FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HrasnoUTD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HrasnoUTD » 17 avg 2012, 16:42

MuhamedTM je napisao/la:BHT prenosi Zelju ove godine samo 2-3 puta (ili nisam dobro vidio).
ArenaSport nas nece prenosit zbog onog skandiranja ;) mozda grijesim .Vec drugi put ce biti da prenose pitare,Celik su prenosili 2 puta .

Pojacanja nam trebaju (neko malo vise iskusniji od Zole ,jedan napadac ali neko ko zna lopte i da mu ne treba 10 pokusaja da zabije gol, onda mislim da nam treba neko u odbrani sa Kerlom ,Bogicevic je ispiro ko Rifet :oops: )
:lol: :lol: boli njih jarane racku za to, onda nikada ne bi prenosili Dinamo, Hajduk i dr.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2012, 18:30

mija je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:zasto promijenit u željezničar kad su poznatije od nas... mogli bi mi promijenit ime jedino....
ovo sto se od kluba radi je sramota.....e
napredka nema dok amar ko budala vuce..... jedan covjek ne cini klub on mora imati sposobne ljude oko sebe
fudbalske legende zaposlit u pogonima a ne na pozicijama na kojima trebaju da budu ljudi koji imaju iskustvo i ideje
jedan tramvaj u 4 godine.... i fan shop koji nama ne donosi lovu nego nekom trecem
bar 6 igraca koji vec sad nemaju mjesto u želji ali su jos tu.... dovodimo igrace koji prosjede na klupi ugovor... pa bolje je dovest nasu djecu

onda oni dodju i kazu dok se dobiju dozvole ovo ono!!!! pa sta cekas majku ti pocni bolan sad trazit dozvole!!!! pa nek kupe prasinu dok se sredstva ne nadju pa da se odma gradsjei ako bas tako mora biti !!!!
ja se obradovao ko malo dijete kad sam vidio 5 neonki na sjeveru... a cijena tih neonki sa postavljanjem je 30 maraka.... pa dokad ce se svaka susa ovog grada ugradjivat!!!! dokad ce mi u upravnom odboru sjedit lopovi i dokad ce mi zujo seoska varalica pricat o dobrim vremenima i o buducim idejama!!!! sjecam se dnevnika kod senada hadzifejzovica kad su zujo i blekic "diskutovali".... pa sjecam se da sam pomislio zar je ovo majko mila covjek koji sjedi na celu želje

edit: jos se hvalimo da smo zadrzali skoro sav igracki kadar i da je to napredak a eno olimpica isto radi u tisini jos dovodi par pojacanja....
Bogami koliko ja vidim mi slavimo neko ostajanje ekipe na okupu,a koliko ta ekipa moze to je vrlo diskutabilno.Pa i najveci laik zna da u vijek treba malo svjeze krvi 2-3 igraca svake godine ali izgleda da smo mi povelika truba.Svaka cast Amaru ali izgleda da jedino on vuce sve na svojim ledzima.Jedan mali Olimpic dovede igrace ali mi jok dobro je ovo sto imamo-jeste kada je sve ok,ali nema Nijeme,Zeba nestao,Mirso ostario,Smajic povrijedzen itd,itd
Ova dva posta su me bas nasmijala nekad je bolje nista ne napisati nego ovakve stvari.
Sta olimpic radi u tisini i sta dovodi igraca iz trece austriske lige, pa da smo ga mi doveli bilo bi pljuvanje po njemu a hvala Bogu nismo.
Ili ovo drugo mi je jos ludje da je diskutabilno koliko ova ekipa moze PA MOZE DO PRVAKA BIH jer je ova ekipa osvojila ligu.
Niko nikom nije dao za pravo da glumi trenera ako vam se prati Zeljo na utakmice i navijajte ako ne ima malih milion stvari sta covjek u zivotu moze da radi pa bujrum!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 17 avg 2012, 18:50

Nadam se pobjedi protiv Zvjezde, ali uz dobru igru ni bodom ne bih bio nezadovoljan. Ljudi nemaju boda, jednostavno moraju nesto uraditi protiv nas. Takodjer, mislim da je ova utakmica za Kuntica biti ili ne biti. Nadam se Brkovicu u prvom sastavu. I da jos napomenem ono sto je dobro za nas je ovaj problem na relaciji Zvijezda- Red Dragons. Moguce i da bude kakvog belaja!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 17 avg 2012, 18:55

Citam ove gore postove i ne moze covjek da vjeruje. Kad prodajes igrace dodu na temu pisu kako se tako ne moze napredovati, kako moramo sacuvati ekipu, samo prodajemo igrace, gdje nestaju pare?

E sad nismo nikoga prodali. Zasto ne prodajemo? Moramo dovesti svjezu krv? Ne mogu da vjerujem sta ljudi sve seru.
Ovi momci isti prosle godine osvojili duplu krunu, oborili sve moguce rekord i dode jedan tenkre i pise ove gluposti.

Hajd ti nama ugodi. Ustvari sreca pa vas niko nista ne pita, nego samo lupate gluposti.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 17 avg 2012, 19:19

Ultras1921 je napisao/la:Nadam se pobjedi protiv Zvjezde, ali uz dobru igru ni bodom ne bih bio nezadovoljan. Ljudi nemaju boda, jednostavno moraju nesto uraditi protiv nas. Takodjer, mislim da je ova utakmica za Kuntica biti ili ne biti. Nadam se Brkovicu u prvom sastavu. I da jos napomenem ono sto je dobro za nas je ovaj problem na relaciji Zvijezda- Red Dragons. Moguce i da bude kakvog belaja!
:D :D hmhmhmh sto se tice kuntica takav je stav u klubu da kada bi izgubio prve cetiri tekme ne bi se uzdrmalo mjesto za njega........ i sto se tice odnosa relacije Zvijezda - RD .... e pa :twisted: :twisted:

mustuluk
Kontakt:

Post Postao/la mustuluk » 17 avg 2012, 20:22

[youtube][/youtube]

U subotu je utakmica sa Zvijezdom Gradačac. Da se podsjetimo kako je to bilo prošle sezone :
Premier liga BiH sezona 2011/2012
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR 0-3
0-1-Selimović, 0-2-Bešlija, 0-3-Selimović

BY: ŽELJOTV
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 20:56

mustuluk je napisao/la:[youtube][/youtube]

U subotu je utakmica sa Zvijezdom Gradačac. Da se podsjetimo kako je to bilo prošle sezone :
Premier liga BiH sezona 2011/2012
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR 0-3
0-1-Selimović, 0-2-Bešlija, 0-3-Selimović

BY: ŽELJOTV
koji dobar izvjestaj sto puta bolji i kvalitetniji nego na drzavnoj nam televiziji :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 avg 2012, 23:40

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... noj-akciji" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 avg 2012, 23:45

To su MANIJACI !
DRUG NEBI TI PUNCA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 avg 2012, 23:56

RESPECT !!!!!!!

Dzelo
Kontakt:

Post Postao/la Dzelo » 18 avg 2012, 00:04

seven je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma imate vi Svraku koji daje golove i kad lopta ne pređe gol liniju :lol:

nemoj tako, Svraka je imao nijet, a djela se cijene po nijetu :lol: :lol: :lol:
imamo i Selimovica koji cijepa mrezu u Gradačcu...i to lopta vise puta pređe liniju... pokri se po glavi i suti... do juce ste igrali derbi sa Dinamom,al iz Donje Mahale...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 avg 2012, 00:07

svaka čast !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 avg 2012, 00:14

Dzelo je napisao/la:
seven je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma imate vi Svraku koji daje golove i kad lopta ne pređe gol liniju :lol:

nemoj tako, Svraka je imao nijet, a djela se cijene po nijetu :lol: :lol: :lol:
imamo i Selimovica koji cijepa mrezu u Gradačcu...i to lopta vise puta pređe liniju... pokri se po glavi i suti... do juce ste igrali derbi sa Dinamom,al iz Donje Mahale...
Sada gone bajk, a do jučer konja jahali.To mislio?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 avg 2012, 07:09

Odo završit posla što imam za danas, pa u Gradačac po tri boda.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 18 avg 2012, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2012, 08:14

Vozdra Manijaci.Sta je ovo sa Zeljom.Bio sam protiv Maribora i Borca lose brate.Sta je sa Zebom,nesto smo tanki ove sezone.Nisam optimistican i sumljam da cemo odbranit titulu.Znam da je tek pocelo ali izgleda da je igrace slava ponjela u stilu lako cemo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 avg 2012, 08:35

Alipasino je napisao/la:Vozdra Manijaci.Sta je ovo sa Zeljom.Bio sam protiv Maribora i Borca lose brate.Sta je sa Zebom,nesto smo tanki ove sezone.Nisam optimistican i sumljam da cemo odbranit titulu.Znam da je tek pocelo ali izgleda da je igrace slava ponjela u stilu lako cemo.
Haj bgt ko da je bitno sta ti pricas,lani si nas na pocetku proglasio propalim projektom :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 avg 2012, 08:52

bistrikboy je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Vozdra Manijaci.Sta je ovo sa Zeljom.Bio sam protiv Maribora i Borca lose brate.Sta je sa Zebom,nesto smo tanki ove sezone.Nisam optimistican i sumljam da cemo odbranit titulu.Znam da je tek pocelo ali izgleda da je igrace slava ponjela u stilu lako cemo.
Haj bgt ko da je bitno sta ti pricas,lani si nas na pocetku proglasio propalim projektom :lol:
Nek ovaj put proglasi totalni krah, mozda udjemo u grupe EL(malo Sabahudinove filozofije nije na odmet) :lol:
Za zivot cijeli!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 avg 2012, 08:52

bistrikboy je napisao/la:
:lol: :lol: Neka, meni su bas simpaticni ovi vjeciti pesimisti..
BUDI ŽELJO !!!

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 18 avg 2012, 08:56

svi u gradacac po bodove
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 avg 2012, 09:48

Hoce li biti kakvog tv prenosa iz Gradačca????
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 22 gosta.