Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lindegard
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lindegard » 19 avg 2012, 13:42

SGLS je napisao/la:Zaboravi napisati da su nam svirana 2 offsaida koja nisu postojala : 1. Kad je Downing iso sam ka golu ( dobro ono sam samo jednom nabrzinu vidjo i cinilo mi se da je čak bio na našoj polovici Downing ) ali nisam siguran ako ko zna bolje nek me ispravi a 2 offsiad je bio kad je Gerrard dobijo loptu na šesnaest emtara i imao je suleta unutra sviran je offsaide a nije bio 100% dobro sam vidijo..Znal ko o kojim situacijama pričam ?
2 ofsaida ii sudija ti kriv vas neki WBA nabije 3-0 smjenite i Rodersa :D :D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 19 avg 2012, 14:04

Scumovac,ne budi glup,Downing je izašao sam pred golmana,a ofsajda nije bilo.Da je to bio gol,sve je moglo otići u drugom pravcu.

BŠMO svim muslimanima na forumu.
You'll never walk alone.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 avg 2012, 14:09

U cetvrtak dobijamo, protiv Shitya se nadam bodu i onda poslje ocekujem da se napokon uigramo. Slicno se i desilo na pripremama, tako da ova utakmica nije smak svijeta. A i sto neko rece, samo smo 3 boda od prve pozicije. :mrgreen:

BŠMO.
Nad nama nebo ima da gori!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 19 avg 2012, 14:45

Odigrali smo losu utakmicu to stoji,amaterske greske odbrane a za euro gol sta ces brate neko je fino napisao uvjek neki polovnjaci protiv nas daju golove sezone.Ja nesh vjerujem u ovog Rogersa mislim da moze pomoc dosta da se stabilise klub ali eto zivi bili vidjeli :D BSMO
"You'll Never Walk Alone"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 19 avg 2012, 14:47

Eno sto je Borini 10miliona (jucer ama bas nista), a sto je Hazard 40miliona (asistencija i izboren penal za 15 minuta). Ljepi Arapi i Rusi lopovi. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 19 avg 2012, 15:05

Meni najviše smeta taj crveni Aggeru, ajde da protiv Citya igra Coates ali igrat će Carra a bojim se pomišljat šta će mu Tevez i Aguero raditi, Škrtel je isto izgubljen bez Daniela što se također jučer moglo vidjeti iako obojica nisu imali dobar dan.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 avg 2012, 15:14

artemis77 je napisao/la:@reds
I ja mislim da je najbolje da Rodgers odmah da otkaz. Već se vidjelo da on nema šta tražiti na klupi Liverpoola, treba dovesti novog trenera. Pod hitno!
Da je doso umjesto Hodgsona pa ajd, ali je doso umjesto najvece legende kluba i onda ne moze pobijediti WBA. Mozda sam jos pod utjecajem poraza od jucer, al nevjerujem vise Rodgersu nikako.
Došao je umjesto Kinga, pa šta? Jel' to King bio uspješan protiv ovih slabijih ekipa? Jel' on uspio za jednu i pol sezonu dići igru Liverpoola na jedan novi nivo? Nije. Kada Rodgers odradi ovu sezonu (a ne sumnjam da hoće), onda mu sudite. Do tada se pokušajte suzdržati. Jedna utakmica nije nikakvo mjerilo.

I svim forumašima Islamske vjeroispovijesti, Bajram Šerif Mubarek Olsun.

P.S. Ubiše ovi kolači. :mrgreen:
FK Pjetlovi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 avg 2012, 15:16

Jao čovjeku bi otkaz dali poslije prve utakmice :lol: :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 19 avg 2012, 15:21

King kad je tek doso u liverpool kao zamjena za hodgsona napravio je nevjerovatno dobre rezultate zbog cega su mu dali novi ugovor. Svi su mislili, evo ga, titula nam negine. I onda prc, pade sve u vodu tako da bolje sto je lose poceo rodgers mozda dobro zavrsi a ne ko King u 3 utakmice 13 golova protiv jakih ekipa i onda nista. Ja mislim da ce se ovaj rodgers isplatiti a ne sumnjam da ce zabiljeziti bolji rezultat od Kinga prosle sezone :) ;) :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 avg 2012, 16:55

Brendan na Etihadu, kako zbog sljedeće utakmica tako i zbog Johnsona za kojeg smo zainteresovani kako Sky Sports piše.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 avg 2012, 17:32

Carlo je napisao/la:Brendan na Etihadu, kako zbog sljedeće utakmica tako i zbog Johnsona za kojeg smo zainteresovani kako Sky Sports piše.
Koliko ja znam, Johnson je pred prelaskom u Sunderland.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 avg 2012, 17:37

Alonso and Mourinho tried to convince Sahin to join Liverpool but wanted to join Arsenal [BBC]

:?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 avg 2012, 17:50

Marsal je napisao/la:Alonso and Mourinho tried to convince Sahin to join Liverpool but wanted to join Arsenal [BBC]

:?
To je sasvim normalno iz više razloga:
1. Alonso navija za Liverpool;
2. Mourinjo je veliki prijatelj sa Rodgersom;
3. Mourinjo zna da bi Sahin više igrao u Liverpoolu;
4. Vi prodajete igrače Barceloni. :)

Ali, sve više i više postoji indikacija da će kod vas. Ja sam digao ruke od Sahina. ;)

Uh kada bi došao Adam što bi to bilo lijepo. Adam i Aissadi po krilima a Suarez u sredini. Milina.
Aguero povrijeđen
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 19 avg 2012, 18:01

Opadaju nam sanse za Sahina na transfermarketu ali nek i opadaju ne zanima i mene vise , sto se tice ovog A.Johnsona ja msm da je on nista drugo nego drugi Downing ali fakat :S Brate dovedi Muniana za slicnu lovu ako hoces dobro krilo , a ne nekog precijenjog Engleza .
Tako blizu, a tako daleko.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 19 avg 2012, 18:02

Civa je napisao/la:Opadaju nam sanse za Sahina na transfermarketu ali nek i opadaju ne zanima i mene vise , sto se tice ovog A.Johnsona ja msm da je on nista drugo nego drugi Downing ali fakat :S Brate dovedi Muniana za slicnu lovu ako hoces dobro krilo , a ne nekog precijenjog Engleza .
Realno i Iker je precijenjen.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 avg 2012, 18:10

Civa je napisao/la:Opadaju nam sanse za Sahina na transfermarketu ali nek i opadaju ne zanima i mene vise , sto se tice ovog A.Johnsona ja msm da je on nista drugo nego drugi Downing ali fakat :S Brate dovedi Muniana za slicnu lovu ako hoces dobro krilo , a ne nekog precijenjog Engleza .
Šta ima za 10 miliona funti Muniana dobiti.
Osim toga, nama sada treba desno krilo, lijeva imamo čak 3 ( Borini, Aissadi, Raheem pa čak i Pacheco ).
Desno imamo jedino deformisanog Downinga, truhlog Cola.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 avg 2012, 18:12

Može li mi neko objasnit kako da na transfermarktu pratim šanse?

Ja i dalje mislim da će Nuri u Liverpool, pa nki dan je transfermarkt objavio da je sve dogovoreno sa Liverpoolom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Ade
Kontakt:

Post Postao/la Ade » 19 avg 2012, 18:32

Marsal je napisao/la:Može li mi neko objasnit kako da na transfermarktu pratim šanse?

Ja i dalje mislim da će Nuri u Liverpool, pa nki dan je transfermarkt objavio da je sve dogovoreno sa Liverpoolom.
http://www.transfermarkt.de/de/nuri-sah ... 31095.html" onclick="window.open(this.href);return false; imas desno tu.eto povecalo se na 51 % za Arsenal,a na 76 % za nas stalo.ma ne vjerujem ja ovome nista

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 avg 2012, 18:35

Narin je napisao/la:
Realno i Iker je precijenjen.
+1

I to ne malo.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 avg 2012, 18:45

Rolex312 je napisao/la:Eno sto je Borini 10miliona (jucer ama bas nista), a sto je Hazard 40miliona (asistencija i izboren penal za 15 minuta). Ljepi Arapi i Rusi lopovi. :mrgreen:
imamo i mi igrace placene preko 40 i preko 20 mil eura :roll:
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.