NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 12:39

ma jok ljudi kako nevidite da lici na mourinha ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2012, 12:46

Jel' vas stid :?: :?: :?:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 avg 2012, 12:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' vas stid :?: :?: :?:

slika
čega će ih biti stid :shock:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 avg 2012, 12:51

na kojeg se ivicu ovo odnosi?

jel bio lani neki sportski direktor u zvijezdi sa takvim imenom,cini mi se da sam ga upoznao?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2012, 12:52

Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji... :oops:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 13:08

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji... :oops:
reci da se šališ :lol: :lol: :lol: , ko ovdje ima komplekse od koga

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 17 avg 2012, 13:14

seven je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Pardon, do mene je onda, slika je izasla ovih dana, pa sam mislio da je poruka Zelji... :oops:
reci da se šališ :lol: :lol: :lol: , ko ovdje ima komplekse od koga
Nemoj te mu zamjeriti. Kod njih je hit pjesma paranoja. Ubiše se pjevajući, a obzirom na značenje te riječi nije čudo da mu se ovo desilo.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 avg 2012, 13:22

a ne mogu se prestat smijati ovom manijaku za ovaj transparent ivica odlazi.... hahahahhahahahahahh

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2012, 13:32

Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ??? :lol: :lol: :lol: Parola je sasvim ocigledno i mogla biti namijenjena nama, zar ne, nakon ove zadnje tekme, a i sami pricate nesto se stima Zelji, ha hu ???

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 avg 2012, 13:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ??? :lol: :lol: :lol: Parola je sasvim ocigledno i mogla biti namijenjena nama, zar ne, nakon ove zadnje tekme, a i sami pricate nesto se stima Zelji, ha hu ???
Ma jok, gdje bi se Želji štimalo, štima se GOŠK-u, Leotaru, Slaviji...

Edit: Parola je bila upućena Ivici Cvitkušiću, bivšem sportskom direktoru Zvijezde, koji je također pokušavao navijače udaljiti od kluba. Nije uspio, čisto sumnjam da hoće ovi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 avg 2012, 13:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta je problem deckici, izasao clanak jucer, i vidim parolu, o kakvim kompleksima pricas, prema Zvijezdi ??? :lol: :lol: :lol: Parola je sasvim ocigledno i mogla biti namijenjena nama, zar ne, nakon ove zadnje tekme, a i sami pricate nesto se stima Zelji, ha hu ???
pa niste vi centar svijeta da se vrti sve oko šehera i oko osim-a (množina)...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 avg 2012, 13:42

Sta ovi manijaci sad hoce? Radi se o Ivici Cvitkusicu bivsem sportskom direktoru Zvijezde a ne o Ivici Osimu!
Niste nam vi sad interesantni imamo vaznijeg posla.. pa pa paranoja zeljo dobi cetiri gola od maloga Maribora.. pa pa paranoja!!!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 17 avg 2012, 13:42

moranjak je napisao/la:Sta ovi manijaci sad hoce? Radi se o Ivici Cvitkusicu bivsem sportskom direktoru Zvijezde a ne o Ivici Osimu!
Niste nam vi sad interesantni imamo vaznijeg posla.. pa pa paranoja zeljo dobi cetiri gola od maloga Maribora.. pa pa paranoja!!!
:mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 13:44

:lol: :lol: :lol: jooj majke mi ovaj momak mi je danas popravio raspoloženje :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2012, 13:50

Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio.. :) Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??

Cuj ovog paranoje, smiri se bolan, jel' te neko pitao o Zelji nesto ??? Vi kad budete Evropu igrali ja cu prestati pratiti fudbal...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 13:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio.. :) Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??

Cuj ovog paranoje, smiri se bolan, jel' te neko pitao o Zelji nesto ??? Vi kad budete Evropu igrali ja cu prestati pratiti fudbal...

:lol: :lol: :lol: :lol: nemoj više majke ti zaboli me stomak

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 17 avg 2012, 13:53

Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 17 avg 2012, 13:54

moranjak je napisao/la:Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!

koliko ste vi odigrali gostujucih tekmi u evropi ?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 13:56

samir_tm87 je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Sportski direktor a ne predsjednik covjece a kako igrate u Europi bolje i da ne izlazite.. dobili ste bolan 15 golova u tri gostujuce utakmice!!!

koliko ste vi odigrali gostujucih tekmi u evropi ?
8

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 avg 2012, 13:58

seven je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji mo*oni, nalakte se na mene ko da sam smrtni grijeh pocinio.. :) Opet vas pitam, uzmite ovu zadnju tekmu, price o stimanjima koje vodite ovdje, i vasu sljedecu utakmicu, pa mi recite da li je parola moguca da se odnosi na Zelju ???????????? I clanak izasao jucer na portalu sa ovom slikom, i sad ja treba da znam da je neki Ivica bio predsjednik Zvijezde i da je parola stara 1,2 godine ??

:lol: :lol: :lol: :lol: nemoj više majke ti zaboli me stomak
Pa gutaj midole pa te nece boliti... :lol:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.