Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dr_rock
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 12:32

bla bla :)
Zadnja izmjena: dr_rock, dana/u 01 okt 2009, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

Husein1997
Kontakt:

Post Postao/la Husein1997 » 01 okt 2009, 12:36

Mamu ti nedokazanu

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 12:47

dr_rock je napisao/la:
Minche je napisao/la:
dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja. :)
wtf ako je ovako sto ti kazes kako onda da zabija i igra odlicno haj mi svega ti objasni ovaj fenomen!! :roll:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 okt 2009, 12:56

dr_rock: idi se lijeći, nisi ti dobro
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 okt 2009, 13:02

"dr_rock"

Vjerujem da si ti "POPAMETAN" pa su napravio neki uspjeh u životu... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:04

AYAN je napisao/la:"dr_rock"

Vjerujem da si ti "POPAMETAN" pa su napravio neki uspjeh u životu... :lol: :lol: :lol:
hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu". :) izbrisao sam sve svoje komentara jer je opet prevladao bosanski mentalitet da niko nema pravo da misli drukcije iako je to mozda ispravije. :)

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 13:07

dr_rock je napisao/la:

hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu". :) izbrisao sam sve svoje komentara jer je opet prevladao bosanski mentalitet da niko nema pravo da misli drukcije iako je to mozda ispravije. :)
hoces u mjedenicu ili ..........????? :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 okt 2009, 13:09

dr_rock je napisao/la:

Ti imaš svoje mišljenje i "popametan si", a pogledaj Činjenično stanje i onda reci da li je tvoj zaključak realan.
A vjerujem da se natakariš na tribine u našoj Ligi, gdje je Vip loža 20 KM. A tamo gdje igra Džeko, vip loža košta kao cijela tvoja plata.

Uživaj u gladijatorima... :lol:
Željo i samo Željo...

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:09

Minche je napisao/la:
dr_rock je napisao/la:

hoces u mjedenicu ili ..........????? :mrgreen:
vec jesam ;)

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:12

AYAN je napisao/la:
dr_rock je napisao/la:

Ti imaš svoje mišljenje i "popametan si", a pogledaj Činjenično stanje i onda reci da li je tvoj zaključak realan.
A vjerujem da se natakariš na tribine u našoj Ligi, gdje je Vip loža 20 KM. A tamo gdje igra Džeko, vip loža košta kao cijela tvoja plata.

Uživaj u gladijatorima... :lol:
nisam ja toliko star, nemam platu, studiram. a sto se tice tribina, ni ne idem na nasu ligu. :)

yeboombs
Kontakt:

Post Postao/la yeboombs » 01 okt 2009, 13:15

nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...
(nova djeca se bruse-milina ih gledat nanizane)

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 13:16

yeboombs je napisao/la:nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...
POOOOOOOOOTPIS!!!!!!!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 okt 2009, 13:19

nisam ja toliko star, nemam platu, studiram. a sto se tice tribina, ni ne idem na nasu ligu. :)
Pa koje onda ti gladijatore gledaš... možda na playstation-u..? hahahahahaha
Bolje ti je uči, teško je poso danas naći..

Da sam Bogdo "Poglup" ko Džeko, pa da se Svijet vrti oko mene, a ja da sam i dalje skroman momak...
Željo i samo Željo...

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:24

yeboombs je napisao/la:nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...
jes eto ja ljubomoran na dzeku :D evo sad cu rezati vene. :D bolje bi vama bilo da radite nesto korisno da zaradite djeci kruh nego da znate kad je dzeko prno' :)
AYAN je napisao/la:
Pa koje onda ti gladijatore gledaš... možda na playstation-u..? hahahahahaha
Bolje ti je uči, teško je poso danas naći..

Da sam Bogdo "Poglup" ko Džeko, pa da se Svijet vrti oko mene, a ja da sam i dalje skroman momak...
Pa da na PlayStation3 redovito igram sa VWolfsburgom, ali Dzeko nije napravljan kako vi mislite da bi trebao, uvijek promasi. Mozda ce sad u FIFA '10 biti bolji. :) A dobra ti je ta "bolje ti uči" upravu si ode, a mogao bi i ti malo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2009, 13:25

@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
A ti kao kao intelegentan,pametan godina pribliznih kao Dzeko zivis kao parazit i od roditelja odvaljujes tesko ustedjeni novac za taj fax koji pitaj ti boga hoces li zavrsiti.
I koje tu balav i glup.Ti ili Dzeko :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 13:27

harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
A ti kao kao intelegentan,pametan godina pribliznih kao Dzeko zivis kao parazit i od roditelja odvaljujes tesko ustedjeni novac za taj fax koji pitaj ti boga hoces li zavrsiti.
hahahahahaha........ :mrgreen: :mrgreen: kako tesko pitanje!!!!!!!

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:30

harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
pa ja sam balav i glup, jer cu sutra kao doktor spasavati nase zivote, za 1200 KM, a Dzeko ce trcati za loptom i zaradjivati 400 000 eura. :)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 okt 2009, 13:33

dr_rock je napisao/la:
pa ja sam balav i glup, jer cu sutra kao doktor spasavati nase zivote, za 1200 KM, a Dzeko ce trcati za loptom i zaradjivati 400 000 eura. :)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ćak si i cijenu odredio... HAHAHAHAH

Da ti tata možda nije Pekar? :lol: :lol: :lol:
Željo i samo Željo...

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 13:35

AYAN je napisao/la:
dr_rock je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ćak si i cijenu odredio... HAHAHAHAH

Da ti tata možda nije Pekar? :lol: :lol: :lol:
ne kuzim kako si to pretpostavio. ne nije, tata i mama spasavaju ljudske zivote za 1200 KM, a Dzeko spasava ... hm... nesto za 400 000 eura. kad budete imali dijecu i kad vam se nedaj Boze razbole, pomoce vam Dzeko??? :)

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 13:37

ne kuzim kako si to pretpostavio. ne nije, tata i mama spasavaju ljudske zivote za 1200 KM, a Dzeko spasava ... hm... nesto za 400 000 eura. kad budete imali dijecu i kad vam se nedaj Boze razbole, pomoce vam Dzeko??? :)[/quote]
nek tajo i mama tebi spase zivot ba,ako si im preci,lijeci seeeee sto brze to bolje.... ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kakarut, Majestic-12 [Bot], Sheyi i 60 gostiju.