Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.champions1921 je napisao/la:Hoce li biti kakvog tv prenosa iz Gradačca????
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Ma on to malo da digne tenzije...al okasnio ovaj putbistrikboy je napisao/la:Haj bgt ko da je bitno sta ti pricas,lani si nas na pocetku proglasio propalim projektomAlipasino je napisao/la:Vozdra Manijaci.Sta je ovo sa Zeljom.Bio sam protiv Maribora i Borca lose brate.Sta je sa Zebom,nesto smo tanki ove sezone.Nisam optimistican i sumljam da cemo odbranit titulu.Znam da je tek pocelo ali izgleda da je igrace slava ponjela u stilu lako cemo.

- champions1921
Kojim ce mobitelom snimati? Moze li neki koji ima HD kameru?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.champions1921 je napisao/la:Hoce li biti kakvog tv prenosa iz Gradačca????
BUDI ŽELJO !!!
Bitno je da ti sumLJaš, ostalo je sve manje važno.Alipasino je napisao/la:Vozdra Manijaci.Sta je ovo sa Zeljom.Bio sam protiv Maribora i Borca lose brate.Sta je sa Zebom,nesto smo tanki ove sezone.Nisam optimistican i sumljam da cemo odbranit titulu.Znam da je tek pocelo ali izgleda da je igrace slava ponjela u stilu lako cemo.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.champions1921 je napisao/la:Kojim ce mobitelom snimati? Moze li neki koji ima HD kameru?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.champions1921 je napisao/la:Hoce li biti kakvog tv prenosa iz Gradačca????
Za zivot cijeli!
- champions1921
Ma ti si jedan kralj velikiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.
Kojim ce mobitelom snimati? Moze li neki koji ima HD kameru?
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.

BUDI ŽELJO !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Uglavnom prije 17 00 sati, poslat cu ti privatnom porukom da ne trollamo beze ovde.champions1921 je napisao/la:Ma ti si jedan kralj velikiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.A kada ce stream biti dostupan
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Postavite ovdje link, ali ga ne postavljajte po fb..da mogu i ostali gledat...
Hoceli ozbiljno biti prenos taj neki, prvi put cujem da moze preko Iphone
ili se sprdate

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pa pa paranoja , hahahaenelinho je napisao/la:Hoceli ozbiljno biti prenos taj neki, prvi put cujem da moze preko Iphoneili se sprdate
![]()

Dragon Town
MOJATV koga prenosi!?zmaj_Bosne je napisao/la:pa pa paranoja , hahahaenelinho je napisao/la:Hoceli ozbiljno biti prenos taj neki, prvi put cujem da moze preko Iphoneili se sprdate
![]()
![]()

Prenosi preko mobitela
, a jos mi je luđi ovaj sto trazi link tog prenosa.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Moderator
- Kontakt:
Super, imaš li kakav "stalak" za mobitel .. ili ćeš ga držati 90 minuta u rukamaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Uglavnom prije 17 00 sati, poslat cu ti privatnom porukom da ne trollamo beze ovde.champions1921 je napisao/la:Ma ti si jedan kralj velikiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Hoce, snimat ce neko od nasih navijaca mobitelom i nama ovde omoguciti kvalitetan stream.
iPhone 3GS, bolje ce biti nego kad momci rade prenos na racunaru, preko vettle-a i slicnih zajebancija.A kada ce stream biti dostupan

Nadamo se full HD prenosu!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Mjenjat ce se njih 4-5 po 20-ak minuta, samo da bi vi imali kvalitetan stream, **** arenu i njihove prenose, kako ce momci ovo odraditi, postavljamo standarde, nabijamo komplekse. 

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
odradit ce tako da nece nikakoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mjenjat ce se njih 4-5 po 20-ak minuta, samo da bi vi imali kvalitetan stream, **** arenu i njihove prenose, kako ce momci ovo odraditi, postavljamo standarde, nabijamo komplekse.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Slucajno ili ne, mislim da pojma nemas, odnosno da nisi upravu.slucajnost je napisao/la:odradit ce tako da nece nikakoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mjenjat ce se njih 4-5 po 20-ak minuta, samo da bi vi imali kvalitetan stream, **** arenu i njihove prenose, kako ce momci ovo odraditi, postavljamo standarde, nabijamo komplekse.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
hoces se kladit u 100KMThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Slucajno ili ne, mislim da pojma nemas, odnosno da nisi upravu.slucajnost je napisao/la:odradit ce tako da nece nikakoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mjenjat ce se njih 4-5 po 20-ak minuta, samo da bi vi imali kvalitetan stream, **** arenu i njihove prenose, kako ce momci ovo odraditi, postavljamo standarde, nabijamo komplekse.
Ja cu ubrzo krenut u gradacac pa ako se moze sa ovom mojom mikrovalnom odradit prenos, rado cu je ponijeti da napravim stream 

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Hansestadt i 53 gosta.