NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma jok ljudi kako nevidite da lici na mourinha 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' vas stid

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Moderator
- Kontakt:
čega će ih biti stidBaja_Zvjerka je napisao/la:Jel' vas stid![]()
![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Armageddon2012
- Kontakt:
na kojeg se ivicu ovo odnosi?
jel bio lani neki sportski direktor u zvijezdi sa takvim imenom,cini mi se da sam ga upoznao?
jel bio lani neki sportski direktor u zvijezdi sa takvim imenom,cini mi se da sam ga upoznao?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
reci da se šališBaja_Zvjerka je napisao/la:Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji...

-
- Kontakt:
Nemoj te mu zamjeriti. Kod njih je hit pjesma paranoja. Ubiše se pjevajući, a obzirom na značenje te riječi nije čudo da mu se ovo desilo.seven je napisao/la:reci da se šališBaja_Zvjerka je napisao/la:Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji...![]()
![]()
, ko ovdje ima komplekse od koga
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
a ne mogu se prestat smijati ovom manijaku za ovaj transparent ivica odlazi.... hahahahhahahahahahh
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ???
Parola je sasvim ocigledno i mogla biti namijenjena nama, zar ne, nakon ove zadnje tekme, a i sami pricate nesto se stima Zelji, ha hu ???

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma jok, gdje bi se Želji štimalo, štima se GOŠK-u, Leotaru, Slaviji...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ???![]()
![]()
Parola je sasvim ocigledno i mogla biti namijenjena nama, zar ne, nakon ove zadnje tekme, a i sami pricate nesto se stima Zelji, ha hu ???
Edit: Parola je bila upućena Ivici Cvitkušiću, bivšem sportskom direktoru Zvijezde, koji je također pokušavao navijače udaljiti od kluba. Nije uspio, čisto sumnjam da hoće ovi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
pa niste vi centar svijeta da se vrti sve oko šehera i oko osim-a (množina)...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ???![]()
![]()
Sta ovi manijaci sad hoce? Radi se o Ivici Cvitkusicu bivsem sportskom direktoru Zvijezde a ne o Ivici Osimu!
Niste nam vi sad interesantni imamo vaznijeg posla.. pa pa paranoja zeljo dobi cetiri gola od maloga Maribora.. pa pa paranoja!!!
Niste nam vi sad interesantni imamo vaznijeg posla.. pa pa paranoja zeljo dobi cetiri gola od maloga Maribora.. pa pa paranoja!!!
moranjak je napisao/la:Sta ovi manijaci sad hoce? Radi se o Ivici Cvitkusicu bivsem sportskom direktoru Zvijezde a ne o Ivici Osimu!

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ???![]()
![]()

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio..
Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??
Cuj ovog paranoje, smiri se bolan, jel' te neko pitao o Zelji nesto ??? Vi kad budete Evropu igrali ja cu prestati pratiti fudbal...

Cuj ovog paranoje, smiri se bolan, jel' te neko pitao o Zelji nesto ??? Vi kad budete Evropu igrali ja cu prestati pratiti fudbal...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio..Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??

Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
moranjak je napisao/la:Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!
koliko ste vi odigrali gostujucih tekmi u evropi ?
8samir_tm87 je napisao/la:moranjak je napisao/la:Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!
koliko ste vi odigrali gostujucih tekmi u evropi ?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa gutaj midole pa te nece boliti...seven je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio..Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??
![]()
![]()
![]()
nemoj više majke ti zaboli me stomak

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.