Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 01:19

reptil je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Pa naletic,je vec na zagrijavanju.Sinanovic isao na dvokorak i pomeo ga..Posle je Naletic igrao ,ali vidjelo se da jedva hoda,ehh kada ga je Aco izveo,krenuo je da lupa ttamo,nogama,sakama,pa je se opet povrijedio.

Masic,je pokusao da spasi loptu,pa se od reklame povrijedio..Radi se o povredi zgloba,sumnjam da ce igrati narednih 7 dana.
:lol:
ma igrat ce on 100%[/quote]

Nemam pojma,frustracija ga pukla :) Dosle lude min,tamo je divljao..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 avg 2012, 01:22

LBJ MVP je napisao/la:Vodimo 30 razlike a selektor ne vadi glavne igrače a sutra će se žaliti kako su Teletović,Wright ili Đedović premoreni
slika
Tvoj komentar za vrijeme utakmice. Neka ti ide na dusu ova slika. Ne daj Boze da imamo americke NBA zvijezde pa da pobjedimo Spaniju "samo" 10tak razlike. Kakva bi tek onda prica bila.
Sport je lijek za tijelo i duh.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 19 avg 2012, 01:26

Ovo je sramota sta nam rade ovi sa BHT :evil: :evil: pa dokle vise ovako :evil:

RADE kombinovani prenos KOSARKE I NOGOMETA tacnije pley offa za ligu prvaka

PA mogu li kako na miru uz kokice gledati BIH repku izem ti preplatu i 15 KM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 01:38

storm_raider šta sam pogrešno rekao?
Đedović nije uopće izlazio iz igre,je li misliš stvarno da je to bilo neizbježno?

A to za prijenos,FTV prenosi Borussia M-Dynamo a BHT kombinovano Borussia-Dynamo i BiH-Gruzija,kad misliš da ne može gore i jadnije Belmin nas uvjek iznenadi.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 19 avg 2012, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gazda664
Kontakt:

Post Postao/la gazda664 » 19 avg 2012, 01:38

Evo za Legendu BiH-Latvija
[youtube][/youtube]

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 01:41

LBJ MVP je napisao/la:storm_raider šta sam pogrešno rekao?
Đedović nije uopće izlazio iz igre,je li misliš stvarno da je to bilo neizbježno?

A to za prijenos,FTV prenosi Borussia M-Dynamo a BHT kombinovano Borussia-Dynamo i BiH-Gruzija,kad misliš da ne može gore i jadnije Belmin nas uvjek iznenadi.

Nihad nije igrao 40 min!!Vadio ga je Aco u prvom poluvremenu..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 01:45

lumani je napisao/la:

Nihad nije igrao 40 min!!Vadio ga je Aco u prvom poluvremenu..
Na Fibinoj stranici piše 40 minuta.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 01:50

Ma nije tacno ,bio sam na utakmici.. Nihad je cjelo 2 poluvrijeme igrao,jer nije Masica vise bilo.Isto tako ne pise, da je Mirza imao 3,4 rampe..Naletic je izgubio 3,4 lopte pa je izveden ,ni to ne pise.
Ahh.BTW ,MIRZA je pred kraj sam sebe uveo u igru,Aco mu nije mogao nista,jer je ovaj bio ljut..
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 19 avg 2012, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 avg 2012, 01:51

Hajde sto Djedovic nije igrao cijelu utakmicu, na stranu to, ali porediti Acu sa meme-om koji oznacava (u internet svijetu) retadiranu osobu je druga stvar. I pitas me sta si pogresno rekao?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 01:53

Taj meme ne označava retardiranu osobu nego "genijalan " potez.
No nemoj molim te da o tome ovdje raspravljamo,ili ti je značenje memea izlika sa skretanja o temi zašto je Nihad igrao koliko je igrao :?

Nego,jedva čekam kad oni dođu nama da čujem našeg komentatora kako će izgovarati ime ovog reprezentivca Holandije :lol:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Craig_Osaikhwuwuomwan" onclick="window.open(this.href);return false;

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 01:59

ehhh,da je nama onaj` Norel`, iz Holandije.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 19 avg 2012, 02:11

reptil je napisao/la:Ovo je sramota sta nam rade ovi sa BHT :evil: :evil: pa dokle vise ovako :evil:

RADE kombinovani prenos KOSARKE I NOGOMETA tacnije pley offa za ligu prvaka

PA mogu li kako na miru uz kokice gledati BIH repku izem ti preplatu i 15 KM
Ma cisto sumnjam da ce prekinut tekmu kosarke dok ne zavrsi...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 avg 2012, 02:14

lumani je napisao/la:ehhh,da je nama onaj` Norel`, iz Holandije.
U tuđe krave je golemo vime...

Da kojim slučajem i igra za nas, njega bi isto nazivali klocem i nalazili milion boljih od njega.

Uvijek mi tako, ono što ne možemo da imamo je redovno najbolje, a ono što je naše popljuj maximalno.

OVO JE BOSNA ! 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 avg 2012, 07:12

LBJ MVP je napisao/la:Taj meme ne označava retardiranu osobu nego "genijalan " potez.
No nemoj molim te da o tome ovdje raspravljamo,ili ti je značenje memea izlika sa skretanja o temi zašto je Nihad igrao koliko je igrao :?

Nego,jedva čekam kad oni dođu nama da čujem našeg komentatora kako će izgovarati ime ovog reprezentivca Holandije :lol:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Craig_Osaikhwuwuomwan" onclick="window.open(this.href);return false;
Taj meme u internet svijetu oznacava ironicno "genijalnu" osobu, dakle glupana. Ne mogu da shvatim da se nadje neko da vrijedja selektora, i to u trenutku dok smo imali 30 poena razlike. To je nas narod. Tipican si primjer. Ali, hajde, postovacu tvoju zelju pa dosta o tome.

Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 avg 2012, 07:30

Ma FTV ce prenosit fudbal a BHT1 kosarku i kad zavrsi ovo vamo onda ce se prebaciti na utakmicu 99%

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 19 avg 2012, 07:46

lumani je napisao/la:Ma nije tacno ,bio sam na utakmici.. Nihad je cjelo 2 poluvrijeme igrao,jer nije Masica vise bilo.Isto tako ne pise, da je Mirza imao 3,4 rampe..Naletic je izgubio 3,4 lopte pa je izveden ,ni to ne pise.
Ahh.BTW ,MIRZA je pred kraj sam sebe uveo u igru,Aco mu nije mogao nista,jer je ovaj bio ljut..
I ovaj Mirza pretjeruje, on mora da slusa selektora, u ovom slucaju je to Aco, i da se malo spusti na zemlju, jesi nas najbolji igrac, ali ti ne smijes sam u igru ulazit. Veca je zvijezda LeBron od tebe, ali on postuje odluke selektora... Da se zna da mi je Mirza nas najdrazi kosarkas :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 avg 2012, 08:01

LBJ MVP je napisao/la: Čitao sam komentere tokom utakmice i primjetio da nekoliko osoba(kovacic,kokuz,Adibhf88...)
tako uvjereni u njegove kvalitete prizivaju Mitrovića u igri,pa bi volio da i mene prosvjetle da čujem čime ih je on tako uvjerio da se radi o kvalitetnome beku?
Momak je odličan šuter, dakle nije odličan bek nego šuter, i zašto ga ne uvesti da oproba jednu-dvije trice pa kud puklo da puklo
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 19 avg 2012, 08:10

kokuz je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Čitao sam komentere tokom utakmice i primjetio da nekoliko osoba(kovacic,kokuz,Adibhf88...)
tako uvjereni u njegove kvalitete prizivaju Mitrovića u igri,pa bi volio da i mene prosvjetle da čujem čime ih je on tako uvjerio da se radi o kvalitetnome beku?
Momak je odličan šuter, dakle nije odličan bek nego šuter, i zašto ga ne uvesti da oproba jednu-dvije trice pa kud puklo da puklo
Upravo tako, on je doveden kao šuter, umjesto Ikonića, da pogodi u pravo vrijeme 2-3 trice, i to vjerovatno kada se lomi utakmica. Ali ocigledno Aco nema dovoljno povjerenja u ovog momka, ili je on slican kapelanu i hodzicu,pa se jos nije privikao na ovaj stil igre,u odnosu na onaj sa koledža.

Mašić je doveden kao najbolji odbrambeni igrač...i sta je to on napravio u ovih par utakmica, osim 1-2 trice, i 3-4 faul-u-napadu ...i to je njegov posao,zbog cega je doveden.
Kindže, kindže...

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 19 avg 2012, 10:07

Sretan Bajram svim vjernicima muslimanske vjeroispovjesti.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 10:40

Kako znate da je odličan šuter?
Ja od njeg,kao i od prijašnjih koledž igrača u reprezentaciji ništa nisam vidio što nisu mogli ponuditi i igrači iz naše lige,samo što su ovi sa koledža imali jako profesionalno urađene highligtse.
Možda ja griješim,ali mislim da od njeg ništa ne možemo očekivati.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.