Eto stele.bavarian_bk je napisao/la:Esmira ti je tetisna??? ...a kako ono tecicu ime???
Esmira meni predaje Bosanski...ako je to ta !!
Kako ono tebi ime ???

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Eto stele.bavarian_bk je napisao/la:Esmira ti je tetisna??? ...a kako ono tecicu ime???
Esmira meni predaje Bosanski...ako je to ta !!
Kako ono tebi ime ???
Jes jebote ....mozda i tebe znam!!!jocker123 je napisao/la:kako je ovaj svijet mali
Nezenam ni sam kako sam napisao ''vas''...evo ga 3 0 Pedro Moralesmajestic24 je napisao/la:Hehe...moze,moze!! I molim te nemoj me persirati,nisam ja nikakav gospodin,imam samo 20. Evo Dinamo vodi 0:2!!
I meni se to desava u zadnje vrijeme!!!majestic24 je napisao/la:Ma meni je vise cudan Dinamo. Umjesto da im zabiju 5-6 golova,oni se povukli. Joj kako me ljuti racunar...cim sam duze na facebooku,odmah mi racunar pocne da stopa,zna li neko u cemu je problem??
guzva na netubavarian_bk je napisao/la:I meni se to desava u zadnje vrijeme!!!majestic24 je napisao/la:Ma meni je vise cudan Dinamo. Umjesto da im zabiju 5-6 golova,oni se povukli. Joj kako me ljuti racunar...cim sam duze na facebooku,odmah mi racunar pocne da stopa,zna li neko u cemu je problem??
Drustvo znal ko???
Promijeni browser, nabaci Operu, Mozilla Firefox, Google Chrome, IE, testiraj svaki, možda riješiš problem, sve ih testiraj.majestic24 je napisao/la:Ja imam 2 gb RAM memorije..ma to mi je pocelo u zadnje vrijeme i bas me ljuti. Jos konstantno radim ciscenje diska,defragmentaciju i te slicne stvari,al ev opet stopa. Al nije mi samo problem s facebookom vec i sa kafic.net-om!!! Radim na racunaru,i samo zastopa...ebem mu staru!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.