Olos od covjeka i prije svega lazov.pabizo je napisao/la:Šta ti bolan treba ovakva vulgarnost,cime je tebe g.Gracić povredio,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Joj Gracica ebo pleme cigansko.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Čemu tolika nervoza sada. Evo nema problema među klubovima, čak znam da sada odlično sarađuju. Nema potrebe dizati tenzije. Neka ljudi igraju fudbal.
Hocel prekid biti zbog Seje Bucana
vidim penale poceo da roka,kontam vjezba ako protiv nas koji bude 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko je karta za onu gay tribinu bila u ove 2 domace utakmice?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro je sad nema snijega
Mada kad smo mi u pitanju ne bi me cudilo da otoka bez stolica ostane zbog bucana 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zašto tako,,,,,neka bolji nosi bodove-mi navijaci OLIMPICA poštujemo gigant FK Sarajevo jer smo mi mali ali prije svega POŠTEN KOLEKTIV----gospodin NIJAZ GRACIC je DIVAN COVJEK i nemoj više pisat ružne reci o nasem ČELNIKU KLUBA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIJAZ JE OLICENJE PLEMENITOG COVJEKA I DOKTOR KADA JE POŠTENJE U PITANJU A VI STE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NEZNAM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Olos od covjeka i prije svega lazov.pabizo je napisao/la:Šta ti bolan treba ovakva vulgarnost,cime je tebe g.Gracić povredio,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Joj Gracica ebo pleme cigansko.
SMJEŠAN SI,,,,,,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Koliko je karta za onu gay tribinu bila u ove 2 domace utakmice?
Zaista ovdje nenormalni ljudi odnosno djeca pišu gluposti!SA1946 je napisao/la:Olos od covjeka i prije svega lazov.pabizo je napisao/la:Šta ti bolan treba ovakva vulgarnost,cime je tebe g.Gracić povredio,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Joj Gracica ebo pleme cigansko.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pabizo ne prdi više. Ne znam ko si i šta si. Mislim da nemaš veze s ovim gradom i nemoj tu ložiti raju na svađu. Ne kontam te. Fol ti nekoga braniš. Popusti malo
Nijaz pacenik,umnobolestan tip.Pun sebe lafo sam protiv svih,te smetaju mu lopte,te zakulisane radnje u savezu,on sve zna al suti ko picic.
Lazov jeste,rece 100% Sarajevo nece u evropu,ja vam to obecavam.
A bi mu volio reci u facu,prenesite mu i ovi jer ste mu ponizni kunici.
Nijaze il' pric'o il' s*rao bice kako mi hocemo.
Nego niste mi rekli,koliko su karte bile?
Da baš tebi je neko nešto dužan reći. Javi se Pabizu na pp. Vi ste kao braća.SA1946 je napisao/la:Nijaz pacenik,umnobolestan tip.Pun sebe lafo sam protiv svih,te smetaju mu lopte,te zakulisane radnje u savezu,on sve zna al suti ko picic.
Hej a fakat, ne provociram
..koliko vam je polugodisnja/godisnja karta???
Moderatori neka brišu ove gluposti i uvrede.SA1946 je napisao/la:Nijaz pacenik,umnobolestan tip.Pun sebe lafo sam protiv svih,te smetaju mu lopte,te zakulisane radnje u savezu,on sve zna al suti ko picic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mogu li znati koliko su karte bile?
Nemoj da okrenem broj inspekcije pa da Mesud Lakota navrati u posjetu gospodinu Gracicu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nemoj da okrenem broj inspekcije pa da Mesud Lakota navrati u posjetu gospodinu Gracicu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jesi napacenSA1946 je napisao/la:Mogu li znati koliko su karte bile?
ok-bicu dobar i poslusanekran je napisao/la:Pabizo ne prdi više. Ne znam ko si i šta si. Mislim da nemaš veze s ovim gradom i nemoj tu ložiti raju na svađu. Ne kontam te. Fol ti nekoga braniš. Popusti malo
SA1946 je napisao/la:Mogu li znati koliko su karte bile?
hahahaha, stvarno ovi pitari svasta znaju pisat, od toga sta vole kuhat i jesti, pa do inspekcije
al pazi, "nemoj da okrenem" hehehe
Vukovi čestitam na nova tri boda, koja cete nadam se i protiv pitara osvojiti, svakako su vas i u proslogodisnjem duelu bili otpisivali, pa ste dobili Torpedo, a i svakako smatram da ste jaci od Zete, prema tome, sve osim pobjede je ravno neuspjehu...
Koliko je godisnja/polugodisnja karta za Otoku?
Hvala.
edit: Sada se sjetih jos jednog pitanja pa da ne pisem novi post
Hoce li biti otvorena i ona mala tribinica od dva reda stolica, jer ako iz saveza imate certifikat za nju ne znam zasto se i ona ne otvara.
Hvala.
edit: Sada se sjetih jos jednog pitanja pa da ne pisem novi post
Hoce li biti otvorena i ona mala tribinica od dva reda stolica, jer ako iz saveza imate certifikat za nju ne znam zasto se i ona ne otvara.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Zimus su postojale samo takve karte za penzionere, RVI i porodice poginulih boraca. Cijena je bila simboličnih 5 KM. Za ostale nisu štampane.Vamos je napisao/la:Koliko je godisnja/polugodisnja karta za Otoku?
Hvala.
edit: Sada se sjetih jos jednog pitanja pa da ne pisem novi post![]()
Druga tribina je otvorena i na njoj su uglavnom novinari i gosti.
Eto, potrudio sam se da ti nađem odgovore, sada ja tebe kao osobu s kojom se tu može pričati normalno pitam. Kolika je cijena ulaznice za zapadnu tribinu na AFH?
Zavisi od protivnika..ali uglavnom varira izmedju 5 ,8 i 10ivan.balic je napisao/la:
Eto, potrudio sam se da ti nađem odgovore, sada ja tebe kao osobu s kojom se tu može pričati normalno pitam. Kolika je cijena ulaznice za zapadnu tribinu na AFH?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.