Stanic se preziva na internetu gdje si procitao, ali ja momka znam ko Pantic ebiga komsija mi iz MosnikaSheldonCooper je napisao/la:Aleksandar Stanić je dao gol

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Stanic se preziva na internetu gdje si procitao, ali ja momka znam ko Pantic ebiga komsija mi iz MosnikaSheldonCooper je napisao/la:Aleksandar Stanić je dao gol
pa hajde dobro sta radis ti ovdje sto nisi na tekmi?..pa meni barem kazu tako navijaci koji su tamo na tribinama cuj..pa sto bi se nado da cemo dobit sudije nikad ih nismo ni imali..samo po ovoj registraciji igraca vidilo se da nema mo mi podrsku saveza,PlavoZuti je napisao/la:haj nekaki...cist malo sutra...nego ste ocekivali da ce te na ime Sloboda dobit sudjenje...niste bolji...ravnomjerno se igra...cak sta vise...mi imamo ozbiljnije akcije..
Navijači nisu nikad bili objektivni,nije bitno čiji su. Tako da treba uzet sa rezervom.SaltCityAttack je napisao/la:pa hajde dobro sta radis ti ovdje sto nisi na tekmi?..pa meni barem kazu tako navijaci koji su tamo na tribinama cuj..pa sto bi se nado da cemo dobit sudije nikad ih nismo ni imali..samo po ovoj registraciji igraca vidilo se da nema mo mi podrsku saveza,PlavoZuti je napisao/la:haj nekaki...cist malo sutra...nego ste ocekivali da ce te na ime Sloboda dobit sudjenje...niste bolji...ravnomjerno se igra...cak sta vise...mi imamo ozbiljnije akcije..
Ocigledno da nisi realan i ne treba uzimati za ozbiljno tvoju pricu. Ja sam kao neutralan gledalac bio u Lukavcu a vjerujem da ti nisi bio nikako na utakmici i penal je definitivno bio bez ikakve dileme, a ponisteni gol je bio cist i tu je sudija pogrijesio. A nezz kako bi i utrcali u Lukavcu kad ste se rasuli po svim tribinama i niste se culi, ni aplauz za igrace, totalno neorganizovano.PlavoZuti je napisao/la:Nemamo ni mi...al nekukamo....i neutrcimo u Lukavcu na teren kad nam sudija ponisti gol il svira penal kakav nebi dosudili ni u zenskom nogometu...al to ti je tako svugdje...a to sto pricas cist pogodak...nije ni blizu...
pa sta ja pricam?..prenosim stanje kako se odvija to jel tacno ili ne vidjet ce se nigdje veze ba...ko da sam ja rekao da je neko upravu...pa dva crvena kartona smo dobilirecica je napisao/la:atak nisi na utakmici i ne pricaj bez veze..
Pa normalno da cemo izgubit kada nemamo korektno sudjenje...Emir93 je napisao/la:jesam li vam rekao da ce te izgubiti od Bratstva...
niko gori od mene kad sam to napisao ... eto vam sad
a vi cete nastradat tao kod njih brate ...nema veze dok se mi uhodamo nova nam je ekipa totalnoEmir93 je napisao/la:jesam li vam rekao da ce te izgubiti od Bratstva...
niko gori od mene kad sam to napisao ... eto vam sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.