Bas si zelen,sa svojom izjavom i poredenjem pokazujes da ne pratis dugo PL,cak ni otkada je Zvijezda usla,pises nerealno,pogledaj ukoji si kos stavio Zvijezdu,trenutno zbog rasporeda je tu gdje jeste ali jedna lasta ne cini proljece,Zvijezda je bila na 3.mjestu po gostujucim utakmicama i igrala najbolje u gostima.Brcko87 je napisao/la:Čuj zelen..ja ovu ligu pratim od njenog nastanka..neznam po čem zaključuješ da sam zelen?Nah1d je napisao/la:Pasa jos ste vi zeleni.Jos godina i godina u ovoj ligi pa da djelite savjete.Pobjedi sve kuci osim eto 2 3 ove ekipe jake i ostajes u ligi.Donesi koji bod sa strane u evropi siBrcko87 je napisao/la: Bio bih najsretniji da sam pogrijesio u svojim postovima.Da ste vi svi upravu sto pisete da je to samo zbog rasporeda,neuigranosti novih igrača i slično.....al svako pise sto zeli i ne mora čitati ono sto mu ne odgovara.Realan treba biti i želje uskladiti sa trenutnim stanjem i mogUćnostima ekipe.
Netreba se vadit na raspored,mislim to ,domaće,gostujuće utakmice..Nije liga kao prije nekih godina,da domaći teren igra neku veliku ulogu..Onaj ko je kvalitetniji pobijedit ce te i na tvom terenu..to vam je pokazo i Željo u subotu..
Sretno u nastavku!!Na zalost jos smo mi slaba liga i to je tako.Svakako sretno i vama!
Kad nije moj tim igro taj rang ja sam ga pratio isto kao i kad igra moj tim..Fazon je u tom što je se napravila veća razlika izmedju ekipa i što više domaći teren neigra veliku ulogu,nemožeš pobijedit sve kod kuće..Protiv Zvijezde,Gradine,Radnika,Travnika,Goška...većina ovih ostali je favorit i na njihovom terenu..Neigra ti ulogu jel ti gostovo Željo,Sarajevo,Olimpik,Široki itd il išao njima, oni će te u 90% slučajeva pobijedit u oba slučaja..ako se nevaram prošle godine je se opstajalo sa 35 bodova a moje misljenje da će ove godine i sa dosta manje se bodova opstajat u ligi..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovaj forum ne nalaze pravila da se potpisujes imenom i prezimenom,imate vise nickova pa nekada sa potpisom nekada bez,i koji levat ima pravo da me legitimise,bolje se osvrnute na misljenja forumasa nego od 3-4 koji se potpisuju imenom i nesto glume,Nah1d je napisao/la:U svakom slucaju piska je upravu.Trebao bi se potpisat.RD su rekli svoje! Budi realan imamo najtezi raspored uzmi u obzir da iduce polusezone igras 2 kuci.Tako da..Ovo ti je mlada ekipa ko ce ih podrzat i ko ce im pjevat ako necemo mi?? Jbg zalosno je sto nam je takav mentalitet al ajde.vatreni je napisao/la:Nema potrebe da se potpisujem i da polažem račune nekom.Simpatizer sam Zvijezde od Druge lige sjever.Pratio je od Gabele,Travnika,Visokg,Lukavca i većinom i danas pratim.Nije moj nivo da se potpisujem i omalovazavam nečija misljenja u kontakstu ja sam faca i imam m..a.Ovaj forum čitaju fudbaleri Zvijezde,treneri i u svakom slučaju mogu od nečijih misljenja imati i koristi.
Kuntić je bježanjem od izjave pokazao kolika je kukavica.Ljudsku,trenersku nekvalitetu je pokazao ovim činom jer nije u stanju da se nosi s porazom jer je svjestan da je on najveći krivac za ovo.Treba biti faca pa LEPO ljudski se eksponavati pred kamerama i nositi sa porazom.Sada ne samo da ignorise navijače već i medije.Hoće li i medije prijaviti policiji da ometaju njegov NE- rad 

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 20 avg 2012, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
e moj astra,je li uredu ući u prvenstvo van forme,krivaca je puno sto je tako,najgore u svemu tome sto se mi nerviramo a njih boli k...astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
Bravo Aco,al ljudi vjeruju u nesto drugo,u svoje zelje koje su nerealnealeksandar_veliki je napisao/la:Preveliki ste optimisti, ova Zvijezda danasnja nije nista kvalitetnija od GOŠK-a, Radnika... Mislim da vam slijedi grcevita borba za opstanak, prelazni rok ste odradili kriminalno, forma vam je u klincu. Iduce gostujete Slaviji, gdje stoposto gubite, a onda vam dolazi Zrinjski. Vec protiv Mostaraca vamma ce biti utakmica biti ili ne biti, a s obzirom da nemate kvalitet, vrlo lako i tu mozete ostati praznih ruku. Bice tesko, no zelim vam srecu jer zasluzujete igrati u drustvu najboljih, no mislim da vam Uprava trenutno dobrano luta, dovode se polovnjaci, neprovjereni igraci iz ko zna kojih klubova. Ne znam ocekivao sam iskorak ove sezone, ali...astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
ma klub nije usao namjerno u prvenstvo van forme .kuntic mora preuzeti svu odgovornost a ne sepuriti se pred navijacima i glumite nekog velikana.nisu odigrane jake kontrolne utakmice i to sam pisao i prije mjesec dana.ali opet kazem ja necu pljuvat ovu ekipu jer znam da ce poceti bolje igrati i mnogima zacepiti usta.al da je dobro nije i svi smo razocarani.mi navijaci moramo prihvatiti i ako bude borba za opsstanak i to je za normalne ljude.u klubu imamo fadila i nurdu bez kojih nas nebi bilo ni na mapi tako da treba zbog njih podrzati ekipu.mozetel zamisliti kako je sada njima daju pare a nasi igraci bez boda..momcima treba dati podrsku protiv zrinjskog da upisemo prve bodove jer minimalne su nam sada sanse protiv slavije jer gore i kada smo imali jaci kadar nismo boda mogli donijet,a onda bi trebalo sve ici lakse...vatreni je napisao/la:e moj astra,je li uredu ući u prvenstvo van forme,krivaca je puno sto je tako,najgore u svemu tome sto se mi nerviramo a njih boli k...astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisi ti gledao kako je slavija igrala prosle godine 1 polusezonu? Pa drugu polusezonu se izvuce ispade sloboda.Jarane ima jos da se igra jako puno.aleksandar_veliki je napisao/la:Preveliki ste optimisti, ova Zvijezda danasnja nije nista kvalitetnija od GOŠK-a, Radnika... Mislim da vam slijedi grcevita borba za opstanak, prelazni rok ste odradili kriminalno, forma vam je u klincu. Iduce gostujete Slaviji, gdje stoposto gubite, a onda vam dolazi Zrinjski. Vec protiv Mostaraca vamma ce biti utakmica biti ili ne biti, a s obzirom da nemate kvalitet, vrlo lako i tu mozete ostati praznih ruku. Bice tesko, no zelim vam srecu jer zasluzujete igrati u drustvu najboljih, no mislim da vam Uprava trenutno dobrano luta, dovode se polovnjaci, neprovjereni igraci iz ko zna kojih klubova. Ne znam ocekivao sam iskorak ove sezone, ali...astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
i ja da imam firmu davao bih u klub a time bio oslobođen obaveza prema drzavi i ne bi sigurno ko Nurdo onako se izvrno pod suncobranom i mrtvo hladno gledao utakmicu,očitao bih ja lekciju i Kuntiću i igračimaastra1922 je napisao/la:ma klub nije usao namjerno u prvenstvo van forme .kuntic mora preuzeti svu odgovornost a ne sepuriti se pred navijacima i glumite nekog velikana.nisu odigrane jake kontrolne utakmice i to sam pisao i prije mjesec dana.ali opet kazem ja necu pljuvat ovu ekipu jer znam da ce poceti bolje igrati i mnogima zacepiti usta.al da je dobro nije i svi smo razocarani.mi navijaci moramo prihvatiti i ako bude borba za opsstanak i to je za normalne ljude.u klubu imamo fadila i nurdu bez kojih nas nebi bilo ni na mapi tako da treba zbog njih podrzati ekipu.mozetel zamisliti kako je sada njima daju pare a nasi igraci bez boda..momcima treba dati podrsku protiv zrinjskog da upisemo prve bodove jer minimalne su nam sada sanse protiv slavije jer gore i kada smo imali jaci kadar nismo boda mogli donijet,a onda bi trebalo sve ici lakse...vatreni je napisao/la:e moj astra,je li uredu ući u prvenstvo van forme,krivaca je puno sto je tako,najgore u svemu tome sto se mi nerviramo a njih boli k...astra1922 je napisao/la:izgleda da u mnogi vec digli ruke od zvijezde i vide je kao glavnog kandidata za borbu za opstanak.smijesno mi pravo jesmo lose startali ali dugo je prvenstvo i znam sigurno da se necemo boriti za opstanak za par kola sve ce to doci na svoje.ovi momci nisu zaboravili igrati trenutno su van forme i sami su svjesni da moraju poceti pruzati bolje partije..poslije ovih tezih utakmica ide malo i laksi raspored i za ocekivati je i pomak na tabeli
to je aco tvoje misljenje i nemora znacit da je ispravno i da ce to biti tako kao sto ti kazes...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Aco,ajde u Zvijezdinu upravu,budi psiholog i moralista.Sjajna percepcija Zvijezdine NE igre,nadam se da tvoji postovi,kao neutralnog pojedinca, mogu doprijeti do svijesti pojedinihaleksandar_veliki je napisao/la:Naravno, ovdje i jesmo da razmijenimo misljenja, da malo prodiskutujemo. Gledao sam vase dvije utakmice, Borac i Zelju, dakle cijele po 90 minuta, i doista ne vidim nista na osnovu cega ste optimisti. Po meni nema tu nista spektakularno, dakle Radnik, GOŠK, Travnik... Taj kvalitet, mozda i grijesim, no kao sto kazes vidjecemo. Istina je da ste sada na samom dnu, da cete i nakon 4. kola tu ostati, a kada je tako onda su i igracima noge teske, pa i ono sto mogu ustvari ne mogu. Jos ako ti malo sreca okrene ledja, pa nakon pet kola budes imao nulu, e onda si glavni kandidat za ispasti.astra1922 je napisao/la:to je aco tvoje misljenje i nemora znacit da je ispravno i da ce to biti tako kao sto ti kazes...

ma kako god bude pesimista nisam vjerujem u ovu ekipu i ubijeden sam da jos dugo nece taboriti na dnu tabele.. svako ima svoje misljenje i ima pravu na to.ja sam bio ubijeden da cemo protiv zelje bolje proci nije islo cestitao sam zelji i gotovo.mnoge stvari i nisu realne nastavak prvenstva ce pokazati.ja sam misljenja da je zeljo odigrao najbolju utakmicu sezone upravo u gradaccu sve im je islo od noge sve se poklopilo a isto tako da smo mi odigrali najlosiju na banji.liga je u pet deka i mnoge ce se stvari okrenuti.nemoze mi niuko reci da mi sada imamo ekipu medu tri najgore a ko fol svi se nesto pojacali i napredovali to je prica za malu djecu.znaci samo vrijeme ce pokazati 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
mislim da ce zvijezda sigurno ostati u premijeri,a realno negdje od 9-12 mjesta a mislim da ste pucali na puno visa mjesta ,vjerovatno nerealno
pa kako ti nije jasno da je zvijezda ciljano odradila prelazni rok skuplji igraci su otisli a probali su nesto sa mladim igracima cilj je sredina tabele i ja garantujem da cemo to i ostvariti.neznam sta nije jasno.evo ja priznajem da sam ja licno vise ocekivao i najavljivao ali i ja sam covjek i mogu pogrijeiti i naravno priznati.aleksandar_veliki je napisao/la:U voom boldiranom je sva prica, Zvijezda se pojačala ali ko fol, kao sto ti sam rece. Uzmi ekipu od prosle sezone, vidi koliko ti standardnih fali i reci da li su ta pojacanja njihov kvalitet, bar po ovom sto si vidio.astra1922 je napisao/la:ma kako god bude pesimista nisam vjerujem u ovu ekipu i ubijeden sam da jos dugo nece taboriti na dnu tabele.. svako ima svoje misljenje i ima pravu na to.ja sam bio ubijeden da cemo protiv zelje bolje proci nije islo cestitao sam zelji i gotovo.mnoge stvari i nisu realne nastavak prvenstva ce pokazati.ja sam misljenja da je zeljo odigrao najbolju utakmicu sezone upravo u gradaccu sve im je islo od noge sve se poklopilo a isto tako da smo mi odigrali najlosiju na banji.liga je u pet deka i mnoge ce se stvari okrenuti.nemoze mi niuko reci da mi sada imamo ekipu medu tri najgore a ko fol svi se nesto pojacali i napredovali to je prica za malu djecu.znaci samo vrijeme ce pokazati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
[youtube][/youtube]
evo izvjestaj ako ko sinoc nije gledao...
evo izvjestaj ako ko sinoc nije gledao...
SVe ce to doc na svoje mjesto, prakticno izgubili smo samo Husica i Djelmu... hamza je ionako zadnje pola godine igro po pola sata, u gostima nije ni nastupo, Nuhanovic njega necu ni racunat da je bio.... a sad imamo Husica drugog onaj eric i onaj treci iz zelje... sve ce to bit dobro, opstanak nije upitan, nije ni nasa uprava bas toliko fina koliko se cini... ovo dosad je sve do rasporeda samo sabur ljudi...
Izreka jednog starog gradacackog sudije:SUNCE ZALAZI ZVIJEZDA SE SNALAZI

Izreka jednog starog gradacackog sudije:SUNCE ZALAZI ZVIJEZDA SE SNALAZI

aco ova liga je dlake brate al ja je volim vise od svih na svijetu i zamisli da smo imali malo drugaciji raspored i da smo npr samo goska pobijedili sada bi imali 3 boda i niko nas nebi dovodio u ove price oko lose ekipe oko opstanka i tako.duga je polusezona a kamoli sezona tako da ova prica vise nema smisla..cijenim te kao jednog od najiskrenijih i najrealnijih forumasa i bilo mi je lijepo diskutovati na ovu temu.pozz
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kad nebi i sledecu pobijedili kuci ja sam ubijedjen da cemo ostat.... Nisu ona nasa dvojica toliki majmuni da uloze ovolike novce u Stadion i da sa oslanjaju samo na igru ekipeastra1922 je napisao/la:aco ova liga je dlake brate al ja je volim vise od svih na svijetu i zamisli da smo imali malo drugaciji raspored i da smo npr samo goska pobijedili sada bi imali 3 boda i niko nas nebi dovodio u ove price oko lose ekipe oko opstanka i tako.duga je polusezona a kamoli sezona tako da ova prica vise nema smisla..cijenim te kao jednog od najiskrenijih i najrealnijih forumasa i bilo mi je lijepo diskutovati na ovu temu.pozz
Vidim drug nesto ti Hamza nelijeze,ali nemoj se ljutiti ja volim sve potkrijepiti cinjenicama i dokazima i bar ovdje nisam nikad nista bez veze napisao.Sto se tice Hamze bez obzira na godine i ostalo istina je jedno pogledaj sve snimke utakmica Zvijezde iz prosle sezone pa ces vidjeti da je 95 posto golova djelo Hamze sto asistencijom sto ih je on sam dao.Reci mi ko je novi Hamza u Zvijezdi sada.Tkanton je napisao/la:SVe ce to doc na svoje mjesto, prakticno izgubili smo samo Husica i Djelmu... hamza je ionako zadnje pola godine igro po pola sata, u gostima nije ni nastupo, Nuhanovic njega necu ni racunat da je bio.... a sad imamo Husica drugog onaj eric i onaj treci iz zelje... sve ce to bit dobro, opstanak nije upitan, nije ni nasa uprava bas toliko fina koliko se cini... ovo dosad je sve do rasporeda samo sabur ljudi...
Izreka jednog starog gradacackog sudije:SUNCE ZALAZI ZVIJEZDA SE SNALAZI![]()
-
- Moderator
- Kontakt:
Husićzmajevac je napisao/la:Vidim drug nesto ti Hamza nelijeze,ali nemoj se ljutiti ja volim sve potkrijepiti cinjenicama i dokazima i bar ovdje nisam nikad nista bez veze napisao.Sto se tice Hamze bez obzira na godine i ostalo istina je jedno pogledaj sve snimke utakmica Zvijezde iz prosle sezone pa ces vidjeti da je 95 posto golova djelo Hamze sto asistencijom sto ih je on sam dao.Reci mi ko je novi Hamza u Zvijezdi sada.Tkanton je napisao/la:SVe ce to doc na svoje mjesto, prakticno izgubili smo samo Husica i Djelmu... hamza je ionako zadnje pola godine igro po pola sata, u gostima nije ni nastupo, Nuhanovic njega necu ni racunat da je bio.... a sad imamo Husica drugog onaj eric i onaj treci iz zelje... sve ce to bit dobro, opstanak nije upitan, nije ni nasa uprava bas toliko fina koliko se cini... ovo dosad je sve do rasporeda samo sabur ljudi...
Izreka jednog starog gradacackog sudije:SUNCE ZALAZI ZVIJEZDA SE SNALAZI![]()

Nego zanima me kakav je Savić, kako je odigrao u subotu !?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.