Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Bile su dvije scene kada je on odigrao fenomenalno u prvom poluvremenu,jedan taktički faul nad igračem Irske u razvoju kontre,a drugi je bila ukradena lopta s leđa..NEke stvari se ne vide na prvo gledanje,mi zapazimo šuteve Džeke,MIsketa preseravanje sa preko 30m nebo pod oblake obojica po par puta iako smo imali odsta rješenja u napadu,al ne vidimo ove sitne stvari koje odrađuje general...Rahimić nijednom ne ispade ofirno kao Vrančić,još ovaj je odigrao 30 utakmica u 2bundes ligi,a Rahimić sjedi na klupi..što neko reče ima nešto i u mozgu,al problem je ko će nadoknadit tolike dizelaše u našoj reprezentaciji,ako Rahimić igra onda Medunjanin ne može igrat i slično..MIslim da je sistem 3-5-2 kao što je Ćiro igrao za nas najbolje rješenje,sa štoperima Spahićem Papcom i Pandžom ispred rahimić,a ostali svi naprijed 

Zbog iznenadnog zdravstvenog problema Rahimić se vratio u Njemačku i razmišlja o kraju karijere!
Naš najiskusniji fudbalski reprezentativac i neizostavni dio veznog reda "Zmajeva" Elvir Rahimić zbog iznenadnog zdravstvenog problema razmišlja o prekidu svoje karijere.
Naime, kako saznaje **** portal, popularnom "Generalu" prije nekoliko dana je pukao čir, nakon čega se Rahimić vratio u Aachen gdje se trenutno oporavlja uz podršku svoje porodice koja živi u ovom njemačkom gradu.
Elvir Rahimić koji se odlučio na produženje ugovora sa CSKA Moskvom isključivo zbog interesa naše fudbalske reprezentacije, te najavio kako će se od državnog dresa oprostiti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, zbog navedenog zdravstvenog problema razmišlja o prekidu karijere u najskorijem periodu.
Uz moguće povlačenje Saše Papca iz redova "Zmajeva", Rahimićeva ostavka značila bi značajan udarac na snagu naše fudbalske reprezentacije!
U svakom slučaju, našem "Generalu" želimo što brži oporavak i povratak na zelene terene!
- el-fighter
- Kontakt:
Ovom covjeku sve cestitke i veliko HVALA za sve ono sto je uradio za nasu nogometnu selekciju. General je na izmaku snaga i mislim da bi ubrzo trebali poceti razmisljati o njegovoj oprostajnoj utakmici. Dolaze neki novi klinci, ali je sigurno da Generala nikada necemo zaboraviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja ipak neću zaboraviti ni sve one godine što je pod raznim izlikama izbjegavao da se odazove u reprezentaciju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za ovo sto si napisao nemam rijeci. Mene bi bilo sramota vise biti na ovom forumu.LBJ MVP je napisao/la:Ja ipak neću zaboraviti ni sve one godine što je pod raznim izlikama izbjegavao da se odazove u reprezentaciju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Svaka čast.Tvoji protuargumenti su me dokrajčili,nakon tvog posta nema nikakve sumnje da je moja teza da je Elvir Rahimić godinama bio "povrijeđen" kada bi dobio poziv za reprezentaciju potpuna laž i besmislica.BIHfan je napisao/la:Za ovo sto si napisao nemam rijeci. Mene bi bilo sramota vise biti na ovom forumu.LBJ MVP je napisao/la:Ja ipak neću zaboraviti ni sve one godine što je pod raznim izlikama izbjegavao da se odazove u reprezentaciju.
Da te kandidujemo za forumaša godine?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pazi sta pises, informisi se prvo pa onda pljuj po LEGENDI.LBJ MVP je napisao/la:Svaka čast.Tvoji protuargumenti su me dokrajčili,nakon tvog posta nema nikakve sumnje da je moja teza da je Elvir Rahimić godinama bio "povrijeđen" kada bi dobio poziv za reprezentaciju potpuna laž i besmislica.BIHfan je napisao/la:Za ovo sto si napisao nemam rijeci. Mene bi bilo sramota vise biti na ovom forumu.LBJ MVP je napisao/la:Ja ipak neću zaboraviti ni sve one godine što je pod raznim izlikama izbjegavao da se odazove u reprezentaciju.
Da te kandidujemo za forumaša godine?
Nije on nikad odbio ovu reprezentaciju, vec su mu trazili pare.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Gdje je on to rekao?
Ja pričam na osnovu onoga što što sam vidio,a to je da je uredno bio pozivan i da je odbijao jer je "povrijeđen" i tako svaki put,iako je baš prepoznatljiv u klubu kao igrač koji se gotovo nikad ne povrjeđuje.
Čuj tražili pare,za šta,da dobije poziv jel,on je dobijao poziv ali se nije odazivao,kakvo traženje para.
Ja pričam na osnovu onoga što što sam vidio,a to je da je uredno bio pozivan i da je odbijao jer je "povrijeđen" i tako svaki put,iako je baš prepoznatljiv u klubu kao igrač koji se gotovo nikad ne povrjeđuje.
Čuj tražili pare,za šta,da dobije poziv jel,on je dobijao poziv ali se nije odazivao,kakvo traženje para.
O nogometašu CSKA priča se već odavno, navodno je odbijao pozive u reprezentaciju jer je netko iz Saveza tražio novac od njega, potom je nastala priča da ga je bivši izbornik Blaž Slišković uvrijedio izjavama u medijima.
Posto ti mrzis biti informisan i guglat, evo samo za tebe.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
NavodnoBIHfan je napisao/la:O nogometašu CSKA priča se već odavno, navodno je odbijao pozive u reprezentaciju jer je netko iz Saveza tražio novac od njega, potom je nastala priča da ga je bivši izbornik Blaž Slišković uvrijedio izjavama u medijima.

To tvoje je navodno,ja pričam o onome što se zaista vidjelo,a ne o "navodnom".
I da jeste tako bilo zašto nije izašao u javnost sa time,Rahimić nikada nije rekao da je zbog toga odbijao poziv.
Već je govorio da je "povrijeđen",baš legenda nad legendama.
I taj dio da ga je Slišković uvrijedio u medijima,pošto znam da nemaš pojma o čemu se zapravo radi da ti objasnim kako ti je legenda ko uvredljiva mlada:
Cska je osvojio kup Uefa pobjedom nad Sporting Lisabonom u finalu,u avazovom sportu su pitali Sliškovića je li gledao utakmicu i šta misli o nastupu Rahimića,Slišković je rekao da Rahimić nije odigrao ništa spektakularno i na tu izjavu u novinama je Rahimić reagovao tako da je izjavio da se neće odazivati(a nije ni do tada) sve dok je Slišković selektor.
Realno gledajuci tada repka u ''zadnjoj sredini''apsolutno nije lose igrala niti bi Rahimic napravio neku revolucionarnu promjenu.Bajramovic je bio neprikosnoven a zajedno sa njim i igrac zvani ''Zona Sumraka''Grujic.Tip bukvalno nikada lose utakmice u repci nije odigrao iako u dosta klubova meda nije mogao.
Sad je druga prica,dosta ce njih zakukati u vaznim mecevima sto se sredine tice kad se ovaj oprosti.
Ali izgleda da je ovaj MVP JJJKL TVZ zaboravio u stvari i ne zna za ono ''live tv obracanje'' Pasalicevo lafo ''sine Elvire........(hajmo da ti isaretom objasnim i napuni tu vrecicu sa markama,yebo ga ti""
Sad je druga prica,dosta ce njih zakukati u vaznim mecevima sto se sredine tice kad se ovaj oprosti.
Ali izgleda da je ovaj MVP JJJKL TVZ zaboravio u stvari i ne zna za ono ''live tv obracanje'' Pasalicevo lafo ''sine Elvire........(hajmo da ti isaretom objasnim i napuni tu vrecicu sa markama,yebo ga ti""
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pašalić i gospoda iz tadašnjeg saveza mu tražili 30 hiljada, dal maraka dal eura, da zaigra za repku.LBJ MVP je napisao/la:Gdje je on to rekao?
100% tačno i provjereno. Ne bih ovako javno pisao kako znam, ali, stvarno nema potrebe da se o tome više uopšte polemiše. Davno ispričana priča. Šteta i za njega i za repku.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
ZASTO SPORTSPORT.BA VEC DRUGI PUT OPRASTA ELVIRA OD REPREZENTACIJE???? ON MISLI DA JOS MOZE I NEK IGRA. STA SAD I SPORTSPORT.BA HOCE DA SE MIJESA U SASTAVLJANJE REPREZENTACIJE..... E DA VAM JE.... ELVIREE OSTANI IGRAJ JOS... OVAJ ISTI TEKST JE BIO POSTAVLJEN NAKON UTAKMICE SA PORTUGALOM A COVJEK NIKAD NIJE REKAO DA CE SE OPROSTITI... STA SPORTSPORT.BA MISLI ... KO STE VI DA ODLUCUJETE????
>>No body likes us but we dont care<<
Ne igra on već nekoliko godina aktivno fudbal.
Ko i ti sto ne kontas aktivno vec nekoliko godina,nego daj da se pise bez obzira na temu i upucenost u to.Da se tema i o curlingu otvori,ti bi se tamo stvorio.LBJ MVP je napisao/la:Ne igra on već nekoliko godina aktivno fudbal.
Godine ce jos proci,dok se Elvir u potpunosti zamjeni.Toliko je trebalo i za Bajramovica i jos to nije to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Rahimić,odbijao poziv za reprezentaciju dok nije prešao tridesetu,lagao da je povrijeđen da se ne bi odazivao,fanovi ga brane nikad neutvrđenim kafanskim pričama da je neko od njeg tražio pare za poziv,iako je on dobijao pozive ali se nije odazivao,hvala mu za ovo malo što je igrao za nacionalni tim i ćao.
Bilo je vrijeme već odavno.
Ko kaze da je dobivao poziv,osim Pasalica koji samo vjeruje plasticnim vrecicama napunjenom lovom ispod stola.
Baka je vec i na Engleskom (aj tinks rekao) da ''mi''imamo bolje igrace od Rahimica i da mu nesto se i nije pretjerano svidio u finalu kupa UEFA.Znaci u startu ga odbio.Neko finale kupa UEFE a neko finale kupa manjeg entiteta.
Ta ce Uefa.
Baka je vec i na Engleskom (aj tinks rekao) da ''mi''imamo bolje igrace od Rahimica i da mu nesto se i nije pretjerano svidio u finalu kupa UEFA.Znaci u startu ga odbio.Neko finale kupa UEFE a neko finale kupa manjeg entiteta.
Ta ce Uefa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta je, zar ste vec zaboravili ove likove?

Tebi stvarno dzaba govorit.LBJ MVP je napisao/la:Rahimić,odbijao poziv za reprezentaciju dok nije prešao tridesetu,lagao da je povrijeđen da se ne bi odazivao,fanovi ga brane nikad neutvrđenim kafanskim pričama da je neko od njeg tražio pare za poziv,iako je on dobijao pozive ali se nije odazivao,hvala mu za ovo malo što je igrao za nacionalni tim i ćao.

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.