Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
3101 Lille-Nancy (s.p.) pet, 20:45 1 1,55
3103 N.Đoković-Čilić (g.s.) pet, 19:00 1 1,20
3116 Zagreb-Slaven Belupo pet, 20:00 gd1+ 1,32
3129 Altach-FC Lustenau pet, 18:30 dg1 1,65
3161 Metz-Le Poire pet, 20:30 1 1,80
3153 Caen-Clermont pet, 18:45 1 2,00
6302 Del Potro-Chardy pet, 17:00 1 1,35
6311 V.Williams-Stosur pet, 19:00 1 1,50
6314 Hlava/Hrade-Jurak/Marosi pet, 20:00 1 1,20
Koeficijent: 35,44
3103 N.Đoković-Čilić (g.s.) pet, 19:00 1 1,20
3116 Zagreb-Slaven Belupo pet, 20:00 gd1+ 1,32
3129 Altach-FC Lustenau pet, 18:30 dg1 1,65
3161 Metz-Le Poire pet, 20:30 1 1,80
3153 Caen-Clermont pet, 18:45 1 2,00
6302 Del Potro-Chardy pet, 17:00 1 1,35
6311 V.Williams-Stosur pet, 19:00 1 1,50
6314 Hlava/Hrade-Jurak/Marosi pet, 20:00 1 1,20
Koeficijent: 35,44
KM Finska-Albanija -28,5 h1
Kvota je u Premieru na h1 vec pala na 1,60,Finci su jako dobro poslozena momcad koju predvodi Petteri Koponnen,novi igrac Lokomotiv Kubana,uz njega su Gerald Lee,novi igrac Buducnosti,Shawn Huff koji igra u tal.ligi,Mikko Koivisto,bivsi nba-igrac Motolla.....sigurno ce imati bucnu podrsku sa tribina i njihov je domaci teren znao biti vrlo neugodan za i mnogo bolje ekipe(misilm da je C.Gora prije dvije god.izgubila u Finskoj ili su jedva dobili),svoj pravi kvalitet su pokazali na proslon Eurobasketu gdje su pobijedli BiH i Crnu Goru i na kraju zavrsili 9....
Albanija u prvom kolu izg 17 raz kuci od Svicarske i mislim da to sve govori.....glavni igrac je Klaudio Ndoja,clan Enel Brindisija,u prvoj utalmici je u 38min zabio 2 poena i danas ce imat jos tezi zadatak s obzirom da ce ga cuvati Huff,vrlo dobar obrambeni igrac ,uz njega Ersid Ljuca i Gerti Shima nesto igraju ,ostalo nije vrijedno spomena..fali im najbolji igrac Ermal Kuqo(Efes Pilsen) ............
Kvota je u Premieru na h1 vec pala na 1,60,Finci su jako dobro poslozena momcad koju predvodi Petteri Koponnen,novi igrac Lokomotiv Kubana,uz njega su Gerald Lee,novi igrac Buducnosti,Shawn Huff koji igra u tal.ligi,Mikko Koivisto,bivsi nba-igrac Motolla.....sigurno ce imati bucnu podrsku sa tribina i njihov je domaci teren znao biti vrlo neugodan za i mnogo bolje ekipe(misilm da je C.Gora prije dvije god.izgubila u Finskoj ili su jedva dobili),svoj pravi kvalitet su pokazali na proslon Eurobasketu gdje su pobijedli BiH i Crnu Goru i na kraju zavrsili 9....
Albanija u prvom kolu izg 17 raz kuci od Svicarske i mislim da to sve govori.....glavni igrac je Klaudio Ndoja,clan Enel Brindisija,u prvoj utalmici je u 38min zabio 2 poena i danas ce imat jos tezi zadatak s obzirom da ce ga cuvati Huff,vrlo dobar obrambeni igrac ,uz njega Ersid Ljuca i Gerti Shima nesto igraju ,ostalo nije vrijedno spomena..fali im najbolji igrac Ermal Kuqo(Efes Pilsen) ............
Valja probat danas na Chardy-a protiv Del Potra. Del Potro se jučer mučio protiv Troickog, valjda je u pitanju neka ozljeda jer je tražio i medicinski time-out tijekom meča. Chardy ovdje već izbacio Roddicka i Murraya. Kvota nije loša:
2,90 (WWIN)
2,90 (WWIN)
Đoković-Čilić 1.set over 9,5
S.Williams-Kerber(+4,5) H1
V.Williams-Stosur 1
Lille-Nancy 1
Waterford-Wexford 3+
A.Lustenau-St.Polten oba daju
kvota : 20,43
S.Williams-Kerber(+4,5) H1
V.Williams-Stosur 1
Lille-Nancy 1
Waterford-Wexford 3+
A.Lustenau-St.Polten oba daju
kvota : 20,43
FORZA MARŠAL !!!
Opet kolega ugrabio nešto prije da objavi bet of the day. Ne preostaje mi ništa puno nego da se složim sa tipom, ono u kombinacijama možete probati i ht h1 ili tim Finska over 90,5. Ono što je interesantno a gore već pomenuto njihov najbolji grač(misleći na Albinjose) Ndoja je uspio možda i oboriti neke rekorde, protiv Švice je šutao iz igre 0/17 i ta dva poena što je postigao bila su sa linije za slobodno bacanje, to je izazvalo dosta i smijeha među profesionalnim igračima jer je na kraju imao index od -25. Fince smo imali priliku gledati na prošlom prvenstvo, nekako dobijam osjećaj da sve te sjeverne zemlje gaje taj neki stil Litvanske košarke, znači brza igra i odličan šut za 3. Pošto je protivnik jedna slobodno rečeno očajna Albanija mislim da se i brojka oko 100 poena može uzeti u razmatranje. Puno sreće svimaamarosim je napisao/la:KM Finska-Albanija -28,5 h1

MIA SAN MIA!!!
dokad radi derby?
ALL INMMarcos je napisao/la:Opet kolega ugrabio nešto prije da objavi bet of the day. Ne preostaje mi ništa puno nego da se složim sa tipom, ono u kombinacijama možete probati i ht h1 ili tim Finska over 90,5. Ono što je interesantno a gore već pomenuto njihov najbolji grač(misleći na Albinjose) Ndoja je uspio možda i oboriti neke rekorde, protiv Švice je šutao iz igre 0/17 i ta dva poena što je postigao bila su sa linije za slobodno bacanje, to je izazvalo dosta i smijeha među profesionalnim igračima jer je na kraju imao index od -25. Fince smo imali priliku gledati na prošlom prvenstvo, nekako dobijam osjećaj da sve te sjeverne zemlje gaje taj neki stil Litvanske košarke, znači brza igra i odličan šut za 3. Pošto je protivnik jedna slobodno rečeno očajna Albanija mislim da se i brojka oko 100 poena može uzeti u razmatranje. Puno sreće svimaamarosim je napisao/la:KM Finska-Albanija -28,5 h1

MIA SAN MIA!!!
KM Azerbajdzan-Bugarska 1 1,70
Odmah krecemo i sa sutrasnjim parovima i odmah mi je jedan par upao u oči....Azerbajdzan u ove kvalifikacije ulazi veoma jak sa tri naturalizirana igraca i to Carrolom iz Reala.Caner-Medleyem iz Unicsa i Davisom iz Banvita,problem je sto samo jedan od njih moze biti u ekipi i u prvoj utak se trener Azerbajdzana odlucio za Davisa ali mislim da ce se sutra s obzirom na sastav Bugarske(Bugari su jaci na vanjskim pozicijama,na unutrasnjim im Azerbajdzan moze dosta dobro parirati) odluciti za Carrola koji je mozda i najbolji suter u Europi....ostatak ekipe cine Basak(K-C) koji igra u Antalyiji,Haciyeva(K) iz Aliage,zatim 225 visoki Rindin iz Surguta(druga ruska),ostalo nista posebno ali ce sutra sigurno poginuti pred nadam se prepunim tribinama.....
Bugari u prvom kolu tesko protiv Svedske,predovde ih Simmons i Videnov,puno im pod kosem fale braca Ivanov tako da igraju s malom petorkom gdje u paru igraju Simmons i Nikolov(obojica su krilni centri),ostatak ekipe igra bugarskoj ligi i jedan igra u Estoniji ali niko nema neku glavnu ulogu,mislim da se isplati odigrat na domacina jer se vidjelo i u prvim kolima da je domaci teren bio velika prednost i puno losijim ekipama(Rumunija dobila Nizozemsku,Bjelorusija se dobro nosila s Ceskom).ocekujem ludilo u dvorani i mislim da je Azerbajdzan blizi pobjedi,nije mi za obicnog listica,vise za razradu ali vi procijenite.................
KM Austrija-Ukrajina 2 1,30
Sutra je ovo 99,9posto pobjeda gostiju jer Austrija nema igraca koji moze parirati bilo kojem igracu Ukrajine a uz to ne vjerujem da ce domacin imati neku veliku prednost jer Austrijanci i nisu nesto ludi za kosarkom,Ukrajina ima sjajnog trenera,Mikea Fratella,ekipu predvode Gladyr iz Manrese,Amer Steven Burtt,Oleksey Pecherov i Kravtsov(novi NBA igrac).odlicno su pokriveni na svim pozicijama i ocekujem laganu pobjedu,kod Austrije prednjace Amer Jason Detrick i Lamesic,tu je centar Mahalbasic ali on se ne bi trebao naigrati pored Pecherova i Kravtsova,ostatak ekipe je rang nize jer igraju austrijsku ligu.......................
Odmah krecemo i sa sutrasnjim parovima i odmah mi je jedan par upao u oči....Azerbajdzan u ove kvalifikacije ulazi veoma jak sa tri naturalizirana igraca i to Carrolom iz Reala.Caner-Medleyem iz Unicsa i Davisom iz Banvita,problem je sto samo jedan od njih moze biti u ekipi i u prvoj utak se trener Azerbajdzana odlucio za Davisa ali mislim da ce se sutra s obzirom na sastav Bugarske(Bugari su jaci na vanjskim pozicijama,na unutrasnjim im Azerbajdzan moze dosta dobro parirati) odluciti za Carrola koji je mozda i najbolji suter u Europi....ostatak ekipe cine Basak(K-C) koji igra u Antalyiji,Haciyeva(K) iz Aliage,zatim 225 visoki Rindin iz Surguta(druga ruska),ostalo nista posebno ali ce sutra sigurno poginuti pred nadam se prepunim tribinama.....
Bugari u prvom kolu tesko protiv Svedske,predovde ih Simmons i Videnov,puno im pod kosem fale braca Ivanov tako da igraju s malom petorkom gdje u paru igraju Simmons i Nikolov(obojica su krilni centri),ostatak ekipe igra bugarskoj ligi i jedan igra u Estoniji ali niko nema neku glavnu ulogu,mislim da se isplati odigrat na domacina jer se vidjelo i u prvim kolima da je domaci teren bio velika prednost i puno losijim ekipama(Rumunija dobila Nizozemsku,Bjelorusija se dobro nosila s Ceskom).ocekujem ludilo u dvorani i mislim da je Azerbajdzan blizi pobjedi,nije mi za obicnog listica,vise za razradu ali vi procijenite.................
KM Austrija-Ukrajina 2 1,30
Sutra je ovo 99,9posto pobjeda gostiju jer Austrija nema igraca koji moze parirati bilo kojem igracu Ukrajine a uz to ne vjerujem da ce domacin imati neku veliku prednost jer Austrijanci i nisu nesto ludi za kosarkom,Ukrajina ima sjajnog trenera,Mikea Fratella,ekipu predvode Gladyr iz Manrese,Amer Steven Burtt,Oleksey Pecherov i Kravtsov(novi NBA igrac).odlicno su pokriveni na svim pozicijama i ocekujem laganu pobjedu,kod Austrije prednjace Amer Jason Detrick i Lamesic,tu je centar Mahalbasic ali on se ne bi trebao naigrati pored Pecherova i Kravtsova,ostatak ekipe je rang nize jer igraju austrijsku ligu.......................
Kako sam ja mogao procijeniti ove izostanke Aab je dosta iskoristio ove izostanke Midtjylland-a,te je lagano pospremio 3 komada u mrezu (3:0), tu je i 1x sigurica bio...tip74 je napisao/la:Izostanci:
Injuries & suspensions:
Guarani v CRB
Guarani: Neto, Arroz; Medina, Recife, Monteiro, Fabrício, Fumagalli, Thiaguinho, Clebinho, Robinho, Bruno Mendes
CRB: Lopes
Vitória v Joinville
Vitória: Leílson, Deola
Joinville: Tarcísio, Romano, Maurício, Lima, Adaílton
AaB Aalborg v FC Midtjylland
AaB Aalborg: N. Thomsen (0/0 m), Kayke (0/0 f)
FC Midtjylland: Christensen (0/0 m), T. Janssen (3/2 f), Koch (0/0 g), Haugaard (1/0 g), Madsen (0/0 m), Uzochukwu (5/0 m)
Lille OSC v AS Nancy
Lille OSC: Debuchy (1/0 d)
AS Nancy: Dampha (0/0 m), Hammar (0/0 m), Helder (0/0 d), Zenke (0/0 f)
SD Galway v Athlone Town
SD Galway: Curran (11/0 d)
Athlone Town: McGee (15/7 f), Last (4/0 d), Gill (14/0 m) (all doubtful), Relihan (5/2 m), Broughall (11/1 d), Gaynor (0/0 g), Danaher (6/0 m)
Waterford United v Wexford Youths
Waterford United: Walshe (5/1 m), Dunphy (7/1 m), Ryan (17/2 f), Keegan (16/3 m), White (18/4 m), Kiely (7/2 f)
Wexford Youths: Nolan (16/2 d), Molloy (7/0 m)
CFR Cluj v CSMS Iasi
CFR Cluj: Muresan, Deac
CSMS Iasi: Nalati, Badic, Mihalachioaie, Tincu, Gado
Villarreal CF v Real Madrid Castilla
Villarreal CF: Pérez, Mellberg, Cavenaghi, Mariño, Carlos (all doubtful), Soriano
Real Madrid Castilla: -
Lille nisam ispratio, jer je tek drugo kolo, a ovi su ljudi otprije povrijedjeni, izostanak Debuchya, je sigurno poremetio planove Lilleu, tako je da je ovo skroz nesigurno bilo za tipat...
Galway je iskoristio izostanke, te kao i favorit i po ovim izostancima Athlonea lagano pospremio tricu u mrezu (3:0), te je bilo popraceno sa 1x, sto je i proslo naravno
Posto sam primjetio da je u ekipi Waterforda izostajalo igraca koji su ukupno zabili 14 golova, a uglavnom su vezni red i napad, bilo je neminovno da nece lako sa Wexfordom, koji ih je dobio 1:2 koji je uz pobjedu Braya u gostima protiv St. Patricka, iznenadjenje kola irskih liga...
Cluj protiv slabasnog Iasia nije uspio iskoristi ulogu domacina i velikog favorita, iako su bili bolji citavu utakmicu i prijetili gostima, i vodili dosta vremena, ali nije iskoristeno ni izostanci u ekipi Iasia...
Castilla nije iskoristila knock down Villareala ispadanjem u drugu ligu i izostancima nekih igraca, i nije sacuvala povoljan rezultat, usprkos vodstvu i remiju sve do 80min, i drugog gola nekad sjajnog igraca Cavenaghia...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ima li ovdje jos stare rajee 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nema brate odavno...harry_90 je napisao/la:Ima li ovdje jos stare rajee
nisi se ni ti javljo,pintol... hajd valjda ce te sada kad pocinju lige

valjda sad opet bude stare garde na ovom dijelu forumaa.. sad kad pocnem sa prelazima da resetamarelinho je napisao/la:nema brate odavno...harry_90 je napisao/la:Ima li ovdje jos stare rajee

al napravi statistiku prelaza,koliko si ih stavio i koliko je od toga preslo i na kraju svake sedmice stavi nama na forum da vidimoharry_90 je napisao/la:valjda sad opet bude stare garde na ovom dijelu forumaa.. sad kad pocnem sa prelazima da resetamarelinho je napisao/la:nema brate odavno...harry_90 je napisao/la:Ima li ovdje jos stare rajee

nemam vremena za to..ko hoce neka pratii
prvo krecemo sa onim laganijim prelazima, pa tek onda jacii
prosle sezone jedno 7-8 pogodjenih prelaza kvote 30 ii molicu lijepo u jednoj noci dva prelaza kvote 30

sjecam se toga 
al' ove sezone kad bash mislis da ce neki prelaz doci naglasi

al' ove sezone kad bash mislis da ce neki prelaz doci naglasi

Nisam ja siguran ni za sta,a pogotov za prelaz kvote 30 da ce doci..cista sreca
Club Tijuana - U.A.N.L.- Tigres X/2

Club Tijuana - U.A.N.L.- Tigres X/2
-
- Kontakt:
komplikovano ovo vezano za postavljanje tiketa i milion nekih pravila,al jako zanimljiv forum djeluje bice nesto od ovoga..Leyton je napisao/la:http://www.****.net/****/index.php
Takmicenje najbolji tipera sa Balkana,sponzor kladionica Wwin.
Svakih 15 dana nagradjujemo najbolje
Ovaj mjesec su i 2 nova takmicenja,koja su jos u testnoj fazi,ali ubrzo cemo i tu osigurati sponzorisanje![]()
Za vise informacija,obratite se putem PP
1921
- Citizen-X
- Kontakt:
pozdrav za raju ispod stola
danasnji tip za kojeg nisam vise od 50% siguran ali koji je vise nerealno postavljen od klada jeste Del Potro protiv Djoleta....
3.75 vidim da je na BetDaqu na Del Potra i mislim da je isplativa investicija - Djokica je u naletu nakon jednog pada u igri dok je Del Potro povrijedjen ili nije i jedino to moze biti kljuc - i to se mora spomenuti kao fakt.
kako god prilicno riskantno ali mislim da vrijedi opucat - Del Potro je vec 2x zaredom bio nerjesiva enigma za Djokicu, cak i kad je Djole bio u naponu. Del Potro ima jos jedan jak adut u odnosu na Djokicu a to je smirenost i hladnoca... Jedan veliki sportista koji i kad gubi gubi smireno. Izbacio je Djokicu iz elementa u vise navrata na Olimpijadi kad je ovaj poceo da drami i galami pa se nadam da i kad je lova u pitanju
, ce DelPotro dat gasa da pokusa da slomi Djokicu i pritisne ga tako da mu napravi pad u koncentraciji a samim tim i u igri.
danas je jedino pitanje hoce li DelPotro biti zdrav....
50% sanse. tako da bih prije stavio 1.8 - 1.8 kvote nego ovako nakaradno navlacenje - mozda 2.5+ setova
gudlakiram

danasnji tip za kojeg nisam vise od 50% siguran ali koji je vise nerealno postavljen od klada jeste Del Potro protiv Djoleta....
3.75 vidim da je na BetDaqu na Del Potra i mislim da je isplativa investicija - Djokica je u naletu nakon jednog pada u igri dok je Del Potro povrijedjen ili nije i jedino to moze biti kljuc - i to se mora spomenuti kao fakt.
kako god prilicno riskantno ali mislim da vrijedi opucat - Del Potro je vec 2x zaredom bio nerjesiva enigma za Djokicu, cak i kad je Djole bio u naponu. Del Potro ima jos jedan jak adut u odnosu na Djokicu a to je smirenost i hladnoca... Jedan veliki sportista koji i kad gubi gubi smireno. Izbacio je Djokicu iz elementa u vise navrata na Olimpijadi kad je ovaj poceo da drami i galami pa se nadam da i kad je lova u pitanju

danas je jedino pitanje hoce li DelPotro biti zdrav....
50% sanse. tako da bih prije stavio 1.8 - 1.8 kvote nego ovako nakaradno navlacenje - mozda 2.5+ setova
gudlakiram
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Izostanci:
West Bromwich v Liverpool FC
West Bromwich: Morrison, Olsson, Rosenberg (all doubtful), Dorrans
Liverpool FC: -
Leicester City v Peterborough
Leicester City: Parkes, St Ledger
Peterborough: Mendez-Laing, Rowe, Kearns, Hibbert
Real Mallorca v Real CD Espanyol
Real Mallorca: Arizmendi
Real CD Espanyol: Colotto, Sergio García, Baena, Rodríguez (doubtful)
West Bromwich v Liverpool FC
West Bromwich: Morrison, Olsson, Rosenberg (all doubtful), Dorrans
Liverpool FC: -
Leicester City v Peterborough
Leicester City: Parkes, St Ledger
Peterborough: Mendez-Laing, Rowe, Kearns, Hibbert
Real Mallorca v Real CD Espanyol
Real Mallorca: Arizmendi
Real CD Espanyol: Colotto, Sergio García, Baena, Rodríguez (doubtful)
Bet Info Team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.