Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mamu ti nedokazanu
wtf ako je ovako sto ti kazes kako onda da zabija i igra odlicno haj mi svega ti objasni ovaj fenomen!!dr_rock je napisao/la:Minche je napisao/la:dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja.

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
dr_rock: idi se lijeći, nisi ti dobro
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
"dr_rock"
Vjerujem da si ti "POPAMETAN" pa su napravio neki uspjeh u životu...

Vjerujem da si ti "POPAMETAN" pa su napravio neki uspjeh u životu...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu".AYAN je napisao/la:"dr_rock"
Vjerujem da si ti "POPAMETAN" pa su napravio neki uspjeh u životu...![]()
![]()

hoces u mjedenicu ili ..........?????dr_rock je napisao/la:hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu".AYAN je napisao/la:"dr_rock"
![]()
izbrisao sam sve svoje komentara jer je opet prevladao bosanski mentalitet da niko nema pravo da misli drukcije iako je to mozda ispravije.

Ti imaš svoje mišljenje i "popametan si", a pogledaj Činjenično stanje i onda reci da li je tvoj zaključak realan.dr_rock je napisao/la:hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu".AYAN je napisao/la:"dr_rock"
![]()
izbrisao sam sve svoje komentara jer je opet prevladao bosanski mentalitet da niko nema pravo da misli drukcije iako je to mozda ispravije.
A vjerujem da se natakariš na tribine u našoj Ligi, gdje je Vip loža 20 KM. A tamo gdje igra Džeko, vip loža košta kao cijela tvoja plata.
Uživaj u gladijatorima...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
vec jesamMinche je napisao/la:hoces u mjedenicu ili ..........?????dr_rock je napisao/la:hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu".AYAN je napisao/la:"dr_rock"
![]()

nisam ja toliko star, nemam platu, studiram. a sto se tice tribina, ni ne idem na nasu ligu.AYAN je napisao/la:Ti imaš svoje mišljenje i "popametan si", a pogledaj Činjenično stanje i onda reci da li je tvoj zaključak realan.dr_rock je napisao/la:hvala Bogu da jesam. ne trebam ja trcati za loptom da bi sebi obezbjedio zivot. dovoljno sam pametan da budem intelektualac i pratim sa tribina kao gospodin "gladijatore u ringu".AYAN je napisao/la:"dr_rock"
![]()
A vjerujem da se natakariš na tribine u našoj Ligi, gdje je Vip loža 20 KM. A tamo gdje igra Džeko, vip loža košta kao cijela tvoja plata.
Uživaj u gladijatorima...

nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...
(nova djeca se bruse-milina ih gledat nanizane)
POOOOOOOOOTPIS!!!!!!!!!yeboombs je napisao/la:nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...
Pa koje onda ti gladijatore gledaš... možda na playstation-u..? hahahahahahanisam ja toliko star, nemam platu, studiram. a sto se tice tribina, ni ne idem na nasu ligu.
Bolje ti je uči, teško je poso danas naći..
Da sam Bogdo "Poglup" ko Džeko, pa da se Svijet vrti oko mene, a ja da sam i dalje skroman momak...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
jes eto ja ljubomoran na dzekuyeboombs je napisao/la:nas dijamant u pelenama daje golove u Manchesteru i nek crknu oni sto djete nemogu gledati. Ovi sto misle da imaju pravo na svoje misljenje - imaju al nek ne pisu gluposti iz svoje zavisti. Sta nas briga za misljenje covjeka koji zeli da minimizira nase dijamante. Gore smo mi budale sto raspravljamo s takvima. Oni svoju duboku zavist i to sto nemogu gledati "djecu" kako ruse sve pred sobom - nek ostave sebi kuci i gledaju kako "djeca" odrastaju u jos vece fudbalere. Sad cu od njih dobiti (prefrgani) odgovor da oni nisu tako mislili / moj im je odgovor / crknite s svojim misljenjem - znamo mi sta vi nemozete gledati. Djeca se igraju ringe-ringe jaja - doce djeca rusit sve a uzivat cu s saznanjem kako vam se zavist povecava. Mi imamo ne jednog - sad su cetiri dijamanta - jesmo ih nanizali hvala Bogu...

Pa da na PlayStation3 redovito igram sa VWolfsburgom, ali Dzeko nije napravljan kako vi mislite da bi trebao, uvijek promasi. Mozda ce sad u FIFA '10 biti bolji.AYAN je napisao/la:Pa koje onda ti gladijatore gledaš... možda na playstation-u..? hahahahahahanisam ja toliko star, nemam platu, studiram. a sto se tice tribina, ni ne idem na nasu ligu.
Bolje ti je uči, teško je poso danas naći..
Da sam Bogdo "Poglup" ko Džeko, pa da se Svijet vrti oko mene, a ja da sam i dalje skroman momak...

@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
A ti kao kao intelegentan,pametan godina pribliznih kao Dzeko zivis kao parazit i od roditelja odvaljujes tesko ustedjeni novac za taj fax koji pitaj ti boga hoces li zavrsiti.
I koje tu balav i glup.Ti ili Dzeko

A ti kao kao intelegentan,pametan godina pribliznih kao Dzeko zivis kao parazit i od roditelja odvaljujes tesko ustedjeni novac za taj fax koji pitaj ti boga hoces li zavrsiti.
I koje tu balav i glup.Ti ili Dzeko

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahahahahaha........harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
I koje tu balav i glup.Ti ili Dzeko![]()

pa ja sam balav i glup, jer cu sutra kao doktor spasavati nase zivote, za 1200 KM, a Dzeko ce trcati za loptom i zaradjivati 400 000 eura.harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ćak si i cijenu odredio... HAHAHAHAHdr_rock je napisao/la:pa ja sam balav i glup, jer cu sutra kao doktor spasavati nase zivote, za 1200 KM, a Dzeko ce trcati za loptom i zaradjivati 400 000 eura.harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
Da ti tata možda nije Pekar?

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ne kuzim kako si to pretpostavio. ne nije, tata i mama spasavaju ljudske zivote za 1200 KM, a Dzeko spasava ... hm... nesto za 400 000 eura. kad budete imali dijecu i kad vam se nedaj Boze razbole, pomoce vam Dzeko???AYAN je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ćak si i cijenu odredio... HAHAHAHAHdr_rock je napisao/la:pa ja sam balav i glup, jer cu sutra kao doktor spasavati nase zivote, za 1200 KM, a Dzeko ce trcati za loptom i zaradjivati 400 000 eura.harishp je napisao/la:@Dr Rock Dzeko traljav sav nikakav i kao takav dobija svaki mjesec 400 000 eura mjesecno.
Da ti tata možda nije Pekar?![]()
![]()

ne kuzim kako si to pretpostavio. ne nije, tata i mama spasavaju ljudske zivote za 1200 KM, a Dzeko spasava ... hm... nesto za 400 000 eura. kad budete imali dijecu i kad vam se nedaj Boze razbole, pomoce vam Dzeko???
[/quote]
nek tajo i mama tebi spase zivot ba,ako si im preci,lijeci seeeee sto brze to bolje....

nek tajo i mama tebi spase zivot ba,ako si im preci,lijeci seeeee sto brze to bolje....

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kakarut, katalinski, Proximic i 39 gostiju.