Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
pa jel Caroll otisao na posudbu? kazu na livescore da je dobio zuti karton? 

- Ponos Torina
- Kontakt:
@AllenLFC
Rekao sam ono sto mislim vec duze vrijeme,svako ima svoje misljenje a i oci,nije prvi put da prave sranja a nije ni poslijedni,taman mislim pa jebote Reina se malo opametio,kad dodju 2 genija i useru citavu utakmicu.....
Vidi koliko nam je dobra odbrana,pametna,brza,inteligentna.....pa pusti ga neka da gol bar neces ostaviti tim na cjedilu,bar ce tim imati nekakvu sansu da okrene rezultat,mozda nebi ni bio gol.....
Rekao sam ono sto mislim vec duze vrijeme,svako ima svoje misljenje a i oci,nije prvi put da prave sranja a nije ni poslijedni,taman mislim pa jebote Reina se malo opametio,kad dodju 2 genija i useru citavu utakmicu.....
Vidi koliko nam je dobra odbrana,pametna,brza,inteligentna.....pa pusti ga neka da gol bar neces ostaviti tim na cjedilu,bar ce tim imati nekakvu sansu da okrene rezultat,mozda nebi ni bio gol.....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 avg 2012, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
youngredcomps je napisao/la:sljedeca nasa meta je dyer,dva gola danas,uuuuuu sta ce nam tek swensea raditi.ja se povlacim sa foruma do sljedece pobjede u EPL.ovi rezultati nisu zbog trenera,njemu treba dati sto duzi ugovor ovi nasi ocito ne znaju igrati.jedino me borini malo odusevio
Jesi to napokon skont'o ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa prikazivali su njegovu tužnu facu više puta tako da ne vjerujemQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa jel Caroll otisao na posudbu? kazu na livescore da je dobio zuti karton?

- CaptainFantastic
- Kontakt:
Carroll je usao umjesto Cole koji se povredio a prije toga usao umjesto Lucasa.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa jel Caroll otisao na posudbu? kazu na livescore da je dobio zuti karton?
Ja ne znam sta ovaj Cole radi u ovom klubu

--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
- red devil88
- Kontakt:
Izgleda nista od Liverpoola ni ove sezone jbg fali tu dosta igraca da se moze konkurisati za prva 4 mjesta ovako vam opet samo preostaje da se borite za EL .
Glory Glory Man United !!! 

Dobro pa vam slijedi lagan raspored 

- CaptainFantastic
- Kontakt:
Dobro je ja sam mislio da ćemo biti zadnji a mi 18

--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
Da probam napisati kakav duzi tekst nakon prvog meca u novoj sezone . Za pocetak smo u pripremnim utakmicama mi ovdje sa foruma ajde igraju djeca i bilo je tako , pocelo je uigravanje i nije trebalo toliko brinuti , onda utakmica sa Gomelom u gostima i nekakva tijesna pobjeda , nakon toga dolazi Gomel u Liverpool , mi ih oderemo samo tako , dominiramo kao da smo igrali protiv nekog velikana a ne nekog kluba iz Bjelorusije koji je u rangu brat bratu sa Charlotonom , onda smo dobili Bayer L. u nekoj prijateljskoj utakmici jesmo ih razvalili , onda smo isli WBA u goste koji su nas demolirali rezultatom , ali ne bas i igrom , ja mislim da mi necemo toliko biti jaki u gostima ove sezone , bodove cemo brati na Anfieldu , treba pustit ovog ciku da odradi bar jos mjesec ako ne bude zadovoljavao , ja bi u inat svima vratio Rafu nek se ljute svi , ali covjek bi nas vratio , doveo bih postene igrace i ne toliko precijenjene , ovaj Borrini majke mi evo ima u Gradini ovaj jedan bolji od njega sad sam gled'o tu utakmicu , Liverpool sam gled'o samo prvih 30 minuta i nisam mog'o vise ima igraca iz Gradine koji igraju bolje od nekog SUPERSTARA Liverpoola Downinga , pa joj necu psovati postim , ali brate kani se fudbala idi radi u Međugorje na crno , za tebe je sine samo krampa i lopata , Onaj Cole rahiticni sta reci za njega , odbrana bgm su i Agger i Skrtel malo zakazali i u skoku i ovako , Lucas jos nije dovoljno oporavljen , eto imamo za utjehu nismo bar zadnji na tabeli , imaju ovi sto su petaka primili , sve u svemu srednja zalost za danas , ovaj ako do kraja ne dovede klasicnog napadaca i jos jedno krilo i lijevog beka , onda mozemo vodit borbu za 15. mjesto na tabeli ... i da BR je sa Swensaom cekao prosle sezone 5 kola do prve pobjede , ja mislim sa ovim rasporedom da on pobjedu u EPL sa Liverpoolom nece docekati , ja samo cekam dan kad ce se Rafa vratiti .
Zadnja izmjena: Civa, dana/u 18 avg 2012, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tako blizu, a tako daleko.
Allen je danas jedan od rijetkih koji je zadovoljio, nevjerojatno je koliko Suarez može promašivati.
Nisam gledao utakmicu.
Pogledam sad rezultat i onda mi prođe kroz glavu šta ste sve ovdje pisali prije par dana (kako se može napast napokon ta četvrta pozicija) i jednostavno počnem plakat' od smijeha.
Nije provokacija zaista, drag mi je Liverpool, ne mogu da vjerujem na šta je spao, strašno.
Doduše prvo je kolo tek, ovaj poraz ne mora ništa da znači, al' opet...3-0, West Brom? Fuck
Pogledam sad rezultat i onda mi prođe kroz glavu šta ste sve ovdje pisali prije par dana (kako se može napast napokon ta četvrta pozicija) i jednostavno počnem plakat' od smijeha.

Nije provokacija zaista, drag mi je Liverpool, ne mogu da vjerujem na šta je spao, strašno.
Doduše prvo je kolo tek, ovaj poraz ne mora ništa da znači, al' opet...3-0, West Brom? Fuck

Jedan rangers ispadne u **** 4-tu ligu i dodje 40000 navijaca da bodre svoj klub.Vi nako jednog poraza otpisujete i Rodgersa i tiki-taku i Aggrea-Skrtela pa dokle ba lludi, smiri malo
Walk oooon <3 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
ovo je zalosno. Nadam se da ce liverpool biti bolji u sljedecim utakmicama ali bez jos jednog klasicnog napadaca i ekstra krila mislim da nemamo sta traziti u ovoj sezoni. Toliko od mene nadam se da necu vise provoditi vikende zalosno

- supersonicnigerrard
- Kontakt:
allen malo rec los igrac, ojj sta su oni doveli, Brendane mamu ti britansku mrs sa klupe, ako vako nastavi hebo me svak ako sutra ne svane a ono doveo stopera iz Swensea za nekih 20 Mil.MarcusLFC je napisao/la:Allen je danas jedan od rijetkih koji je zadovoljio, nevjerojatno je koliko Suarez može promašivati.
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
- BeyKopites
- Kontakt:
Ja bih zabranio pisanje ovdje sve do sutra jer poslije poraza ljudi izvale toliko gluposti da to nije humano.
I poslije pobjede se izvale neke gluposti, al' se mogu tolerisati jer je to Bože moj POBJEDA.
Sutra svi pišite konstruktivne postove, kad vam se glave ohlade.
I poslije pobjede se izvale neke gluposti, al' se mogu tolerisati jer je to Bože moj POBJEDA.
Sutra svi pišite konstruktivne postove, kad vam se glave ohlade.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ma kakva bolan tiki-taka ?gaston je napisao/la:Jedan rangers ispadne u **** 4-tu ligu i dodje 40000 navijaca da bodre svoj klub.Vi nako jednog poraza otpisujete i Rodgersa i tiki-taku i Aggrea-Skrtela pa dokle ba lludi, smiri maloWalk oooon <3
Ovi se bas nalozili na taj sistem, kontaju moze se preko noci to nauciti

Za to ti trebaju najveci moguci talenti na svijetu, da igraju od 10-te godine zajedno i usavrsavaju to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sta nas je nakon poraza,cudo jedno!!!
WBA nas je dobio 3:0,izgledali smo lose,istina,al ljudi 30min nisu centra vidjeli.Onda nam dadnu golcinu vise sretno,nego spretno.Pa crveni Aggera,penal koji brani Reina.Nakon toga Skrtel hoce-nece izbija loptu i onaj mamlaz stavlja svoje noge u njegove i pada.Penal,za divno cudo nema crvenog i gol.Onda mi ko fol nesto pokusavamo i primamo 3. gol.Nismo zadnji Swensea je nekom uvalio petaka pa nas spasili bruke i Norwich je primio petaka.Al sve u svemu lose,Rodgersu lose,.Downing,Boze sacuvaj,onakvog flopa nikom.Borini,Suarez,Allen nekako,Kelly isto.Lucas fali mu tekmi,ostatak da i Gerrard srednja
.MORA BOLJE MORA.
WBA nas je dobio 3:0,izgledali smo lose,istina,al ljudi 30min nisu centra vidjeli.Onda nam dadnu golcinu vise sretno,nego spretno.Pa crveni Aggera,penal koji brani Reina.Nakon toga Skrtel hoce-nece izbija loptu i onaj mamlaz stavlja svoje noge u njegove i pada.Penal,za divno cudo nema crvenog i gol.Onda mi ko fol nesto pokusavamo i primamo 3. gol.Nismo zadnji Swensea je nekom uvalio petaka pa nas spasili bruke i Norwich je primio petaka.Al sve u svemu lose,Rodgersu lose,.Downing,Boze sacuvaj,onakvog flopa nikom.Borini,Suarez,Allen nekako,Kelly isto.Lucas fali mu tekmi,ostatak da i Gerrard srednja

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ovo je žalostno da nakon jednog poraza izgubite vjeru u Liverpool i BR malo se zamislite kakvi ste vi navijači.
Što se tiče tekme napisacu da je Suarez katastrofa odigrao pa ni ja nebi voliko prilika promašijo neznam šta vam je t dobro ! Allen solidan ! Što se tiče 2 penala mislim da nije bilo ni jednog ni drugog al haj možemo mi sad pričat o tome do sutra, šta jes jes idemo dalje ! YNWA
Što se tiče tekme napisacu da je Suarez katastrofa odigrao pa ni ja nebi voliko prilika promašijo neznam šta vam je t dobro ! Allen solidan ! Što se tiče 2 penala mislim da nije bilo ni jednog ni drugog al haj možemo mi sad pričat o tome do sutra, šta jes jes idemo dalje ! YNWA
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Meni je najviše žao Rodgersa, čovjek nikako nije zaslužio ovakav start, glavu gore i samo nastaviti raditi. Kamo sreće da se izvuku neke pouke iz ove katastrofe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.