Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 18 avg 2012, 02:11

Znam da nece, ali sigurno nece onda ni kostati ispod 5 mil. a kada vec za njega mozemo dati 5 mil. zasto ne bi mogli dodati jos 6-7 i doveli Armera koji ima 25 godina i koji nas je sve odusevio. Imamo novce to svi znaju i da se cuva za top igraca opet imamo jer ocigleno necemo izletiti previse za njega. Udinese nije u pitanju oni su voljni da ga prodaju a takoder fali nam (ofanzivni)lijevi bek pa nije ni to u pitanju da ne dajemo previse para za igraca koji ce sjediti na klupi. To su bila druga vremena ne znam zadnjih godina ko je napravio veci transfer sa 28-29 godina iz kluba kakav je Atalanta u nekog giganta kakav je Juve.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 avg 2012, 02:21

Pa bolji je Ziegler od Pelusa, još mlađi, najviše mrzim kad Conte počne zezati sa ovim svojim pulenima, jeste da je osovojio skudetu skidam kapu, ali ponekad zna pretjerati, jel dosta takvi igrača...

Još 7 miliona, Armero košta 10-tak :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 avg 2012, 02:23

A nas je dosta zeznuo ovaj transfer Mela, Marotta je sigurno imao u planu nekih 8 miliona, a dobio je samo 1,5. Da smo mi uzeli tih 8 miliona Armera bi mi sigurno gledali u nedjelju u dresu Juventusa.

Peluso će vjerovatno biti posuđen za 1,5 ili 2, s pravom otkupa na kraju sezone.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 18 avg 2012, 02:24

Kako nema ima Amauri, otprilike sa 28 godina dosao kod nas. Zvijer igrac, kako se njega ne sjecas.
Joj bolje ne dovodit nista nego Pelusa. Bacanje 5 miliona. Zar ne moze kakva posuba Armera (slicno kao Isla i Asamoa). Bio bi red da vise dovedemo normalnog lijevog beka na duze staze (Svaka cast De Ceglie-u, al ima boljih mnogo od njega). Peluso mi se pravo ogadio kad smo igrali protiv Atalante u gostima. A i bez toga njegove kvalitete nisu nista specijalno.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 avg 2012, 02:28

Hehe kako se Amaurija nisam sjetio, nije se nesta proslavio kod nas a u tome je poenta. To se nudilo Udineseu ali su oni odbili medutim nije mi jasno da cemo naustrb rezultata dovoditi goreg igraca radi par miliona koje drugi klubovi poklanjaju svakodnevno. U ovom slucaju se po meni moze napraviti izuzetak jer nije rijec od 30 mil. nego 10 :?
Alessandro Del Piero !

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 18 avg 2012, 02:29

Al fkt, Ziegler je dosta bolji od Pelusa... Radije njega ostavit i ne trosit pare na gluposti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 18 avg 2012, 02:37

dosta zeznuo ovaj transfer Mela, Marotta je sigurno imao u planu nekih 8 miliona, a dobio je samo 1,5.
Milion po milion, dva miliona 8-)
Morata ako uvali Matria za 5 mill moze da se udari nogom u guzicu.

A ako uvali nekome matora Iaquinta i bolničara Quagliarelu otom potom možda skupi tih 40mill sto se trazi na trzistu za kvalitet ..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 18 avg 2012, 02:49

Oxygen

Eto ti ga na. Sada trpi (odnosi se na tvoj prvi post sa prosle strane) :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 avg 2012, 02:58

A neka ga, simpatičan je on dečko, mene uvijek nasmije, izuzetno je nadaren. :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 avg 2012, 04:09

GaziHusrevbeg je napisao/la:A neka ga, simpatičan je on dečko, mene uvijek nasmije, izuzetno je nadaren. :mrgreen:
On ti dode kao neki eho negdje na kraju tunela. Izuzetno simpatican decko. :D
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 avg 2012, 08:46

Peluso, gdje je onaj smajli koji povraća?! :twisted:

Još jedan u nizu nepotrebnih igrača zbog kojih će Marrone i Pogba biti na tribinama jer igrači Atalante su svi Conteovi ljubimci.

Potpuno, ali potpuno nepotreban transfer igrača koji nije bolji ni od PDC-a, niti od Zieglera, a imamo i sasvim dovoljno igrača koji mogu odigrati LB-a kada zatreba.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 18 avg 2012, 09:21

GaziHusrevbeg je napisao/la:Tuttojuve.com - Dogovoren prelazak Gabbiadinija i Pelusa sa Atalantom. Sljedećih dana zvanična potvrda.
slika

Haj Manolo ali zašto Peluso? Zašto? :x

- Što se tiče Lichta, nakon što sam malo razmislio za 20 + miliona ja bih ga prodao. Mislim on je meni drag i sve to ali sa Caceresom i Islom tu ne vjerujem da bi on puno i igrao. Mislim igrao bi ali ne koliko on želi. Za te pare mi možemo uzeti novog desnog beka(ako bude potrebno;onaj iz Ajaxa mi nije neko rješenje. Tanak je ko jufka u odbrani; A i Husref reče 13 miliona što je previše. Ima onaj Debuchy; On mi se svidja a želi da ide iz Lilla) ili uzeti Armera(samo ne Peluso :cry: ) ili namiriti za napadača.

- Današnji Tuttosport

slika

Pun mi je vrag više špekulacija.

- Pročitah da je Carrera oduševljen Pogbom. :)

- IlPrincipino

slika

8-)

- Ziegler verso lo Stoke City?

http://www.calcionews24.com/calciomerca ... 59925.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedan Peluso da vrijedi više od Zieglera :oops:

- Danas je 18. i pred Marottom je do kraja ostalo još bruka posla. :oops:

- Gazzetta: Juventus stavio do znanja da Lichtsteiner nije na prodaju :!:

Može i ovako. 8-)

- GazzettA: Juventusovi advokati ne traže smanjenje suspenzije za Contea već automatsko poništavanje te presude i oslobadjanje bazirano na kontradiktornostima u slučaju. 8-)

- John Elkann, Andrea Agnelli & Conte sastali su se sa Giuliom Bongiorno jučer kako bi dogovorili strategiju za Conteovu odbranu.

- La Stampa: Juve nije odustao od Jovetića.
Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 18 avg 2012, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 18 avg 2012, 10:23

Peluso :lol: ma ne cudi me ipak je on italijan...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 18 avg 2012, 10:30

- Gazzetta: Llorente - Džeko u stanju mirovanja; Pripazite na iznenađenja: Negredo (Sevilla) ili Luiz Adriano (Shaktar).

slika

- Tužitelj Di Martino: "Još nije gotovo za Contea. On bi mogao biti u potpunosti oslobođen."

8-)

- Tuttosport: Conteov odbrambeni tim planira izazvati Carobbijev kredibilitet i rade na oslobađajućoj presudi

8-)

- Tuttosport: Pirlo neće igrati u nedjelju u Trofeo Berlusconiu jer je dobio manji udarac tijekom SuperKupa.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 avg 2012, 10:55

Tema dominira 8-)

Peluso?? Napokon da dovodimo WC igraca dje nam nije toliko potreban ko u napadu :mrgreen:

Hocu da vjerujem da je ovo neki deal s Udinesom da im poslije posaljemo Pelusa za Armera.. Inace nema smisla za ovaj transfer... Dzabe trositi pare ..

Ako nebude Pirlo igro u nedelju onda se nadam da ce Pogba dobiti sansu. On ce biti zvijes i drago mi je sto je kod nas..

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 18 avg 2012, 11:07

SoloJuve26 je napisao/la:Tema dominira 8-)

Peluso?? Napokon da dovodimo WC igraca dje nam nije toliko potreban ko u napadu :mrgreen:

Hocu da vjerujem da je ovo neki deal s Udinesom da im poslije posaljemo Pelusa za Armera.. Inace nema smisla za ovaj transfer... Dzabe trositi pare ..

Ako nebude Pirlo igro u nedelju onda se nadam da ce Pogba dobiti sansu. On ce biti zvijes i drago mi je sto je kod nas..
Samo se tjesi hehe.. Zna i Udinese dat pare za Pelusa. Mi njima lovu za Armera, oni dio od tog za ovog parmaka iz Atalante. Bez komplikacija. Ovako... Bojim se da ce on kod nas. Al stvarno ne znam sta Conte-a moze privlacit kod njega.
Kao sto rece Oxy , Peluso (ako dodje), a posebno Padoin zauzimaju mjesto nekom mladjem.(U slucaju ovog drugog Marroneu i Pogbi). Koda Padion igra neku bitnu ulogu u nasem timu. Ono njegovo vrijeme je prosle sezone morao dobiti Marrone.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 18 avg 2012, 11:33

Pirlo neće igrati, Vidala takođe ne bi trebalo forsirati zbog tih problema sa bruhom, ne bi bilo loše Masia umjesto Lucia staviti, ali neka Lucia da vidimo šta može, ono do sada što sam vidio mi se ne sviđa. Jedva čekam povratak Caceresa jer nemamo brzog igrača u odbrani.

Neće me iznenaditi ako Conteovi ljubimci PDC i Padoin počnu i odigraju svih 90 minuta.

Ipak, ja bih ovako nešto volio vidjeti sutra:

----------Giovinco ------------Vučinić----------------

Asamoah-------------------------------------Licht/Pepe

--------Marcha------Pogba------Marrone------------

----------Lucio-------Bonny------Barza-------------

---------------------Gigi/Storari--------------------
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 avg 2012, 11:41

Komentator na AreniSport je baš hvalio tog Pelusa kao jedan od najboljih lijevih bekova u Seriji A.

Nisam ga nešto ja puno ni gledao tako da ne znam o njemu,al' SVAKAKO (što bi Gojko rek'o) da je Armero bolji.
-RIVALDO-

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 18 avg 2012, 11:41

Nemoj Oxy tako :?

Pa uzet ćemo ih lagano sa tim sastavom. :mrgreen:

Što više mladih u ekipu treba ubaciti u tom duelu.

Leali(ako je još tu), Masi, Joel Untersee, Pogba, Luca, Boaći( :mrgreen: ), Rugani, ... :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 18 avg 2012, 11:58

pinturicchio30 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Tema dominira 8-)

Samo se tjesi hehe.. Zna i Udinese dat pare za Pelusa. Mi njima lovu za Armera, oni dio od tog za ovog parmaka iz Atalante. Bez komplikacija. Ovako... Bojim se da ce on kod nas. Al stvarno ne znam sta Conte-a moze privlacit kod njega.
Kao sto rece Oxy , Peluso (ako dodje), a posebno Padoin zauzimaju mjesto nekom mladjem.(U slucaju ovog drugog Marroneu i Pogbi). Koda Padion igra neku bitnu ulogu u nasem timu. Ono njegovo vrijeme je prosle sezone morao dobiti Marrone.

Nada zadnja umire :mrgreen:

Kad smo vec u Atalanti zasto ne dovedu i Denisa u napadu

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.