Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Eto, sad ce ga Mancini staviti na klupu i davati mu po 5 -10 minuta igre pred kraj utakmice. Bas ce ga Mancini za.ebati 
neka ga mancini podudlahz1987 je napisao/la:eno engleski mediji javljaju kako je mancini ljut jer je dzeko pristao da igra i jos odigrao cijeli susret protiv velsa pod povredom. cekam samo kad ce se mancini poceti duriti kako dzeko pije vodu iz flase, jer trazi dlaku u jajetu da izazove konflikt sa dzekom i da ima razloga da ga posjedi na klupu ili na tribine....
nekom prolazi sve, a nekom ni disanje punim plucima.
Dzekin otac Midhat se raspitivao o zivotu u Torinu 
-
Juvelandia
- Kontakt:
Treba mu reci da je bolji nego u Manchesteru i vecem dijelu Engleske 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Da vidis za kakve se ja pi.cke raspitujem al dzabazgembo89 je napisao/la:Dzekin otac Midhat se raspitivao o zivotu u Torinu
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Apsolutno!!!Cartman je napisao/la:Ako je se toliko naljutio, neka ga proda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kazu da Torino podsjeca na Sarajevo. Po klimi su tu negdje, u blizini su planine (Alpi), imali zimsku olimpijadu i jedan i drugiJuvelandia je napisao/la:Treba mu reci da je bolji nego u Manchesteru i vecem dijelu Engleske
Slazem se sa @calcio..Ni Podolski ni Giroud nisu neki veliki golgeteri sto Arsenalu treba nakon odlaska Robina..E sad Wenger jeste skrt,ali ja se nadam nekom pritisku navijaca ili tako nesto da popusti i dovede konacno veliko,pravo,provjereno pojacanje..calcio je napisao/la:Neda Wenger para. Sto se tice te dvojice sve mi mirise na flop. Podolski mi nikad nije izgledao kao neki veliki golgeter a Giroud jednostavno nije klasni napadac, vec nesto kao Chamakh. Ali ne sekirajte se, dovesce Arsene sigurno na zimskom prelaznom roku nekog 17 godisnjaka iz Lorienta da pojaca napadTheVerminator je napisao/la:Sumnjam da će Arsenal uzimati više napadača, s obzirom da su došli Giroud i Podolski.Rios je napisao/la:Ovaj transfer Van Persija mi je opet dao nadu da bi Dzeko mogao otici iz City-a..Arsenal bi mogao ove pare koje dobio potrositi na nekog kvalitetnog napadaca,a to su trenutno Dzeko ili Loriente..Ako uzmu ovog drugog,onda bi Juve mogao uzeti Dzeku..Sve u svemu bice zanimljivo pratiti hoce li biti sta od svega toga..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
važno je učestvovatclassic je napisao/la:Da vidis za kakve se ja pi.cke raspitujem al dzabazgembo89 je napisao/la:Dzekin otac Midhat se raspitivao o zivotu u Torinu
Stara dama želi spustiti visinu odštete, kako bi mogli ponuditi 26-godišnjem napadaču visoku platu.
Aktuelni prvak Italije spreman je ponuditi 75.000 funti sedmično (bez poreza), međutim to je opet znatno manja suma novca od one koju Džeko dobija u Manchester Cityju.
Aktuelni prvak Italije spreman je ponuditi 75.000 funti sedmično (bez poreza), međutim to je opet znatno manja suma novca od one koju Džeko dobija u Manchester Cityju.
- NoName
- Kontakt:
Izgleda da je svijetom zavladala ljubav
Cartman je napisao/la:Manciniu riknula mikrovalna sto Hare kaze.
harishp je napisao/la:Apsolutno!!!Cartman je napisao/la:Ako je se toliko naljutio, neka ga proda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ima ona stara prica o dva ovna('oroskop nam tak'i)na deblu iznad provalije.NoName je napisao/la:Izgleda da je svijetom zavladala ljubav![]()
Cartman je napisao/la:Manciniu riknula mikrovalna sto Hare kaze.harishp je napisao/la:Apsolutno!!!Cartman je napisao/la:Ako je se toliko naljutio, neka ga proda.
Naime zbog modernizacije puta,postavljeno je jos jedno deblo,nesto slicno kao autoput-Zenica-Kakanj.
Kakva ljubav i qurci palci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
Edinu Dzeki i svim pripadnicima muslimanske vjeroispovijesti zelim puno zdravlja ,srece i ljubavi i da provedu u miru i rahatluku Bajramske dane..BAJRAM SERIF MUBAREK OLUN!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pa da pocnemo novu sezonu, hocel igrati danas ?

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Pa valjda je dobio slobodno za Bajrambordo_Sarajevo je napisao/la:pa da pocnemo novu sezonu, hocel igrati danas ?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
onda ce im faliti pola timacrvenocrni je napisao/la:Pa valjda je dobio slobodno za Bajrambordo_Sarajevo je napisao/la:pa da pocnemo novu sezonu, hocel igrati danas ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
bordo_Sarajevo je napisao/la:onda ce im faliti pola timacrvenocrni je napisao/la:Pa valjda je dobio slobodno za Bajrambordo_Sarajevo je napisao/la:pa da pocnemo novu sezonu, hocel igrati danas ?
Kako pola tima? Ko to jos ima? K. Toure, Y. Toure, Dzeko i Nasri
Hart,Tevez i Aguero,i oni su Muslimani u dusivalterboy je napisao/la:
Kako pola tima? Ko to jos ima? K. Toure, Y. Toure, Dzeko i Nasri
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
(Y)emir79 je napisao/la:Hart,Tevez i Aguero,i oni su Muslimani u dusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imam osjecaj da Edin danas nece nikako dobiti priliku za igru. Ima li neko dobar link za tekmu.