Do ovog trenutka sam o tebi imao dobro misljenje,no nakon ove izjave...Virtu4l je napisao/la:Hajde da pogađamo kad će Ferguson preseliti u vječna lovišta.
2012
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Malo šale nikoga nije ubilo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
To je bolesna sala
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
mozel Owen sastavit dvije da se ne povrijedi???
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Nije nista ozbiljno. Ali ovakvi timovi nikad ne dopustaju rizik. I najmanji bol se mora sankcionisati. Igracima ne smije faliti dlaka s glave. Owen naravno nije izuzetak.amadeus21 je napisao/la:mozel Owen sastavit dvije da se ne povrijedi???
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nije mogao bit pozeljniji scenario.Pobjeda Manchester Uniteda,pogodak Edina Dzeke na Old Trafordu te ,na kraju utakmice velike pohvale na racun naseg asa od starne SAF-a.Ko zna,mozda nakon ovog meca ponovo Edin ima sanse da zaigra u najboljem klubu na svijetu.Toplo se nadam.
BosnaE
- majestic24
- Kontakt:
Uz onakvog Berbatova,Dzeki ondje nema mjesta,,,,
Sto se tice Berbatova, njega ljudi razlicito ocjenjuju i traze razlicite stvari. Posto je napadac, logicno je da bi trebao davati golove. Ipak, po meni je jedan od najinteligentnijih napadaca i takođe jedan od najnesebicnijih. Licno ja vise volim da on dijeli lopte i da razigrava ekipu, kada to vec ne moze neko iz sredine. Cim neko pocne kvalitetno odrađivati taj posao, on ce zabijati. Neka on i dalje igra na ovaj nacin, a golovi ce sami doci.majestic24 je napisao/la:Uz onakvog Berbatova,Dzeki ondje nema mjesta,,,,
A naravno da je i meni velika zelja da Dzeko nosi broj 9. Nista mi ne bi bilo draze nego gledati njega i Rooneya zajedno. Jedini igrac kojeg bih vise volio vidjeti u tandemu sa Rooneyem je Fernando Torres. A posto je to neostvariva zelja, Dzeko je naravno prvi izbor. I zbog toga sto je strasan napadac, a normalno i zbog toga sto je momak nas najbolji igrac.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
- Kontakt:
Prije svega svaka čast dijamantu na odličnoj igri i pogotku. Igrali smo koliko nam je trebalo, nismo blistali ali Bože moj 3 boda se pišu ali i uvjeti su bili nemogući za igru i to se mora priznati. Ovo nam je 9 pobjeda u nizu i nadam se da će u subotu stići i deseta protiv Sunderlanda
Slazem se, a ne moraju cekati zimu, mogu i krajem avgusta 2010...VanBasten je napisao/la:On i Ćiro, sljedeće godine na zimu
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
cestitke za pobjedu, pao sam 230 KM na X2, pogodio da dzeko daje gol, kao sto vec neko napisa, prvi go sretan drugi prelijep a dzekin majstorija
Cuva Bog Zelju svog!
- majestic24
- Kontakt:
Ryan Giggs: Kralj Old Trafforda
Ryan Giggs. Za malo se nogometaša, ili uopće sportaša može reći da su postale legende još za aktivne karijere. Ryan Giggs apsolutno spada u tu kategoriju. Donosim vam priču o legendi otočkog nogometa...
”Uvijek ću se sjećati dana kada sam ga prvi put vidio. Izgledao je tako opušteno i prirodno na terenu, kao da mu stopala ne dotiču tlo”, prisjetio se Sir Alex Ferguson davne 1987. godine kada je prvi put gledao Ryana Giggsa, tada četrnaestogodišnjaka. ”Od tog trenutka Ryana smo štitili kao blago, koje zapravo i jeste bio", priča Ferguson.
Veliki Ryan Giggs je i danas, 2009. godine, blago Manchester Uniteda. Treba se dobro pomučiti da bi se čovjek sjetio njegove loše utakmice, perioda kad je bio van forme. Ryan Giggs je u srijedu odigrao 814. utakmicu za momčad s Old Trafforda i postigao pogodak broj 150.
Giggs je rođen 29.novembra 1973. u Cardiffu, ali je kao dječak odselio u Englesku. Kako to obično biva, nakon što u Manchester Cityju nisu prepoznali njegov talent, priliku je iskoristio gradski rival. Priča kaže kako je na Ryanov četrnaesti rođendan u njegov dom došao ni manje ni više nego Alex Ferguson da bi ga doveo u United. Kad je nepunio 17 godina, Giggs je postao profesionalac, a već nekoliko mjeseci nakon toga, u martu 1991. ubilježio je debi za Red Devilse. Iako su izbornici mlađih engleskih reprezentacija silno željeli imati Giggsa u svojim redovima, to jednostavno nije bilo moguće. Naime, ni Ryan ni njegovi roditelji nisu rođeni u Engleskoj. Zato je postao najmlađi reprezentativac Walesa u povijesti s 17 godina i 321 danom u utakmici protiv Zapadne Njemačke.
Prvi trofej u karijeri stiže u jesen 1991. kad Manchester United osvaja europski Superkup, a na kraju te sezone Giggs dobiva nagradu za najboljeg mladog igrača lige. Popularnost mu naglo raste, čak dobiva i svoju televizijsku emisiju pod nazivom ”Nogometne vještine Ryana Giggsa”. Legenda Uniteda Eric Cantona je kasnije tvrdio: ”Telepatski sam se sporazumijevao s Giggsom!”. Tijekom devedesetih Giggs je uvelike pomogao svom klubu u osvajanju pet naslova prvaka Engleske, tri FA kupa, Lige prvaka, Liga kupa i Interkontinentalnog kupa. Godina iz snova za sve Unitedove navijače je naravno bila 1999. kad je u Manchester sletio famozni ”treble”. Fergusonove bebe su u toj sezoni osvojile Ligu prvaka i dvostruku krunu u Engleskoj. U polufinalu FA kupa te godine Ryan Giggs je postigao možda i najljepši pogodak u svojoj karijeri protiv Arsenala.
[youtube][/youtube]
Na ulasku u novo stoljeće već je bio klupska legenda iako je imao manje od 30 godina. Svoj stoti gol za United je postigao 2002. u gostima kod Chelseaja. Uz Roya Keanea postao je jedini igrač koji je četiri puta osvajao FA kup. Tko zna, možda ove sezone dođe i do petog pokala. Tih je godina malo nedostajalo da Ryan napokon nešto napravi i na reprezenativnom planu. Sa svojim Walesom je došao do dodatnih kvalifikacija za Euro 2004 u Portugalu, međutim Rusija je bila bolja. Ryan Giggs je vjerojatno najbolji nogometaš u povijesti koji nikad nije nastupio na velikom reprezentativnom natjecanju. Od igranja za reprezentaciju se oprostio 2007. Zato je na klupskom planu nastavljeno nizanje trofeja, 2008. su osvojene titule prvaka Engleske i Europe. Najdraže priznanje Giggsu je stiglo prošle sezone. Udruženje profesionalnih nogometaša Engleske ga je izabralo za najbolje igrača sezone. ”Naosvajao sam se trofeja s Manchester Unitedom. Od individualnih sam dvaput dobio nagradu za najboljega mladog igrača. No, ova je veća od svih, najljepše je dobiti nagradu od kolega”, rekao je Velšanin. Zanimljiva je činjenica da je u toj sezoni Giggs samo 12 puta krenuo od prve minute.
U velikoj i dugogodišnjoj karijeri Giggs je osvojio 11 naslova prvaka Engleske, dvije Lige prvaka, četiri nacionalna kupa, tri Liga kupa, interkontinentalni kup, svjetsko klupsko prvenstvo, sedam domaćih superkupova i jedan europski superkup. Nije lako ni za prebrojati... Čak je u osam navrata izabran u najbolju momčad sezone, a 2005. je izabran i u Kuću slavnih engleskog nogometa. Jedini je igrač koji je postizao golove u svakoj sezoni od nastajanja Premiershipa. Koliko je omiljen među navijačima pokazuje i peticija na internetu pokrenuta s ciljem da Ryan Giggs postane vitez. Svi koji se slazete s tim,kliknite na ovoj link i upisite se http://www.sirryangiggs.com/
Ryan Giggs je jedan od onih igrača kojeg izrazito poštuju i navijači najvećih rivala. Prvenstveno zbog igračkih kvaliteta, ali i zbog njegovog poštenog odnosa prema igri i publici. Alex Ferguson je 1999. u svojoj autobiografiji napisao: ”Iskreno mogu reći da koliko god me je United plaćao u ovih 13 godina bilo je opravdano jer sam uspio osigurati da Ryan Giggs igra za nas”. Dakle, to je rečeno prije deset godina. Giggs prkosi godinama i nastavlja oduševljavati ne samo navijače Manchester Uniteda, nego i sve ljubitelje nogometa. Ryan Giggs, živuća legenda...

Ryan Giggs. Za malo se nogometaša, ili uopće sportaša može reći da su postale legende još za aktivne karijere. Ryan Giggs apsolutno spada u tu kategoriju. Donosim vam priču o legendi otočkog nogometa...
”Uvijek ću se sjećati dana kada sam ga prvi put vidio. Izgledao je tako opušteno i prirodno na terenu, kao da mu stopala ne dotiču tlo”, prisjetio se Sir Alex Ferguson davne 1987. godine kada je prvi put gledao Ryana Giggsa, tada četrnaestogodišnjaka. ”Od tog trenutka Ryana smo štitili kao blago, koje zapravo i jeste bio", priča Ferguson.
Veliki Ryan Giggs je i danas, 2009. godine, blago Manchester Uniteda. Treba se dobro pomučiti da bi se čovjek sjetio njegove loše utakmice, perioda kad je bio van forme. Ryan Giggs je u srijedu odigrao 814. utakmicu za momčad s Old Trafforda i postigao pogodak broj 150.
Giggs je rođen 29.novembra 1973. u Cardiffu, ali je kao dječak odselio u Englesku. Kako to obično biva, nakon što u Manchester Cityju nisu prepoznali njegov talent, priliku je iskoristio gradski rival. Priča kaže kako je na Ryanov četrnaesti rođendan u njegov dom došao ni manje ni više nego Alex Ferguson da bi ga doveo u United. Kad je nepunio 17 godina, Giggs je postao profesionalac, a već nekoliko mjeseci nakon toga, u martu 1991. ubilježio je debi za Red Devilse. Iako su izbornici mlađih engleskih reprezentacija silno željeli imati Giggsa u svojim redovima, to jednostavno nije bilo moguće. Naime, ni Ryan ni njegovi roditelji nisu rođeni u Engleskoj. Zato je postao najmlađi reprezentativac Walesa u povijesti s 17 godina i 321 danom u utakmici protiv Zapadne Njemačke.
Prvi trofej u karijeri stiže u jesen 1991. kad Manchester United osvaja europski Superkup, a na kraju te sezone Giggs dobiva nagradu za najboljeg mladog igrača lige. Popularnost mu naglo raste, čak dobiva i svoju televizijsku emisiju pod nazivom ”Nogometne vještine Ryana Giggsa”. Legenda Uniteda Eric Cantona je kasnije tvrdio: ”Telepatski sam se sporazumijevao s Giggsom!”. Tijekom devedesetih Giggs je uvelike pomogao svom klubu u osvajanju pet naslova prvaka Engleske, tri FA kupa, Lige prvaka, Liga kupa i Interkontinentalnog kupa. Godina iz snova za sve Unitedove navijače je naravno bila 1999. kad je u Manchester sletio famozni ”treble”. Fergusonove bebe su u toj sezoni osvojile Ligu prvaka i dvostruku krunu u Engleskoj. U polufinalu FA kupa te godine Ryan Giggs je postigao možda i najljepši pogodak u svojoj karijeri protiv Arsenala.
[youtube][/youtube]
Na ulasku u novo stoljeće već je bio klupska legenda iako je imao manje od 30 godina. Svoj stoti gol za United je postigao 2002. u gostima kod Chelseaja. Uz Roya Keanea postao je jedini igrač koji je četiri puta osvajao FA kup. Tko zna, možda ove sezone dođe i do petog pokala. Tih je godina malo nedostajalo da Ryan napokon nešto napravi i na reprezenativnom planu. Sa svojim Walesom je došao do dodatnih kvalifikacija za Euro 2004 u Portugalu, međutim Rusija je bila bolja. Ryan Giggs je vjerojatno najbolji nogometaš u povijesti koji nikad nije nastupio na velikom reprezentativnom natjecanju. Od igranja za reprezentaciju se oprostio 2007. Zato je na klupskom planu nastavljeno nizanje trofeja, 2008. su osvojene titule prvaka Engleske i Europe. Najdraže priznanje Giggsu je stiglo prošle sezone. Udruženje profesionalnih nogometaša Engleske ga je izabralo za najbolje igrača sezone. ”Naosvajao sam se trofeja s Manchester Unitedom. Od individualnih sam dvaput dobio nagradu za najboljega mladog igrača. No, ova je veća od svih, najljepše je dobiti nagradu od kolega”, rekao je Velšanin. Zanimljiva je činjenica da je u toj sezoni Giggs samo 12 puta krenuo od prve minute.
U velikoj i dugogodišnjoj karijeri Giggs je osvojio 11 naslova prvaka Engleske, dvije Lige prvaka, četiri nacionalna kupa, tri Liga kupa, interkontinentalni kup, svjetsko klupsko prvenstvo, sedam domaćih superkupova i jedan europski superkup. Nije lako ni za prebrojati... Čak je u osam navrata izabran u najbolju momčad sezone, a 2005. je izabran i u Kuću slavnih engleskog nogometa. Jedini je igrač koji je postizao golove u svakoj sezoni od nastajanja Premiershipa. Koliko je omiljen među navijačima pokazuje i peticija na internetu pokrenuta s ciljem da Ryan Giggs postane vitez. Svi koji se slazete s tim,kliknite na ovoj link i upisite se http://www.sirryangiggs.com/
Ryan Giggs je jedan od onih igrača kojeg izrazito poštuju i navijači najvećih rivala. Prvenstveno zbog igračkih kvaliteta, ali i zbog njegovog poštenog odnosa prema igri i publici. Alex Ferguson je 1999. u svojoj autobiografiji napisao: ”Iskreno mogu reći da koliko god me je United plaćao u ovih 13 godina bilo je opravdano jer sam uspio osigurati da Ryan Giggs igra za nas”. Dakle, to je rečeno prije deset godina. Giggs prkosi godinama i nastavlja oduševljavati ne samo navijače Manchester Uniteda, nego i sve ljubitelje nogometa. Ryan Giggs, živuća legenda...

Dzeko nije bio u ofsajdu. Gledao sam analizu poslije utakmice i tacno su prikazali da nije bilo ofsajda. Razumijem da moras biti pristrasan klubu za koji navijas.Trasimaco je napisao/la:Ja sam ocekivao rezultat 1:0. Kontao sam da ce to lagano odigrati, zabiti gol i zavrsiti. Ali Dzeko je sjajno pogodio, doduse iz ofsajda, ali ipak je super ono zavrsio. Nakon toga se moralo malo vise pritisnuti. Pritisak bi se desio i da nije Dzeko zabio, a ovako je samo stigao prije. Onako, prosjecna utakmica i nova tri boda Unitedu. 1/8 finala sa prvog mjesta u grupi uopste nije upitna. Iduce dvije utakmice vjerovatno 6 bodova, mada bi i 4 bila sasvim dovoljna za kvalifikaciju.

Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba
- RuudVanGoal
- Kontakt:
e pa upravo suprotno - na sport2 je bila analiza svih utakmica i edin dzeko je bio u ofsajdu...Ado1 je napisao/la:Dzeko nije bio u ofsajdu. Gledao sam analizu poslije utakmice i tacno su prikazali da nije bilo ofsajda. Razumijem da moras biti pristrasan klubu za koji navijas.Trasimaco je napisao/la:Ja sam ocekivao rezultat 1:0. Kontao sam da ce to lagano odigrati, zabiti gol i zavrsiti. Ali Dzeko je sjajno pogodio, doduse iz ofsajda, ali ipak je super ono zavrsio. Nakon toga se moralo malo vise pritisnuti. Pritisak bi se desio i da nije Dzeko zabio, a ovako je samo stigao prije. Onako, prosjecna utakmica i nova tri boda Unitedu. 1/8 finala sa prvog mjesta u grupi uopste nije upitna. Iduce dvije utakmice vjerovatno 6 bodova, mada bi i 4 bila sasvim dovoljna za kvalifikaciju.
kako god, manchester je bio bolja ekipa i wolfsburg fakticki nije imao vise od dvije dobre prilike - one u trecoj minuti, i jos jedne sredinom drugog dijela
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
-
- Kontakt:
Priželjkivao sam ovakav scenarij, Džeko zabije a mi pobijedimo. Veseli dobra igra i serija pozitivnih rezultata. Nadam se pobjedi protiv Sunderlanda i remiju Chelsea-Liverpool
-
- Kontakt:
Napadač Man utd-a Michael Owen pauzirat će s nogometnih travnjaka 3 tjedna nakon povrede koju je sinoć zadobio u meču Lige prvaka protiv Wolfsburga
Ryan Giggs #11 [youtube][/youtube] ''El Maestro''
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
RuudVanGoal je napisao/la:e pa upravo suprotno - na sport2 je bila analiza svih utakmica i edin dzeko je bio u ofsajdu...Ado1 je napisao/la:Dzeko nije bio u ofsajdu. Gledao sam analizu poslije utakmice i tacno su prikazali da nije bilo ofsajda. Razumijem da moras biti pristrasan klubu za koji navijas.Trasimaco je napisao/la:Ja sam ocekivao rezultat 1:0. Kontao sam da ce to lagano odigrati, zabiti gol i zavrsiti. Ali Dzeko je sjajno pogodio, doduse iz ofsajda, ali ipak je super ono zavrsio. Nakon toga se moralo malo vise pritisnuti. Pritisak bi se desio i da nije Dzeko zabio, a ovako je samo stigao prije. Onako, prosjecna utakmica i nova tri boda Unitedu. 1/8 finala sa prvog mjesta u grupi uopste nije upitna. Iduce dvije utakmice vjerovatno 6 bodova, mada bi i 4 bila sasvim dovoljna za kvalifikaciju.
kako god, manchester je bio bolja ekipa i wolfsburg fakticki nije imao vise od dvije dobre prilike - one u trecoj minuti, i jos jedne sredinom drugog dijela
Na engleskom ITV1 kanalu analizirali nakon utakmice i sami englezi rekli da nije bio ofsajd, za mene sasvim dovoljno

Kolika je u Prijedoru čaršija
- majestic24
- Kontakt:
Bio ofsajd ili ne,sad je sve gotovo. Zao mi je sto se owen ozlijedio,al hvala Bogu nije nista ozbiljno. Barem ce welback i macheda dobiti vise prilika za igru. Evo Hargraves se vraca treninzima s prvim timom za 10 dana.
-
- Kontakt:
Kaže danas komentator za vratara Temišvara zanima se Manchester United. Imamo mi uz Saara 2 prilično solidna vratara tako da se za vratarsku budućnost ne trebamo brinuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.