Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
mirror javlja da assaidi neće sutra biti u konkurenciji za meč jer je danas potpisao pa da ga ne forsira rodgers, a i vjerovatno jer je ramazan.
i da, ne treba pocjenjivati wba i unaprijed upisivati pobjedu, mogu nas vrlo lahko iznenaditi i da tema kisne sedam dana.
i da, ne treba pocjenjivati wba i unaprijed upisivati pobjedu, mogu nas vrlo lahko iznenaditi i da tema kisne sedam dana.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 18 avg 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
To je taj dana,pocinje EPL,jesam se zazelio ovih tekmi lige i Liverpoola.
Za sutra
--------------------Reina-------------------
Glen---------Agger.......Skrtel.....Enrique
----------------------------------------------------
-------Allen----Lucas----------Gerrard
-----Downing-----Borini.......Sule---
3 komada cemo dati,a vise aBd
Za sutra
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne bih da vas razočaram Al Sahin je bliže Arsenalu nego Liverpoolu. Tako barem twitter kaže.
Vođa zna.
Treba 6 spavati i još 5 radti i onda lagano 4:35min se priprematiVolimLiverpool je napisao/la:15 sati i 35 minuta.

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
a neka je vise,ne treba nam ako to znaci ostanak shevleya nek ide u Arsenal pa nek se gura za mjesto u prvih 11nedim1993 je napisao/la:Ne bih da vas razočaram Al Sahin je bliže Arsenalu nego Liverpoolu. Tako barem twitter kaže.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ma niko nezna ni u kakvoj je formi možda nebi ni pojačanje bio...Ali to ne znači da ga nebi volio vidjeti na AnfielduSenaid L.F.C je napisao/la:a neka je vise,ne treba nam ako to znaci ostanak shevleya nek ide u Arsenal pa nek se gura za mjesto u prvih 11nedim1993 je napisao/la:Ne bih da vas razočaram Al Sahin je bliže Arsenalu nego Liverpoolu. Tako barem twitter kaže.

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
i ja bi ga volio vidjeti,al ovo nesto ko adam prosle godine dolazio cijeli rok i kad je doso razocaro (ne toliko al se uklopio u ono sivili(crnilo) liverpoola).Sahin je za mene bio u Borussii jedan od najsperktivnijih igraca al je otiso u Real i ozljedio seSGLS je napisao/la:ma niko nezna ni u kakvoj je formi možda nebi ni pojačanje bio...Ali to ne znači da ga nebi volio vidjeti na AnfielduSenaid L.F.C je napisao/la:a neka je vise,ne treba nam ako to znaci ostanak shevleya nek ide u Arsenal pa nek se gura za mjesto u prvih 11nedim1993 je napisao/la:Ne bih da vas razočaram Al Sahin je bliže Arsenalu nego Liverpoolu. Tako barem twitter kaže.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- youngredcomps
- Kontakt:
moja prognoza je 3:1 za LFC naravno,a hocel ko prenositi(arena sport prenosi chelsea,bht arsenal) ,i imal kakvi linkovaSenaid L.F.C je napisao/la:To je taj dana,pocinje EPL,jesam se zazelio ovih tekmi lige i Liverpoola.
Za sutra
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Pa ako vam ode Song vjerovatno je kod vas, a u svakom slucaju smo ravnopravni sljedece sezone... Trebace Vama jedna sezona dok se novi igraci uklope kao i nama prosle. Nasa velika mana je sto smo preplacivali osrednje igrace a mogli smo mnogo bolje proci (npr.Assaidi) To vrijeme je iza nas sa novim tenerom. Sretno bratu turcinu gdje god da ode i sretno Arsenalu. Dabogda se osvetili Unitedu za proslogodisnje porazeSenaid L.F.C je napisao/la:a neka je vise,ne treba nam ako to znaci ostanak shevleya nek ide u Arsenal pa nek se gura za mjesto u prvih 11nedim1993 je napisao/la:Ne bih da vas razočaram Al Sahin je bliže Arsenalu nego Liverpoolu. Tako barem twitter kaže.

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- youngredcomps
- Kontakt:
ja mislim da se samo ceka modric u realu a onda ce shin biti visak i onda ce potpisati za LFC
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Po meni i razumljivo, da Song vjerojatno ne odlazi Sahin bi bio naš a ovako je Wenger poduzeo sve da ga dovede a nije mu bilo teško jer više želi preći u Arsenal nego u Liverpool.
Mislim da će u Sahinovom prelasku najveću ulogu igrat mourinho i da se njemu trebamo zahvaliti ako dođe...Football Agent @FootballAgent49
However the Real Madrid board are blocking Arsenals attempts to loan Sahin and want him to go to Liverpool
Slažem se, mislim oni daju Songa Barceloni i vjerovatno je to jedan od razloga zbog kojeg Mou neće dati Sahinu u Arsenal. Lud je to lik. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- youngredcomps
- Kontakt:
the special one,samo neka nama dodje sahin.treba njemu mou reci ili liverpool ili besiktas.a ovaj mou fakat voli BR.svaka mu cast to je jedan plus za nasneurofunk je napisao/la:Slažem se, mislim oni daju Songa Barceloni i vjerovatno je to jedan od razloga zbog kojeg Mou neće dati Sahinu u Arsenal. Lud je to lik.
Ništa od Dempseya, ovaj Mirallas je predobar igrač šteta što ga puštamo u gradske rivale...

- youngredcomps
- Kontakt:
ne mozemo ni mi sve dovesti,nama treba samo sahin i jedan LB ili lijevo krilo(nesto poput assaidia,dobro,jeftino mlado)EBSCO je napisao/la:Ništa od Dempseya, ovaj Mirallas je predobar igrač šteta što ga puštamo u gradske rivale...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Mou će prije predati Rodgersu Sahina nego treneru koji pita igračima Barsu. 

- youngredcomps
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kod: Označi sve
Irishkop1892 @Irishkop1892
Rumours are that Enrique has taken a knock and Martin Kelly will fill in for him at LB tomorrow #LFC
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 18 avg 2012, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
evo updatea:
ko zna neka prevodi. google translate ne pomaže puno, ali koliko sam mogao skontati da je dogovoren dolazak.Futbol_Mercado @Futbol_Mercado
El Liverpool negocia el pase del mediocampista turco del Real Madrid, Nuri Sahin.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.