Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
u wc-ju , smaraš bogamipile87 je napisao/la:A gdje ti kenjas, gledaj bolan ko ti brani.cera1 je napisao/la:
pa haj brate ko ti brani a pusti normalne ljude da gledaju i to namještanje ... samo kenjate nešto po forumu
ja taman htio napisat'lev77 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJEdiego_TM je napisao/la:OVO JE BRUKAcuj 1:3 kako smo si to mogli dopustit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heheeee,ma on pojma nema da je povreda u pitanju..po njegovom je jos tad sve bilo rijeseno,pa Amar zeli osvjeziti ekipuGaziHusrevbeg je napisao/la:Komentator nije spomenuo Kerlinu povredu, vjerovatno se ne radi o nekoj ozbiljnoj povredi, odmah je lakše.
gramatika i pravopis nisu kurve iako dozvoljavaju da ih svi koristecera1 je napisao/la:u wc-ju , smaraš bogamipile87 je napisao/la:A gdje ti kenjas, gledaj bolan ko ti brani.cera1 je napisao/la:
pa haj brate ko ti brani a pusti normalne ljude da gledaju i to namještanje ... samo kenjate nešto po forumu
Nema veze mozemo sebi dopustiti taj luksuz...enelinho je napisao/la:Bekric fulio penal
dace babo opet gol za nasamerosm je napisao/la:Nema veze mozemo sebi dopustiti taj luksuz...enelinho je napisao/la:Bekric fulio penal![]()
razocarao me pravoo.Ivice, Iviceeanonimni je napisao/la:ja taman htio napisat'lev77 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJEdiego_TM je napisao/la:OVO JE BRUKAcuj 1:3 kako smo si to mogli dopustit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa Ivice, šta nam ovo radiš ?
Imas opciju da preskocis sve moje postove pa bujrum.cera1 je napisao/la:u wc-ju , smaraš bogamipile87 je napisao/la:A gdje ti kenjas, gledaj bolan ko ti brani.cera1 je napisao/la:
ma hajde, ostavićemo ga do sljedećeg primljenog gola, moramo oborit' Gušin rekordlev77 je napisao/la:razocarao me pravoo.Ivice, Iviceeanonimni je napisao/la: ja taman htio napisat'![]()
![]()
![]()
![]()
pa Ivice, šta nam ovo radiš ?
Hocemo ostavku Ivicinu ostavku![]()
![]()
![]()
![]()
Ukratko PAPCINA!amerosm je napisao/la:Nek smo ih nakantali samo zbog onog Kuntica i pojednih forumasa.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 44 gosta.