Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
According to Tony Barrett, Pep Segura has quit Liverpool FC. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Vraca se tema na staro,scumsi su tu,sad cekamo navijace CSKA a arsenalovi su stalno na ovoj temi,nekad vise nego na svojoj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
evo i ja to sad vidim... zanimama me zbog cega i kakve ce to posljedice imati na nasu akademiju...Henderson je napisao/la:According to Tony Barrett, Pep Segura has quit Liverpool FC.
You are someone else I am still right here
Henderson je napisao/la:According to Tony Barrett, Pep Segura has quit Liverpool FC.
želio je da ide, neka ide. iskreno, svejedno mi je. svakako će rodgers nekoga svog staviti tu.Srijandeep Das @jeremy_LFC
Confirmation on that. Pep Segura handed in his resignation tonight. Was accepted by the board.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kako nije problem, ove sezone starta Premiership U-21. Niko bolje od njega ne poznaje mlade igrače. Treba nam tu dobar nastup pa i titula. Da se džabe ne kofrčimo kako imamo jaku akademiju a nema rezultat. Makar tu da uzmemo Premiership. 

- youngredcomps
- Kontakt:
bit ce vrlo zanimljivo ove sezone igrati protiv QPR.imaju solidnu ekipu i svima ce predstavljati problem.al ja bi da sahin dodje jer mi nikako ne izlazi iz glave ona taktika koju je neku postavio gdje igraju sahin---lucas---allen.sa onom taktikom bi bili u top 4 100%
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Šteta za Seguru, majstor je on.
šteta...Srijandeep Das @jeremy_LFC
Meanwhile, Danny Pacheco has not been alloted a squad number. #LFC
Dok Joe Cole je, žao mi je stvarno tog dečka, nikada nije dobio pravu priliku pored silnih Jovanovića i N'Gogova, žalosno. Neka ga barem puste negdje gdje će igrati, svojim igrama u pripremama je sigurno zaslužio pokoju minutu ove sezone.Carlo je napisao/la:šteta...Srijandeep Das @jeremy_LFC
- BeyKopites
- Kontakt:
'Ebo ih Joe Cole sa trbuščićem, uništismo još jednog talentaMarcusLFC je napisao/la:Dok Joe Cole je, žao mi je stvarno tog dečka, nikada nije dobio pravu priliku pored silnih Jovanovića i N'Gogova, žalosno. Neka ga barem puste negdje gdje će igrati, svojim igrama u pripremama je sigurno zaslužio pokoju minutu ove sezone.Carlo je napisao/la:šteta...Srijandeep Das @jeremy_LFC

Hajde da se ovo sa Sahinom više završi, volio bih da dođe al' ako hoće u Arsenal nek ide tamo, tako da se mi možemo okrenuti nekome drugom ili da već nekako planiramo igru sa Adamom...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- youngredcomps
- Kontakt:
nije neki izvor.valjda je istinaSahin je dogovorio sve privatne uslove ugovora sa Liverpoolom, nakon što je prethodno odbio preću u Tottenham, odnosno da bude dio transfera Luke Modrića u glavni grad Španije. Sahin je u Real došao prošle sezone, ali zbog povreda i jake konkurencije se nije naigrao.
On je sa Borussijom iz Dortmunda 2011. godine postao prvak Njemačke, a sam Sahin je bio jedan od nositelja igre tog tima. Turčin je treće pojačanje Redsa za slijedeću sezonu. Prije njega ugovore su potpisali Fabio Borini i Joe Allen, a tim je sa Suarezom i Skrtelom potpisao produženje saradnje. Blizu ostanka na Anfieldu je i Daniel Agger.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
meni je pacheco fakat predrag igrač, čak i najdraži, ali izgleda da ni kod rodgersa nema mjesta.MarcusLFC je napisao/la:Dok Joe Cole je, žao mi je stvarno tog dečka, nikada nije dobio pravu priliku pored silnih Jovanovića i N'Gogova, žalosno. Neka ga barem puste negdje gdje će igrati, svojim igrama u pripremama je sigurno zaslužio pokoju minutu ove sezone.Carlo je napisao/la:šteta...Srijandeep Das @jeremy_LFC
Eziz Allamov @Ezizallamov
Liverpool made a loan offer for Ibrahim Afellay but didn't receive any answer. So they signed Oussama Assaidi instead. (De Telegraaf)
M za Sahina brate ako neće kod nas nek ide u Arsenal nećemo mi nikog moliti ko ga j*** da izvinete maloljetni na ovoj temi
I nemate sigurno najjači napad u ligi City ima daleko najboljeg u EVROPI, da ne nabrajam te zvijezde sada

onda je to za vas još žalostnije jer je dao više golova i od Rooneya i RVPRonaldo nije napadac.

I nemate sigurno najjači napad u ligi City ima daleko najboljeg u EVROPI, da ne nabrajam te zvijezde sada

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Daj nemojte mi tu komentirati scumovske napadačke opcije, šta me briga za njih u ovoj temi?
- youngredcomps
- Kontakt:
ma to su opet oni klupi novinari izmislili,ja mislim da real ceka da zavrsi sa modricem a onda ce rjesiti za sahina i doci ce on u liverpool,samo nam je problem sto ne igramo LP vec bi on bio u liverpoolu da igramo.a sahin ne zeli napustiti real madrid tako ko god ga dovede na posudbu opet ce se vratiti u real.SGLS je napisao/la:M za Sahina brate ako neće kod nas nek ide u Arsenal nećemo mi nikog moliti ko ga j*** da izvinete maloljetni na ovoj temi![]()
onda je to za vas još žalostnije jer je dao više golova i od Rooneya i RVPRonaldo nije napadac.![]()
upravo takoMarcusLFC je napisao/la:Daj nemojte mi tu komentirati scumovske napadačke opcije, šta me briga za njih u ovoj temi?
nego mislim da će se ispostaviti da će assaidi biti naše najbolje pojačanje

[youtube][/youtube]
tačno se vidi da nije sebičan, volim ovakve igrače

- BeyKopites
- Kontakt:
Ma Assaidi se samo može isplatiti, on nikako ne može biti promašaj.Carlo je napisao/la:upravo takoMarcusLFC je napisao/la:Daj nemojte mi tu komentirati scumovske napadačke opcije, šta me briga za njih u ovoj temi?
[youtube][/youtube]
Najveći promašaj bi mogao biti Allen, jer ga je baš BR tražio a i poprilično je plaćen.
Jedva čekam sutrašnju utakmicu i pobjedu aBd.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Scotland's James Morrison (ankle) and Sweden defender Jonas Olsson (minor knock) both returned from playing for their countries with problems and are being assessed ahead of the weekend's match.
New signing Markus Rosenberg is unlikely to be fit in time while midfielder Graeme Dorrans remains on leave with his daughter in hospital due to meningitis.
Striker Shane Long is available despite missing the Republic of Ireland's match with Serbia.
Operacija WBA je počela.
New signing Markus Rosenberg is unlikely to be fit in time while midfielder Graeme Dorrans remains on leave with his daughter in hospital due to meningitis.
Striker Shane Long is available despite missing the Republic of Ireland's match with Serbia.
Operacija WBA je počela.

- BeyKopites
- Kontakt:
WBA desetkovan, treba to odmah iskoristiti.Henderson je napisao/la:Scotland's James Morrison (ankle) and Sweden defender Jonas Olsson (minor knock) both returned from playing for their countries with problems and are being assessed ahead of the weekend's match.
Operacija WBA je počela.
Nadam se bar 15 min. Assaidija sutra

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- youngredcomps
- Kontakt:
treba ga gurati u prvih 11 non stop .momak ima kvalitet,ne mogu vjerovati da smo ovakvog igraca platili samo 2.4 mil.nemoguceCarlo je napisao/la:upravo takoMarcusLFC je napisao/la:Daj nemojte mi tu komentirati scumovske napadačke opcije, šta me briga za njih u ovoj temi?
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.