Zavrismo rapsravu

Idemo marotta dovodi napadaca..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jbo amatere, sjede i izmisljaju price.Vidal je napisao/la:Kako novinarima samo malo treba![]()
http://www.calcionews24.com/calciomerca ... 59872.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovo malo trollam k'o ovi kvazi novinarichi3llo je napisao/la:Eto dacemo im Pirla![]()
![]()
Jesu zapeli likovi, nek odbiju u skokovima
Ja kont'o fakat, reakcija mi je bila... cek da nadjem youtube klip10DelPiero je napisao/la:Ma ovo malo trollam k'o ovi kvazi novinarichi3llo je napisao/la:Eto dacemo im Pirla![]()
![]()
Jesu zapeli likovi, nek odbiju u skokovima
![]()
Ako odu Quag i Matri... Onda mozemo i Jovetica i Dzekudelpy je napisao/la:nek povecaju za 7-8 miliona ponudu i nek ga vode, al samo pod uslovom da onda dodju Armero + Llorente / Dzeko, i da ode Quag / Matri..
Imam neku nadu da dovodimo tog Pelusa da bi ga proslijedili Udineseu za Armera jer inace ce me ovaj tranfer strasno iznervirati da cu kritikovati sve moguce poteze. Covjek ima 28 godina i nista se u njemu ne moze vidjeti da bi bio opcija ispred Armera, niti fudbalsko znanje, niti godine ma nistaGaziHusrevbeg je napisao/la:Tuttojuve.com - Dogovoren prelazak Gabbiadinija i Pelusa sa Atalantom. Sljedećih dana zvanična potvrda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.