FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da će oba sarajevska kluba proći dalje.jer ipak bi volio vidjeti 4 derbija ove sezone.ipak su to utakmice koje se ne mogu ravnati ni sa 1 drugom.to je više od tekme.a naravno kada je pitanje koga želim vidjeti kao pobjednika iz tih duela.o tome naravno ne moram trošiti riječi. SAMO JE JEDAN GRIJEHA VRIJEDAN
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
samo cu reci da je na velezovoj temi veliki broj malenih nama zelio razvaljivanje u mostaru, dakle sta ste trazili to ste i dobiliRespektiva je napisao/la:Ajd sturmfovi i ostale "PICKE" zaobidite ovu temu nepitamo vas nista..
Utisci s utakmice katastrofa samo to mogu reci povrede su uradile svoje .. neznam zaista ko je rekao dudi da igra fudbal bogalj roden za kopanja nista vise.. ostali isto tako SKORO (Y).. jedni covjek koji gine za sarajevo
Janjos jadan ti i tvoj stari .. kad vidi da nemozes nista istrosi tu jednu izmjenu jadnu.. zaista glupost ziva..
Vidjecemo sta ce uprava nakon ove tekme reci.. imaju li nam sta vise slagat ?
UPRAVA NAPOLJE !
@vi strumfovi PRAVI NAVIJACI STO niste otisli u mostar seljaci jadni samo znate preko foruma pisat ..

dudo vam je dobar bio dok ste igrali kup uefa, igrao odlicno u odbrani sa torlakom, ne kontam da je tako pao u formi i mislim da vam cala nije kriv nego su kriva previranja i zelja da se husref vrati
Cuva Bog Zelju svog!
daa navikli smo mi da igramo u evropi redovno, navikli smo da vidimo seljovce iza nas na tabeli, navikli smo da pobjedjujemo, genka, helsingborga itd, navikli smo da imamo najbolje navijace u drzavi, UPRAVU SI NA SVE TO SMO NAVIKLItm8782 je napisao/la:Ma ne pristajemo na jade oni su navikli na ovo:):)
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mirzza je napisao/la: dudo vam je dobar bio dok ste igrali kup uefa, igrao odlicno u odbrani sa torlakom, ne kontam da je tako pao u formi i mislim da vam cala nije kriv nego su kriva previranja i zelja da se husref vrati
nije nam bio dobar nego smo se iznenadili njegovom dobrom igrom

p.s. kakve veze husref ima, haj mi objasni molim te
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
navikli ste djesi pele nisam te prepozno ja sam maradonairfan41 je napisao/la:daa navikli smo mi da igramo u evropi redovno, navikli smo da vidimo seljovce iza nas na tabeli, navikli smo da pobjedjujemo, genka, helsingborga itd, navikli smo da imamo najbolje navijace u drzavi, UPRAVU SI NA SVE TO SMO NAVIKLItm8782 je napisao/la:Ma ne pristajemo na jade oni su navikli na ovo:):)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
ajd podjebavanja uvijek ima i na jednoj i drugoj strani, ko kaze da nije tako LAZE, al pustite se toga i zapitajte se kad ste navikli na te silne uspjehe, gdje ide ova "najbolja ekipa u drzavi"... time trebate da se bavite a ne podjebavanjima, i malo se spustite...
tax je napisao/la:navikli ste djesi pele nisam te prepozno ja sam maradonairfan41 je napisao/la:daa navikli smo mi da igramo u evropi redovno, navikli smo da vidimo seljovce iza nas na tabeli, navikli smo da pobjedjujemo, genka, helsingborga itd, navikli smo da imamo najbolje navijace u drzavi, UPRAVU SI NA SVE TO SMO NAVIKLItm8782 je napisao/la:Ma ne pristajemo na jade oni su navikli na ovo:):)
reci mi jednu stvar koja nije tacna od ovoga
batistuta gabrijele, za tebe je skoro pele
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
[ ja sam željovac i bio bih sretniji da vi dobijete koji volite našu zemlju, a ne dušmani kockasti i da u finali igraju jedina dva kluba koja su nešta vrijede i za koje se u svijetu zna, a to su
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO[/quote]
ovo postujem,a sad ono veceras sudjene je katastrofalno,katastrofalno i po ko zna koji put jelic i com.(ust.sko jedinstvo) kroji ovu ligu pa dokle vise al sta drugo i ocekivat od fas..ta
a sto se tice nase igre sigurno najslabija tekma ove godine(od evropskih pa do ove) i vec se pocinjem pitat sta se desava sa ekipom jer ono sto su pokazivali u evropi i ovo veceras
ne znam jel fakat motiv,plate il sta vec.. jer mogu razumit da one zelje i motiva nema ko u evropskim al brate daj onu igru 50% ponovi i to je dovoljno za ovu ligu,ja se vec pomalo se pitam sta mozemo sa ovom ekipom jer u mostaru sa ovakvim sudjenjem u sarajevu sta onda ocekivat dole
i sta ocekivat sa ovakom ekipom s kojom ocigledno nesto ne funkcionise u posljednje vrijeme

FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO[/quote]
ovo postujem,a sad ono veceras sudjene je katastrofalno,katastrofalno i po ko zna koji put jelic i com.(ust.sko jedinstvo) kroji ovu ligu pa dokle vise al sta drugo i ocekivat od fas..ta

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kakav je gol od Zadre,hoce li bit tih snimaka sa tv vogosce?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Raja ne treba da se izcudjavate sto smo odigrali ovako lose pa samim tim i rezultat je takav kakav je.Ja odavno ukazujem kao i dosta pitara da ovaj igracki kadar sa ADEKVATNIM zamjenama ne moze vise od ovoga sto je napravila.Evropska liga je bila njihov maximum.Jahovic i cala sa svojom taktikom sa jednim napadace,jer ja jahovica ne smatram ni napadacem ni igracem ne mogu nasim zahtjevima odgovoriti.Kao prvo UPRAVU otjerati kao i CALU i dovesti POJACANJA jer mi u klubu svakako imamo samo 11 igraca,tako da momci i nisu krivi jer njihov limit je ogranicen.A to uprava i cala ne zele i nece da znaju,i oni ce forsirati sto budu mogli duze ove igrace.Vidite da cim nam se povrijede par igraca kako se lose odigra,a razlog je upravo u gore navedenom.Nemamo zamjena.I sa ovim i sutra novim momcima u bordo majicama nama valja i zelimo da ih BODRIMO jer nasa svetinja je dres bordo boje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.
-
Eto golovi od sinoc..
Ali dok se nesto ne promjeni nista od nas.. necemo nista moci dok neode uprava dok nedodu neki ljudi koji znaju sta ce sa parama ..ovi to ocigledno nisu znali..uzeli ih sebi i boli ih q.. za Sarajevo
Ali dok se nesto ne promjeni nista od nas.. necemo nista moci dok neode uprava dok nedodu neki ljudi koji znaju sta ce sa parama ..ovi to ocigledno nisu znali..uzeli ih sebi i boli ih q.. za Sarajevo
I OVAKO COVJEK PROVOCIRA I JA DOBIJEM ban A ON NASTAVI DA PODJEBAJE....BAS FINO...ODLICNO.....mrzim_ulizice je napisao/la:samo da ti nesto reknem hehehehheehehehehhehehehehehhjohnnyHZ je napisao/la:ma nema kiksa veceras....i napokon ce biti tekma bez primljanog gola....veceras ocekujem cistu pobjedu....isto tako bih dodao da smo najjaci u drzavi kada se igraju dvije tekme....to se vidjelo i u evropi.....znaci kup ove godine nas...prvenstvo zavisi od utakmica izmedju borca i srpskih klubova...
i da neko je vec rekao.....vec mozete poceti sa pripremama da temu CELIK prebacite u federalce.....

REKNEM

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Priča kako trebamo igrati sa dva napadača pa ćemo sve pobjeđivati sinoć se pokazala pogrešnom. Jahović je sigurno jedan od najboljih naših igrača. HZ sinoć fenomenalne.
Nemamo kvalitetnog organizatora igre, to nam je najveci problem. Sve se svodilo na nabijanje lopti prema Skori pa ako prodje prodje. Mislim da nam sudija cis go nije priznao.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
FCS je napisao/la:Priča kako trebamo igrati sa dva napadača pa ćemo sve pobjeđivati sinoć se pokazala pogrešnom. Jahović je sigurno jedan od najboljih naših igrača. HZ sinoć fenomenalne.
kakva dva napadača, škoro sam u napadu a iza njega jahović

trebaju nam velike promjene, ne može više ovako....uprava napolje, janjoš i čitav stručni štab napolje, neke igrače bi trebalo otjerati tipa dudo i janjoš
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- FK Sarajevo
- Kontakt:
buraz necemo njega sve kriviti on je kriv za 40 posto njemu samo ide krivica ta sto je rekao da mu netrebaju pojacanja 30 posto ide na dusu uprave koja se nije nimalo potrudila da podnese ostavke cak to i ne spominju kazu nije bitno a 30 posto ide na stetu igracima koji neznaju stazanci prava rijec BORBApape je napisao/la:Čala rekao si ako ne pobijedimo da odlaziš pa šta čekaš.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:buraz necemo njega sve kriviti on je kriv za 40 posto njemu samo ide krivica ta sto je rekao da mu netrebaju pojacanja 30 posto ide na dusu uprave koja se nije nimalo potrudila da podnese ostavke cak to i ne spominju kazu nije bitno a 30 posto ide na stetu igracima koji neznaju stazanci prava rijec BORBApape je napisao/la:Čala rekao si ako ne pobijedimo da odlaziš pa šta čekaš.
zaboravio si još spomenuti da naš "veliki" stručnjak pojedine igrače stavlja tamo gdje im nije mjesto

- FK Sarajevo
- Kontakt:
u trenutku ljutnje nemogu se svega sjetititMirza_Hordas je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:buraz necemo njega sve kriviti on je kriv za 40 posto njemu samo ide krivica ta sto je rekao da mu netrebaju pojacanja 30 posto ide na dusu uprave koja se nije nimalo potrudila da podnese ostavke cak to i ne spominju kazu nije bitno a 30 posto ide na stetu igracima koji neznaju stazanci prava rijec BORBApape je napisao/la:Čala rekao si ako ne pobijedimo da odlaziš pa šta čekaš.
zaboravio si još spomenuti da naš "veliki" stručnjak pojedine igrače stavlja tamo gdje im nije mjestonpr. sinoć jahović igrao polušpica

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
ima jer kruze price da se cala treba smijeniti podhitno, tako da husref bude trener.Mirza_Hordas je napisao/la:mirzza je napisao/la: dudo vam je dobar bio dok ste igrali kup uefa, igrao odlicno u odbrani sa torlakom, ne kontam da je tako pao u formi i mislim da vam cala nije kriv nego su kriva previranja i zelja da se husref vrati
nije nam bio dobar nego smo se iznenadili njegovom dobrom igrom![]()
p.s. kakve veze husref ima, haj mi objasni molim te
cala je napravio pitu od govana i malo mu je falilo da udje u ligu uefa, prema tom covjeku treba imati postovanje,
generalno imate kitu od ekipe osim skore ostalo su prosjek igraci, ne znam cemu se nadate
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], N3R3D, Noke995, Proximic, riki46, SHZ82, stokastoka23, Varijantas8 i 48 gostiju.