RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
vidjecemo poslije derbija kakvi cemo biti za grbavice...ovo sto prije zaboraviti i fokusirati se na derby .Zeljo u gostima bolji nego kuci a i Velez je poceo uzimati bodove na strani tako da je sve jos otvoreno...svaka cast manijacima,bilo ih je mnogo a jos radni dan,nije provokacija neka al iskreno slabo su se culi....RA 90 min bez pauze
-
- Kontakt:
jucer se vracam i sarajeva kad ultrasi stali iza tunela na bradini policija ih zaustavila.7-8 auta....
posto je bio zastoj u hadžićima kolona 3-4 km pola sata se cekalo 1 traka radila,policija im neda prema sarajevu.
oni izasli iz auta skidaju dresove i oblace maice i hoce da krenu prema sarajevu,,.,
joj pickhetina!!!
JOS JEDNA OBAVIJEST.
OKUPLJANJE JE PRED RUZOM ZA GRADSKI DERBI,I SVAK CE MORATI KUPITI KARTU AKO HOCE DA UDJE U BUS.
CIJENA KARTE JE 8KM
SAMO DA ZNATE....
DODJIMO U STO VECEM BROJU!!!!
posto je bio zastoj u hadžićima kolona 3-4 km pola sata se cekalo 1 traka radila,policija im neda prema sarajevu.
oni izasli iz auta skidaju dresove i oblace maice i hoce da krenu prema sarajevu,,.,
joj pickhetina!!!
JOS JEDNA OBAVIJEST.
OKUPLJANJE JE PRED RUZOM ZA GRADSKI DERBI,I SVAK CE MORATI KUPITI KARTU AKO HOCE DA UDJE U BUS.
CIJENA KARTE JE 8KM
SAMO DA ZNATE....
DODJIMO U STO VECEM BROJU!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
irfan41 je napisao/la:napuni do vrhaaki-HZ je napisao/la:P.S. Sretno VELEZ,natrpajte Selju!![]()
![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
evo da i ja napisem par rijeci o jucerasnjoj tekmi sa Zeljeznicarom , definitivno ..utakmica za zaborav ..
Zeljo dosao da se organizovano brani , i uspio u nakani mada je u dva navrata mogao i postici gol ..Velez imao vise od igre ali zavrsnica katastrofalna .., Colic i Mrkva uspjeli prebaciti prazan gol sa 5 metara ....
mislim da ce i na Grbavici biti slicna utakmica , ako Velez da gol prosao je 90 % jer cisto sumnjam da Željo sa onakvom igrom može zabiti 2 gola ..
Zeljo dosao da se organizovano brani , i uspio u nakani mada je u dva navrata mogao i postici gol ..Velez imao vise od igre ali zavrsnica katastrofalna .., Colic i Mrkva uspjeli prebaciti prazan gol sa 5 metara ....
mislim da ce i na Grbavici biti slicna utakmica , ako Velez da gol prosao je 90 % jer cisto sumnjam da Željo sa onakvom igrom može zabiti 2 gola ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nebrini ti za igru zelje protiv vas ce bit alen mesanovic edin visca damir rovcanin itd mozda budemo kompletni u uzvratnom duelu na grbavici onda cemo moc dat vam 2 komadamostar_mo je napisao/la:evo da i ja napisem par rijeci o jucerasnjoj tekmi sa Zeljeznicarom , definitivno ..utakmica za zaborav ..
maximus_genius je napisao/la:nebrini ti za igru zelje protiv vas ce bit alen mesanovic edin visca damir rovcanin itd mozda budemo kompletni u uzvratnom duelu na grbavici onda cemo moc dat vam 2 komadamostar_mo je napisao/la:evo da i ja napisem par rijeci o jucerasnjoj tekmi sa Zeljeznicarom , definitivno ..utakmica za zaborav ..
mozda proradite protiv nas , tko zna ...medjutim, optimista sam zbog spoznaje da ove sezone ni na jednoj utakmici niste dali 2 gola ...nadam se da ce tako biti i u revansu ..

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
kako kazu nada umire zadnjamostar_mo je napisao/la:maximus_genius je napisao/la:nebrini ti za igru zelje protiv vas ce bit alen mesanovic edin visca damir rovcanin itd mozda budemo kompletni u uzvratnom duelu na grbavici onda cemo moc dat vam 2 komadamostar_mo je napisao/la:evo da i ja napisem par rijeci o jucerasnjoj tekmi sa Zeljeznicarom , definitivno ..utakmica za zaborav ..
mozda proradite protiv nas , tko zna ...medjutim, optimista sam zbog spoznaje da ove sezone ni na jednoj utakmici niste dali 2 gola ...nadam se da ce tako biti i u revansu ..
ali ipak umire

hahahahahahahahStole iz Bora je napisao/la:irfan41 je napisao/la:napuni do vrhaaki-HZ je napisao/la:P.S. Sretno VELEZ,natrpajte Selju!![]()
![]()
![]()
Cuva Bog Zelju svog!
ne znam ljudi sto se sekirate za 0-0 sa Zeljom ...to je za njih najgori moguci rezultat s obzirom da znaju dobro odigrati samo u odbrani ...druga ce prica biti kada budu morali napasti , zabicemo im sigurno go i vozdrica ..
ma da, kao sto ste i sada govorili silovanje zelje, razvaljivanje pa karine, na grbavici vam je poraz i adio kup, ganjajte europu preko prvenstva i mogu samo reci sretno vam bilobmw je napisao/la:ne znam ljudi sto se sekirate za 0-0 sa Zeljom ...to je za njih najgori moguci rezultat s obzirom da znaju dobro odigrati samo u odbrani ...druga ce prica biti kada budu morali napasti , zabicemo im sigurno go i vozdrica ..
Cuva Bog Zelju svog!
ako nas izbacite u srijedu prvi cu vam cestitati ali daleko je to jos od vaseg prolaza bez obzira na 0-0 u Mostarumirzza je napisao/la:ma da, kao sto ste i sada govorili silovanje zelje, razvaljivanje pa karine, na grbavici vam je poraz i adio kup, ganjajte europu preko prvenstva i mogu samo reci sretno vam bilobmw je napisao/la:ne znam ljudi sto se sekirate za 0-0 sa Zeljom ...to je za njih najgori moguci rezultat s obzirom da znaju dobro odigrati samo u odbrani ...druga ce prica biti kada budu morali napasti , zabicemo im sigurno go i vozdrica ..
-
- Kontakt:
'Gradska uprava ne bavi se prijevozom putnika'
Mostar - Sport | Četvrtak, 01 Listopad 2009
Na upit novinara RTV Mostar upućenom Gradskoj upravi Mostara, a koje se odnosilo na prijevoz navijača Veleža na gradski derbi (koje je po nekim interpretacijama pod pritiskom Gradske uprave trebalo obaviti gradsko poduzeće Mo Bus), iz Gradske uprave poslali su medijima kratak odgovor:
"J.P. Mo Bus ima svog direktora. Gradska uprava Mostara ne bavi se prijevozom navijača niti putnika. Grad je pomogao održavanje utakmice izdvojivši 7000 KM. Pripreme oko odigravanja utakmice su stvar klubova, MUP-a, a uključen je i Sportski savez Grada Mostara."
Gradonačelnik Bešlić nije primio navijače Veleža na sastanak. Ako do sutra takav sastanak ne bude upriličen, navijači Veleža neće ići na gradski derbi, saznaje RTM.
prepali se škutori
ako ne bude buseva idemo pjeske... pa da vidimo hoce li iko zaustaviti 2000 ljudi.
a buseve treba zapalit kad ih po gradu vidimo,
dosta je vise skutora
Na upit novinara RTV Mostar upućenom Gradskoj upravi Mostara, a koje se odnosilo na prijevoz navijača Veleža na gradski derbi (koje je po nekim interpretacijama pod pritiskom Gradske uprave trebalo obaviti gradsko poduzeće Mo Bus), iz Gradske uprave poslali su medijima kratak odgovor:
"J.P. Mo Bus ima svog direktora. Gradska uprava Mostara ne bavi se prijevozom navijača niti putnika. Grad je pomogao održavanje utakmice izdvojivši 7000 KM. Pripreme oko odigravanja utakmice su stvar klubova, MUP-a, a uključen je i Sportski savez Grada Mostara."
Gradonačelnik Bešlić nije primio navijače Veleža na sastanak. Ako do sutra takav sastanak ne bude upriličen, navijači Veleža neće ići na gradski derbi, saznaje RTM.
prepali se škutori
ako ne bude buseva idemo pjeske... pa da vidimo hoce li iko zaustaviti 2000 ljudi.
dosta je vise skutora
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ima onaj narodnjak:VFC1922MOSTAR je napisao/la:'Gradska uprava ne bavi se prijevozom putnika'
prepali se škutori
dosta je vise skutora
NA SILU ,NISTA MI NEMOZES NA SILU...

Kakvih bolan 2000,mozda 100 najluđih bi i poslo al suzavac i policija ce uciniti svoje osim toga evo kako ti tvoji polaze na desnu stranu nego tisu i poklopi se ,pa koja bi budala i dala autobuse da im se sve zivo porazbija,a pjesice nikad policija nebi dopustila stoga upali radio i slusaj poraz veleza
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
slusace e i vi pozraz svinje u vrapcicima
**** cete doci
**** cete doci
Ima li ikakvih novih vijesti?VFC1922MOSTAR je napisao/la:slusace e i vi pozraz svinje u vrapcicima
**** cete doci
Evo pratim druge sajtove, nemogu nista naci

Antipolitika ti vise na velezovoj stranici nego na hinjskoj jel to prva ljubav zaborava nema?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Opet vam Zrinjski kriv, pa koji ste vi paćenici.
Je li dozvoljen dolazak navijača, jeste. Je li osigurana policija i zaštitari, jeste.
Pa koji qurac hoćete više, da Ultrasi dođu po vass a svojim autima? Kako je bilo Ultrasima dolaziti u vrapčiće? Nikada nisu dobili bili ni jedan bus osiguran od strane grada dok je se to vama redovno omogućavalo.
Platite bus kao i svi drugi i dođite,a Ultrasi će isto svoj platiti i gotovo.
u čemu je fazon???
Je li dozvoljen dolazak navijača, jeste. Je li osigurana policija i zaštitari, jeste.
Pa koji qurac hoćete više, da Ultrasi dođu po vass a svojim autima? Kako je bilo Ultrasima dolaziti u vrapčiće? Nikada nisu dobili bili ni jedan bus osiguran od strane grada dok je se to vama redovno omogućavalo.
u čemu je fazon???
Stav Policijske uprave Mostar je da će organiziran odlazak gostujućih navijača na utakmicu biti moguć isključivo autobusima i kombijima. Nikakva druga vrsta organiziranog odlaska neće biti moguća ( pješice i osobnim automobilom ).Marin je napisao/la:Opet vam Zrinjski kriv, pa koji ste vi paćenici.
u čemu je fazon???
U ovom je fazon

Platite autobuse i ulaznice. To je problem najveći. Možda još sendviće i sokove treba grad osigurati?
Što očekujete da vam grad organizira buseve?????
Gdje to još ima, nisu ni nam niti ikom drugom davali besplatne busove pa neće ni vama.
Stvar je jednostavna, nađite prijevoz možete doći. Uostalom ovo je se znalo već nekoliko dana.
Gdje to još ima, nisu ni nam niti ikom drugom davali besplatne busove pa neće ni vama.
Stvar je jednostavna, nađite prijevoz možete doći. Uostalom ovo je se znalo već nekoliko dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.