NK Zvijezda Gradačac

legijard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijard » 17 avg 2012, 08:38

Wooow jesiii vidio kako smo poznati heh -.- sabane

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 11:02

nego znali neko sad jel zabrana dolaska na treninge za sve
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 11:04

astra1922 je napisao/la:nego znali neko sad jel zabrana dolaska na treninge za sve

jeste,sinoć kapije zaključane , a uskoro i zabrana dolaska na utakmice za sve :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 11:06

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nego znali neko sad jel zabrana dolaska na treninge za sve

jeste,sinoć kapije zaključane , a uskoro i zabrana dolaska na utakmice za sve :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vjerovatno u petom kolu

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 17 avg 2012, 11:09

Komitet je mala maca za ovu našu upravu;-)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 17 avg 2012, 11:22

Koji su stvarni razlozi sukoba uprave i fudbalera sa jedne strane i navijaca,kao zabranjuje vam se ulaz na tribine po kome osnovu i zakonu jedino ako klub nije privatan ,a stadion je cinimi se gradski,tako da uprava nebi mogla da zabranjuje ulazak na stadiop ako klub nije privatan,a mislim da nije.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 11:24

sinergija je napisao/la:Koji su stvarni razlozi sukoba uprave i fudbalera sa jedne strane i navijaca,kao zabranjuje vam se ulaz na tribine po kome osnovu i zakonu jedino ako klub nije privatan ,a stadion je cinimi se gradski,tako da uprava nebi mogla da zabranjuje ulazak na stadiop ako klub nije privatan,a mislim da nije.

zabraniće policija pojedincima, zbog remećenja reda i mira na javnim površinama, ako se optužbe dokažu, a uprava će to dokazati

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 17 avg 2012, 11:28

seven je napisao/la:
sinergija je napisao/la:Koji su stvarni razlozi sukoba uprave i fudbalera sa jedne strane i navijaca,kao zabranjuje vam se ulaz na tribine po kome osnovu i zakonu jedino ako klub nije privatan ,a stadion je cinimi se gradski,tako da uprava nebi mogla da zabranjuje ulazak na stadiop ako klub nije privatan,a mislim da nije.

zabraniće policija pojedincima, zbog remećenja reda i mira na javnim površinama, ako se optužbe dokažu, a uprava će to dokazati
Seven, tebe ova zabrana ne kači, jer ti niti si navijač niti ideš na utakmice već samo kakiš ovdje po forumima. Nekad i ubodeš utakmicu i to kad igra Željo, jer dođeš da se diviš velikanima, a onda opet u rupu pa na Forum.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 11:31

savatihotece je napisao/la:
seven je napisao/la:

Seven, tebe ova zabrana ne kači, jer ti niti si navijač niti ideš na utakmice već samo kakiš ovdje po forumima. Nekad i ubodeš utakmicu i to kad igra Željo, jer dođeš da se diviš velikanima, a onda opet u rupu pa na Forum.
da ne bi tebe nebi ni znali sve to

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 avg 2012, 11:36

Ovo sto se desava trenutno je stvarno zalosno prije svega sto smo i mi sami,a i tako se prestavljali kao jedan organizovan klub,ali ovo sto se desava nemoze se desit organizovanom klubu.Mislim da organizacije ima kada je u pitanju finansiski dio,kao npr.naplata karata,uredna dostava clanarina od djece koja treniraju,usteda na trenerskom kadru u radu sa djecom nap.moze djecu trenirat i neki privatnik bez obzira sto nije igrao fudbal/naprave se dole svi potrebni papiri,ali tu je dobra stvar za klub taj nece trazit platu nego gurat svoje dijete,a rastjerat ostale.Ja mislim da svugdje na svijetu da su navijaci u direktnom kontaktu sa upravom kluba i u toku svih desavanja.Tako da bi ovdje recimo na forumu bilo normalno da se vodja navijaca npr.Fatko oglasava i obavjestava nas o svim desavanjima o klubu,a ne neki podobni trener.Ovo pisem iz razloga sto Zvijezda postoji 90 godina i u svojoj tradiciji imala i uspona i padova i da u buducnosti bude centar okupljanja djece koja vole loptu,da je nezaobilaze sada zbog necijih licnih interesa i neprofesionalnog rada.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 11:40

kada navijači budu imali 500 članova tada će i imati uticaja, ovako slabo, u brojnosti leži snaga

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 avg 2012, 11:54

seven je napisao/la:kada navijači budu imali 500 članova tada će i imati uticaja, ovako slabo, u brojnosti leži snaga
Jest u pravu si u brojnosti lezi snaga,ali ovo po meni izgleda sjeca u korijenu.Ovo je mlada navijacka grupa i treba im dati podrsku,a vremenom ce i brojnost rasti,jer navijaci su svugdje 12-ti igrac i bicemo svjedoci u subotu kada dodje 100 navijaca Zelje koji ce ih nositi 90 min.na nasem terenu,a mi simpatizeri cemo to sa divljenjem gledati.Tako da ja podrzavam te momke koji nisu toliko brojni,ali su dokaz da Zvijezda ima navijacku grupu.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 11:56

zmajevac je napisao/la:
seven je napisao/la:kada navijači budu imali 500 članova tada će i imati uticaja, ovako slabo, u brojnosti leži snaga
Jest u pravu si u brojnosti lezi snaga,ali ovo po meni izgleda sjeca u korijenu.Ovo je mlada navijacka grupa i treba im dati podrsku,a vremenom ce i brojnost rasti,jer navijaci su svugdje 12-ti igrac i bicemo svjedoci u subotu kada dodje 100 navijaca Zelje koji ce ih nositi 90 min.na nasem terenu,a mi simpatizeri cemo to sa divljenjem gledati.Tako da ja podrzavam te momke koji nisu toliko brojni,ali su dokaz da Zvijezda ima navijacku grupu.
podrška običnih građana je neupitna, ali treba i upravu u to ubijediti

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 17 avg 2012, 12:24

emir_dj je napisao/la:pazi sad ovo sto novinari napuhavaju situaciju...
slika
Evo ovako kada novinari lažu, obično tekst ide bez potpisa novinara.
Objavljeno sanas u "SPORTU"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 avg 2012, 12:25

Otkud Veco po gradu sa nasim fudbalerima,doduse,on je Zelji i onako klupa. :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 12:25

imal sta ljudi od haskica hoceli doci,sigurno ce mu jovic dati slobodne papire da se malo opere to nas je naguzio :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 12:27

zmaj od b. je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:pazi sad ovo sto novinari napuhavaju situaciju...
slika
Evo ovako kada novinari lažu, obično tekst ide bez potpisa novinara.
Objavljeno sanas u "SPORTU"
evo gledam sad u novine i bas nema potpisa,jedino ispod slike pise kuntic :lol: :lol: :lol: mora da je on pisac

Nova sezona nova nafaka

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 avg 2012, 12:31

ovaj kuntic isti onaj p ederski komentator sa rts aca stojanovic hahhaha

slika

[/URL]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 avg 2012, 12:37

Armageddon2012 je napisao/la:ovaj kuntic isti onaj p ederski komentator sa rts aca stojanovic hahhaha

slika

[/URL]
[youtube][/youtube]

Je li to ovaj ? :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 avg 2012, 12:38

taj,taj hahhah
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.