Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Kevin
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Kevin » 01 okt 2009, 12:37

evo napokon i ta emisija o derbiju kola pa neka se rasprave da svi vidimo javno tko je taj ome smeta prijenos...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 okt 2009, 14:22

FCS je napisao/la:Primjetio sam da se vrlo često provlači teza kako FK Sarajevo živi na putevima stare slave. Zamisli, niko se nije sjetio da sarajevo postiže rezultate u kontinuitetu, kroz cijelu svoju historiju. Prvak 67, 84 pa prije ujedinjenja 99 pa 2007. O kupovima da ne pričam. U evropi o kojoj simpatizeri širokog pričaju kao o svijetloj tački tog tima (usput rečeno, nekoliko puta za zelenim stolom su izborili nastup u istoj), Sarajevo je ostvarilo rezultate koje Lištica neće nikada (evo samo ova zadnja sezona), da u historiju ne ulazim jer će me ovi navijači novokomponovanih klubova optužiti da živim u prošlosti.
Sto bi samo Europa bila svijetla tocka tog tima, taj tim je ujedno i ubjedljivo najorganiziraniji i najstabilniji klub ciji stadion zadovoljava najvise uefa kriterije i jedan je od rijetkih terena gdje ustvari gosti imaju dobar tretman i gdje se moze igrati za razliku od dugogodisnjih paklenih terena raznih ''velikana'' kojima trebaju bodovi za opstanak, te je i dvostruki prvak drzave, osvajac drzavnog kupa, te peterostruki zaredom osvajac lige HB cime je jedan od najboljih timova u ovoj drzavi, a Europa je samo realan odraz tih rezultata (lako je meni za te zelene stolove, da ostali ispunjavaju uvjete i obveze ne bi njima Manchester United mogao ''oteti'' mjesto, takve ne zalim sekunde, ionako ''ispod stola'' igraju i ovu ligu, kamoli da budu u Europi), i jednostavna je cinjenica da je Široki ostvario ponajvise bodova za koeficijent od svih BH klubova, igravsi i sam u prvom kolu kupa UEFA ne tako davno u momentu kad su svi ostali klubovi iz regije osim Partizana poispadali, tako da je i tebi ta prica vrlo diskutabilna, da ne govorim koliko ti je ta ''novokompovanost'' smijesna kad uzmes u obzir da je Sarajevo jedva malo stariji klub. To prosipaj Orasju, Olimpiku i ostatku. ;)
...Život za Široki...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 okt 2009, 14:33

Koji ste vi kompleksaši.
Ako si velik,to svi znaju i ne moraš nikom dokazivat,a ako non-stop spominješ da si velik i pokušavaš ubjedit svakog oko sebe u to onda se malo zapitaj ! ;)

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 01 okt 2009, 14:48

I HNK Brotnjo je bio organizirani sportski kolektiv... ORGANIZOVAN jednako je JELIĆ MIJO

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 okt 2009, 14:52

Nek si ti nasao s kim ces usporediti, one-hit wonder. ;) Ha i ja se sa svakim raspravljam ccc. Moj ti, Jelic nikad nije bio NK ŠB niti ce ikad biti niti o njemu to ovisi, al hajde, ako te veseli sto mislis da si upucen.
...Život za Široki...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 okt 2009, 13:53

Uglavnom, 17. - og će se aBd vidjet' fino ko je lopov i ko koči prenose i napredak lige. Vidjeće se ko se boji poštene igre. Obzirom da je Euromedia dan ranije uplatila Borcu dugovanja, pa su ovi uprkos tome otkazali prenos i nisu se javili da ovo demantuju, otkriven je jedan klub koji se bavi lopovlukom. Borac Banja Luka! Vrlo vjerovatno da se svi bave, ali za Borac je to zasad dokazano! Biće dokazano i za one koji odbiju gostovati u toj emisiji iz bilo kakvih razloga. Uglavnom, sve će biti jasno za 15 dana! Da nas više ne prave budalama!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 02 okt 2009, 13:59

Željovac je napisao/la:Uglavnom, 17. - og će se aBd vidjet' fino ko je lopov i ko koči prenose i napredak lige. Vidjeće se ko se boji poštene igre. Obzirom da je Euromedia dan ranije uplatila Borcu dugovanja, pa su ovi uprkos tome otkazali prenos i nisu se javili da ovo demantuju, otkriven je jedan klub koji se bavi lopovlukom. Borac Banja Luka! Vrlo vjerovatno da se svi bave, ali za Borac je to zasad dokazano! Biće dokazano i za one koji odbiju gostovati u toj emisiji iz bilo kakvih razloga. Uglavnom, sve će biti jasno za 15 dana! Da nas više ne prave budalama!
Hahahahaha, ko čemu **** o poštenju, poštenjačine! :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 okt 2009, 14:02

Hehe, o postenju lupeta navijac kluba koji je na najbezobrazniji nacin prodao utakmicu Zepcu. :mrgreen:

I on je tu sad nesto dokazao?! :mrgreen:
HAJ FAJV

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 okt 2009, 14:22

Ja nisam rek'o da je moj klub pošten. Samo sam istakao očito. A to je da Borac nije i da ćemo vidjeti ko još spada u tu grupu! Možda da malo pročitate ono što komentarišete. Nije ni Real Madrid bio pošten kroz cijelu svoju istoriju. Mene zanima sadašnjost, a to sa Žepčem je bilo podavno. I sam sam napustio stadion zajedno sa cijelim jugom u znak protesta zbog igre i poraza koji ŽELJO sebi nije smio dozvoliti. Utakmica je milion posto kupljena i fakat mi je krivo što je tako! Ako to išta znači navijačima Borca :)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 okt 2009, 14:29

velez je sto se tice toga naj posteniji klub svaku utakmicu kad igraju kuci dadnu prenos platis i gledas .............a ostali klubovi katastrofa ljudi hoce da ih prenose oni daju ko izgovor neslaze se struka i igraci da ih snimaju kamere ehehhehheheh smijesno pravo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 okt 2009, 15:12

Mislim da nema potrebe za emisijom jer, kao sto covjek rece,dokazano je da je problem u FK Borac...

Domace utakmice Zeljeznicara su prenosene dvaput,proslog proljeca protiv Sarajeva i ove jeseni protiv Sirokog,a Borac je kao domacin bio 5 puta,tri puta proljetos i dva puta ove jeseni sto je ubjedljivo najvise od svih klubova....

Ipak ja i pored toga mislim da je problem u lopovluku FK Borac koji zeli da lovi u mutnom,sto je kako rece covjek i dokazano....Znaci odmah otkazati emisiju!

realan neki tip :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 okt 2009, 15:27

Samo nam je jos trebalo da prenose Zeljine utakmice prosle sezone .. Da se ljudi pate dok gledaju antipropagandu fudbala .. :lol: :lol:

Zar utakmica nije Zeljo-Zrinjski bila na TV-u? Ja fakat ne znam jer idem na stadion a nesto se sad ne mogu sjetiti ... :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 02 okt 2009, 16:02

Nije bila..cini mi se da je bio neki lijevi dan,nesto kao zaostala utakmica,nisam siguran...uglavnom,siguran sam da nije bilo na TV....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 okt 2009, 18:21

Schlager je napisao/la:Nije bila..cini mi se da je bio neki lijevi dan,nesto kao zaostala utakmica,nisam siguran...uglavnom,siguran sam da nije bilo na TV....
Jesam li rekao da je problem samo u Borcu? Nisam. A taman da je milion puta prenošen Borac ranije, ne vidim nikako da je nerealno da su se prepali utakmice sa ŽELJOM u nedostaku 5-6 igrača među kojima je bio i Bilbija. O samoj važnosti utakmice da i ne govorim. Znači, i da im je ovo prvi lopovluk, lopovluk je! Broj ranijih prenosa uopšte nije argument. Kao što sam rekao, Borac je utihnuo kad je trebalo možda demantovati navode da je Euromedia uplatila dug o kojem su govorili. Meni dosta. A možeš slobodno i da mi kažeš kad je to ŽELJO odbio da omogući TV prenos sa svog stadiona. To bi imalo mnogo više smisla od nabrajanja prenosa utakmica sa Grbavice. Sljedeći put piši s nekim smislom i argumentima, a ne samo sa patetičnom ironijom.

Visca el Višća!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 okt 2009, 19:39

Željovac je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Nije bila..cini mi se da je bio neki lijevi dan,nesto kao zaostala utakmica,nisam siguran...uglavnom,siguran sam da nije bilo na TV....
Jesam li rekao da je problem samo u Borcu? Nisam. A taman da je milion puta prenošen Borac ranije, ne vidim nikako da je nerealno da su se prepali utakmice sa ŽELJOM u nedostaku 5-6 igrača među kojima je bio i Bilbija. O samoj važnosti utakmice da i ne govorim. Znači, i da im je ovo prvi lopovluk, lopovluk je! Broj ranijih prenosa uopšte nije argument. Kao što sam rekao, Borac je utihnuo kad je trebalo možda demantovati navode da je Euromedia uplatila dug o kojem su govorili. Meni dosta. A možeš slobodno i da mi kažeš kad je to ŽELJO odbio da omogući TV prenos sa svog stadiona. To bi imalo mnogo više smisla od nabrajanja prenosa utakmica sa Grbavice. Sljedeći put piši s nekim smislom i argumentima, a ne samo sa patetičnom ironijom.
O kakvom lopovluku ti pises? Evo ti meni napisi jeste li mozda pokradeni u BL? To sto je nasa Uprava zahtijevala da joj se plati je sasvim opravdano, isto tako je neopravdano sto nisu dozvolili prenos iako su im uplatili U ZADNJI CAS! Ne vjerujem da je u pitanju strah, posto se vidjelo i ranije da ste u napadu potpuno bezopasni. Prije bih rekao da je proradila sujeta nasih ljudi.
Medjutim, zasto si ne postavis pitanje sta je koji k.rac Euromedia cekala sa isplatom? Da su platili na vrijeme onda ne bi ni bilo ovog natezanja!

Ono sto bih ja tebi preporucio je da se vise bavis igrom svog tima koji nije izveo nijednu uigranu akciju u zadnjih 30 metara. To je pitanje za razmisljanje, pogotovo ako se uzme u obzir da je Borac igrao bez pola tima. Najlakse je u drugima traziti razloge za sopstvena posrtanja. ;)
HAJ FAJV

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 okt 2009, 19:49

Namjesteno ili ne,tvojoj upravi je sve bilo uplaceno i izmiren dug ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 okt 2009, 19:51

Seyo_TM je napisao/la:Namjesteno ili ne,tvojoj upravi je sve bilo uplaceno i izmiren dug ;)
Uplaceno je poslije natezanja. Namjesteno nije, to znamo i ti i ja. ;)
HAJ FAJV

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 okt 2009, 19:56

Simpatizer je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Namjesteno ili ne,tvojoj upravi je sve bilo uplaceno i izmiren dug ;)
Uplaceno je poslije natezanja. Namjesteno nije, to znamo i ti i ja. ;)
Barem priznas da nije bilo razloga da se ne prenosi tekma...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 02 okt 2009, 20:03

Da sam ja u Upravi od.ebao bih Euromediu momentalno, posto su nam dugovali za 2 prenosa! To je jedino sto zamjeram nasim ljudima.
Igrali smo pred kamerama i protiv Sirokog i protiv Zrinjskog( ekipama koje su trenutno kvalitetnije od Zelje), stoka iz Euromedie nije platila i svaka dalja prica nije potrebna. Samo da podsjetim da nasa utakmica nije bila ni predvidjena za prenos. Znaci, bilo je pitanje dobre volje nase Uprave. ;)
HAJ FAJV

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 okt 2009, 02:00

ŽELJO nema ni i od igre i to je skroz druga tema. Pišem o lopovluku gdje vaša uprava dobije novac koji je koristila kao izgovor da ne omogući prenos i onda se naprave ludi. Možda se otimačina i nije desila(mada se neki igrači ŽELJE dosta žale na suđenje), ali je bila spremna u slučaju potrebe! Ne vidim drugi razlog da se ne da TV prenos. To sa sujetom mi nije nešto realno.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AvantiBL i 21 gost.