Ponesi i kašiku, nek ti posluzi ko antena.nanek je napisao/la:Ja cu ubrzo krenut u gradacac pa ako se moze sa ovom mojom mikrovalnom odradit prenos, rado cu je ponijeti da napravim stream
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
ako uspijete doci do izrazaja da se snimate naravno 

Danas 0:2, Bekric, Adilovic. Maximalna dominacija na terenu, domacin 2 suta prema golu !
Vidimo se u Gradačcu
Vidimo se u Gradačcu

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
champions1921 je napisao/la:Ma ti si jedan kralj velikiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.
Kojim ce mobitelom snimati? Moze li neki koji ima HD kameru?
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.A kada ce stream biti dostupan
Hajd jbg kad već snimaš

- champions1921
Zujo i Koldzo komentarisu, a Napoli ce im biti gost komentatorlifebook je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Ma ti si jedan kralj velikiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.
Kojim ce mobitelom snimati? Moze li neki koji ima HD kameru?
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.A kada ce stream biti dostupan
Hajd jbg kad već snimaš, ubaci malo i teksta,mislim budi i komentator....
![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Inace je rijec o veoma susretljivim momcima, za koje svi imaju samo rijeci hvale, pa eto i vi prosirite koju dobru rijec o tim momcima sto ce raditi prenos, pa mozda i dobijete komentatora, al ne one hafifne sa arene, tipa Mirza Vilic ili Sinan Sinanovic, nego je rijec o provjerenom komentatoru koji dosta dobro poznaje materiju.
Za zivot cijeli!
- champions1921
Kud ce bolji govornici od Zuje i KoldzeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Inace je rijec o veoma susretljivim momcima, za koje svi imaju samo rijeci hvale, pa eto i vi prosirite koju dobru rijec o tim momcima sto ce raditi prenos, pa mozda i dobijete komentatora, al ne one hafifne sa arene, tipa Mirza Vilic ili Sinan Sinanovic, nego je rijec o provjerenom komentatoru koji dosta dobro poznaje materiju.

BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nisam rekao ublehasi:Dchampions1921 je napisao/la:Kud ce bolji govornici od Zuje i KoldzeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Inace je rijec o veoma susretljivim momcima, za koje svi imaju samo rijeci hvale, pa eto i vi prosirite koju dobru rijec o tim momcima sto ce raditi prenos, pa mozda i dobijete komentatora, al ne one hafifne sa arene, tipa Mirza Vilic ili Sinan Sinanovic, nego je rijec o provjerenom komentatoru koji dosta dobro poznaje materiju.
Za zivot cijeli!
- champions1921
"Da mi dodjes sa osmehom kroz sljivike i livade"champions1921 je napisao/la:

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- champions1921
--------------------------------------Antolovic-----------------------------------
Colic-----------------Kerla-----------------Nasmijani------------------Kvesic
------------Zolotic-------------------------------------------Svraka--------------
---Brkovic--------------------------Zeba-----------------------------Bekric-----
-------------------------------------Selimovic--------------------------------------
Izmjene: 60min Brkovic-Beslija, 75min Selimovic-Adilovic, 88min Zeba-Stanic..
E da je jos ovaj Salcinovic i neko poput Nijeme gdje bi nam kraj bio ali i ovako sve osim pobjede ne dolazi u obzir..
------------Zolotic-------------------------------------------Svraka--------------
---Brkovic--------------------------Zeba-----------------------------Bekric-----
-------------------------------------Selimovic--------------------------------------
E da je jos ovaj Salcinovic i neko poput Nijeme gdje bi nam kraj bio ali i ovako sve osim pobjede ne dolazi u obzir..
BUDI ŽELJO !!!
evo napokon sam nakon godisnjeg updateovao statistiku zelje...
objektivno gledano, krenuli smo dobro, iako bod na piroti ne izgleda dobro, mora se uzeti u obzir da je to ipak fk mesar iz travnika i da je ovo uspjeh... borac je ispao dobar, jer ovakve ti pobjed donesu titulu... gol nakon milion pregleda moram reci da je barem diskutabilan, ali sudija je tako odlucio i gotovo je... nismo primili gol vec 226 minuta, od toga antolovic 180 minuta... nismo izgubili jos ni jednu utakmicu u domacem prvenstvu... znaci nije lose... samo da nastavio sa pobjedama i ja se ne brinem... barem ce opet neki rekord pasti ove godine

objektivno gledano, krenuli smo dobro, iako bod na piroti ne izgleda dobro, mora se uzeti u obzir da je to ipak fk mesar iz travnika i da je ovo uspjeh... borac je ispao dobar, jer ovakve ti pobjed donesu titulu... gol nakon milion pregleda moram reci da je barem diskutabilan, ali sudija je tako odlucio i gotovo je... nismo primili gol vec 226 minuta, od toga antolovic 180 minuta... nismo izgubili jos ni jednu utakmicu u domacem prvenstvu... znaci nije lose... samo da nastavio sa pobjedama i ja se ne brinem... barem ce opet neki rekord pasti ove godine

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Smijesno ti je ovo sa izmjenama bas. Kako znas da ce lupam Brkovic bit za izmjene i to bas u 60 minuti.champions1921 je napisao/la:--------------------------------------Antolovic-----------------------------------
Ali moram ti priznat popravio si mi dan sa Stanicem

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
kako vam ne dosadi spamat?
Od 6,5k stranica bar 1/3 je spam, ne vidim svrhu
Od 6,5k stranica bar 1/3 je spam, ne vidim svrhu

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- champions1921
Ovo ti je dobitna, vjeruj midiego_TM je napisao/la:Smijesno ti je ovo sa izmjenama bas. Kako znas da ce lupam Brkovic bit za izmjene i to bas u 60 minuti.champions1921 je napisao/la:--------------------------------------Antolovic-----------------------------------
Ali moram ti priznat popravio si mi dan sa Stanicem![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
Sta je ba sta me napadate.Svaka cast na titulama ali Zeljo nesmije dozvolit da mu jedan Maribor daje 4 komada za poluvrjeme.Halo nikad vise necemo imat ovakvu sansu morali smo kupit minimalno 2 igraca i sad bi igrali sa Dinamom ali zbog neznam cega mi odigrasmo onako 2 poluvrjeme ako hocete sumljam i da je prodano.
I ponovo...Alipasino je napisao/la:Sta je ba sta me napadate.Svaka cast na titulama ali Zeljo nesmije dozvolit da mu jedan Maribor daje 4 komada za poluvrjeme.Halo nikad vise necemo imat ovakvu sansu morali smo kupit minimalno 2 igraca i sad bi igrali sa Dinamom ali zbog neznam cega mi odigrasmo onako 2 poluvrjeme ako hocete sumljam i da je prodano.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
e moj @ Alipasino...
sretno nam poslije !

sretno nam poslije !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I ponovo, ona stara ofucana, da kada nemaš pravi odgovor počneš udarati po (ne)pismenosti...ipetm je napisao/la:I ponovo...Alipasino je napisao/la:Sta je ba sta me napadate.Svaka cast na titulama ali Zeljo nesmije dozvolit da mu jedan Maribor daje 4 komada za poluvrjeme.Halo nikad vise necemo imat ovakvu sansu morali smo kupit minimalno 2 igraca i sad bi igrali sa Dinamom ali zbog neznam cega mi odigrasmo onako 2 poluvrjeme ako hocete sumljam i da je prodano.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Anpa, antibot, Direktorcic, Pablo11 i 42 gosta.