Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ade
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ade » 17 avg 2012, 10:16

Ne ide dalje na transfermarketu od 85 % za Sahina,samo da ne ide u Arsenal..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 10:18

Red Assassin je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Gaston Ramirez ode u Southampton. :roll:
Nas interes za njim je nestao kada je Commoli napustio klub tako bar englezi pisu.
Svakako sam uvijek sumnjao da je dovoljno kvalitetan igrač za Liverpool.

TopGun je napisao/la: Šta ovi iz Southamptona imaju para :mrgreen:
Opet im je ispast.
Ade je napisao/la:Ne ide dalje na transfermarketu od 85 % za Sahina,samo da ne ide u Arsenal..
Navodno on ima veliku želju da ide u Arsenal iako ga Mou hoće u Liverpoolu ali ne razumijem zašto bi slušao Moua kad ga se ovaj već hoće riješiti i dovodi Modrinha umjesto njega.

Ja sam, uprkos svim špekulacijama, ubjeđen da će on oći u Liverpool. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 17 avg 2012, 10:33

Sutra odluka o Sahinu akording tu bbc-jevom novinaru.
Po meni Arsenal ima dovoljno igrača u veznom redu, e ako ode song moglo bi škripat, al opet to je samo pozajmica. Ne bi se ljutio da ode u liverpool, nije mi mrzak tim nikako
Vođa zna.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 11:02

Hahahahah koji su ovi debili iz uprave, pa da nam bjedi Southampton uzme igrača, ja neznam šta je onaj Suarez pričao sa njim, ali šta god da je loše je završilo...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 avg 2012, 11:16

EBSCO je napisao/la:Hahahahah koji su ovi debili iz uprave, pa da nam bjedi Southampton uzme igrača, ja neznam šta je onaj Suarez pričao sa njim, ali šta god da je loše je završilo...
prvo nema razloga da se vrijeđaju drugi klubovi... kako bi tebi bilo da neko dođe i pise da je liverpool bijedan.
druga stvar je da nigdje nije ni pisalo da je liverpool zainteresovan za ovog igraca niti je neko iz kluba to izjavio. e sad sto vi citate bajke neke i lazi i vjerujete u to to je druga stvar.

pojedini ljudi daju sebi za pravo da izmisljaju istinu evo i ovo mi oko aggera ide na zivce pravo svi vi ko da se druzite sa danijem pa znate koga je on odbio, koga nije i gdje bi isao... pretjerivanje na sve strane.

sto se sahina tice ja se smijem kladiti da ce u arsenal.
You are someone else I am still right here

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 11:21

fera je napisao/la:
EBSCO je napisao/la:Hahahahah koji su ovi debili iz uprave, pa da nam bjedi Southampton uzme igrača, ja neznam šta je onaj Suarez pričao sa njim, ali šta god da je loše je završilo...
prvo nema razloga da se vrijeđaju drugi klubovi... kako bi tebi bilo da neko dođe i pise da je liverpool bijedan.
druga stvar je da nigdje nije ni pisalo da je liverpool zainteresovan za ovog igraca niti je neko iz kluba to izjavio. e sad sto vi citate bajke neke i lazi i vjerujete u to to je druga stvar.

pojedini ljudi daju sebi za pravo da izmisljaju istinu evo i ovo mi oko aggera ide na zivce pravo svi vi ko da se druzite sa danijem pa znate koga je on odbio, koga nije i gdje bi isao... pretjerivanje na sve strane.

Malo sam pretjerao to sa vrijeđanjem, jbg iznervirao sam se :D što se tiče Sahina pročitao sam da ga Real požuruje da se odluči gdje će jer se danas očekuje dolazak Modrića.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 avg 2012, 11:22

fera je napisao/la:

Ma i ja kontam da ce u arsenal, iako bih ga volio vidjeti u liverpoolu. Osim toga, mislim da nama treba jos jedan napadac, a ne veznjak, ali o tom-potom.
Svakako mi se svidjelo dovodjenje Assaidia, neocekivano, za malo para smo doveli veoma dobrog igraca za klupu. Igraca koji moze bitno promijeniti odnos snaga na terenu i igraca koji uziva igrati fudbal. A takvi su najbolji. Ne kazem da ce postati WC igrac, ali je za ovu lovu sasvim pristojan.
Sto se tice Gastona, pa ne moze Suarez dogovarati transfere, a ako je covjek rekao da zeli igrati stalno... pa sve je tzu jasno, da li bi kod nas imao zagarantovano mjesto? Ne bi, lijepo je Rodgers rekao da se svi moraju boriti za mjesto u ekipi.
Osim toga, LFC nije ni poslao ponudu za Gastona, tako da i ne mogu zaliti sto nije dosao.
Jedno je bitno, ociti Brendan zna sta radi, i to me stvarno raduje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 11:27

Smijem se kladit da će Nuri u Liverpool. ;)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 11:39

A koji je to pouzdan izvor od početka prelaznog roka pisao nešto vezano za njegov transfer u Liverpool ? NIJEDAN !
Vaš problem je što vi vjerujete portalu sportske.net ili silly season itd.
Interes za Ramireza je postojao dok je Kenny bio u klubu, i to jak interes. Sve je to nestalo sa njim i tu je kraj priče, Sve te špekulacije oko njega je izmislila Bologna i njegov agent da bi mu nabili cijenu.

@Marsal, vi strahujete da će u Liverpool a mi da će u Arsenal :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 avg 2012, 11:46

Marsal je napisao/la:Smijem se kladit da će Nuri u Liverpool. ;)
posle transfera Assaidija ja vise ne vjerujem ni jednom izvoru(svi su spominjali Tella, Ramireza) pa tako se ne bi smio kladiti da ce Nuri u Liverpool s obzirom kako Rodgers radi ne bi se iznenadio da neki deseti veznjak sleti na Anfield koji se nijednom nije dovodio u veza sa prelaskom u Liverpool

BenSmithBBC
Ramirez to #LFC was generated by his agent & Bologna. Old #LFC regime were keen, not Rodgers

Ramirez to Gazzetta:"Southampton only club that wanted me for real.Did my research,their fans are great.I still dunno a single teammate""
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2012, 12:00

Šta je reći za sutra? Svakako očekujemo Allena i Borinija u prvih 11.

.............Reina...........
Glen.Skrtel.Agger.Enrique
.......Lucas....Allen........
............Gerrard...........
..Downing..........Suarez..
..............Borini............

Dovesti Sahina, prodati Adama i Shelveya poslati na posudbu. Ja mislim da bi to bio idealan scenario za završetak ovog prelaznog roka. :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 avg 2012, 12:15

John Henry: "Kupovina Liverpoola je bila veći izazov nego što bilo koji navijač može zamisliti"

Suvlasnik Liverpoola John Henry je priznao kako taj klub još uvijek plaća veliku cijenu zbog propusta u vođenju kluba od strane prethodnih vlasnika, te će mu trebati još vremena kako bi se vratio svom nekadašnjem statusu i ponovno bio najveći rival Manchester Unitedu.

Fenway Sports Group je kompanija u vlasništvu Johna Henrya i Toma Wernera, koja je u listopadu 2010. godine kupila LIverpool od Toma Hicksa i Georga Giletta za 300 milijuna funti. Ali, kad je Henry napravio dubinsku analizu kluba prije njegovog preuzimanja, imao je ozbiljne sumnje u to da li je kupovina pravi potez.

Pod vodstvom Hicksa i Gilletta Liverpool je upao u takve financijske poteškoće da je kao realna mogućnost izgledala i prinudna administracija nad klubom.

Henry i Werner su u posljednjih godinu i pol dana uspjeli stabilizirati klub izvan terena, ali jedini trofej na terenu u tom razdoblju je Liga kup iz prošle sezone. Henry stoga priznaje kako Liverpool predugo daleko zaostaje za svojim najvećim rivalom Manchester Unitedom, te upozorava da će za njegovu kompaniju smanjivanje te razlike biti veći posao nego onaj kada su 2002. kupili baseball klub Boston Red Sox i pokušali dostići zaostatak za New York Yankeesima.

"Najbolja analogija jeste reći da ne možete prekooceanski broj okrenuti tako lako kao gliser. Kad pogledate rivalitet između Liverpoola i Manchester Uniteda, jasno je da Liverpool više ne drži svoju stranu rivalstva. To smo imali i u slučaju Red Soxa i Yankeesa. Yankeesi su potpuno dominirali kad smo mi stigli. Znali samo se nikad ne možemo izjednačiti s Yankeesima na financijskom planu. Ali učinili smo sve što smo mogli da se izjednačimo na sportskom terenu. Bio je to veliki izazov."

"Može se reći da je ovo u Liverpoolu čak i veći izazov nego što su to bili Red Soxi. Gledajući unatrag na trenutak kad smo kupili Liverpool, pokušao sam objasniti koliki je to izazov zbog problema koje smo naslijedili. Nedostajalo nam je širine u momčadi, a izdaci za plaće su bili ogromni. Imali smo problema i sa starošću igrača i tako dalje. Znali smo da će biti teško."

"Tom i ja smo otišli na dugu šetnju i morali smo donijeti odluku: Hoćemo li kupiti Liverpool? Morali smo odlučiti želimo li se doista upustiti u to, jer smo znali da je to veliki izazov. Puno veći izazov nego što je bilo koji navijač mogao biti svjestan. Napravili smo dubinsku analizu i pogledali kakva je financijska situacija, kakvi su ugovori s igračima i omladinska škola. Što smo više gledali, to nas je sve više otrežnjivalo."

Henry i Werner su nakon kupovine kluba donijeli značajne financijske injekcije s nekoliko vrijednih komercijalnih ugovora. Jedan od njih je upravo započeti šestogodišnji ugovor s proizvođačem sportske opreme Warrior Sports, a uslijedili su i ugovori sa američkim proizvođačem automobila Chevroletom i avionskom kompanijom Garuda Indonesia.

"Mislim da smo od samog početka bili svjesni toga da je važno povećati komercijalne prihode. Ljudi su govorili o ideji svojevrsnih virtualnih krugova. Što smo jači komercijalno, jači i klub može biti. MIslim da smo napravili sjajne poteze." zaključio je Henry.
Vala mi je dojadilo čitati oko Sahina.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 avg 2012, 12:27

http://t.co/M9wMaehF" onclick="window.open(this.href);return false;

koga interesuje nesto vise o osami neka cita, treba istaci da ide na AFN na zimu, nadam se da ce maroko ispasti u grupnoj fazi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 avg 2012, 12:36

Anfield Mole ‏@AnfieldMole
From what I was just told from impeccable **** , and won't go into it player is happy to move to lfc but tbc
Naletio sam na ovo na drugom forumu..

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 17 avg 2012, 12:50

Kojeg smo mi igrača za siću doveli ne možeš vjerovati :D
Sutra očekujem :

--------------------------Reina------------------------------
----Glen-------Skrtel----------Agger--------Enrique-----
--------------------------------------------------------------
----------------Lucas---------Allen-------------------------
-----------------------Gerrard------------------------------
-----Downing--------------------------------Borini---------
----------------------------Suarez--------------------------
Klupa:Jones, Carra,Coates, Shelvey,Carroll,Henderson,Assaidi..Sumnjam da će on biti na klupi :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 17 avg 2012, 12:53

SGLS je napisao/la:Kojeg smo mi igrača za siću doveli ne možeš vjerovati :D
Al' ste zato Carrola platili 35 miliona :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 avg 2012, 13:02

Bas me interesuje gdje te igrace izvlacite.. al eto osama je.. ako upola bude zabijao ko bin laden dobar ce biti

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 13:32

Liverpool FC News ‏@LiverpooIFCNews
Sahin's agent left the Bernabeu without reaching an agreement. Real have accepted Liverpool's offer, but Sahin wants Arsenal move. [Marca]

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2012, 13:43

Marsal je napisao/la:Liverpool FC News ‏@LiverpooIFCNews
Sahin's agent left the Bernabeu without reaching an agreement. Real have accepted Liverpool's offer, but Sahin wants Arsenal move. [Marca]
Vaši čekaju sa prodajom Songa, ukoliko ga ne bi prodali onda nema potrebe za dovođenjem Sahina.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 avg 2012, 13:49

Ma niko ne može garantovati da će se on prilagoditi, da će nakon duže pauze ponovo biti onaj stari, ali opet bi ga bilo lijepo vidjeti u dresu Liverpoola. :mrgreen: Sasvim sigurno nisu u Madridu iskoristili njegov silni potencijal, pa se eto i povrijedi..

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Lekqqq1921 i 11 gostiju.