SaltCityAttack je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Lukavac je mnogo ispred nas što se tiče navijanja još od onda kada smo ispali, tačnije od one utakmice sa Slobodom od tada nije bilo značajnijeg broja Ljumana. Po tome jesu ispred nas.
Ali što se tiče samog kluba ipak smo mi ispred njih, oni jesu igrali PL, ali odmah nakon rata kada je igrao baš svako. Ipak su oni dugo vremena proveli i u Drugoj ligi pa nekada su u Prvoj ali već dugo nisu vidjeli PL, dok je kod nas ova liga pa nekada izlet u PL, ali ne možemo ispod Prve lige.
P.S. Dobro si se sjetio Amele, baš me zanima koliko će biti ljudi na tekmama ove sezone kad svi znaju da nemamo nikakvih ambicija.
druze uz duzno postovanje prema vama jer ste mi izlrazito drag klub kao iz naseg kantona, ali se ne mogu bas sloziti sa nekim stvarima , a i ovog tvog predhodnog navijaca Buducnosti.
Meni kazem Buducnost je jako draga ekipa, pa na kraju krajeva imam dole i vikendicu na mackovcu pa sam poznavao te starije navijace Buducnosti , pa sam sa rajom iz Tuzle dolazio na one playoff utkamice koje ste igrali , pa i u uefa cupu kako bi vas podrzali, ali opet kazem ne slazem se sa vama samo za jedno.
Sto se tice navijaca ja kao osoba kojeg uglavnom prvo interesuje tribina, pa tek onda stanje na terenu slobodno cu reci da se sa navijacima Lukavca ne mozete porediti.Oni su i ranije, pa i sad puno organizovani po tom pitanju..naranvo ne mislim na cjelokupunu posjetu, vec kao organizovanu navijacku skupinu.Kao klub svakako upravu ste Buducnost je igrala sa vise uspjeha ligu, ali se nebi slozio da je ona liga sa Lukavcem bila ta u kojoj je mogo svako igrat...vjeruj mi care da je ona Liga bila puno jaca nego ova danas i ona nakon ujedinjenja i dobijanja imena Premier liga...svakako i ona liga ss Buducnosti je bila puno bolja od ove danas, jer se igrao puno lijepsi bolji fudbal i vise je publike bilo na stadionima nego danas.
Sretno Buducnosti u narednom prvenstvu i nadam se da cete zavrsiti drugi na tabeli

Pa i ja ti govorim da su oni mnogo ispred nas što se tiče navijanja.
Za to drugo govorim zato što su igrale ekipe kao Vrbanjuša, Usora, Rudar Breza, Rudar Zenica, to je ona prva sezona 1994/1995 pa ti sad skontaj jačinu te lige i što su ove ekipe uopšte igrale.
I ja ovdje mogu govoriti svašta, ali ne mogu propustiti utakmicu da ga yebeš, zašto ne znam. Nisam jedini ima ovdje još par momaka koji su uvijek tu kakvo god bilo stanje, kad smo se borili za opstanak u ovoj, pa za ulazak i slično i meni i nije bitno toliko to. Bitno mi je jedno - da se igra pošteno i bez yebenog dogovaranja utakmica tj. igranja 3 za 3 i slično. To mi je najgore vjeruj.
Sretno i vama pa da budete drugi

, a mi valjda nećemo to je najgore mjesto - tako blizu, a tako daleko. Bolje biti u zlatnoj sredini, hehe.
@Benjo_LjM88
Ma mogu ti ja reći šta god, al' ja moram otići džaba je.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947