Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

emir18
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la emir18 » 18 avg 2012, 22:48

Marsal je napisao/la:Dakle igram sa glupavim Portsmouthom šestu sezonu, konačno složim ekipicu za top 4 i sve mi ide super i paf nestane mi struje. Kada dođe ukljucim, krenem da nastavim ali ne može mi više loadat save? Ubicu se jbt ocami, vise mi je za ovo krivo nego kad me cura ostavila bokte?

Je li iko imao problem ili nešto slično?
i ja sam isto tako sa southemptonom bio prvak engleske u 4 sezoni doveo Gecea,mouru,alabu
eh sad sto se tvog problema tice nemoz tu nista jbg,ako imas koji sawe sa pocetka te sezone moraces opet pocet a sigurno mora biti jer se uvjek automatski snimi kad zavrsis sezonu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 22:55

Nemam save, isključio ono da mi automatski savea. Moj život je gotov, ne vrijedi više ništa, ja sam samo jedan obični kloc koji se ni yebenih igrica ne zna igrat, o pa Bože zašto mi ovo radiš i to pred Bajram? :roll: :roll: :roll:

:(
:( :(
:( :( :(
:( :(
:(
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 22:56

To te Bog kažnjava za one kletve upućene Robinu. :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 22:59

mandraX je napisao/la:To te Bog kažnjava za one kletve upućene Robinu. :mrgreen:
Ako uspijem iskemijat da mi radi javno ću mu se izvinut za sve upucene kletve i psovke.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 avg 2012, 23:00

a jbg znam taj osjecaj i meni buraz slucajno snimi na moje pa hocu plazmu da slomim,pa sam se opametio pa uvjek imam snimljeno dva puta nisi trebao iskljuciti auto save jer je mene to nekoliko puta spasilo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 23:02

emir18 je napisao/la:a jbg znam taj osjecaj i meni buraz slucajno snimi na moje pa hocu plazmu da slomim,pa sam se opametio pa uvjek imam snimljeno dva puta nisi trebao iskljuciti auto save jer je mene to nekoliko puta spasilo
Al buraz kakvu sam ekipicu sastavio

u 6 godina potrošio 8 miliona funti a prodo igrače za 124, jači sam od Wengera ocami mog i taman kad imam ekipu, odplaćene rate, veći stadion, dobre trenere i facilities ovo mi se desi

e jbm ti sreću

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 avg 2012, 23:38

Ajde ako je neko igrao i Fifu Manger i Football Manager da mi napise koji je mu je bolji i zbog cega. Zahvaljujem unaprijed.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 avg 2012, 23:41

10DelPiero je napisao/la:Ajde ako je neko igrao i Fifu Manger i Football Manager da mi napise koji je mu je bolji i zbog cega. Zahvaljujem unaprijed.
Nemoj to da pitas ljude ovde :mrgreen: . Jednostavno Football Manager je 1000 put realniji.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 avg 2012, 23:45

Sa Sarajevom cuda cinim :D 2 sezone zaredom u lp, sad i trecu napadam ali se nadam da mogu bar do treceg mjesta u grupi jer sam dobio 9 miliona za pojacanja :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 avg 2012, 00:00

Vidis ovaj post iznad mi odma demantuje tu tvoju tvrdnju jer je ovo nemoguce pored Zeljeznicara :mrgreen:

Salu na stranu, ja sam vec pricao sa drugom o ovome ali zelim misljenje jos par ljudi jer vidim iznad @emir18 unutar 4 sezone napravio ekipu za osvajanje premiershipa sto mi malo glupo zvuci.
Alessandro Del Piero !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2012, 00:02

Ma ja sam srece imao nevidjenje, odnosno laki mi protivnici dolazili.

Nego zanima me jedna stvar evo igram sad drugo pretkolo sa Sant Julia iz Andore i koeficijent mi oko 13.000, a sezonu prije bio oko 14.000 kako to ? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 avg 2012, 00:42

10DelPiero je napisao/la:Vidis ovaj post iznad mi odma demantuje tu tvoju tvrdnju jer je ovo nemoguce pored Zeljeznicara :mrgreen:

Salu na stranu, ja sam vec pricao sa drugom o ovome ali zelim misljenje jos par ljudi jer vidim iznad @emir18 unutar 4 sezone napravio ekipu za osvajanje premiershipa sto mi malo glupo zvuci.
pa dobra transfer politiika,pozajmis igrace mlade kao npr yaya sanogo ,pogba,ravel morison,tiote,kovacic (naisplatnija invensticija platio ga 3 mil za 2 sezone bio 20 mil ),mali Herrera 5 mil za 2 sezone 25 mil oni se razviju kroz sezone zaradis sto ostvarujes dobre rez u ligi i napravis pristojnu ekipu,uz malo srece mozes daleko dogurati

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 avg 2012, 00:52

10DelPiero je napisao/la:Ajde ako je neko igrao i Fifu Manger i Football Manager da mi napise koji je mu je bolji i zbog cega. Zahvaljujem unaprijed.
To je po meni neuporedivo. Jednostavno FM je vise od igre, jednom kad pocnes, ne mozes se izvuci ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 avg 2012, 02:20

emir18 je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Vidis ovaj post iznad mi odma demantuje tu tvoju tvrdnju jer je ovo nemoguce pored Zeljeznicara :mrgreen:

pa dobra transfer politiika,pozajmis igrace mlade kao npr yaya sanogo ,pogba,ravel morison,tiote,kovacic (naisplatnija invensticija platio ga 3 mil za 2 sezone bio 20 mil ),mali Herrera 5 mil za 2 sezone 25 mil oni se razviju kroz sezone zaradis sto ostvarujes dobre rez u ligi i napravis pristojnu ekipu,uz malo srece mozes daleko dogurati
Ma ja al' mi se to 4 sezone prebrzo cini, mada se desavalo i u pravom svijetu da tim ude iz druge lige i odmah osvoji ligu tako da :mrgreen:

I te cijene igraca su mi malo cudne, sjecam se usao sam u igru i prvo sto sam provjerio jeste Neymar i bio je nevjerovatnih 9 mil. :? nakon tog sam izasao ali to je vise bilo jer mi je bilo mrsko istrazivat kako sta gdje :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 avg 2012, 02:23

Puma je napisao/la:
To je po meni neuporedivo. Jednostavno FM je vise od igre, jednom kad pocnes, ne mozes se izvuci ;)
Igrao sam ja fifa manager i znam kako je kada krenes, ali football nisam pa rek'o da vidim misljenje nekoga ko je igrao oboje. Inace ja sam igrao career mode sto znaci da mi klubovi sami nude pa sam obicno vodio ekipe iz 3-4 lige uglavnom engleske pa napredovao dalje.
Alessandro Del Piero !

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 avg 2012, 08:41

Brate FM se ne može poredit, u četvrtom srednje sam pao na polugodištu iz matematike zbog njega :roll: a u trećem išao iz matematike na takmičenje :lol: :lol: :lol:

Igro sam ja i Fifa manager ali kakvi, ne može vode polit FM-u.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 19 avg 2012, 09:55

Evo počinje Timski rad na FMB forumu. Zainteresovani se mogu prijaviti na:
http://www.fmbosnia.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače evo pravila Timskog rada:

Svrha Timskog rada je ta da članovi FMB-a dođu do zajedničkog uspjeha sa nekim klubom. Dakle jedan vrlo zanimljiv način da se dođe do uspjeha. Igra se zajednički save game i svako igra svoju sezonu na svoj način što doprinosi toj zanimljivosti.

Pravila Timskog rada su sljedeća:

1. Svaki član foruma ima pravo da se prijavi za Timski rad.

2. Svaki član foruma ima pravo na jedan prijedlog za tim sa kojim će se igrati Timski rad bez obzira da li planira da igra Timski rad ili ne.

3. Nakon završetka predlaganja moći će se glasati za bilo koji prijedlog koliko god puta je da je on bio predložen.

4. Svaki član ima pravo na jedan glas.

5. Moderator ovog pod-foruma odlučuje koliko će vremenski trajati rok za prijave i za glasanje.

6. Nakon završetka prijava moderator ovog pod-foruma će odlučiti ko će igrati koju sezonu. Kada se završi jedan ciklus, ako ima potrebe nastavlja se redoslijedom igranja kako se i počelo.

7. Obavezni ste dati minimalno tri izvještaja u toku vaše sezone i to na početku sezone, na polusezoni i na kraju sezone.

8. Spašavate igru na kraju sezone i upload-ujete save game kako bi sljedeći učesnik mogao da nastavi sa Timskim radom.

9. Sezonu možete igrati maksimalno tri dana.

10. Zabranjeno je varanje na bilo koji način.

11. Igra se dok se ne osvoji sve što se može osvojiti sa tim klubom kako bi Timski rad bio uspješan.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 19 avg 2012, 11:49

Kad izlazi FM 13?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 avg 2012, 12:03

kovacic je napisao/la:Evo počinje Timski rad na FMB forumu. Zainteresovani se mogu prijaviti na:

Svrha Timskog rada je ta da članovi FMB-a dođu do zajedničkog uspjeha sa nekim klubom. Dakle jedan vrlo zanimljiv način da se dođe do uspjeha. Igra se zajednički save game i svako igra svoju sezonu na svoj način što doprinosi toj zanimljivosti.

2. Svaki član foruma ima pravo na jedan prijedlog za tim sa kojim će se igrati Timski rad bez obzira da li planira da igra Timski rad ili ne.

3. Nakon završetka predlaganja moći će se glasati za bilo koji prijedlog koliko god puta je da je on bio predložen.

5. Moderator ovog pod-foruma odlučuje koliko će vremenski trajati rok za prijave i za glasanje.

6. Nakon završetka prijava moderator ovog pod-foruma će odlučiti ko će igrati koju sezonu. Kada se završi jedan ciklus, ako ima potrebe nastavlja se redoslijedom igranja kako se i počelo.

7. Obavezni ste dati minimalno tri izvještaja u toku vaše sezone i to na početku sezone, na polusezoni i na kraju sezone.

8. Spašavate igru na kraju sezone i upload-ujete save game kako bi sljedeći učesnik mogao da nastavi sa Timskim radom.

11. Igra se dok se ne osvoji sve što se može osvojiti sa tim klubom kako bi Timski rad bio uspješan.

Staridedo?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 19 avg 2012, 12:30

ipetm je napisao/la:
kovacic je napisao/la:Evo počinje Timski rad na FMB forumu. Zainteresovani se mogu prijaviti na:

Staridedo?
Naravno ;)

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.