Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Meni vise lici na gospodinano rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu![]()
I meni isto.RiNo je napisao/la:Meni vise lici na gospodinano rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu![]()
Tokom sedmice : Gospodin.omerbavarac je napisao/la:I meni isto.RiNo je napisao/la:Meni vise lici na gospodinano rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu![]()
![]()
Ma druže kakvi smo mi baksuzi ja se i protiv Armenije danima pribojavao, rekoh utrpamo komada i rahat, tek toliko da tri boda budu na našem kontu. Srećom ta operacija završena je olako, potom Turska, eh tu sam se ubijao od straha, razmišljao sam da tu prestaju naši "SP-novi", i tu me naši momci pozitivno iznenađuju i sasvim realno naprave najbolji mogući rezultat s Turcima.newton_heath_lyr je napisao/la:Ostalo je jos deset dana do utakmice u Talinu.A Edin nam se bas raspucao,a za njim i Vedad.Misimovic u sjajnoj formi.Ne znam stvarno cemu onolika briga Cirokija.Smije li se neko kladiti .Pobjedjujemo Estoniju najmnaje 3 gola razlike.A edin obavezno postize gol ili dva jer on ce biti najbolji strijelac kvalifikacija a onda u barazu vjerovatno protiv Francuske kome opanci ome ovojci.Zasto i da na Saint Dennis Edin ne pocijepa mrezu.Sinosnji gol me strasno podsjetio na golove koje je davao Bierhoff,samo sto to Ediin radi mnogo bolje naravno.Nadam se da je SAF vidio i uvidio da po svaku cijenu mora Edina kupiti.
izgleda da je gospodin ...ali odkud gospodinu prstenovi i naruknice na rukama , znači geyomerbavarac je napisao/la:I meni isto.RiNo je napisao/la:Meni vise lici na gospodinano rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu![]()
![]()
Bravo KRETENie, u pravu si i ti ponekadŽil Kretenie je napisao/la:Rekoh ja prekjuče da će ova utakmica za Džeku biti od istorijskog značaja.
Samo po komentaru Fergusona se može vidjeti da je momak probio led u smislu da ga priznaje jedan od najvećih trenera na svijetu.
Ko je slušao na BHT-u prije utakmice gdje kaže kako je tim odnosno ekipa ispred njega, to dovoljno govori...![]()
Wolfsburg je imao svoje šanse, ali eto nesretno izgubiše na Manchesterov kvalitet.![]()
Misimović je bio dobro cuvan, i mislim da je tu jedan od vecih razloga sto Wolf. nije uzeo bod ili tri.
Džeku već engleski navijači trpaju u Liverpool, ali i Manchester. Ponavljam: Ovim golom on od iduće sezone ide aBD ili na otok ili u Španiju.
pozz...
mahalas je napisao/la:A da otvorimo novu temu "dal je gospođa ili gospodin" hahahaha
e bas je ibisevic puno stariji od dzeke...dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja.
ko te je....e!!!!dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brazzzoo123, Goalgetter, kakarut, katalinski, riki46, Sheyi, torbica i 51 gost.