NK Zvijezda Gradačac

Brcko87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Brcko87 » 20 avg 2012, 12:41

astra1922 je napisao/la:ma kako god bude pesimista nisam vjerujem u ovu ekipu i ubijeden sam da jos dugo nece taboriti na dnu tabele.. svako ima svoje misljenje i ima pravu na to.ja sam bio ubijeden da cemo protiv zelje bolje proci nije islo cestitao sam zelji i gotovo.mnoge stvari i nisu realne nastavak prvenstva ce pokazati.ja sam misljenja da je zeljo odigrao najbolju utakmicu sezone upravo u gradaccu sve im je islo od noge sve se poklopilo a isto tako da smo mi odigrali najlosiju na banji.liga je u pet deka i mnoge ce se stvari okrenuti.nemoze mi niuko reci da mi sada imamo ekipu medu tri najgore a ko fol svi se nesto pojacali i napredovali to je prica za malu djecu.znaci samo vrijeme ce pokazati :)
nebih se ja s tobom složio da je liga u pet deka..to vam je pokazao i Željo u subotu..Ima nekih 7 ekipa koje su dosta kvalitetnije od ovih ostalih..Ne govorim da imaju neke velike kvalitete za evrospske utakmice al za ostatak ove naše lige imaju..
OFK Gradina Srebrenik

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 avg 2012, 12:45

Svjestan sam ja Hamzini kvaliteta, njegovo je max pola sata i to je to, to ce ti potvridt i ovi iz gradine sad, al dokle god je on dole nebi trazili nekog drugog, nit bi se neki igrac pokusao sam nametnut i istac u ekipi, neko da stvori autoritet, mislim da su sad tu najblizi moranikic ili jusa.
Savic vidi se da eto ko nesto moze al jednostavno zeljini su igraci prejaki za njega al opet je nekako uspijevao da zadrzi i zagradi loptu a cim malo jace krene odma mu faul svira

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2012, 12:51

Brcko87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma kako god bude pesimista nisam vjerujem u ovu ekipu i ubijeden sam da jos dugo nece taboriti na dnu tabele.. svako ima svoje misljenje i ima pravu na to.ja sam bio ubijeden da cemo protiv zelje bolje proci nije islo cestitao sam zelji i gotovo.mnoge stvari i nisu realne nastavak prvenstva ce pokazati.ja sam misljenja da je zeljo odigrao najbolju utakmicu sezone upravo u gradaccu sve im je islo od noge sve se poklopilo a isto tako da smo mi odigrali najlosiju na banji.liga je u pet deka i mnoge ce se stvari okrenuti.nemoze mi niuko reci da mi sada imamo ekipu medu tri najgore a ko fol svi se nesto pojacali i napredovali to je prica za malu djecu.znaci samo vrijeme ce pokazati :)
nebih se ja s tobom složio da je liga u pet deka..to vam je pokazao i Željo u subotu..Ima nekih 7 ekipa koje su dosta kvalitetnije od ovih ostalih..Ne govorim da imaju neke velike kvalitete za evrospske utakmice al za ostatak ove naše lige imaju..
ma znam ja da je vama drago sto je zvijezda trenutno u istom kosu sa vama .i ove godine je liga identicna kao prosla zeljo malo odskace sarajevo malo manje a ovo sve tu negdje.i naravno nemoze se liga ocijeniti na osnovu odigrana tri kola.i veliki ce se okliznuti vise puta a isto tako manji klubove ce imati nekih zapazenih rezultata i na kraju opet ove ekipe sto su navikle ici u evropu opet ce i tako ukrug...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 avg 2012, 12:59

astra1922 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
ma znam ja da je vama drago sto je zvijezda trenutno u istom kosu sa vama .i ove godine je liga identicna kao prosla zeljo malo odskace sarajevo malo manje a ovo sve tu negdje.i naravno nemoze se liga ocijeniti na osnovu odigrana tri kola.i veliki ce se okliznuti vise puta a isto tako manji klubove ce imati nekih zapazenih rezultata i na kraju opet ove ekipe sto su navikle ici u evropu opet ce i tako ukrug...
Vjeruj da nemislim da ste u istom košu kao mi..Ja tvrdim da je Gradina u najgorem položaju,po meni loše odradjen prelazni rok,loše odradjene pripreme,ekipa totalno fizički nespremna,nemamo domaćeg terena i sve ukupno najtanja smo ekipa lige..Zvijezdi želim sve najbolje,da ostvare što bolji plasman..ja se samo trudim da pišem realno..al svako ima svoje misljenje i pravo da ga iznese..za to i služi ovaj forum..
OFK Gradina Srebrenik

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 20 avg 2012, 13:07

aleksandar_veliki je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
Preveliki ste optimisti, ova Zvijezda danasnja nije nista kvalitetnija od GOŠK-a, Radnika... Mislim da vam slijedi grcevita borba za opstanak, prelazni rok ste odradili kriminalno, forma vam je u klincu. Iduce gostujete Slaviji, gdje stoposto gubite, a onda vam dolazi Zrinjski. Vec protiv Mostaraca vamma ce biti utakmica biti ili ne biti, a s obzirom da nemate kvalitet, vrlo lako i tu mozete ostati praznih ruku. Bice tesko, no zelim vam srecu jer zasluzujete igrati u drustvu najboljih, no mislim da vam Uprava trenutno dobrano luta, dovode se polovnjaci, neprovjereni igraci iz ko zna kojih klubova. Ne znam ocekivao sam iskorak ove sezone, ali...
Slazem se ovdje sa Astrom,u potpunosti.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 13:24

Dzin je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
Preveliki ste optimisti, ova Zvijezda danasnja nije nista kvalitetnija od GOŠK-a, Radnika... Mislim da vam slijedi grcevita borba za opstanak, prelazni rok ste odradili kriminalno, forma vam je u klincu. Iduce gostujete Slaviji, gdje stoposto gubite, a onda vam dolazi Zrinjski. Vec protiv Mostaraca vamma ce biti utakmica biti ili ne biti, a s obzirom da nemate kvalitet, vrlo lako i tu mozete ostati praznih ruku. Bice tesko, no zelim vam srecu jer zasluzujete igrati u drustvu najboljih, no mislim da vam Uprava trenutno dobrano luta, dovode se polovnjaci, neprovjereni igraci iz ko zna kojih klubova. Ne znam ocekivao sam iskorak ove sezone, ali...
Slazem se ovdje sa Astrom,u potpunosti.
Aco, potpisujem sve.

Složio bih se i donekle sa astrom, ali stvarno ste previše optimisti a i nerealisti što su pokazala ova 3 kola.

Prvenstvo je dugo, još 27 kola , nikog ne možeš otpisati niti reći da će se bortiti za opstanak. Pa sjetimo se Slavije samo, na polusezoni 7 bodova čini mi se pa.... :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 20 avg 2012, 14:21

Zvijezda jest trenutno losa , i u losem polozaju , al' ja msm da Zvijezda nece ispast , i ako na kraju ove prve polusezone bude i zadnja . Ima Zvijezda pare , ako bude kriticno na polusezoni kupit ce oni pola ekipe nove ;)
ja ne sumnjam da ce Zvijezda izboriti opstanak :D

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 20 avg 2012, 14:32

Zvijezda ispada 100 % svi su protiv nje, nazalost...

Cvitkusicu vrati se, samo ti ovaj brod mozes spasiti od tonjenja.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 14:45

FMBosnia Admin je napisao/la:Zvijezda ispada 100 % svi su protiv nje, nazalost...

Cvitkusicu vrati se, samo ti ovaj brod mozes spasiti od tonjenja.
Ih, a jes ti to vidovita Dzemila :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 20 avg 2012, 14:47

Ma kakvo ispadanje zvijezde nema sanse..realno imali su tezak raspored,svaka ekipa sem zelje i mozda sarajeva da je imala ovakav raspored imali bi na kontu nula budova..jedino ovakva situacija moze atmosferu narusit,mada tu ste vi navijaci zvijezde i svi oni koji volite zvijezdu da to popravite,glavu gore abd do derbija sa mojom gradinom da nakupimo se bodova i kod kcue i na gostovanjima pa da bez velikih briga odigramo derbi i da pokazemo ovima koji se prse po sarajevskim caspisima kakva atmosfera moze da se napravi uz fer i korektno navijanje al da to gori..pozzz i glaavu gore imate sve uslove i sve ono zbog cega mozete biti zadovoljni,sretni i da se time hvalite(al umjereno bez velikih ocekivanja,ne iz razloga sto to ne mozete,nego iz razloga sto nas kanton i nije toliko sposaban i neam adekvatne ljude da se brini o problemima premijerligasa kao sto ej to slucaj sa sarajevskim i ostalim kantonima)
MOdric..MOdric..MOdric..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 avg 2012, 14:49

Ovaj text sam posvetio nasim placenicima,da shvate u kakvom su klubu i da se oduze upravi dobrim partijama za korektnost prema njima i da shvate kakva je situacijama i kod velikana

Igrači u Humskoj tri meseca bez plate!

Najstariji prvotimci crno-belih su ovim povodom već održali sastanak sa Vermezovićem tokom priprema na Tari

Fudbaleri Partizana nisu primili ni dinar u poslednja tri meseca, a tim povodom grupa najstarijih prvotimaca je održala sastanak sa Vladimirom Veremezovićem još tokom priprema na Tari, saznaje dnevni list Sport. Situacija se nije popravila ni do danas.

U svakom slučaju nakon ovakvih saznanja više ne stoji navijačka parola da su igrači "plaćeni i preplaćeni" jer je istina malo drugačija, piše Sport.

Finansijsku situaciju znatno je produbilo ispadanje iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pa bi to donekle moglo da se popravi eventualnim ulaskom u Ligu Evrope.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 avg 2012, 14:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:SVe ce to doc na svoje mjesto, prakticno izgubili smo samo Husica i Djelmu... hamza je ionako zadnje pola godine igro po pola sata, u gostima nije ni nastupo, Nuhanovic njega necu ni racunat da je bio.... a sad imamo Husica drugog onaj eric i onaj treci iz zelje... sve ce to bit dobro, opstanak nije upitan, nije ni nasa uprava bas toliko fina koliko se cini... ovo dosad je sve do rasporeda samo sabur ljudi...
Izreka jednog starog gradacackog sudije:SUNCE ZALAZI ZVIJEZDA SE SNALAZI :D :D
Vidim drug nesto ti Hamza nelijeze,ali nemoj se ljutiti ja volim sve potkrijepiti cinjenicama i dokazima i bar ovdje nisam nikad nista bez veze napisao.Sto se tice Hamze bez obzira na godine i ostalo istina je jedno pogledaj sve snimke utakmica Zvijezde iz prosle sezone pa ces vidjeti da je 95 posto golova djelo Hamze sto asistencijom sto ih je on sam dao.Reci mi ko je novi Hamza u Zvijezdi sada.
Husić :mrgreen:

Nego zanima me kakav je Savić, kako je odigrao u subotu !?
Savic je odigrao sasvim solidno jedini se istiakao na sredini terena,covjek je iskusan zna stati na loptu okrenut stranu.Samo mene najvise brine ova igra,nema tecne igre kao prosle godine nema pasova prema pandzi i krilima.To je ono sto me brine sredina terena zatajila osim savica.A sad nije ni on odigro sad nesto fantasticno al u odnosu na ove dobar je bio! 17 onaj (ne znam mu ime) lik se definitivno izgubio. Ko je taj igrac uopste?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 15:00

Nah1d je napisao/la: Savic je odigrao sasvim solidno jedini se istiakao na sredini terena,covjek je iskusan zna stati na loptu okrenut stranu.Samo mene najvise brine ova igra,nema tecne igre kao prosle godine nema pasova prema pandzi i krilima.To je ono sto me brine sredina terena zatajila osim savica.A sad nije ni on odigro sad nesto fantasticno al u odnosu na ove dobar je bio! 17 onaj (ne znam mu ime) lik se definitivno izgubio. Ko je taj igrac uopste?
da nije Vehabović haha :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 avg 2012, 15:01

17.je Vehabović,stigao iz Natron Maglaja.Ima 25. godina i vjerovatno je tu nekom stelom.iz kojih razloga nemam pojma.Čovjek nije ni za M.Mahale al neko ga gura da nama ebe zivce.Messi je bio Messi za njega,mada ni on pojma nije imao.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 15:02

vatreni je napisao/la:17.je Vehabović,stigao iz Natron Maglaja.Ima 25. godina i vjerovatno je tu nekom stelom.iz kojih razloga nemam pojma.Čovjek nije ni za M.Mahale al neko ga gura da nama ebe zivce.Messi je bio Messi za njega,mada ni on pojma nije imao.
Kako sam pogodio :) svi se žale na njega :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 avg 2012, 15:05

vatreni je napisao/la:17.je Vehabović,stigao iz Natron Maglaja.Ima 25. godina i vjerovatno je tu nekom stelom.iz kojih razloga nemam pojma.Čovjek nije ni za M.Mahale al neko ga gura da nama ebe zivce.Messi je bio Messi za njega,mada ni on pojma nije imao.
Pa dobro ja mislim da je covjek u tremi umro.Dobro mada je njemu 25 god ipak bi trebao bit iskusniji al ajde.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 avg 2012, 15:08

Nah1d je napisao/la:
Pa dobro ja mislim da je covjek u tremi umro.Dobro mada je njemu 25 god ipak bi trebao bit iskusniji al ajde.
Koja je liga Natron,tolike godine tu igra a Čelik da ga ne primjeti i doso sa 25.god kod nas.Onakvih igrača ima u Gradačcu koliko hoćes i igraju za Mionicu ili Omladinac,ne znam da li na treningu ima tremu pa onoliko masa :lol:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 avg 2012, 16:52

Tkanton je napisao/la:Svjestan sam ja Hamzini kvaliteta, njegovo je max pola sata i to je to, to ce ti potvridt i ovi iz gradine sad, al dokle god je on dole nebi trazili nekog drugog, nit bi se neki igrac pokusao sam nametnut i istac u ekipi, neko da stvori autoritet, mislim da su sad tu najblizi moranikic ili jusa.
Savic vidi se da eto ko nesto moze al jednostavno zeljini su igraci prejaki za njega al opet je nekako uspijevao da zadrzi i zagradi loptu a cim malo jace krene odma mu faul svira
mislim da zeljini igraci nisu prejaki za savica,nego da on nema skim igrat vidio si kako se krece trazi loptu proigrava al dzaba nemoze sam
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 20 avg 2012, 16:57

bondich je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Svjestan sam ja Hamzini kvaliteta, njegovo je max pola sata i to je to, to ce ti potvridt i ovi iz gradine sad, al dokle god je on dole nebi trazili nekog drugog, nit bi se neki igrac pokusao sam nametnut i istac u ekipi, neko da stvori autoritet, mislim da su sad tu najblizi moranikic ili jusa.
mislim da zeljini igraci nisu prejaki za savica,nego da on nema skim igrat vidio si kako se krece trazi loptu proigrava al dzaba nemoze sam
Fizicki nisu jaci, al' kvalitetom se svi veznjaci koji su igrali u Gradačcu bas isticu naspram njega..... Nije on los igrac da se razumijemo, al' daleko mu kuća od Grbavice bila, i znas sta je a cudno, onog trenutka kada je on ispao iz postave Zeljo je zaredao niz prosle sezone.... Bas od te utakmice....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 avg 2012, 17:20

NAJVECI ZVIJEZDIN PROBLEM: LUTANJE U IGRACKOM KADRU
Za 4 godine u Premijer ligi Zvijezda je napravila 139 transfera (dosli/otisli), pa to ne bi mogao ni Murinjo da uigra.Mislim da smo stvarno pretjerali u tom segmentu, a ova sezona bi potom pitanju mogla biti rekordna jer smo vec u ovom prelaznom roku promjenili 21 igraca, a sta ce biti na zimu to svi znamo.....
Davali smo otkaze i isto tako dovodili igrace slicnog kvaliteta tako da na kraju prelaznog roka nista nismo dobijali osim neuigrane ekipe.Svi govorimo najbolje i najljepse smo igrali prve sezone u PL,ali zato postoji i razloga jer smo imali uigranu ekipu sa minimalnim brojem transfera(6).
Sve dok se nastavi ovakva politika da u jednoj sezoni zamjenimo po 30-40 igraca bit cemo tu gdje jesmo.

Sezona 2012/13
Dosli(14)
Vojislav Stojanac..........Srem Jakovo
Eldar Pilavdzic.............Karvina U19
Srdjan Savic...............MFK Karvina
Dejan Kojic................Kozara Gradiska
Edin Husic..................Sarajevo
Jasmin Bogdanovic........Sloga Doboj
Ermin Vehabovic...........Natron Maglaj
Nenad Eric..................HNK Orasje
Amar Prutina...............Zeljeznicar
Selmir Brkic.................Medjidja Donja
Nikola Kovacevic...........Spartak ZV
Nikola Mirkovic *...........Spartak ZV
Mehmed Bijelic.............NK Zvijezda
Slobodan Milanovic *.......Modrica Maxima
Otisli(7)
Ognjen Djelmic.............Olimpic Sarajevo
Ivan Ferenc.................Zrinjski Mostar
Muamer Nezic..............Sloboda Tuzla
Samir Nuhanovic...........Sarajevo
Amir Hamzic................OFK Gradina
Muhamed Omic.............Sloboda Tuzla
Senad Husic.................MS Aschdod
UKUPNO:DOSLI/OTISLI(21)

Sezona 2011/12
Dosli
(17)
Dalibor Pandza...............NK Lokomotiva
Ivan Jakovljevic .............CSK Celarevo
Ivan Ferenc...................HNK Branitelj Mostar
Zvjezdan Stanic..............FK Rudar Ugljevik
Jovo Kojic.....................Modrica Maxima
Ilija Ristanic..................HNK Orasje
Goran Labus *................Spartak ZV
Altin Grbovic.................Skenderbeu
Emir Halilovic................FK Buducnost
Stefan Gavaric...............Sloboda Tuzla
Almir Halilovic...............Sloboda Tuzla
Slobodan Milanovic..........FK Belgrad
Muhamed Omic..............FK Buducnost
Nikola Kovacevic *...........Spartak ZV
Omer Jahic...................NK Zvijezda
Matija Matko.................NK Inter Zapresic
Adel Jukan....................NK Zvijezda
Otisli(15)
Adel Jukan ....................FK Bosna Mionica
Matija Matko.................Sarajevo
Damir Tosunovic.............Celik Zenica
Mersad Bedak................VfR Aalen II
Branislav Nikic...............Nea Salamina
Serif Hasic................... Krajisnik
Alvin Karadza................ Travnik
Irfan Fejzic..................Olimpic Sarajevo
Stefan Gavaric..............bez kluba
Altin Grbovic................bez kluba
Slobodan Milanovic *.......Modrica Maxima
Dragan Ristic...............Leotar Trebinje
Jovo Kojic...................bez kluba
Ilija Prodanovic.............FK Sloga Doboj
Goran Labus *...............Spartak ZV
UKUPNO:DOSLI/OTISLI(32)

Sezona 2010/11
Dosli
(18)
Joco Stokic..................Budapest Honvéd
Branislav Nikic..............Celik Zenica
Damir Tosunovic............FK Laktasi
Antonio Vidovic.............HNK Orasje
Raif Smajic..................HNK Orasje
Irfan Fejzic..................FK Mughan
Ilija Prodanovic.............FK Mughan
Emir Hadzidjulbic...........Velez Mostar
Serif Hasic...................Novi Pazar
Samir Nuhanovic............SV Sittersdorf
Dragan Ristic................ Drina Zvornik
Milan Knezevic..............Velez Mostar
Nikola Vasiljevic............Croatia Sesvete
Ognjen Djelmic.............Drina Zvornik
Eldin Masic..................NK Istra 1961
Mersad Bedak...............VfR Aalen II
Alvin Karadza...............bez kluba
Nedim Huseinbasic *.......FK Bosna Mionica
Otisli(23)
Ilija Prodanovic.............FK Mughan
Milan Knezevic..............bez kluba
Emir Hadzidjulbic...........Velez Mostar
Fuad Gazibegovic........... NK Krsko
Sasa Sest....................Zrinski Tordinci
Milan Kovacevic............. bez kluba
Nermin Huseinbasic.........FK Bosna Mionica
Rajko Stankovic.............bez kluba
Vedad Omeragic.............Omladinac Mionica
Senedin Ostrakovic......... FK Radnicki Lukavac
Zlatko Djoric.................Rudar Prijedor
Nedim Huseinbasic..........Omladinac Mionica
Antonio Vidovic..............HNK Orasje
Zoran Brkovic................Celik Zenica
Elvis Colic....................bez kluba
Elvis Karic....................Zeljeznicar
Joco Stokic...................bez kluba
Ediz Sancakli.................bez kluba
Srdjan Savic..................Zeljeznicar
Nikola Vasiljevic.............Karaganda
Moussa Diabang..............Radnik Hadzici
Sanel Sehric..................OFK Gradina
Velibor Vasilic................Zeljeznicar
UKUPNO:DOSLI/OTISLI(41)

Sezona 2009/10
Dosli
(19)
Dragiša Lazic.................Slavija Sarajevo
Zlatko Djoric.................Modrica Maxima
Haris Beslija *............... Zeljeznicar
Sanel Sehric..................FK Aida
Edin Genjac..................NK Zepce
Senedin Ostrakovic..........TOSK Tesanj
Moussa Diabang..............FK Zeljeznicar Sarajevo U19
Milan Kovacevic..............FK Novi Sad
Dzenan Krajisnik.............NK Zepce
Senad Husic..................Bosna Kalesija
Rajko Stankovic.............FK Rudar Kakanj
Sasa Sest.....................NK Otok
Samir Haznadar.............Zeljeznicar
Vedad Omeragic.............NK Zvijezda
Rasid Avdic.................. bez kluba
Ilija Prodanovic.............FK Sloboda Tuzla
Jasmin Moranjkic...........Celik Zenica
Elvis Colic.................... bez kluba
Muamer Nezic................NK Zvijezda
Otisli(18)
Sabit Alimanovic.............NK Zadar
Edin Genjac...................NK Visoko
Damir Smajlovic..............Croatia Sesvete
Elvis Coric.....................bez kluba
Ivica Babic....................HNK Orasje
Damir Zukic...................OFK Gradina
Dragiša Lazic.................Mornar Bar
Anel Pjanic...................CS Pétange
Denis Paras...................FK Igman Konjic
Mustafa Kodro................Velez Mostar
Samir Haznadar..............bez kluba
Rasid Avdic...................FK Po­dri­nje Janja
Dzenan Krajisnik.............Celik Zenica
Nedim Huseinbasic *.........FK Bosna Mionica
Damir Husic..................Sloboda Tuzla
Haris Beslija *................Zeljeznicar
Dragan Matic.................kraj karijere
Haris Beslija *................Zeljeznicar
UKUPNO:DOSLI/OTISLI(37)

Sezona 2008/09
Dosli
(5)
Ivica Babic....................Sloboda Tuzla
Elvis Coric.....................NK Troglav Livno
Fuad Gazibegovic.............Ivancna Gorica
Damir Husic...................Celik Zenica
Mustafa Kodro................Velez Mostar
Otisli(1)
Amir Rekic.....................Sloboda Tuzla
UKUPNO:DOSLI/OTISLI(6)

SEZONA 2008-2012
UKUPNO: DOSLI / OTISLI: 137 + 2 (Jusic i Delic) = 139

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.