Ili ja ne vidim dobro ili ovo Olimpic ima navijace?

Postujem ...lijep odgovor..ivan.balic je napisao/la:Govorim u svoje ime. Bio sam simaptizer jednog od dva sarajevska kluba, ali ne vatreni navijač. Jednostavno, onda ti se učini da je nešto novo, svježe i eto. Ne kažem ništa protiv veliki sarajevskih klubova, da se odmah razumijemo.
Imam i ja jedno pitanje. Ako je tu neko od momaka koji su osnovali grupu, bilo bi mi drago da čujem planove i slično.
ko da gledam 6 ili cak vise KMSA1946 je napisao/la:Koliko ce staviti kartu gospodin Gracic pabizo,,,,,,,,,,,,,,,
Ma bolan bice podnosljivo-ali da se ja pitam karta bi bila malcice skuplja jer gledati asove ŠKORA,REGOJU,IVETICA.SKALJICA,RISTICA i OSTALE NAŠE NOGOMETASE nije bas za neku malu cijenu ,no nadam se da g.Gracic ima razumevanja,,,,,,,,,,,,,nema se love a voli se nogometSA1946 je napisao/la:Koliko ce staviti kartu gospodin Gracic pabizo,,,,,,,,,,,,,,,
Gracic seronja pravi.Reci mu da je 3KM 3 sata na bazenu Otoka.Usput se okupas i gledas utakmicu.Udjes u dzamiju klanjas i onda ti hole da kljuceve i ti s munare gledas.A ima i opcija arenasport.Tako da nas Gracic ne moze niko zayebati samo sebe,ako stavi cijene po crnoj berzi eto zarade za bazen a bogami i dzemat ce se prosiriti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pabizo je napisao/la:Ma bolan bice podnosljivo-ali da se ja pitam karta bi bila malcice skuplja jer gledati asove ŠKORA,REGOJU,IVETICA.SKALJICA,RISTICA i OSTALE NAŠE NOGOMETASE nije bas za neku malu cijenu ,no nadam se da g.Gracic ima razumevanja,,,,,,,,,,,,,nema se love a voli se nogometSA1946 je napisao/la:Koliko ce staviti kartu gospodin Gracic pabizo,,,,,,,,,,,,,,,
da se neraspitujes dalje, karta je 10 km,vec su odstampane...sta reci osim da ih potrosi za lijekove gosp,gracic,jer stadion ce biti rasprodan...ima jedna opcija 3 km zenba,za 3 sata kupanja i gledanja tekmeSA1946 je napisao/la:Koliko ce staviti kartu gospodin Gracic pabizo,,,,,,,,,,,,,,,
Pregovori su zavrseni.Bice prenos na arenasportu.ivan.balic je napisao/la:Evo još jedna info. Arena je zatražila da prenosi utakmicu Olimpic - Sarajevo. Pregovori su u toku.
Nisu završeni. Olimpic treba dati odgovor, ovo je iz usta Mirze Vilića sa Arene. S tim što ja mislim da nema razloga da ne bude prijenos.SA1946 je napisao/la:Pregovori su zavrseni.Bice prenos na arenasportu.ivan.balic je napisao/la:Evo još jedna info. Arena je zatražila da prenosi utakmicu Olimpic - Sarajevo. Pregovori su u toku.
Prenos na Areni+ 10KM karte= pola tribine puno.ivan.balic je napisao/la:Evo još jedna info. Arena je zatražila da prenosi utakmicu Olimpic - Sarajevo. Pregovori su u toku.
Šta ti bolan treba ovakva vulgarnost,cime je tebe g.Gracić povredio,,,,,,,,,SA1946 je napisao/la:Joj Gracica ebo pleme cigansko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.