FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2012, 12:16

@Bilal
de mi reci da li imas podatak,a mozda jos nije ni objavljeno, kolika je bila zarada Bayern-a u prosloj sezoni? Vidio sam da je prosle godine objavljeno u novembru,ali kontam da nisu sad malo poranili???

Nesh citam jutros ko Bilbao il neko prijeti Bayernu da ce ga prijavit FIFI/UEFI nesh ko nesmijes vodit pregovore sa igracima ispod 24 godine,neam pojma nesh sam samo jutros procitao,nisu mi slova bila najjasnija
:lol: :lol:
Stern des Südens

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 avg 2012, 13:02

proFCB je napisao/la: de mi reci da li imas podatak,a mozda jos nije ni objavljeno, kolika je bila zarada Bayern-a u prosloj sezoni? Vidio sam da je prosle godine objavljeno u novembru,ali kontam da nisu sad malo poranili???
1,3 mios, moj mucos. :D
proFCB je napisao/la: Nesh citam jutros ko Bilbao il neko prijeti Bayernu da ce ga prijavit FIFI/UEFI nesh ko nesmijes vodit pregovore sa igracima ispod 24 godine,neam pojma nesh sam samo jutros procitao,nisu mi slova bila najjasnija
:lol: :lol:
:lol:
Ili si bio krmeljiv ili je pisalo na spanjolskom jeziku (sala mala).
Ma gluposti zive, ne da mi se vise ovo pratiti. Baskijci prave cirkus i bas bi se obradovao kada bi do kraja ukakili, odnosno da im Javi ostane i time sami sebe izblefiraju.

Da se mi okrenemo vecerasnjoj utakmici.

slika

Poznato je da je 6 bundesligasa vec ispalo i ako bi kojim cudom i Regensburgu poslo za rukom da izbaci Bayern, oborio bi se rekord (ili izjednacio, kako god) sa onim iz `68, kada je u prvog krugu ispalo 7 ekipa iz elitnog razreda.

Vraca se Svajni i Pizarro, dok su Gomez, Alaba, Contento, Rafinha i van Buyten van stroja.
Posto se kadar znatno povecao (i pojacao :? ) sve ce teze biti pogoditi pocetnih 11 (za razliku od prethodnih sezona). Jos da za trenera imamo nekoga ko je sklon rotaciji i cestim izmjenama, bilo bi pravo umijece pogoditi taj sastav. Ovako se to kod Jupke manje-vise zna, ali mozemo se igrati pogadjanja. :D

Moj tip:

--------Neuer-------
Lahm--Boa--Truba--Can
-----LG---Kroos-----
Rob----Müller---Rib
-------Mandzukic----

U nastavku bi mogao uci Basti i Shaq, kao i neizbjezna plavusa. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 avg 2012, 13:21

Ovo sa Martinezom pocinje liciti na pravu lakrdiju,svaki dan sve vise se ovaj transfer komplikuje ja ne znam sta ovi baskijci vise hoce?

Ovo odugovlacenje oko transfera nama sigurno ne odgovara,i moze unijeti samo nemir u ekipu
valjda ce se zavrsiti ova sapunica sto prije,i da ne zaboravim veceras naravno ocekujem pobjedu protiv Regensburga.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 avg 2012, 13:30

U Bilbao-u nisu normalni. Prema BILD-u Bilbao zeli da Martinez sam otkupi svoj ugovor po ugovorenoj cijeni, jer prema zakonu LFP-a igrac koji je suspendovan moze otkupiti svoj ugovor. Naravno Bayern moze taj novac uplatiti na racun Martineza koji ce ga proslijediti na racun LFP-a, a oni zatim na racun Bilbao-a, ali onda nastaje problem sto se to moze protumaciti kao dobit igraca i morao bi biti placen porez od 15 % - odnosno 6 miliona €.

Takodjer prema TZ-u u Bilbao-u zele pokrenuti sudski postupak protiv Bayern-a iz razloga sto zele iskoristiti klauzulu u ugovoru Martineza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 20 avg 2012, 14:16

amerosm je napisao/la:U Bilbao-u nisu normalni. Prema BILD-u Bilbao zeli da Martinez sam otkupi svoj ugovor po ugovorenoj cijeni, jer prema zakonu LFP-a igrac koji je suspendovan moze otkupiti svoj ugovor. Naravno Bayern moze taj novac uplatiti na racun Martineza koji ce ga proslijediti na racun LFP-a, a oni zatim na racun Bilbao-a, ali onda nastaje problem sto se to moze protumaciti kao dobit igraca i morao bi biti placen porez od 15 % - odnosno 6 miliona €.

Takodjer prema TZ-u u Bilbao-u zele pokrenuti sudski postupak protiv Bayern-a iz razloga sto zele iskoristiti klauzulu u ugovoru Martineza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Treba se njima dobro na*ebati stare,pa ce ga onda pustiti ;)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2012, 16:02

amerosm je napisao/la:U Bilbao-u nisu normalni. Prema BILD-u Bilbao zeli da Martinez sam otkupi svoj ugovor po ugovorenoj cijeni, jer prema zakonu LFP-a igrac koji je suspendovan moze otkupiti svoj ugovor. Naravno Bayern moze taj novac uplatiti na racun Martineza koji ce ga proslijediti na racun LFP-a, a oni zatim na racun Bilbao-a, ali onda nastaje problem sto se to moze protumaciti kao dobit igraca i morao bi biti placen porez od 15 % - odnosno 6 miliona €.

Ja komplikacija u pm,pa koji faktor vise hoce??? **** ba cigane...

geronimo je napisao/la: Ili si bio krmeljiv ili je pisalo na spanjolskom jeziku (sala mala).
Ma gluposti zive, ne da mi se vise ovo pratiti. Baskijci prave cirkus i bas bi se obradovao kada bi do kraja ukakili, odnosno da im Javi ostane i time sami sebe izblefiraju.
bolje receno bio sam mamuran. Al ipak sam izgleda dobro nesh vidio,o ovome je rijec sto je amer napisao...
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2012, 16:09

Ne znam šta više hoće onaj cigan Urutia. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 avg 2012, 17:15

Koji cigani jbt.

Igrac ima zarku zelju da ide,dobice tih 40mil,pa sta hoce vise mamu im njihovu?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 avg 2012, 18:20

ZA :arrow: dugo nijesam bio na forumu,obaveze i tako to.Da pozz sve Bavarce i da sa malim zakasnjenjem Cestitam Bajram Serif Mubarek Olsun Bavarcima te ljudima dobre volje a i onima koji to nisu.Jerbo vidim da su se Španci opet pokazali ciganima te pokazali svoju krv malo je rec' seljacku,o fudbalu cemo drugi put. ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2012, 19:09

Razvlace ovo Baskijci, razvucem im... :twisted:
Ni sami ne znaju sta hoce, gori su od onog Tottenhamovog Levya. Bagra ko bagra.

Treba cekati na ovaj transfer a nije iskljuceno da isti na kraju propadne, osim ako ovi ne popuste malo sa svojim zahtjevima, jer Bayern nece igrati njihovu igru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2012, 19:12

[youtube][/youtube]

Čeka se,...... :)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 avg 2012, 19:37

slika

Hranimo se zdravo dok smo povrijedjeni :D
Thomas Müller - Fußballgott

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 avg 2012, 20:26

Htio sam vas navuci da i vi tipujete vecerasnji sastav, ali vidim da vam Martinez ne izlazi iz glave tako da neki od vas zaboravljaju da sezona za Bayern upravo pocinje.

Mozda je i bolje tako, jer bi svakako promasili :D

Dakle, potvrdjen ovaj sastav. 8-)

--------Neuer-------
Lahm--Boa--Truba--Can
-----LG---Kroos-----
Rob----Müller---Rib
-------Mandzukic----
_____
De Rossi ce izgleda odbiti City, hajmo Seki zemi ovog Havija. :mrgreen: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2012, 21:22

don_burza je napisao/la:slika

Hranimo se zdravo dok smo povrijedjeni :D
Grilla momak :D

fino je sto cekaju Martineza onako :D

a povodom ove utakmice,ne kontam zasto ne igra Shaqiri,zasto nije ostavio Riberya za jedno,a Robbena za drugo poluvrijeme :?

Mandzukic fino koristi priliku koja mu se ukazala,nadam se da ce zabijati u svakoj utakmici,svidja mi se sto se konstantno vraca i pomaze u organizaciji napada,a opet stigne naprijed da zabije.Ribery i Robben bi i od Adilovica napravili WC :D
#miasanmia

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2012, 21:23

Poluvrijeme:Regensburg-Bayern 0-1

Mandzukic, 31 min. (Ribery)

Idemo ovo lagano privesti kraju i u miru docekati pocetak BL, a Bilbao nek se...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2012, 21:48

SHAQIRI !

iz slobodnjaka s nekih dvadesetak metara :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2012, 21:49

Kakav gol Saqirija nane mi ,.. :o :mrgreen:

anelbavarac
Kontakt:

za effe_sa

Post Postao/la anelbavarac » 20 avg 2012, 22:02

Odlican gol Sacira.. Izvrsno probija po strani. Mandzo ih ubi laktom.peti faul sigurno.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2012, 22:21

Lagano 4:0,bez da su se preznojili nesto :D

Shaqiri za poluvrijeme gol i 2 asistencije.
Koristi maksimalno ovu priliku koju mu je pruzio Jupp.
Ali ipak nam je protivnik bio Regensburg,zadnjih pola sata ni trcat' kako treba nisu mogli.

I je li Volkswagen kakav sponzor DFB kupa?Zanima me zasto na ruci nose logo VW-a obje ekipe :D
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2012, 22:54

Reklo bi se jedna trening utakmica. Pobjeda bez po' muke. :D

Malo postaje iritantno to konstantno forsiranje Mullera, koji usput ponovo ne pokazuje neku zavidnu formu a naustrb drugih igraca on bere svoje minute. :twisted:
Jupi, Jupi, stisni malo guzicu pa izvrsi malo vise rotacije. :!:

Shaqiri jednostavno mora igrati, bilo to na ceneru ili na krilu, sasvim je svejedno, jer se momak izvanredno krece, tako da ga ima na svim pozicijama. Gol i to kakav gol i dvije asistencije za jedno poluvrijeme nije malo, vjerujem da bi mu na tome pozavidjeli i najbolji igraci danasnjice.
Ovu utakmicu ne treba uzimati previse za ozbiljnu, ali ako hocemo da dodjemo do trofeja od necega moramo krenuti.

P.S. Pogledah nekih 40-ak minuta utakmice sa Goodisona i dodjoh do zakljucka da je Fellaini mozda kvalitetnije rjesenje nego Martinez, ali o tom potom.

@Klareta za skauta, on zna zasto. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.