Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

no rules
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la no rules » 01 okt 2009, 00:21

Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu :D

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2009, 00:30

Nista Dzeko je prepao, rekao beh :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2009, 00:34

Hehe pa vidjela leteceg Bosancerosa sa miloklizom. :D
Evo gledam upravo na jednom drugom site kojeg sigurno svi poznajete, komentare, jedan tipican:

Jedan ili jedna pise:

"dzeko da nije bio nogometas,bio bi maneken,kako se voli setati po terenu....pa ajde dzeko,zivlje malo"

Poslije goala ista osoba pise:

"ja se izvinjavam,dade dijamant ipak gooo"

Za nekoliko minuta iz setajuceg manekena ponovo dijamant. Smijesno. Steta da se nemoze kroz monitor podjeliti jednu lijevu i desnu samarcinu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 okt 2009, 01:55

no rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu :D
Meni vise lici na gospodina :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 01:59

RiNo je napisao/la:
no rules je napisao/la:Šta li je ova gospođa ugledala pa se uhvatila za glavu :D
I meni isto. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 01 okt 2009, 02:07

A da otvorimo novu temu "dal je gospođa ili gospodin" hahahaha
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 okt 2009, 02:07

Evo dođoh sa Old Trafforda, Džeko fenomenalan, sigurno ste se sami uvjerili preko malih TV ekrana (doduše, neki imaju i LCD) :mrgreen: :mrgreen:

Ma lažem vas, kakav Manchester, takav grad mi je dostupan samo preko atlasa ;)

Džeko je majstor, samo takav, još ja kreten nisam smio da igram da će da postigne pogodak. Šteta što nisu bar bod uzeli, zaslužili su.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 okt 2009, 02:54

omerbavarac je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Tokom sedmice : Gospodin.

Weekendom: gospodja.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 okt 2009, 06:22

Ostalo je jos deset dana do utakmice u Talinu.A Edin nam se bas raspucao,a za njim i Vedad.Misimovic u sjajnoj formi.Ne znam stvarno cemu onolika briga Cirokija.Smije li se neko kladiti .Pobjedjujemo Estoniju najmnaje 3 gola razlike.A edin obavezno postize gol ili dva jer on ce biti najbolji strijelac kvalifikacija a onda u barazu vjerovatno protiv Francuske kome opanci ome ovojci.Zasto i da na Saint Dennis Edin ne pocijepa mrezu.Sinosnji gol me strasno podsjetio na golove koje je davao Bierhoff,samo sto to Ediin radi mnogo bolje naravno.Nadam se da je SAF vidio i uvidio da po svaku cijenu mora Edina kupiti.
BosnaE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 okt 2009, 06:27

newton_heath_lyr je napisao/la:Ostalo je jos deset dana do utakmice u Talinu.A Edin nam se bas raspucao,a za njim i Vedad.Misimovic u sjajnoj formi.Ne znam stvarno cemu onolika briga Cirokija.Smije li se neko kladiti .Pobjedjujemo Estoniju najmnaje 3 gola razlike.A edin obavezno postize gol ili dva jer on ce biti najbolji strijelac kvalifikacija a onda u barazu vjerovatno protiv Francuske kome opanci ome ovojci.Zasto i da na Saint Dennis Edin ne pocijepa mrezu.Sinosnji gol me strasno podsjetio na golove koje je davao Bierhoff,samo sto to Ediin radi mnogo bolje naravno.Nadam se da je SAF vidio i uvidio da po svaku cijenu mora Edina kupiti.
Ma druže kakvi smo mi baksuzi ja se i protiv Armenije danima pribojavao, rekoh utrpamo komada i rahat, tek toliko da tri boda budu na našem kontu. Srećom ta operacija završena je olako, potom Turska, eh tu sam se ubijao od straha, razmišljao sam da tu prestaju naši "SP-novi", i tu me naši momci pozitivno iznenađuju i sasvim realno naprave najbolji mogući rezultat s Turcima.

Sad je na redu Estonija, svjetan sam one "sedmice", znam da smo veliki favoriti, ali opet ne želim da razmišljam na taj način, jednostavno neću vjerovati u tu slabašnu Estoniju dok ne završi utakmica. A, vala Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Spahić kako igraju, ne znam, ima li smisla da toliko strahujem. Svejednom još devet dana je ostalo. Devet dana, i ako Bog da pobjeda (kakva-takva), pa onda par dana slavlja, radosti, iščekivanja i zatim Španija, kao što neko reče,igrati s ljudima fudbala. Neka bolji pobijedi, a uz dobru podršku, malo sreće i par ozljeda (makar Torres :mrgreen: ) možemo i do pobjede.

Baraž, eh to je priča druga, šta nam bog i lijepa sreća da. Kako god, uvijek uz tebe Bosno!

Tvoja sreća je samo tvoja stvar, zato tvoja tuga, eh to je priča druga, to na moj račun ide...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 okt 2009, 08:37

raja...
dzeko je se prodo na sinosnjoj utakmici...

vidjet cete....upamtite ove moje rijeci....
odigro je strasnu utakmicu.vraco se pomago odbrani,dodavo,driblo i sto je najvaznie zabijo...svaka cast edine..a sto me jos radije je to da je pretrco 10.34 km...za napadaca je to odlicno...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 01 okt 2009, 09:06

Rekoh ja prekjuče da će ova utakmica za Džeku biti od istorijskog značaja.
Samo po komentaru Fergusona se može vidjeti da je momak probio led u smislu da ga priznaje jedan od najvećih trenera na svijetu.
Ko je slušao na BHT-u prije utakmice gdje kaže kako je tim odnosno ekipa ispred njega, to dovoljno govori... ;)
Wolfsburg je imao svoje šanse, ali eto nesretno izgubiše na Manchesterov kvalitet. :mrgreen:
Misimović je bio dobro cuvan, i mislim da je tu jedan od vecih razloga sto Wolf. nije uzeo bod ili tri.
Džeku već engleski navijači trpaju u Liverpool, ali i Manchester. Ponavljam: Ovim golom on od iduće sezone ide aBD ili na otok ili u Španiju.
pozz...
Kahva, Kava, Kafa!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 okt 2009, 10:17

omerbavarac je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
izgleda da je gospodin ...ali odkud gospodinu prstenovi i naruknice na rukama , znači gey :mrgreen:

@ a ovakav bi igrač Fergusonu došao kO' kec na desteku , jer su mu u napadu igrači svi metar i žilet Berbatov , Rooney , Ownen ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 01 okt 2009, 10:26

Žil Kretenie je napisao/la:Rekoh ja prekjuče da će ova utakmica za Džeku biti od istorijskog značaja.
Samo po komentaru Fergusona se može vidjeti da je momak probio led u smislu da ga priznaje jedan od najvećih trenera na svijetu.
Ko je slušao na BHT-u prije utakmice gdje kaže kako je tim odnosno ekipa ispred njega, to dovoljno govori... ;)
Wolfsburg je imao svoje šanse, ali eto nesretno izgubiše na Manchesterov kvalitet. :mrgreen:
Misimović je bio dobro cuvan, i mislim da je tu jedan od vecih razloga sto Wolf. nije uzeo bod ili tri.
Džeku već engleski navijači trpaju u Liverpool, ali i Manchester. Ponavljam: Ovim golom on od iduće sezone ide aBD ili na otok ili u Španiju.
pozz...
Bravo KRETENie, u pravu si i ti ponekad :mrgreen: Volio bih vidjeti te komentare engleskih medija, postavi koji link ako ti nije problem. PS Nedaj se na Indexu ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 01 okt 2009, 11:46

"Dzeko - 7 - His huge frame was a constant threat to United and he used it to full effect for his goal. Wasn't overawed by his surroundings and gave Vidic food for thought whenever he was involved."

Goal.com player ratings http://goal.com/en-us/news/174/uefa-cha ... -wolfsburg

p.s. ovaj goal.com fakat pravi tabloid postao, ocjene totalno nerealne, ne znam cime je Grafite zasluzio istu ocjenu kao i Dzeko? Inace, najbolje ocijenjeni igrac utakmice je Carrick, dobio 8.

A evo sta je rekao Sir Alex Ferguson:
"The United boss felt his side were deserved victors against the German champions, but he acknowledged the gutsy display from the visitors who had earlier taken the lead through Edin Dzeko.
"We knew they were a good side and it was a test in the sense that they're front players are very difficult to play against, especially Dzeko," he told MUTV.
"He's a big lad and a real handful, and despite being up against two very good centre-backs he continually gave us problems. "

http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6640625

edit: Virtual, posto znam da ti pratis Celzijeve forume, ima li tamo kakvih komentara na sinocnju utakmicu, barem sto se tice Dzeke?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 okt 2009, 11:55

mahalas je napisao/la:A da otvorimo novu temu "dal je gospođa ili gospodin" hahahaha

mislim da si upravu, trebalo bi otvoriti temu....kad je mogao boske one teme otvarati što ne bi mogla i ova sa dilemom da li je gospodin ili gospođa :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 12:18

bla, bla :)
Zadnja izmjena: dr_rock, dana/u 01 okt 2009, 13:05, ukupno mijenjano 2 puta.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 01 okt 2009, 12:26

dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja. :)
e bas je ibisevic puno stariji od dzeke...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 01 okt 2009, 12:27

dr_rock je napisao/la:ne volim se po forumima prepucavati jer obicno oni koji provode najvise vremena su nadr*** djecica, ali ...
pomirite se da je dzeko i kao osoba treljav, smotan, poglup i to se prenosi na njegovu igru. cak sta vise zbog ove kompletne price malo se umislio pa je jos gori. cijenim ja njegov rad samo mislim da sam u pravu. imam pravo na svoje misljenje. ibisevic i muslimovic su izgradjenije licnosti jer su stari pa se to i vidi na terenu, dok dzeko i pjanic imaju djecacki mentalitet (sto je normalno) koji se meni bas i ne svidja. :)
ko te je....e!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 01 okt 2009, 12:28

bla, bla :)
Zadnja izmjena: dr_rock, dana/u 01 okt 2009, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Mostarska, Zglavkar i 46 gostiju.