Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
isti slučaj kao kod Rule_hz ..Rule_hz je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Jel može sada?Rule_hz je napisao/la:imam i ja zelju da udjem da igram nego mi nece da link otvori ako moze ko postavit novi...
ne moze buraz cim kliknem na link ne moze da otvori kaze nemoze se nac ta stranica...
Imam ja DI Nataleagojzerica je napisao/la:Jedino ja izgleda u napadu imam Vučinića i Di Natalea.
Neće ni preko OperemuXmania je napisao/la:Kako neki od nas ne mogu ući na ovu stranicu?, doduše ja sam bio ušao i napravio acc, kad je došlo vrijeme da aktiviram neće nikako da uđe, u čemu je fol?
kaže ovo: Oops! Google Chrome could not find http://www.fantasyseriea.com" onclick="window.open(this.href);return false;
A neće ni preko Mozile
ma nije do njih, kad samo nas par ne moze da uđe kod svih ostalih je ok.arelinho je napisao/la:a mozda je nesto do njih :S
ja jucer sve normala usao napravio sastav i evo danas hocu da udjem ne mogu :SmuXmania je napisao/la:ma nije do njih, kad samo nas par ne moze da uđe kod svih ostalih je ok.arelinho je napisao/la:a mozda je nesto do njih :S
da kojim slučajem sistemsko vrijeme u windowsu nije uštimano kako treba? probaj isključiti antivirus.muXmania je napisao/la:ma nije do njih, kad samo nas par ne moze da uđe kod svih ostalih je ok.arelinho je napisao/la:a mozda je nesto do njih :S
ja vec igram engleska premier liga i ti pocni ako hocesSoni je napisao/la:Ista situacija je i kod mene. Usao sam normalno, registrovao se, potvrdio, poceo da pravim tim i kad sam ponovo pokusao da udjem ne moze.
Provjeravao sam na onoj stranici "is it down" da vidim je l' im pao server, ali pise da je stranica OK i da je do mene.
Ali vidim ima i ovdje ljudi kojima ne moze.
Pokusavao sam i preko mobitela, ali nista.
Svima je pretpostavljam isti problem, odma nas izbaci sa stranice i pise ovo oops
Ako ne uspijemo ovo napraviti i ako ste za mozemo preci na neku drugu stranicu sa istim principom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.