FK Slavija
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Slavija
To je to.
Dobra igra Slavije,ali opet iskren da budem ocekujem jos vise.Ova ekipa moze mnogo bolje od ovoga dok se uigra.Pojacanja su kao sto sam i ocekivao pun pogodak i samo neka ovako nastave.Sedam bodova iz tri kola i prilika da se nastavi ta serija sledece kolo.Kuci cini mi se Zvijezda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mislim da sledece kolo sigurno idete na sami vrh zvijezda ako vam osusta na gol dobro je 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ko je desni bek, fino odigro a izgleda neko mlado celjade?Devil je napisao/la:To je to.Dobra igra Slavije,ali opet iskren da budem ocekujem jos vise.Ova ekipa moze mnogo bolje od ovoga dok se uigra.Pojacanja su kao sto sam i ocekivao pun pogodak i samo neka ovako nastave.Sedam bodova iz tri kola i prilika da se nastavi ta serija sledece kolo.Kuci cini mi se Zvijezda.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- HannahMontana
- Kontakt:
I vi ste dobro odigrali, al i onaj borac je izgleda trenutno u qrcu! U svakom slucaju cestitke, dosta napretka u odnosu na proslu sezonu!!pile87 je napisao/la:Ko je desni bek, fino odigro a izgleda neko mlado celjade?Devil je napisao/la:To je to.Dobra igra Slavije,ali opet iskren da budem ocekujem jos vise.Ova ekipa moze mnogo bolje od ovoga dok se uigra.Pojacanja su kao sto sam i ocekivao pun pogodak i samo neka ovako nastave.Sedam bodova iz tri kola i prilika da se nastavi ta serija sledece kolo.Kuci cini mi se Zvijezda.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
?????HannahMontana je napisao/la: I vi ste dobro odigrali, al i onaj borac je izgleda trenutno u qrcu! U svakom slucaju cestitke, dosta napretka u odnosu na proslu sezonu!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Sry bro! Slucajan citat.....Htio sam free post napisati! Halali!pile87 je napisao/la:?????HannahMontana je napisao/la: I vi ste dobro odigrali, al i onaj borac je izgleda trenutno u qrcu! U svakom slucaju cestitke, dosta napretka u odnosu na proslu sezonu!!

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Jovan Svitlica,'91 godiste,dosao iz Orasja u Slaviju.pile87 je napisao/la:Ko je desni bek, fino odigro a izgleda neko mlado celjade?Devil je napisao/la:To je to.Dobra igra Slavije,ali opet iskren da budem ocekujem jos vise.Ova ekipa moze mnogo bolje od ovoga dok se uigra.Pojacanja su kao sto sam i ocekivao pun pogodak i samo neka ovako nastave.Sedam bodova iz tri kola i prilika da se nastavi ta serija sledece kolo.Kuci cini mi se Zvijezda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Fin skroz igrac, onako s mudima sto treba za beka imati...Devil je napisao/la:Jovan Svitlica,'91 godiste,dosao iz Orasja u Slaviju.
Bravo momci, jako važni bodovi u sred Banjaluke. Idemo dalje, očekujem da ekipa ostane u samom vrhu. Svitlica odličan večeras.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Odlicno izdanje komsije protiv Borca. Stvarno finu ekipu imate. Pitanje je samo da li cete izdrzati u ovom tempu do kraja. Cestitka jos jednom.
Ne da ćemo izdržati, nego ćemo i popraviti određene segmente igre. Biće to još na većem nivou. 

konačno novi dresovi
čestitke na pobjedi i sretno dalje (do Želje
)

čestitke na pobjedi i sretno dalje (do Želje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
DAJTE VI IZ SLAVIJE NAPIŠITE O OVOM NAŠEM MAMIĆU NEŠTO,DALI JE MOJA PROCJENA BILA DOBRA KADA SAM REKAO PRIJE MJESEC DANA DA SE RADI O DOBROM IGRAČU IZ DRUGOG PLANA I DA STE SA NJIM DOBILI DOBROG IGRAČA KOJI JE BIO NAJBOLJI STRELAC TROGLAVA I DANAS NAM SIGURNO FALI.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Na drugom forumu sam rekao da Slavija ima ekipu za gornji dio tabele,a sad to i pokazujete no pitanje je da li ce te uspjeti izdrzati ovako do polusezone il ce doci do pada,al sve dok uzimate sve bodove doma,ne bi trebalo biti problema sa gornjim dijelom,a ako uzmete u gostima ovako ko Borcu ni Evropa nije daleko,al tek je pocetak i nije u redu prognozirat.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ma decko je sigurno medju spremnijim igracima bar sto se fizicke spreme tice!!!Bori se ko lav a vec smo mu dali nadimak Maminjo!!!!!Svu srecu Troglavu u daljem takmicenju!!!!plavobijeli je napisao/la:DAJTE VI IZ SLAVIJE NAPIŠITE O OVOM NAŠEM MAMIĆU NEŠTO,DALI JE MOJA PROCJENA BILA DOBRA KADA SAM REKAO PRIJE MJESEC DANA DA SE RADI O DOBROM IGRAČU IZ DRUGOG PLANA I DA STE SA NJIM DOBILI DOBROG IGRAČA KOJI JE BIO NAJBOLJI STRELAC TROGLAVA I DANAS NAM SIGURNO FALI.
Slazem se da je rano za prognoze ali je stvarno lijepo vidijeti da momci se bore sto je najvaznije a ne da se vuku kao neki penzioneri.Momci ako dobiju sad Zvijezdu kuci mislim da bi uprava trebala dobro da odrijesi kesu za premiranje i nagradi ih za ovakvo otvaranje sezone!!!
-
- Kontakt:
Svaka čast momcima iz Slavije, onako se bori i igra za klub.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.