverpool.
ne treba gubiti nadu.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 21 avg 2012, 00:06

Carlo je napisao/la:milner je veoma zahvalan igrač koji liči kuytu samo što milner može igrati na skoro svim pozicijama u veznom redu, te odlično igra na poziciji zadnjeg veznog. kada bismo doveli njega na posudbu to bi bio pravi potez kada to izgleda nije moguće.
The Guardian confirm that Arsenal have not agreed a deal for Nuri Şahin yet. I still think there's a chance he could come to Liverpool.
ne treba gubiti nadu.
Nemojte vise dovoditi Britance, sada ste rekli da su precijenjeni. Ako ga budete i doveli biti ce to prevelika cijena za njegov kvalitet. A tesko da ce neko preci iz Citiya u drugi Engleski klub. Svako konta bolje mu je da sjedi na klupi i zaradjuje novac nego da se dokazuje negdje drugo. To im dodje kao neki odmor. Ne bi me cudilo da Adebayor ostane igrac Citiya a da ne odigra ni jednu utakmicu. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.