Ako si pazljivije gledao njegove clipove jedan od stadiona na kojima je branio je i Partizanov stadion kada je branio za Napredak iz Krusevca gdje je imao par odlicnih intervencija,al opet clipovi ne moraju puno da znace,al je u svakom slucaju tesko naci goreg golmana od Smajica.vatreni je napisao/la:Vidi samo na kkvim je stadionima branio i sve će nam biti jasno,al sigurno je bolji od SmajeBosanski zmaj je napisao/la:Ma treba ocekivati da ce nasi dovesti jednog veznjaka i spica u ovih par dana jer su i oni svjesni koliko imamo limitiranih igraca.Al eto lijepa vijest stigla je u vezi novog golmana,kakav god,tesko da moze biti gori od Smajica.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
I ako dovedu dva tri pojačanja koliko će vremena trebati da se uklope u ekipu,da se osjećaju dijelom tima,grada,navijača.Sve se to moglo,ovo sto smo jučer vidjeli ,provjeriti kroz pripreme sa jakim ekipama a ne kroz prvenstvo.Sada će nas vise kostati sve ovo jer na vrijeme nismo spoznali gdje smo i koliko mozemo.Pokusalo se s polovnjacima izboriti nesto,ali očigledno ne ide.A na proljeće kada se budu utakmice stimale koliko love će tek trebati za to da izborimo opstanak.Vidi se da ni oni koji plaćaju a ni trener nije predviđananja poslozio kako treba.
da vidio sam,ali je pitanje kakva je to utakmica bila i zbog čega je tada branio,slazem se ne moze gori biti od SmajeBosanski zmaj je napisao/la:Ako si pazljivije gledao njegove clipove jedan od stadiona na kojima je branio je i Partizanov stadion kada je branio za Napredak iz Krusevca gdje je imao par odlicnih intervencija,al opet clipovi ne moraju puno da znace,al je u svakom slucaju tesko naci goreg golmana od Smajica.vatreni je napisao/la:Vidi samo na kkvim je stadionima branio i sve će nam biti jasno,al sigurno je bolji od SmajeBosanski zmaj je napisao/la:Ma treba ocekivati da ce nasi dovesti jednog veznjaka i spica u ovih par dana jer su i oni svjesni koliko imamo limitiranih igraca.Al eto lijepa vijest stigla je u vezi novog golmana,kakav god,tesko da moze biti gori od Smajica.

-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom da je bilo propusta tokom pripremnog perioda jer smo mozda trebali odigrati 1-2 jace utakmice da vidimo gdje smo.Mi igracki nismo bas toliko losi,koliko tabela trenutno pokazuje,ali nam trebaju 1-2 extra igraca prema naprijed.Imamo u vezi E.Halilovica,Savica,Kojica,Husica sve su to iskusni igraci ali i njima treba vremena da se u igraju.Siguran sam da ce to za par kola sve da se iskristalise i da cemo krenuti ka sredini tabele.vatreni je napisao/la:I ako dovedu dva tri pojačanja koliko će vremena trebati da se uklope u ekipu,da se osjećaju dijelom tima,grada,navijača.Sve se to moglo,ovo sto smo jučer vidjeli ,provjeriti kroz pripreme sa jakim ekipama a ne kroz prvenstvo.Sada će nas vise kostati sve ovo jer na vrijeme nismo spoznali gdje smo i koliko mozemo.Pokusalo se s polovnjacima izboriti nesto,ali očigledno ne ide.A na proljeće kada se budu utakmice stimale koliko love će tek trebati za to da izborimo opstanak.Vidi se da ni oni koji plaćaju a ni trener nije predviđananja poslozio kako treba.
-
- Kontakt:
Utakmicu protiv Partizana igrao je u Jelen Super ligi u sezoni 2009/10 kada je sakupio 5 nastupa,ali ne treba zaboraviti da je tada imao 18 godina.
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-m ... _2009.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-m ... _2009.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Osvrnuo bih se jos malo na utakmicu.Jučer sam imao osjećaj da Željo ima 15.igrača na momente.Ljudi su taj privid napravili trkom tako da je svaki igrač koji je imao loptu u svakom momentu imao najmanje dva igrača slobodna u blizini kojem moze predati loptu.Nasi ili nemaju kondicije dovoljno ili ne mogu skontati da prate igrače bez lopte već ko djeca samo gledaju u igrača sa loptom i putanju kretanja imaju samo prema njemu,ovi Zeljini igrači ulijeću u prazan prostor koliko hoće i gje zele,jos kada dodamo i to da su pospori u zadnjoj liniji ne bi ni čudilo da je Zeljo jos koji uvalio.Ovo je posao trenera,nemam veze sa tim,ali i laik bi ovo jučer mogao skontat.Mislim da Kuntić u prvom i trećem kolu je profulao taktiku.
Nebi se slozio sa tobom u vezi sencija, sjeti se samo kako je bilo tek kad je doso, dok je igro spica, svi su mu hebavali sve od do i bilo je govora da ga hamza gura lik nije bio nizasta, ja mislim da ga je tek jovic stavio na beka i tu je pokazao svoje pravo svjetlo.... tako da nikad neznas.... ustalom samo na spic fali u vezi imam Husica onog drugoBosanski zmaj je napisao/la:Prelazni rok do 31.08. vrijedi samo za one igrace koji prelaze iz kluba u klub, a posto svi klubovi u BiH dovode samo slobodne igrace posto niti jedan nije toliko bogat da plati obestecenje tako da taj datum nije vazan za slobodne igrace.D€LUX je napisao/la:Pratim dosta igrace po BIH , prutine se sjecam iz Juniora Zelje i nikad nije bio nesto ,prosjecan al vjerovatno ga neko gura...
Ovaj vehabovic igra za natron maglaj i vazda bio prosjecan igrac , cak u toj drugoj ligi je u drugim ekipama bilo 10 boljih od njega.. tako da pojacanje bas neko i nije , samo dzaba na platni spisak stavljen.. isao na probu u osijek cini mi se , pa mu rekli da igra negdje u drugoj ligi pa ce dobiti sansu i igrao je sezonu i to je to..
jedino ozbiljnije pojacanje je Bogdanovic , nije los ovo ostalo nula bodova ako zvijezda do 31. augusta ne napravi nesto ispada 95%...
LP , no hard feelings, moje objektivno misljenje...
Nasi pod hitno moraju dovesti jednog kvalitetnog napadaca koji bi rasteretio Pandzu u napadu i jednog kvalitetnog golmana jer Kovacevica nece biti najmanje 1-2 mjeseca,jer sa onim amaterom na golu nemamo sta traziti jer ce nas svi odreda busiti.
Sto se tice dovodjenja ovih igraca,ja nerazumijem zasto se dovode igraci kao sto su npr. Vehabovic i drugi (dugacak je spisak) momak ima 25 godina,dosao iz 3.lige cak ni tamo nije nesto oskakao,da je sta vrijedio sa toliko godina vec bi igrao u nekom ozbiljnijem klubu.Razumijem kada se iz tog ranga dovede igrac sa 17-18 godina kao sto je bio slucaj sa Sencijem,pa mozes nesto ocekivat da ce napredovat,ali dovoditi igraca sa 25 godina iz trece lige je zaista neozbiljno.
nasi su se igraci jucer bojali,pritisak je svoje odradio jbt samo gledaju da se rijese lopte savic,halilovic oni su jedino bili malo opustenivatreni je napisao/la:Osvrnuo bih se jos malo na utakmicu.Jučer sam imao osjećaj da Željo ima 15.igrača na momente.Ljudi su taj privid napravili trkom tako da je svaki igrač koji je imao loptu u svakom momentu imao najmanje dva igrača slobodna u blizini kojem moze predati loptu.Nasi ili nemaju kondicije dovoljno ili ne mogu skontati da prate igrače bez lopte već ko djeca samo gledaju u igrača sa loptom i putanju kretanja imaju samo prema njemu,ovi Zeljini igrači ulijeću u prazan prostor koliko hoće i gje zele,jos kada dodamo i to da su pospori u zadnjoj liniji ne bi ni čudilo da je Zeljo jos koji uvalio.Ovo je posao trenera,nemam veze sa tim,ali i laik bi ovo jučer mogao skontat.Mislim da Kuntić u prvom i trećem kolu je profulao taktiku.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Nije Smajić golman problem loši rezultata u tri kola primimo 8 golova a u prva dva naš golman Kovačević nam najbolji igrač spašavo nas teži poraza problem je ekipe koja nije ni fizički spremna nit su pripreme odrađene kvalitetno, umjesto da ekipa po ovoj vrućini ode na pripreme na Kupres i slične destinacije Kuntić ih vodi u Bačku Topolu na +40 i dok su drugi uigravali ekipu mi isprobavamo mlade igrače a olako puštamo kvalitetne Hamzu, Đelmu, Nezića.....vatreni je napisao/la:Osvrnuo bih se jos malo na utakmicu.Jučer sam imao osjećaj da Željo ima 15.igrača na momente.Ljudi su taj privid napravili trkom tako da je svaki igrač koji je imao loptu u svakom momentu imao najmanje dva igrača slobodna u blizini kojem moze predati loptu.Nasi ili nemaju kondicije dovoljno ili ne mogu skontati da prate igrače bez lopte već ko djeca samo gledaju u igrača sa loptom i putanju kretanja imaju samo prema njemu,ovi Zeljini igrači ulijeću u prazan prostor koliko hoće i gje zele,jos kada dodamo i to da su pospori u zadnjoj liniji ne bi ni čudilo da je Zeljo jos koji uvalio.Ovo je posao trenera,nemam veze sa tim,ali i laik bi ovo jučer mogao skontat.Mislim da Kuntić u prvom i trećem kolu je profulao taktiku.
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom nije Smajic jedini krivac,ali u svakom slucaju on nije golman za Premijer lige.Bolje da smo sada doveli golmana nego da nas Smaja ukopa u nekoj neizvjesnoj utakmici.Zmajjj je napisao/la:Nije Smajić golman problem loši rezultata u tri kola primimo 8 golova a u prva dva naš golman Kovačević nam najbolji igrač spašavo nas teži poraza problem je ekipe koja nije ni fizički spremna nit su pripreme odrađene kvalitetno, umjesto da ekipa po ovoj vrućini ode na pripreme na Kupres i slične destinacije Kuntić ih vodi u Bačku Topolu na +40 i dok su drugi uigravali ekipu mi isprobavamo mlade igrače a olako puštamo kvalitetne Hamzu, Đelmu, Nezića.....vatreni je napisao/la:Osvrnuo bih se jos malo na utakmicu.Jučer sam imao osjećaj da Željo ima 15.igrača na momente.Ljudi su taj privid napravili trkom tako da je svaki igrač koji je imao loptu u svakom momentu imao najmanje dva igrača slobodna u blizini kojem moze predati loptu.Nasi ili nemaju kondicije dovoljno ili ne mogu skontati da prate igrače bez lopte već ko djeca samo gledaju u igrača sa loptom i putanju kretanja imaju samo prema njemu,ovi Zeljini igrači ulijeću u prazan prostor koliko hoće i gje zele,jos kada dodamo i to da su pospori u zadnjoj liniji ne bi ni čudilo da je Zeljo jos koji uvalio.Ovo je posao trenera,nemam veze sa tim,ali i laik bi ovo jučer mogao skontat.Mislim da Kuntić u prvom i trećem kolu je profulao taktiku.
Vidim da si pravo ogorcen i slazem se sa tobom,prije svega gdje to ima sad dobar igrac,a da je slobodan jedino da nije igro nikako jedan period.Znate u cemu je jos stvar oslanjamo se na ljude iz Srbije koji po meni nisu upuceni u nasu ligu,a koji isto tako podcjenjuju nasu ligu.Kakav Spartak pa Zeljo ,Sarajevo i jos neki klubovi su Barselona za njih.Mislim da je losa procjena u pitanju i ovakvi kakvi smo svojom borbenoscu ce nas dobiti i Travnik i Gradina i Radnik.vatreni je napisao/la:I ako dovedu dva tri pojačanja koliko će vremena trebati da se uklope u ekipu,da se osjećaju dijelom tima,grada,navijača.Sve se to moglo,ovo sto smo jučer vidjeli ,provjeriti kroz pripreme sa jakim ekipama a ne kroz prvenstvo.Sada će nas vise kostati sve ovo jer na vrijeme nismo spoznali gdje smo i koliko mozemo.Pokusalo se s polovnjacima izboriti nesto,ali očigledno ne ide.A na proljeće kada se budu utakmice stimale koliko love će tek trebati za to da izborimo opstanak.Vidi se da ni oni koji plaćaju a ni trener nije predviđananja poslozio kako treba.
mislim da ljudima u upravi vise nije do stadiona da gledaju kako ustedit novac za izgradnju stadiona,to jest na ovim polovnjacima slijedi nam itekako zanimljiva sezona s nadom da ostajemo...
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom nasi iz kluba previse dovode igraca sa Srbijanskog trzista, a prije toga preskacu igrace sa BiH trzista (mislim na igrace iz nase premijer lige, a ne igrace iz kantonalnih liga kakve mi dovodimo).Bolje je dovesti provjerenog premijerligaskog igraca nego igraca iz druge lige Srbije.zmajevac je napisao/la:Vidim da si pravo ogorcen i slazem se sa tobom,prije svega gdje to ima sad dobar igrac,a da je slobodan jedino da nije igro nikako jedan period.Znate u cemu je jos stvar oslanjamo se na ljude iz Srbije koji po meni nisu upuceni u nasu ligu,a koji isto tako podcjenjuju nasu ligu.Kakav Spartak pa Zeljo ,Sarajevo i jos neki klubovi su Barselona za njih.Mislim da je losa procjena u pitanju i ovakvi kakvi smo svojom borbenoscu ce nas dobiti i Travnik i Gradina i Radnik.vatreni je napisao/la:I ako dovedu dva tri pojačanja koliko će vremena trebati da se uklope u ekipu,da se osjećaju dijelom tima,grada,navijača.Sve se to moglo,ovo sto smo jučer vidjeli ,provjeriti kroz pripreme sa jakim ekipama a ne kroz prvenstvo.Sada će nas vise kostati sve ovo jer na vrijeme nismo spoznali gdje smo i koliko mozemo.Pokusalo se s polovnjacima izboriti nesto,ali očigledno ne ide.A na proljeće kada se budu utakmice stimale koliko love će tek trebati za to da izborimo opstanak.Vidi se da ni oni koji plaćaju a ni trener nije predviđananja poslozio kako treba.
Mislim da tu nisi upravu,donesena je rizla i pokosena trava za pomocni plasticni teren.Barem smo tu jedan od najboljih klubova u BiH i jedni od rijetkih koji ulazu u infrastrukturu.Radovi se nastavljaju poslije Bajrama.bondich je napisao/la:mislim da ljudima u upravi vise nije do stadiona da gledaju kako ustedit novac za izgradnju stadiona,to jest na ovim polovnjacima slijedi nam itekako zanimljiva sezona s nadom da ostajemo...
Ma ebo vise i stadion,imamamo kakav -takav,ispunjava uslove za pl.Sta nam vrijedi da imamamo kao Realov ako ispadnemo u prvu ligu.Treba znati procjenjvati prioritete i mogućnosti kako izgradnje stadiona tako i igračkog kadra.U sustini i jedno i drugo jako kilavo.
treba malo ohladiti glave , pa tek je trece kolo.svi krive trenera poslije tri poraza , niko se ne sjeca sta smo pisali poslije pobjede nad sarajevom kad smo ga dizali kao da je gvardiola. imali smo jako neugodan raspored , i zbog losih priprema( mislim losih jer nismo imali jakih kontrolnih utakmica ) , ovo nam se sve razbilo o glavu , al to nam je sansa da poboljsamo igru za naredne utakmice.vidi se da neki igraci nemaju kvalitete za premijer ligu al ipak nije ovo ogledalo protiv zelje jer kad nam dodju zrinjski, celik, gradina oni su ipak rang nize od osvajaca duple krune.treba stisnuti malo na treningu i zapeti u lukavici probati uzeti bod pa protiv zrinje sva tri i eto ugodne situacije za gostovanje u bijeljini.
Smatram da se i igrači nedovoljno zalažu.U teskoj ekonomskoj situaciji imaju primanja koja ne opravdavaju na terenu.Nema tu ljubavi prema klubu,čisto odradi ko crnogorac i čuvaj noge.Ta borbenost,žar i motivacija nam je falila.Ime Zeljo ,recimo u Travniku je itekako motiv,ah da,u Travniku su većinom djeca iz Travnika,plata ovisi o rezultatu i bas bude koliko para toliko muzike ili mozda obrnuto.Kod nas ima solidnu fiksnu,jos ako zna da vrijedi poput E.Halilovića onda on igra s pola snage.
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 19 avg 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
ja mislim da ima par njih koji se trose max ali na zalost to i jest njihov max...nebi da pricamo o imenima tih igraca jer svi oni prate ovaj forum,da se nadju uvrijedjeni...vatreni je napisao/la:Smatram da se i igrači nedovoljno zalažu.U teskoj ekonomskoj situaciji imaju primanja koja ne opravdavaju na terenu.Nema tu ljubavi prema klubu,čisto odradi ko crnogorac i čuvaj noge.Ta borbenost,žar i motivacija nam je falila.Ime Zeljo ,recimo u Travniku je itekako motiv,ah da,u Travniku su većinom djeca iz Travnika,plata ovisi o rezultatu i bas bude koliko para toliko muzike.Kod nas ima solidnu fiksnu,jos ako zna da vrijedi poput E.Halilovića onda on igra s pola snage.

pravi derby ...odlicna posjeta...voli gradacac nogometbondich je napisao/la:![]()
![]()
![]()
sta je rec pravi derby u mionici uderali se igraci,navijaci svi redom..hehehehhe
Kada se vraca IVICA CVITKUSIC,,,,,,Bosanski zmaj je napisao/la:Ma treba ocekivati da ce nasi dovesti jednog veznjaka i spica u ovih par dana jer su i oni svjesni koliko imamo limitiranih igraca.Al eto lijepa vijest stigla je u vezi novog golmana,kakav god,tesko da moze biti gori od Smajica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.