FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jeli sigurno to za nocni termin,treba mi tacno vrijeme utakmice u srijedu?
jedna provjerena informacija: istok neče biti napravljen uskoro ali ce se rušiti i ravnati da bude u nivou pomoćnog,betonskog terena. lokomotiva ide prema jugu i postoji mogućnost farbanja iste u boje svetog nam kluba, plavo bijela...
ljubav se zove imenom tvojim
Sudija je prvo poluvrijeme šiljio za Velež, ali nije svirao čist penal za njih. Isto tako je mog'o svirat' jedan manje očit penal za nas. Teren katastrofa. Ćulum imao žuti i na provokacije(povlačenje za dres koliko znam) odgovorio laktom u lice i dobio direktan crveni. Mešanović ne smije ići u Mostar zbog neraščišćenih računa, tako da ćemo biti lišeni njegovih usluga na tim gostovanjima. Prenosim samo što mi je naš igrač rek'o.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Haj nije lose za pocetak nek se bar nesto pocne radit.Ado-FCŽ je napisao/la:jedna provjerena informacija: istok neče biti napravljen uskoro ali ce se rušiti i ravnati da bude u nivou pomoćnog,betonskog terena. lokomotiva ide prema jugu i postoji mogućnost farbanja iste u boje svetog nam kluba, plavo bijela...
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
ja ti ne mogu garantovati 100%,ali Zeljo je svaku svoju do sada utakmicu igrao u nocnom terminu,posebno sto ce to biti srijeda,radni rad,radi posjete na stadionu.Znaci racunaj 99% da se radi o vecernjem terminuadis_macak je napisao/la:Jeli sigurno to za nocni termin,treba mi tacno vrijeme utakmice u srijedu?
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
U pola sedam je tekma
http://www.nfsbih.net/htm/9k.pdf
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
ok hvala drug
Sudija "Vladimir Dominković"
Ojj Majko moja, pa dokle više!?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Steta sto neko tipa Sirbegovic ne prepozna svoju korist pa ulozi koju kintu u Zelji. Da je njega Grbavica bi za 6 meseci mogla izgledati kao neko Englesko premijerligasko fudbalsko boriliste.zlatandr je napisao/la:Haj nije lose za pocetak nek se bar nesto pocne radit.Ado-FCŽ je napisao/la:jedna provjerena informacija: istok neče biti napravljen uskoro ali ce se rušiti i ravnati da bude u nivou pomoćnog,betonskog terena. lokomotiva ide prema jugu i postoji mogućnost farbanja iste u boje svetog nam kluba, plavo bijela...
Sirbegovicu, ako citas, reaguj!!!
-
- Kontakt:
nije on zasluzio da ga toliko uvecasAYAN je napisao/la:Sudija "Vladimir Dominković"

vise prilici ovako: vladimir dominikovic
P.S. Cudo pa mu Regoje nije pomocnik na ovoj utakmici,izvrsno saradjuju

Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
[/quote]revans ce biti u vecernjem terminu,znaci 19:00 ili 18:30,a ovo sto ti je neki balavac napisao ne obracaj paznju,imat cete sasvim ugodan docek,bas onakav kakav ste vi nama priredili prosle sezone.Fer zar ne?
[/quote][/quote]
Aaaa nije valjda da ce biti u vecernjem terminu
Ma nek bude sta ce biti

Aaaa nije valjda da ce biti u vecernjem terminu

Ma nek bude sta ce biti

- Stole iz Bora
- Kontakt:
OSIM: ŠANSE SU 51:49 U NAŠU KORIST
Fudbaleri Željezničara su se u Mostaru predstavili u dobrom svijetlu, a računajuči utakmice prvenstva i Kupa, sastav Amara Osima je pokazao najviše. U Vrapčićima je željezničar pokazao želju za nadigravanjem, pa su kao plod takve igre stigle i prilike.
U prvom dijelu dvije, u nastavku utakmice dvije.Željezničar je tako ostvario povoljan rezultat pred revanš jer u četvrtfinale sastav Amara Osima može proči sa bilo kakvom pobjedom.
'' I dalje ostajem kod svoje konstatacije da su ovo dva podjednaka protivnika. Velež je pokazao zbog čega je u vrhu tabele, imao je loptu više u nogama, bolje prilike, ali smo i mi pokazali da smo dovoljno čvrsti da možemo zaprijetiti.Prije prve utakmice šanse su bile 50-50, sada možda 51-49, jer mi igramo pred svojim navijačima, na svom stadionu i očekujem ipak nešto drugačiju utakmicu nego što je to bila ova'' rekao je nakon utakmice Amar Osim šef struke Željezničara
Morao je on dodati barem 1% ...
Fudbaleri Željezničara su se u Mostaru predstavili u dobrom svijetlu, a računajuči utakmice prvenstva i Kupa, sastav Amara Osima je pokazao najviše. U Vrapčićima je željezničar pokazao želju za nadigravanjem, pa su kao plod takve igre stigle i prilike.
U prvom dijelu dvije, u nastavku utakmice dvije.Željezničar je tako ostvario povoljan rezultat pred revanš jer u četvrtfinale sastav Amara Osima može proči sa bilo kakvom pobjedom.
'' I dalje ostajem kod svoje konstatacije da su ovo dva podjednaka protivnika. Velež je pokazao zbog čega je u vrhu tabele, imao je loptu više u nogama, bolje prilike, ali smo i mi pokazali da smo dovoljno čvrsti da možemo zaprijetiti.Prije prve utakmice šanse su bile 50-50, sada možda 51-49, jer mi igramo pred svojim navijačima, na svom stadionu i očekujem ipak nešto drugačiju utakmicu nego što je to bila ova'' rekao je nakon utakmice Amar Osim šef struke Željezničara
Morao je on dodati barem 1% ...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ima li veceras trening i kada?...hvala unaprjed
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Upravo tako.Željovac je napisao/la:Sudija je prvo poluvrijeme šiljio za Velež, ali nije svirao čist penal za njih. Isto tako je mog'o svirat' jedan manje očit penal za nas. Teren katastrofa. Ćulum imao žuti i na provokacije(povlačenje za dres koliko znam) odgovorio laktom u lice i dobio direktan crveni. Mešanović ne smije ići u Mostar zbog neraščišćenih računa, tako da ćemo biti lišeni njegovih usluga na tim gostovanjima. Prenosim samo što mi je naš igrač rek'o.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Ma nek' ravnaju istok i onako je sav zarasto ... lokomotivu prebacit na JUG

mislim da je ovaj pitao za utakmicu kupa koja se igra u srijedu protiva veleža ako sam dobro shvatioSeyo_TM je napisao/la:U pola sedam je tekma

Jesam, pa ako ima neko da zna nek odgovorisladoled je napisao/la:mislim da je ovaj pitao za utakmicu kupa koja se igra u srijedu protiva veleža ako sam dobro shvatioSeyo_TM je napisao/la:U pola sedam je tekma

Igrat će se noćna u 18.30
P.S.-Nije provjereno nemojte se osnlanjat puno
P.S.-Nije provjereno nemojte se osnlanjat puno

-
- Kontakt:
Ja sam cuo od covjeka koji radi na stadionu da je sa velezom tekma u utorak,nemojte me ozbijlno shvatiti,zato molim ko zna nesto vise da napise...
Ova utakmica nesto ko top secret.
Nevjerujem da je u utorak jer bi Velez imo samo dva dana odmora
Nevjerujem da je u utorak jer bi Velez imo samo dva dana odmora

Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, doncarlo, Hrasno15 i 62 gosta.