Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 18 avg 2012, 02:24

Čovječe koja borba za ovog Sahina, nervoza ko kad je Torres odlazio :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 18 avg 2012, 02:29

neurofunk je napisao/la:Čovječe koja borba za ovog Sahina, nervoza ko kad je Torres odlazio :D

i kad dodje povrijedi se, i ne odigra 5 utakmica :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 avg 2012, 02:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:
neo je napisao/la:Sve dok LFC dovodi neke downinge, hendersone, adame i alene nece ici na bolje...pa sto LFC ne dovede Carzorlu ? Sto ne dovede Sahina ?
Cazorla nije ništa bolji igrač od Downinga, ne znam po čemu to zaključuješ. Ova sezona će pokazati da ne griješim. ;) Downing bar stvara šanse, ali nije imao kome, sada ćemo vidjeti kako to ide Arsenalu kada nema majstor Persija u napadu.

_____

slika

Molim ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 18 avg 2012, 02:37

M4kaveli je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
neo je napisao/la:Sve dok LFC dovodi neke downinge, hendersone, adame i alene nece ici na bolje...pa sto LFC ne dovede Carzorlu ? Sto ne dovede Sahina ?
Cazorla nije ništa bolji igrač od Downinga, ne znam po čemu to zaključuješ. Ova sezona će pokazati da ne griješim. ;) Downing bar stvara šanse, ali nije imao kome, sada ćemo vidjeti kako to ide Arsenalu kada nema majstor Persija u napadu.

_____

slika

Molim ?
moli se negdje drugo, nemoj na forumu

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 avg 2012, 02:45

Na temi Liverpoola izgleda samo fera normalan.
Vi ne znate normalno odgovarat.
Ustvari znate sa onima koji simpatisu Liverpool i pisu kako ce prekucat ligu ove sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 avg 2012, 02:57

Jeste upravu si, hajd sad idi, niko te ne želi ovdje bolan, svako ko vidi tvoj post ima ovaj izraz lica > :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 avg 2012, 03:00

Naravno.
Nisam vam ja kriv sto se upalite kao najveci englezi i necete realno da sagledate stvari.
Cuj Cazorla nije nista bolji od Downinga :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 avg 2012, 03:18

Evo ga,tu je,vreba svaki lapsus da se javi :lol: kako ti ne dosadi,zaista mi nije jasno.

12 sati i 42 minuta.

Prijenos tekme je na Sport Klubu.
You'll never walk alone.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 avg 2012, 03:50

VolimLiverpool je napisao/la:Evo ga,tu je,vreba svaki lapsus da se javi :lol: kako ti ne dosadi,zaista mi nije jasno.
Pa vidite da lik ulazi na svaku temu i pise "nidje veze" postove samo da ih ima sto vise.. Pa jbt ja mislim da je jucer/prekjucer imao 650 postova -.-
ZZ

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 avg 2012, 07:51

nedim1993 je napisao/la:da ti ne citiram sliku.
Ne budi dijete molim te :)
zato što je liverpul imo jednog kapitena za taj period on treba ić vama , o Bože :oops: .
nama potrebe da je citiras to nije samo kapiten nego i njegove zamjene u liverpoolu su iste i zamjene kapitena carrager-reina.da nije mozda i to slucajno.to govorim zato sto svaki igrac koji valja u arsenalu ide u drugi klub,e zato bi trebao da dodje u liverpool .to je bo moj cilj da pokazem onom slikom.jeadn agger ne zeli da ide,isto tako skrtel a mogli su ,suarez takodjer....al je ipak to liverpool a ne arsenal
slika
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 avg 2012, 08:32

izgleda da je gotovo
http://www.transfermarkt.de/en/nuri-sah ... 98770.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod: Označi sve

Die Entscheidung von Nuri Sahin über seine sportliche Zukunft scheint gefallen zu sein: Das spanische Blatt AS berichtet, dass sich der türkische Nationalspieler smit dem FC Liverpool geeinigt habe und der Wechsel noch innerhalb dieser Woche vollzogen werden könnte. Derzeit seien Funktionäre der „Reds“ in Madrid um die Transfermodalitäten zu klären. Zuletzt war Sahin immer wieder mit Arsenal London und den Tottenham Hotspurs in Verbindung gebracht worden.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 08:38

Pa lave moj normalno da neće da idu kad je za 70% igrača vaše ekipe Liverpool plafon, nema dalje kontaš. U kojem to boljem i slavnijem timu Downing i Henderson mogu igrati? Ili Adam i Carroll ? Pa lave moj, to ti je isto da se ja hvalim što nas ne napuštaju Chamakh, Denilson i slični panjevi.

Šta Liverpool ima tačno od toga što mu kapiten i zamjenik ne odlaze kad gleda u leđa jednom Evertonu eeee, a dje su ispred United, City pa i Arsenal. ;)

Ja sam za to da svake godine idu najvazniji igrači iz Arsenala sve dok ne otplatimo dugove i sve dok igramo standardno Ligu Prvaka. Naći će Wenger već jeftine zamjene, pa majstore mi smo uzeli Santija, Girouda i Podolskog za cijenu jednog Carrolla.

Misliš da bi Suarez sad ostao kad bi Barcelona i Real M htjeli da ga kupe? How yes no, odlepršao bi on isto kao i Xabi i Masch. Gerrard i Carragher su već klase, gladijatori kakvi se u 100 godina rađaju, Arsenal je imao takve iste prije nekih 10 godina, ali ne znam ja koliko si ti upućen tad bio. ;)

Boli me briga gdje će Sahin završit, ja vidim da on ima želju da igra za Arsenal ali Mourinho mu to ne dozvoljava i šta bi sad :) džaba što ga je i Xabi nagovarao i džaba prijateljstvo Mou sa Rodgersom momak želi u Arsenal. Sad što mu on pasji skot ne dozvoljava to (a i ne računa više na njega) to je drugi par cipela. Eno juče ga Arsene stari lisac zvao, kazu izvori blisku Nuriju da je bio oduševljen razgovorom. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 18 avg 2012, 08:44

Marsal je napisao/la:Pa lave moj normalno da neće da idu kad je za 70% igrača vaše ekipe Liverpool plafon, nema dalje kontaš. U kojem to boljem i slavnijem timu Downing i Henderson mogu igrati? Ili Adam i Carroll ? Pa lave moj, to ti je isto da se ja hvalim što nas ne napuštaju Chamakh, Denilson i slični panjevi.

Šta Liverpool ima tačno od toga što mu kapiten i zamjenik ne odlaze kad gleda u leđa jednom Evertonu eeee, a dje su ispred United, City pa i Arsenal. ;)

Ja sam za to da svake godine idu najvazniji igrači iz Arsenala sve dok ne otplatimo dugove i sve dok igramo standardno Ligu Prvaka. Naći će Wenger već jeftine zamjene, pa majstore mi smo uzeli Santija, Girouda i Podolskog za cijenu jednog Carrolla.

Misliš da bi Suarez sad ostao kad bi Barcelona i Real M htjeli da ga kupe? How yes no, odlepršao bi on isto kao i Xabi i Masch. Gerrard i Carragher su već klase, gladijatori kakvi se u 100 godina rađaju, Arsenal je imao takve iste prije nekih 10 godina, ali ne znam ja koliko si ti upućen tad bio. ;)

Boli me briga gdje će Sahin završit, ja vidim da on ima želju da igra za Arsenal ali Mourinho mu to ne dozvoljava i šta bi sad :) džaba što ga je i Xabi nagovarao i džaba prijateljstvo Mou sa Rodgersom momak želi u Arsenal. Sad što mu on pasji skot ne dozvoljava to (a i ne računa više na njega) to je drugi par cipela. Eno juče ga Arsene stari lisac zvao, kazu izvori blisku Nuriju da je bio oduševljen razgovorom. ;)
Nek se on odusevljava razgovorima a nek' igra u svetom dresu. Na kraju krajeva i van persie, nasri, cole i ekipa su bili odusevljeni wengerom pa gdje su sad :lol:

Sto se fudbala tice slab si poznavalac ako kazes da je igracima lfc-a plafon lfc . Skrtel, Agger, Lucas, Johnson i Reina(za kojim je taj slavni wenger im'o mokre snove, mozda je i njega odusevio razgovorom :mrgreen: ) mogu igrati u BILO KOJOJ ekipi na svijetu osim reala i barce, mada bi i tu bili tu negdje oko prvih 11..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 08:49

Koliko sam ja slab poznavalac fudbala toliko si i ti slab poznavalac pažljivog čitanja? Vidiš li da sam napisao 70% ekipe -.- tu nisam ubrajao Aggera, Gerrarda i takve dobre igrače. Siguran sam da i Hendo, Adam, Carroll, Downing, Allen i Spearing mogu igrati gdje hoće 8-)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 avg 2012, 09:05

Marsal je napisao/la:Pa lave moj normalno da neće da idu kad je za 70% igrača vaše ekipe Liverpool plafon, nema dalje kontaš. U kojem to boljem i slavnijem timu Downing i Henderson mogu igrati? Ili Adam i Carroll ? Pa lave moj, to ti je isto da se ja hvalim što nas ne napuštaju Chamakh, Denilson i slični panjevi.

pa normalno da mu ne da kad vi pojacavate njegovu konkurenciju,nije lud da ide u tim koji radi protiv njega(tj pojacava barcelonu).a mozda bi suarez i otisao u real ili barcu al u united ne bi sigurno,tu je ta razlika liverpool i arsenala,a jesil ti cuo da sahin ne zeli u liverpool ili da zeli u arsenal.to ti je samo novinarsko pisanje.samo da imaju sta pisati pa sta bilo.hoces da kazes da je arsenal ispred liverpoola,mozda jest u zadnje 3 god ,a sta je bilo za ostalih 1234556789 god.i tad se igrao fudbal.svakom se moze desiti da padne nekoliko sezona,

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2012, 09:15

youngredcomps je napisao/la: pa normalno da mu ne da kad vi pojacavate njegovu konkurenciju,nije lud da ide u tim koji radi protiv njega(tj pojacava barcelonu).a mozda bi suarez i otisao u real ili barcu al u united ne bi sigurno,tu je ta razlika liverpool i arsenala,a jesil ti cuo da sahin ne zeli u liverpool ili da zeli u arsenal.to ti je samo novinarsko pisanje.samo da imaju sta pisati pa sta bilo.hoces da kazes da je arsenal ispred liverpoola,mozda jest u zadnje 3 god ,a sta je bilo za ostalih 1234556789 god.i tad se igrao fudbal.svakom se moze desiti da padne nekoliko sezona,
Pa lave moj svaki igrač ima pravo izabrat gdje on hoće, samo Mourinho jede gov-na i ne dozvoljava svom igraču na kojeg više ni ne računa ozbiljno da ide gdje ovaj hoće. :roll: Kako jadno, čak i za njega, je li on možda Gospodar Svjetova da upravlja nečijom sudbinom...

za van Persiea je sve objašnjeno, tu Arsenal nije ništa mogao, zapravo jest mogao ga je držat godinu dana pa da onda ovaj džaba ode u Man Utd, zadnji igrač kojeg smo mi prodali Unitedu je bio Frank Stapleton i to je bilo prije 30 godina ('81. da budem tačniji)

Naravno da Liverpool jeste bolji klub od Arsenala ali nije 12397896 godina nego je bolji za 5 titula Engleske i 5 titula LP. Bilo je vremena kad je Ars dominirao, bilo je i vremna kad je Liv dominirao, bilo je vremena kad su bili ista gov.na. Ne poričem da ste bolji.

Ali ono što me nervira jeste da svi mislite da ste bolji pa čak i onda kada ste lošiji. Evo recimo Arsenal ove godine ima jaču i bolju ekipu ali to niko ovdje neće priznat osim 2-3 forumaša koje ja iznimno poštujem.

Sahin može slobodno igrati za Liverpool, neću sekunde ljutit se ako ga ugrabite (a čini mi se da jeste), jer znam šta je bila njegova želja i volja, ali eto nikad ne ide sve ko po loju.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 avg 2012, 11:06

M4kaveli je napisao/la:Na temi Liverpoola izgleda samo fera normalan.
Vi ne znate normalno odgovarat.
Ustvari znate sa onima koji simpatisu Liverpool i pisu kako ce prekucat ligu ove sezone.
Hvala na komplimentima... Opet nekakvo generaliziranje, a to radimo od 90. na ovamo.
to mrzim...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 18 avg 2012, 11:11

Marsal je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la: pa normalno da mu ne da kad vi pojacavate njegovu konkurenciju,nije lud da ide u tim koji radi protiv njega(tj pojacava barcelonu).a mozda bi suarez i otisao u real ili barcu al u united ne bi sigurno,tu je ta razlika liverpool i arsenala,a jesil ti cuo da sahin ne zeli u liverpool ili da zeli u arsenal.to ti je samo novinarsko pisanje.samo da imaju sta pisati pa sta bilo.hoces da kazes da je arsenal ispred liverpoola,mozda jest u zadnje 3 god ,a sta je bilo za ostalih 1234556789 god.i tad se igrao fudbal.svakom se moze desiti da padne nekoliko sezona,
Pa lave moj svaki igrač ima pravo izabrat gdje on hoće, samo Mourinho jede gov-na i ne dozvoljava svom igraču na kojeg više ni ne računa ozbiljno da ide gdje ovaj hoće. :roll: Kako jadno, čak i za njega, je li on možda Gospodar Svjetova da upravlja nečijom sudbinom...

za van Persiea je sve objašnjeno, tu Arsenal nije ništa mogao, zapravo jest mogao ga je držat godinu dana pa da onda ovaj džaba ode u Man Utd, zadnji igrač kojeg smo mi prodali Unitedu je bio Frank Stapleton i to je bilo prije 30 godina ('81. da budem tačniji)

Naravno da Liverpool jeste bolji klub od Arsenala ali nije 12397896 godina nego je bolji za 5 titula Engleske i 5 titula LP. Bilo je vremena kad je Ars dominirao, bilo je i vremna kad je Liv dominirao, bilo je vremena kad su bili ista gov.na. Ne poričem da ste bolji.

Ali ono što me nervira jeste da svi mislite da ste bolji pa čak i onda kada ste lošiji. Evo recimo Arsenal ove godine ima jaču i bolju ekipu ali to niko ovdje neće priznat osim 2-3 forumaša koje ja iznimno poštujem.

Sahin može slobodno igrati za Liverpool, neću sekunde ljutit se ako ga ugrabite (a čini mi se da jeste), jer znam šta je bila njegova želja i volja, ali eto nikad ne ide sve ko po loju.
Izgleda da osim arnelinha ima jos realnih forumasa. prijatno sam iznenadjen. U svakom slucaju, sretan vam pocetak sezone...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 avg 2012, 11:14

Polako, vidjećemo kako će se snaći Cazorla, ništa sada neću pisati.
Ja sam rekao da po mom mišljenju nije ništa bolji od Downinga, a vrijeme će pokazati da li sam u pravu. Čovjek ponudio solidne partije u Španiji gdje su odbrane presmiješne, vidjećemo kada ga se dočepaju Kompany, Terry, Ivanovic, Vidic, Agger. ;)
@M4kaveli, ti vjerovatno onda ne znaš šta znači podržavati tim i uvijek biti optimističan kada je on u pitanju. I kada su najgori dani ovaj tim se podržava, ja ne znam na šta si ti navikao i koga simpatišeš, ali sam siguran da se povlačiš sa foruma i slično kada krene loše. Ništa loše protiv tebe nemam, realno boli me uho šta pišeš jer se slabo osvrćem na tvoje postove ali evo sada te citiraše pa sam bio primoran da pročitam kakve količine gluposti pišeš. I kada ispratim tvoj post, što je najgore, jedno te isto ponavljaš već 20 stranica unazad. Bilo bi dobro da ohladiš malo, imaš brate hiljade tema pa razligu. Najsretniji početak sezone će biti ukoliko se prestaneš pojavljivati na ovoj temi.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 avg 2012, 11:23

Danas konačno počinje i EPL. Moram priznati da mi je nedostajao nogomet, i Liverpoolove partije ma kakve one bile. Prvi meč na gostovanju kod WBA kojeg je preuzeo Clarke. Prilika da na djelu vidimo i pojačanja. Vjerovatno će Borini i Allen početi meč od prve minute. Vrlo je bitno dobro početi sezonu i ne zaostati za vodećima puno na početku. Kako sezona bude odmicala sigurno da će i novi igrači pružati bolje partije (mada to nije bio slučaj sa prošlom sezonom). Priželjujem pobjedu od nekih 0:2, i ovaj sastav:
Reina, Glen, Skrtel, Agger, Enrique, Lucas, Allen, Gerrard, Downing, Suarez, Borini.

slika

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -with-reds" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: reds, dana/u 18 avg 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.