FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheManiacs » 30 sep 2009, 20:13

Dosta prilika sa obje strane,al ne iskoristene,CULUM opet crveni karton dobi :twisted: Neznam sta mu rade pa ih laktovima ubi,mora osim poradit na disciplini sa njim! Precka COCALICA sa 35 metara..sve u svemu dobro :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 sep 2009, 20:18

AYAN je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Neće mi bit drago, nego mi je sve ovo syeb...
Čim se stvori tračak nade, odmah raja "Kup, je naš, kup je naš"...

ALo, pa prije početka sezone smo govorili da ćemo drmat ligom, pa sada nam neki rudari izimaju bodove iz doline ćupova...

Neka malo SABUR!
Ovo boldirano niko ali bas NIKO iz kluba nije rekao,cilj je europa i moraju je obezbjediti inace se igramo razlaza :!:
Ti si jedan od onih licemjera koji jedva cekaju neuspjeh "voljenog" kluba kako bi mogao govoriti "jesam vam rekao da veze nemaju",dosta vas vise,0-0 je odlican rezultat u gostima u kupu,mogli smo izgubiti ali i pobjediti,ovako je OK :!:

U subotu pobjediti i nafurat' raju da dođu u srijedu,bice nocna :arrow:

@seyo_tm
Cini mi se da si ti i napisao na pocetku sezone da cesto dobiva kartone,i u subotu ce vec treci put zbog kartona propustiti utakmicu(mozda dobije i vise tekmi kazne) :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 30 sep 2009, 20:30

Jel neko zna ukoliko se sati igra uzvrat :?:
Moram nekako to uskladiti na vrijeme :)

jedna si jedina
Kontakt:

Post Postao/la jedna si jedina » 30 sep 2009, 20:38

eh da na sad igramo na domaćem ko prošle, pretprošle sezone kad smo skoro sve derali, mislim da su i dalje 50-50% šanse za prolaz, ali i kada bi završili na desetom mjestu ja bi bio zadaovoljan jer je sad ako ništa zanimljivo sad se nadam bodovima i sa gostujućeg terena, možda čak i prije nego sa domaćeg

P.S šta je ba ovo sa strujuom, mamu im morao sam sa koševa na grbavicu pješke, zna li iko šta je razlog i sutra svi koji mogu neka sutra dođu pred vladuFBiH, jer se najavljuje da će doći oko 7-8000 zlatni ljiljana, koji su rekli ako se i jedan murjak uhvati za palicu biće krvi, zato sutra svi dođite da yebemo mamu i policiji i političarima

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 sep 2009, 22:04

bistrikboy je napisao/la: @seyo_tm
Cini mi se da si ti i napisao na pocetku sezone da cesto dobiva kartone,i u subotu ce vec treci put zbog kartona propustiti utakmicu(mozda dobije i vise tekmi kazne) :!:
Treba u kost igrati, ali njega vise isprovociraju a to nesmije, jer je ipak profesionalac. Na primjer protiv rudara kad nam nije svirao penal, on se zaletio na sudiju i gurao ga, a imao zuti (ako se dobro sjecam). Takve gluposti nesmije raditi jer ipak nemamo mi takvu klupu da priustimo sebi nedisciplinu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 sep 2009, 22:31

Prije ove utakmice sam prizeljkivao nerijeseno sto se na kraju i ostvarilo. Pobjeda bi bila preambiciozna a poraz tesko nadoknadiv. Ovako je taman po mjeri za punu Grbavicu i prolaz dalje 8-)

VOLIM TE ZELJO!
010 ISN'T JUST A CODE

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 30 sep 2009, 23:09

Zeljini ZLATNI ce biti sutra pred vladom fbih :))
PONOSNO I HRABRO

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 01:46

Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
I kakav prijem mozemo ocekivati? :D :D :lol: :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2009, 01:53

r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
07.10.2009. u 15:00

Što se tiče prijema, kao i uvijek, vjerovatno vas niko neće ni pogledati, a o nekim napadima je apsurdno i komentarisati...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 01:56

Virtu4l je napisao/la:

Što se tiče prijema, kao i uvijek, vjerovatno vas niko neće ni pogledati, a o nekim napadima je apsurdno i komentarisati...
Da mi je svratiti normalno na cevapcice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E samo mi nije jasno danas sto nam skandiraste da smo us**** ? :roll: :roll:

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 01 okt 2009, 02:06

r0djeni je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Da mi je svratiti normalno na cevapcice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E samo mi nije jasno danas sto nam skandiraste da smo us**** ? :roll: :roll:
Mahanje na Grbavici imate, malo smo vas na zemlju spustili sta ste mislili da ce te nam 4 komada uvalit jel, previsoko ste poletili, kaze jedan Ultras na ovom forumu, 0-0 hvala vam sto ste ih malo sputili pred derbi, meni licno puca k***** za svinjski ali mi je drago da ce te malo pameti doci, najvljiva li ste golcine protiv ZELJE......nismo mi travnik.

Nama napad ako proradi, ne pise vam se dobro na GRBAVICI.....
;)
SAMO Z E LJ O ! ! !
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 02:12

Haj ti nadji gdje sam ja najavljivo da cemo vam uvaliti 4 komada? To je samo mogla luda osoba izjaviti. Nisam vidio dosta detalja sa utakmice jer sam bio iza gola, ali kako zeljo igra tesko da cete nam dati gola na grbavici, jednostavno nemate napada, 2-3 dalekometna suta(izvrsna) i to je to. Rezultat 0-0 nije nimalo los, ako si gledo utakmicu vidio si da je Velez stvaro prilike ali nije htjela u go. Ako ostvarimo povoljan rezultat protiv zrinjskog, mislim da cemo vas proci, ovaj sok nam je trebao, ovi nasi igraci se umislili ko da su barcelona.

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 01 okt 2009, 02:41

r0djeni je napisao/la:Haj ti nadji gdje sam ja najavljivo da cemo vam uvaliti 4 komada? To je samo mogla luda osoba izjaviti. Nisam vidio dosta detalja sa utakmice jer sam bio iza gola, ali kako zeljo igra tesko da cete nam dati gola na grbavici, jednostavno nemate napada, 2-3 dalekometna suta(izvrsna) i to je to. Rezultat 0-0 nije nimalo los, ako si gledo utakmicu vidio si da je Velez stvaro prilike ali nije htjela u go. Ako ostvarimo povoljan rezultat protiv zrinjskog, mislim da cemo vas proci, ovaj sok nam je trebao, ovi nasi igraci se umislili ko da su barcelona.
Slazem se! I zbog toga sam naveo da AKO napad napad proradi, jer mi smo u napadu najlosiji. 0-0 je dobar rezultat za nas i malo manje za vas, jer ipak pobjeda se ocekivala, ja nisam rekao da si ti pisao ali bilo je po forumu najava da ce zeljo primit par komada, jer isto kao sto imate igraca koji misle da su Barcelona tako imate i navijaca. Meni je iskreno drago sto Velezu ove godine dobro ide, jer vi ste zeljni slavlja dugo je to bila druga liga i borbe za opstanak, fino je vidjeti da tako ima normalnih i da fino kazu jesmo digli smo se ovo 0-0 je mala opomena, i zelim vam srecu protiv Zrinjskog, ali moze te im 5 komada uvalit, ali na GRBAVICI Europu nemojte trazit.... ;)

ZELJO!!!

POZZZ
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 01 okt 2009, 08:19

Bolje vam je nemojte dolazit:)
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2009, 08:54

Zeljo u uzvratu nema nista vise sansi od Veleza. J.ben je ovo rezultat za ekipu kakva je nasa a tu mislim na napad. da je to onaj nekadasnji napad Zelje pa da kuci dajemo po 2-3 gola ovo bi bio odlican rezultata a ovako je samo dobar. I da damo taj jedan go valja strijepiti do kraja utakmice da ga ne primimo. po meni su sanse 50-50.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 01 okt 2009, 09:31

Stole iz Bora je napisao/la:Zeljo u uzvratu nema nista vise sansi od Veleza. J.ben je ovo rezultat za ekipu kakva je nasa a tu mislim na napad. da je to onaj nekadasnji napad Zelje pa da kuci dajemo po 2-3 gola ovo bi bio odlican rezultata a ovako je samo dobar. I da damo taj jedan go valja strijepiti do kraja utakmice da ga ne primimo. po meni su sanse 50-50.
Ma do uzvratne utakmice protiv veleza na grbavici ce doc visca i onda cemo imat vece sanse da dajemo golove.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 okt 2009, 09:44

maximus_genius je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Zeljo u uzvratu nema nista vise sansi od Veleza. J.ben je ovo rezultat za ekipu kakva je nasa a tu mislim na napad. da je to onaj nekadasnji napad Zelje pa da kuci dajemo po 2-3 gola ovo bi bio odlican rezultata a ovako je samo dobar. I da damo taj jedan go valja strijepiti do kraja utakmice da ga ne primimo. po meni su sanse 50-50.
Ma do uzvratne utakmice protiv veleza na grbavici ce doc visca i onda cemo imat vece sanse da dajemo golove.
Kazu da bi trebao biti u kombinaciji vec protiv Slobode pa cemo vidjeti. Ali u svakom slucaju ni od njega ne treba ocekivati previse, da se ne bi razocarali brzo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 01 okt 2009, 12:11

bistrikboy je napisao/la:88' Stopostotna šansa za Velež. Nekako je slučajno lošta došla do Velagića, ali je Šehić u duelu jedan-na jedan izašao kao pobjednik.
TM.org

nije Šehić tu izašao kao pobjednik nego je ostao iza Velagića koji je sa pet metara uspio prebaciti prečku tj prazan gol ..
što se tiče penala ..klasičan jedanaesterac što su Manijaci mogli viditi jer se ispred njih desio taj start ali eto nije svirao ..., sudija je inače bio loš jer je svirao svaki kontakt i sjeckao igru sto je naravno vama odgovaralo .., mislim da je dio vase taktike bio unijeti nervozu na teren sto je rezultiralo velikim brojem kartona ...

sve u svemu , po meni je sve otvoreno ..ako mi zabijemo gol 90 % smo u cetvrtfinalu jer cisto sumnjam da mozete sa onakvom igrom zabiti 2 gola , dosta toga ce ovisiti o rezultatu derbija sa Zrinjskim ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 12:39

ADMIR je napisao/la:
Bistar si ti momak :lol: :lol: :lol: :lol:

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 01 okt 2009, 12:54

r0djeni je napisao/la:
ADMIR je napisao/la:
Bistar si ti momak :lol: :lol: :lol: :lol:
revans ce biti u vecernjem terminu,znaci 19:00 ili 18:30,a ovo sto ti je neki balavac napisao ne obracaj paznju,imat cete sasvim ugodan docek,bas onakav kakav ste vi nama priredili prosle sezone.Fer zar ne? ;)
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”