ma ako bogda sl god ponovo derby i druzenje prije tekme na jezeru...,dobro ste krenuli sve najbolje u nastavku prvenstva pozzfukara87 je napisao/la:ma naravnoo, uvjek se nadje neko ali to stoji da ima normalnih navijaca Zvijezde, bio sam 3 puta u Gradaccu kad je bio derby i zao mi sto nece to bit i ove godine, jer stvarno je extra bilo , druzili se na jezeru prije utakmice, i onda zajedno na utakmicu.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
eto onaj sudija prosijak iz travnika kaznjen za lose sudenje u gabeli.al nazalost mi od toga nista nemamo kao ni borac koji je takoder ostecen na grbavici.dobre ssu kazne dobili po mjesec odmora i opet na poso 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bez nekih većeg medijskog pritiska i suspenzijom sudije iz Gabele je potvrđena nepravda i otimačina utakmice u Gabeli na stetu Zvijezde.Da li su to bolji dani za nas fudbal sto se tiče sudija i sankcija za tendeciozno sudjenje ili je to samo kamuflaža kako bi nekog opravdali sutra ostaje da se vidi.
ma aco mi smo navikli na ove sitne krade i ja sam licno oguglao na to.nego ko vam je sudio u travniku.i nije mi jasno ako je pogrijesio zasto nije kaznjen.iako bi se moglo reci sudija terzic je u gabeli bi pristran zvijezdi nije dopustao da igra dok mislim da je ona sumnjiva situacija u 16 metara mozda i jedina losa procjena sudije u travniku koji ruku na srce i nije imao bas dobru poziciju da vidi ocito igranje rukom igraca travnika
ustvari sad am vidio da vam je valjic sudio sad cu ti postavit kako je on nas ostetio protiv zrinjskog za cist penal
" onclick="window.open(this.href);return false;
na 2.28
ustvari sad am vidio da vam je valjic sudio sad cu ti postavit kako je on nas ostetio protiv zrinjskog za cist penal
" onclick="window.open(this.href);return false;
na 2.28
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 17 avg 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ognjen Valjic je sudio u Travniku Želji i kaznjen je.astra1922 je napisao/la:ma aco mi smo navikli na ove sitne krade i ja sam licno oguglao na to.nego ko vam je sudio u travniku.i nije mi jasno ako je pogrijesio zasto nije kaznjen.iako bi se moglo reci sudija terzic je u gabeli bi pristran zvijezdi nije dopustao da igra dok mislim da je ona sumnjiva situacija u 16 metara mozda i jedina losa procjena sudije u travniku koji ruku na srce i nije imao bas dobru poziciju da vidi ocito igranje rukom igraca travnika
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Jeli Cuic ili onaj linijski sudija imao dobru poziciju da vidi jeli lopta presla preko crte ili ne ?astra1922 je napisao/la:ma aco mi smo navikli na ove sitne krade i ja sam licno oguglao na to.nego ko vam je sudio u travniku.i nije mi jasno ako je pogrijesio zasto nije kaznjen.iako bi se moglo reci sudija terzic je u gabeli bi pristran zvijezdi nije dopustao da igra dok mislim da je ona sumnjiva situacija u 16 metara mozda i jedina losa procjena sudije u travniku koji ruku na srce i nije imao bas dobru poziciju da vidi ocito igranje rukom igraca travnika
NO PYRO NO PARTY
vidio sam sad da je i kaznjen.i treba tako sudenje se popravilo to je sigurno ali ima jos mjesta za napredakZZtop10 je napisao/la:Ognjen Valjic je sudio u Travniku Želji i kaznjen je.astra1922 je napisao/la:ma aco mi smo navikli na ove sitne krade i ja sam licno oguglao na to.nego ko vam je sudio u travniku.i nije mi jasno ako je pogrijesio zasto nije kaznjen.iako bi se moglo reci sudija terzic je u gabeli bi pristran zvijezdi nije dopustao da igra dok mislim da je ona sumnjiva situacija u 16 metara mozda i jedina losa procjena sudije u travniku koji ruku na srce i nije imao bas dobru poziciju da vidi ocito igranje rukom igraca travnika
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sutra banja puna sigurno,po citavom gradaccu se prica za zvijezdu zmajevi ce sigurno imat veliku podrsku navijaca
kako sam sad cuo preko dvadesetak momaka ce iz mionice doc da bodre zvijezdu sa RD...sve za pohvalu
volim te zvijezdo
kako sam sad cuo preko dvadesetak momaka ce iz mionice doc da bodre zvijezdu sa RD...sve za pohvalu
volim te zvijezdo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
-
- Kontakt:
Kolika je cijena karata za pojedinu tribinu?
Hvala!
Hvala!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
5-ca, samo neznam za ložu nisam tamo nikad bio....neroazzuro je napisao/la:Kolika je cijena karata za pojedinu tribinu?
Hvala!
za one koji žele na istok sa RD-om ulaz je besplatan al naravno moraju navijatKapetan je napisao/la:5-ca, samo neznam za ložu nisam tamo nikad bio....neroazzuro je napisao/la:Kolika je cijena karata za pojedinu tribinu?
Hvala!
-
- Kontakt:
Ma nisam ja navijac ni jedne ekipe nego simpatizer obiju,mozda malo vise Zeljeznicara. Hocu da pogledam tekmu.
Pozdrav svima,nadam se da ce bit pun stadion.
Pozdrav svima,nadam se da ce bit pun stadion.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
bujrum svi su dobrodosli .utakmica je danas u 17 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Oleo le,oleo le danas Zvijezda pobjeđuje....
ajmo momci vrijeme je ići plavi vozić skoro će stići...
oleo le,oleo le danas Zvijezda pobjeđuje....
ajmo momci vrijeme je ići plavi vozić skoro će stići...
oleo le,oleo le danas Zvijezda pobjeđuje....

eto dode i taj dugo cekani dan.cujem da se zeljini i nisu bas naspavali pjevali im pod prozorom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pjevajte sta hocete i koliko hocete danas vam poraz ne gine(mozda cak i sa vecom razlikom, nego prosli put), zivi bili, pa vidjeli.astra1922 je napisao/la:eto dode i taj dugo cekani dan.cujem da se zeljini i nisu bas naspavali pjevali im pod prozorom![]()
Za zivot cijeli!
kao sto sam rece zivi bili pa vidjeli,neko ce nekoga danas oko 7 karat e sad ko koga vidjecemo svi imamo pojedine sanse da budemo karani i i da karamo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Podjednake valjdaastra1922 je napisao/la:kao sto sam rece zivi bili pa vidjeli,neko ce nekoga danas oko 7 karat e sad ko koga vidjecemo svi imamo pojedine sanse da budemo karani i i da karamo

Vama su vece sanse da vam padne 1000 KM s' neba, nego da karate Želju.

Za zivot cijeli!
podjednake lapsus lingve
ma kod nas u gradaccu 1000km i nije neka para tako da mislim da su sanse danas kao sto si me ispravio podjednake.jer ipak mi danas imamo sudiju koji ce vas povaliti

ma kod nas u gradaccu 1000km i nije neka para tako da mislim da su sanse danas kao sto si me ispravio podjednake.jer ipak mi danas imamo sudiju koji ce vas povaliti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pjevajte sta hocete i koliko hocete danas vam poraz ne gine(mozda cak i sa vecom razlikom, nego prosli put), zivi bili, pa vidjeli.astra1922 je napisao/la:eto dode i taj dugo cekani dan.cujem da se zeljini i nisu bas naspavali pjevali im pod prozorom![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.