NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Hvala i od mene .
Ne treba se previse zal'jecati i stvarati preveliku euforiju . Pobjedit cemo Krajisnik jer smo jaca ekipa definitivno a i jos ovo sto je bilo sa njima i Krajinom ... 3:0 moja prognoza
Ne treba se previse zal'jecati i stvarati preveliku euforiju . Pobjedit cemo Krajisnik jer smo jaca ekipa definitivno a i jos ovo sto je bilo sa njima i Krajinom ... 3:0 moja prognoza
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad.je utakmica da i ja dodjem ionako nisam bio i nepamtim
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
Subota u 17:30QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad.je utakmica da i ja dodjem ionako nisam bio i nepamtim

kenanSN1996 je napisao/la:Subota u 17:30QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad.je utakmica da i ja dodjem ionako nisam bio i nepamtim
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2Bujrum
17 00
" onclick="window.open(this.href);return false;
a da vas vidi babooooooo
a da vas vidi babooooooo

atmosfera u Bihacu je odlicna!
po mom skromnom misljenju mislim da ce na stadionu u subotu biti dosta raje i da ce Jedinstvo upisati tri boda bez problema
po mom skromnom misljenju mislim da ce na stadionu u subotu biti dosta raje i da ce Jedinstvo upisati tri boda bez problema

-
- Kontakt:
Drago mi je da je Bihać postao grad nogometa i da tako diše,pa to se vidjelo i u Livnu,pozitivna atmosfera je prisutna i mislim da treće ekipe ove godine nema,tako da ćemo gledati obračun Slobode iVas pa ko dalje dogura.Što se tiče Livna mislim da ste imali i sreće a sreća hrabre prati,a i sudac Vam je bio naklonjen i sve u svemu zasluženo na čemu Vam čestitamo i želimo da onako hrabro igrate i ubuduće.Livno je prošlost i nadamo se da ste se okrenuli susjedima.
-
- Kontakt:
Babini pilici krecu sutra ispred Agrokomerca . Do subote ce biti u Bihacu hahahahah
Hvala ti na ovome . Igraci disu kao jedno . Atmosfera je odlicna . Bodovi sigurno ostaju kod nas . A bas mi je cudno kako nam je Grabus bio naklonjen nakon svega
Hvala ti na ovome . Igraci disu kao jedno . Atmosfera je odlicna . Bodovi sigurno ostaju kod nas . A bas mi je cudno kako nam je Grabus bio naklonjen nakon svega

- delpiero20
- Kontakt:
Jel kada igraju Jedinstvo i Krajisnik vlada pozitivno rivalstvo ili je to susret dvije ideologije?
Dečki kako se Endi snašao u Jedinstvu? Jeste li zadovoljni s njim. Po meni je najperspektivniji mladi igrač sa USK-a.
-
- Kontakt:
Ne bih ti znao odgovoriti . Mislim kako je medju narodom tako je i na tribinama i terenu . Ako budes jednom u prilici da gledas taj derbi svasta ces moci cuti sa tribina
-
- Kontakt:
Ma on je strasan igrac . Za par godina ce moci Cakija naslijediti ako ostane kod nas . Odlican osjecaj za prostor , gol ... Strasan !FKKC1932 je napisao/la:Dečki kako se Endi snašao u Jedinstvu? Jeste li zadovoljni s njim. Po meni je najperspektivniji mladi igrač sa USK-a.

Sretno momci zgazite babinu gamad
ima da pakuju jaja i piliće u subotugruezi je napisao/la:Sretno momci zgazite babinu gamad

nije to neko rivalstvo... ajde da ti ovako objasnim ukratko ..delpiero20 je napisao/la:Jel kada igraju Jedinstvo i Krajisnik vlada pozitivno rivalstvo ili je to susret dvije ideologije?
ti babini pilići se uvijek napale na utakmice sa Jedinstvom, to ti je za njih najbitnija utakmica u sezoni kao sto je jedan njihov navijac napisao na forumu jedinstva, a za nas je to samo jos jedna utakmica koju moramo pobjediti! u subotu ima da gori pod Boricima!!
nema tu nikakvog rivalstva jer je krajisnik po mnogocemu ruralni nizerazredni klub....tako da nema razloga nikakvog da nam bude rival ni po cemu..a sa druge strane kad gledam historiski i politicki mimo nogometa,onda zna biti napeta atmosfera ,ali samo iz razloga desavanja iz proteklog rata.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
- Kontakt:
Hocemo pobjedu !
Ama to je krajiški derbi koji gubi draž zato što ljudi misle tako kako ti misliš. Oni stariji će doći gledati tu utakmicu bez obzira na atraktivnost, i bez obzira koliko je jedna ekipa jaka a druga ne. Ja to jedva čekam i ne vidim kako to za tebe može biti samo "još jedna" utakmica kada je to KRAJIŠKI DERBI.Emir93 je napisao/la:nije to neko rivalstvo... ajde da ti ovako objasnim ukratko ..delpiero20 je napisao/la:Jel kada igraju Jedinstvo i Krajisnik vlada pozitivno rivalstvo ili je to susret dvije ideologije?
ti babini pilići se uvijek napale na utakmice sa Jedinstvom, to ti je za njih najbitnija utakmica u sezoni kao sto je jedan njihov navijac napisao na forumu jedinstva, a za nas je to samo jos jedna utakmica koju moramo pobjediti! u subotu ima da gori pod Boricima!!
Gubi se draž rivalstva zbog ratnih opredjeljenja.
Sve u svemu, navijam za Jedinstvo jer što su oni jači, biće bolje 15. kolo u Cazinu. Šteta što su nas rasporedili tako da u prvom igramo sa Krajišnikom, u drugom krajiški derbi Jed-Kra a onda tek u 15. kolu Krajina - Jedinstvo.
Da ne putujem sutra u Banoviće došao bih u Bihać pogledati ovu utakmicu u kojoj će, po meni, Jedinstvo rasuti Kladušane.
-
- Kontakt:
Posljedice rata ce uvijek biti prisutne ! Izdajice vlastitog naroda !
Sretno vama u Banovicima i ponesiti kuci barem bod ako nista
Sretno vama u Banovicima i ponesiti kuci barem bod ako nista

http://krajina.ba/69097/sila-nebeska-na ... -utakmicu/" onclick="window.open(this.href);return false;
SILA NEBESKA NAJAVLJUJE SPEKTAKL ZA DANASNJU UTAKMICU !
SILA NEBESKA NAJAVLJUJE SPEKTAKL ZA DANASNJU UTAKMICU !
Trenutno korisnika/ca: denza, Doktorinho i 12 gostiju.