Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC

Nadam se da ce poslije svakog njegovog gola ovako biti

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- CrvenIspod
- Kontakt:
kakav će tek biti poslije Ramazana

Is it true you're currently fasting for Ramadan?
Yes, I am fasting now for Ramadan. I am Muslim and I believe in Allah, god. That's why I fast and do Ramadan.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Šta je sa Carrollom, ide li ili ostaje, nisam upratio do kraja. Znam da je trebao u WH.
Hajmo neko ko je objektivan, nek mi kaže kakva je igra pod Rodgersovom palicom bila u pripremnim utakmicama, pošto nisam gledao. Ima li napretka, bar da se ljepše igra, znam da on gaji igru kratkih pasova i sa posjedom lopte.
Meni se čini, ipak, da će ove sezone Liverpool potvrditi status prosječne ekipe.
Hajmo neko ko je objektivan, nek mi kaže kakva je igra pod Rodgersovom palicom bila u pripremnim utakmicama, pošto nisam gledao. Ima li napretka, bar da se ljepše igra, znam da on gaji igru kratkih pasova i sa posjedom lopte.
Meni se čini, ipak, da će ove sezone Liverpool potvrditi status prosječne ekipe.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Gerrard će sutra 250. put biti kapiten Liverpoola.
Izgleda da se Sahin odlučio za Arsenal.Tako kaže BBC.
Izgleda da se Sahin odlučio za Arsenal.Tako kaže BBC.
You'll never walk alone.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Carroll vjerovatno ostajeSarajevo1946 je napisao/la:Šta je sa Carrollom, ide li ili ostaje, nisam upratio do kraja. Znam da je trebao u WH.
Igra pod Rodgersom je bila odlicna u zadnje 3 utakmnice,u prve 3 su igrala djeca tako da to nije relevantno al u zadnje 3 dobra,veoma dobra.Igra se ljepse,igraci se trude trce,dodavanja ima.Izdominirali smo Bayer L.,al sutra pogledaj kad budemo igrali protiv WBA pa ces sam vidjeti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- youngredcomps
- Kontakt:
hajde sahin vise dolazi da se ne mucim.samo da hoce sahin doci,ne treba nam vise niko
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- youngredcomps
- Kontakt:
modricev transfer je na 74 %,a to je samo pitanje vremena,a sahinov u LFC je 78,valjda je i ovo samo pitanje vremena.volio bi da hoce song ostati u arsenalu vise nego ista
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ma ne ovisi vam to o Songu, jer po meni tu i nema baš logike. Radije moli da se Jack čim prije vrati, jer su njih dvojca slični igrači. Kad bi Song otiš'o, Sahin sigurno nije njegova zamjena.youngredcomps je napisao/la:modricev transfer je na 74 %,a to je samo pitanje vremena,a sahinov u LFC je 78,valjda je i ovo samo pitanje vremena.volio bi da hoce song ostati u arsenalu vise nego ista
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
sutra ce postiti, tako da ce vjerovatno uci s klupe, mada bih ja volio da debituje protiv cityjaCrvenIspod je napisao/la:kakav će tek biti poslije Ramazana![]()
Is it true you're currently fasting for Ramadan?
Yes, I am fasting now for Ramadan. I am Muslim and I believe in Allah, god. That's why I fast and do Ramadan.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
17 Aug 2012 19:26:07
Just to reword it for you all, the club still believe will Sahin will sign..
Cheers
Macca
Just to reword it for you all, the club still believe will Sahin will sign..
Cheers
Macca
LIVERPOOL YNWA
Mislim da smo izgubili bitku za Sahina 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Izgledaa.
Moguća postava za sutra : Reina,Johnson,Kelly,Agger,Škrtel,Lucas,Allen,Gerrard,Suarez,Borini i Downing.
Moguća postava za sutra : Reina,Johnson,Kelly,Agger,Škrtel,Lucas,Allen,Gerrard,Suarez,Borini i Downing.
You'll never walk alone.
po čemu misliš tako?neurofunk je napisao/la:Mislim da smo izgubili bitku za Sahina
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 17 avg 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jeste zapeli za turcxina kao da nam Ronaldo dolazi....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Tako ti i dodje, dobar jeste, ali nije bas ronaldo...Ponos Torina je napisao/la:Jeste zapeli za turcxina kao da nam Ronaldo dolazi....![]()

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- majestic24
- Kontakt:
Vi dovodite Ramiresa 2 mjeseca i nista ga uspjeli dovesti. Cisto sumnjam da ce se nesto promijeniti ovih 12-13 dana koliko je do kraja prelaznog roka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.