Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Bajram Serif Mubarek Olsun svima onima koji obiljezavaju ovaj blagdan . YNWA
Tako blizu, a tako daleko.
Nije vala...ima i tema Arsenala!Ponos Torina je napisao/la:Sve drkadjije ovog foruma su se preselile na ovu temu,sad fino kako ste se okupili napravite sebi jednu temu pa se druzite
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim redsima Islamske vjeroispovjesti 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BeyKopites
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svim redsima Islamske vjeroispovjesti
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- King Kenny
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave ,pripadnicima ostalih vjeroispovijesti zelim da u zdravlju i veselju docekaju svoje blagdane.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Bajram šerif mubarek olsun svim muslimanima crvene boje uz želju da do narednog bajrama ne dočekaju Donija, Spearinga, Joe Cola u dresu Liverpoola.
Sve što želim za bajramluk jeste 3 boda na Anfieldu. Amin.
Usput, možda se Spearing pridruži Nottinghamu za 3 miliona funti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
slažem se, svaka riječ ti je na mjestu i također Bajram Šerif Mubarek OlsunHenderson je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun svim muslimanima crvene boje uz želju da do narednog bajrama ne dočekaju Donija, Spearinga, Joe Cola u dresu Liverpoola.

Svim muslimanima, navijacima Liverpoola, zelim Bajram Serif Mubarek Olsun!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Bajram Serif Mubarek Olsun svima sa teme pa aBd da i nas Bog malo pogleda. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bertrand je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svima sa teme pa aBd da i nas Bog malo pogleda.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Veselo je krenuo ovaj BajramStrong suggestions that Jay Spearing is on his way to Nottingham forest on a £3m permanent transfer.

- Marsal
- Kontakt:
Ja mislim da ovo znači da vam Nuri Sahin dolazi.EBSCO je napisao/la:Veselo je krenuo ovaj BajramStrong suggestions that Jay Spearing is on his way to Nottingham forest on a £3m permanent transfer.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@reds
Da je doso umjesto Hodgsona pa ajd, ali je doso umjesto najvece legende kluba i onda ne moze pobijediti WBA. Mozda sam jos pod utjecajem poraza od jucer, al nevjerujem vise Rodgersu nikako.I ja mislim da je najbolje da Rodgers odmah da otkaz. Već se vidjelo da on nema šta tražiti na klupi Liverpoola, treba dovesti novog trenera. Pod hitno!
Walk on, with hope in your hearts.
tek je prošla jedna tekma, sabura malo.
Upravo to, možda i jest ovo bio težak poraz ali ovo ne treba biti poraz nego lekcija....Carlo je napisao/la:tek je prošla jedna tekma, sabura malo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Odoh odmah nafile namaz da se to okonča i da dobijemo tih basnoslovnih 3m za SpearingaEBSCO je napisao/la:Veselo je krenuo ovaj BajramStrong suggestions that Jay Spearing is on his way to Nottingham forest on a £3m permanent transfer.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM REDSIMA !
Bolje da smo počeli sa proazom nego sa pobjedom jer prošle sezone smo bili 1 nakon 3 kola pa na kraju 8 a recimo Arsenal je bio u tom periodu 18 a na kraju 3
1 utakmica je formalnost
I ja kao i @ rIzo vjerujem u pobjedu u Čet i u subotu protiv Citya 
Bolje da smo počeli sa proazom nego sa pobjedom jer prošle sezone smo bili 1 nakon 3 kola pa na kraju 8 a recimo Arsenal je bio u tom periodu 18 a na kraju 3

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
BŠMO svim muslimanima sa ovog foruma nadam se da ce onaj assaidi unijeti srece u nas tim ipak je musliman i postio je

[youtube][/youtube]
Zaboravi napisati da su nam svirana 2 offsaida koja nisu postojala : 1. Kad je Downing iso sam ka golu ( dobro ono sam samo jednom nabrzinu vidjo i cinilo mi se da je čak bio na našoj polovici Downing ) ali nisam siguran ako ko zna bolje nek me ispravi a 2 offsiad je bio kad je Gerrard dobijo loptu na šesnaest emtara i imao je suleta unutra sviran je offsaide a nije bio 100% dobro sam vidijo..Znal ko o kojim situacijama pričam ?
Zaboravi napisati da su nam svirana 2 offsaida koja nisu postojala : 1. Kad je Downing iso sam ka golu ( dobro ono sam samo jednom nabrzinu vidjo i cinilo mi se da je čak bio na našoj polovici Downing ) ali nisam siguran ako ko zna bolje nek me ispravi a 2 offsiad je bio kad je Gerrard dobijo loptu na šesnaest emtara i imao je suleta unutra sviran je offsaide a nije bio 100% dobro sam vidijo..Znal ko o kojim situacijama pričam ?
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.