FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 19 avg 2012, 00:16

Armageddon2012 je napisao/la:hvala na pozivu...baklave ne volim,obozavam tulumbe i hurmasice (bez oraha)...cim u nekom kolacu ima oraha,a pogotovo voca,ja ga ne volim uopste.....
**** ti si pravo hendikepiran sto se tice kolaca.. :)

Nego, babo nam sredio bajramluka, cetiri gola Zvijezdi. :lol: :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:17

imao neki rostilj pa nisam mogao pratiti,ne znam ni je li bilo na moja tv,ali cujem da ste bas ono raznijeli zvijezdu...opasni ste...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 avg 2012, 00:22

Barsa je napisao/la:ja se ne uvlacim nikom,ja samo pricam realno
CESTITAM KOMŠIJE,,,,,,alo seljakuuuuuuuuuuuu

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 19 avg 2012, 00:28

Armageddon2012 je napisao/la:imao neki rostilj pa nisam mogao pratiti,ne znam ni je li bilo na moja tv,ali cujem da ste bas ono raznijeli zvijezdu...opasni ste...
Nego, šta e s Borcem? Jesi bio na Gradskom?
NAPRIJED NARODE!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:30

nisam bio,gledao na tv jer nisam danas u gradu....borba 4-8 mjesta otprilike....

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 avg 2012, 00:32

mahalac_SA je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Srecan Bajram svima koji slave!!
Hvala!
Nekako mi se čini da si ono baš dobar "čo'jo", što 'no kažu momčina /sorry na off-u/
Haj' na baklavu a ima i raznih džakonija, pun hastal, znaš kako kažu nije svaki dan Bajram!!!
fkt se i meni čini da je ovaj lik drama dobar :D
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:35

ovo mi se svidja...malo,malo pa lajem nesto protiv zelje,a ljudi me hvala,to nesto znaci.... 8-) 8-)

hvala vam za pohvale!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2012, 00:42

Svaka čast svima koji su bili danas u Gradačcu, posebno Manijacima iz drugih gradova.
Parola slika
Koreo slika

slike
http://gradacac-x.com/index.php?option= ... Itemid=121" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 19 avg 2012, 00:50

Raja, šta mislite hoće li nas BHT sljedeće sedmice prenositi? Ili se unaprijed zna...
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 19 avg 2012, 00:55

Armageddon2012 je napisao/la:ovo mi se svidja...malo,malo pa lajem nesto protiv zelje,a ljudi me hvala,to nesto znaci.... 8-) 8-)

hvala vam za pohvale!!
možda ti laješ protiv želje, al ne laješ protiv ljudi :) mogu i ja lajat protiv borca, al ne mrzim narod :) u tom je bitna stavka
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 19 avg 2012, 01:02

Bilo bi dobro citavu sezonu skupljati sumnjive situacije u kojima je Zeljo ostecen ili u kojima je ostecen klub protiv kojeg Zeljo igra, golove, lijepe akcije...pa to na kraju sezone upakovati u jedan video, ukoliko osvojimo titulu da nam je lakse na dusmanske diskusije prekidati kopiranjem tog videa, da mogu procijeniti da li je Zeljo neposten i zasticen koliko oni pricaju ili je to samo dobar obrambeni mehanizam i plod njihove zavidne maste.

Cestitam momcima na pobjedi, nimalo los start, idemo dalje. Forma ce rasti iz kola u kolo. Jedva cekam da vidim izvjestaj.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 avg 2012, 01:10

MinjonKocka je napisao/la:Bilo bi dobro citavu sezonu skupljati sumnjive situacije u kojima je Zeljo ostecen ili u kojima je ostecen klub protiv kojeg Zeljo igra, golove, lijepe akcije...pa to na kraju sezone upakovati u jedan video, ukoliko osvojimo titulu da nam je lakse na dusmanske diskusije prekidati kopiranjem tog videa, da mogu procijeniti da li je Zeljo neposten i zasticen koliko oni pricaju ili je to samo dobar obrambeni mehanizam i plod njihove zavidne maste.
ma kome se ba pravdati ili slicno gori smo mi sto se ko solidarisemo jbt kad nama poniste cist go govorimo ma haj jbga desava se , sudija grijesi i slicno a toga je bilo dosta puta , najaci su ovi sto govore stimanje a ne mogu nas pobjediti nikako seru po ligi a da je obrnuta situacija sa titulama sprdali bi se na nas racun ;) ...

nanek

Post Postao/la nanek » 19 avg 2012, 01:18

Danas je sve bilo fenomenalno, ponosan sam sto sam manijak i sto sam dozivio danas da nam svi ustanu i aplaudiraju. A zeba ? Aplauz na banja ilidzi je sve rekao. A mi smo grmili citavu tekmu, zao mi je sto nece biti video i volio bi vise da se i to rjesi, Numa cini sve sto je u njegovoj moci nadam se da ce uskoro i to biti vraceno, steta je za videa poput gostovanja Mariboru, pa Travnik,pa Borac i danas ovo.Ma sve ekstra, Volim te Zeljo. I zapamtite MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 avg 2012, 01:23

Kako je Kerla ,jel sta opasna povreda ??

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 avg 2012, 01:25

nanek je napisao/la:Danas je sve bilo fenomenalno, ponosan sam sto sam manijak i sto sam dozivio danas da nam svi ustanu i aplaudiraju. A zeba ? Aplauz na banja ilidzi je sve rekao. A mi smo grmili citavu tekmu, zao mi je sto nece biti video i volio bi vise da se i to rjesi, Numa cini sve sto je u njegovoj moci nadam se da ce uskoro i to biti vraceno, steta je za videa poput gostovanja Mariboru, pa Travnik,pa Borac i danas ovo.Ma sve ekstra, Volim te Zeljo. I zapamtite MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!
a da samo znate da svaka ekipa koja posteno nadigra Zvijezdu dobije aplauz, to dokazuje o karakteru naroda i mentalitetu, kod nas se uvijek mogao igrat fudbal uvjerili ste se u to...... sto se tice incidenata danas..... teska tema i sranje tesko.... pozz iz Gr ;)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 19 avg 2012, 01:35

Bili smo bolji u svemu i u navijanju i u igri, moram reci da smo zasluzeno pobijedili , ostaje mrlja svakako na domace huligančiće i bacanje kamena s ramena dobri su bili, toliko o tome " mi kulturna raja " ;), ali eto dešava se i to ..suđenje po meni korektno ,navijanje extra bilo , šteta što Bekric ne pogodi iz penala.. i za kraj

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !! :D

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 avg 2012, 01:36

AboveTheLaw je napisao/la:Bili smo bolji u svemu i u navijanju i u igri, moram reci da smo zasluzeno pobijedili , ostaje mrlja svakako na domace huligančiće i bacanje kamena s ramena dobri su bili, toliko o tome " mi kulturna raja " ;), ali eto dešava se i to ..suđenje po meni korektno ,navijanje extra bilo , šteta što Bekric ne pogodi iz penala.. i za kraj

samo mi se ovo za bajram svidja xD drama phah

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 avg 2012, 01:38

Svaka cast Željo.Pobjeda za Anera!

KASAPOVIC ANER 1979-2005
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 avg 2012, 01:48

AboveTheLaw je napisao/la:Bili smo bolji u svemu i u navijanju i u igri, moram reci da smo zasluzeno pobijedili , ostaje mrlja svakako na domace huligančiće i bacanje kamena s ramena dobri su bili, toliko o tome " mi kulturna raja " ;), ali eto dešava se i to ..suđenje po meni korektno ,navijanje extra bilo , šteta što Bekric ne pogodi iz penala.. i za kraj

Pretpostavljam da pod "domaci" mislis na momke iz Gradačca pa moram rec da je par Zeljinih navijaca s parkinga pocelo kamnjat momke na tribini, bez ikakvog (vidljivog) povoda. Domaci sigurno nista nisu zapoceli.
P.S. I opet one baklje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 19 avg 2012, 01:53

neroazzuro je napisao/la:

Pretpostavljam da pod "domaci" mislis na momke iz Gradačca pa moram rec da je par Zeljinih navijaca s parkinga pocelo kamnjat momke na tribini, bez ikakvog (vidljivog) povoda. Domaci sigurno nista nisu zapoceli.
P.S. I opet one baklje...
Pricam sto sam vidio, ne izmisljam ništa, bio sam na gostujucoj tribini i odjednom je pocelo da leti kamenje prema parkingu, da li je od nasih neko bacao nešto ne mogu da povjerujem u to, jer je dole na parkingu bilo bruku policije i mislim da im nebi dozvolili to, poslije kornjače uletile i smirilo se..ali opet bice tu milion prica.

I ako sa onog parking mozes bacit kamen na tribinu halalim ti..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.