NK Zvijezda Gradačac

joksimovic
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la joksimovic » 16 avg 2012, 23:23

Moram vam reć da ste vi danas glavna tema u Srebrniku.Čovjek koji je bio prisutan tu kaže da ste došli vas nekoliko sa namjerom da lekcije držite igračima i stručnom štabu.Kaže čovjek ja sam mislio da ćemo onako igračima dati podršku ono moralnu,a kad sam vidio šta je cilj njih petorice,a mi ostali budale ispadosmo.Prije dan dva sam vas hvalio.ali ovo što ste uradili ne pozdravljam i nije normalno.Ljudi moji igračima je potrebna vaša podrška ,a ne neke lekcije ili ne zadovoljstvo.Pa tek je počelo prvenstvo,šta hoćete imaju ljudi koji trebaju lekcije držati ,ali ne sad nego brate vidite li vi koliko se piše već o sudijama šta se radi.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 16 avg 2012, 23:30

joksimovicu nisi upucen da ti dzaba ne psujem da me ljudi dzabe ne banuju.... kani se glupih komentara.... Kunit i uprava su od ovog napravili bauk.. mi znamo kako i šta... imaš demant koji je 100% istinit mi ne lazemo kao naši iz uprave... A dokazat cemo im da nema tog ko ce da uskrati ljudsko pravo slobode kretanja i izrazavanja .... Mi nismo izazvali nikakvu opasnost da se nama zabrani... a pogotovu ne jedan seljak da mi zabrani ulaz na moj voljeni stadion...

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 16 avg 2012, 23:36

pa nemoze nas jedan kuntic odvojit od zvijezde koju pratim od 3 godine zivota :lol: :lol: ovo su sve mediji krivi od muhe naprave slona i mi smo sad huligani,al nema veze u subotu idemo svi na tribinu pokazat ko smo i sat smo ;) ;) a uprava nek se srami

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 16 avg 2012, 23:38

Samo hoću da kažem smirite tenzije,sad ste jedni drugima najpotrebniji,a pobjede će doći.Ipak ruku nasrce šta ste očekivali.Pa ne pobjeđuju ni prvaci države,i gdje je problem.Bojim se da neko drugi ne stoji iza vas.Uživajte sa svojim momcima,volite svoj klub i ako ne možete pomoći mne odmažite kad ste mu najpotrebniji.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 16 avg 2012, 23:57

evo kako to rade Zvezdine Delije i niko nije ni pomislio da zabrani istim pristup utakmicama Crvene Zvezde ;) , ovi koji su dali saopštenje da se odriču svojih vlastitih navijača trebaju podhitno da daju neopozive ostavke ...
Bivšeg kapitena Zvezde na sinoćnjem treningu išamarao jedan od „Delija", zato što se smejao i gestikulirao u trenutku dok su se navijači obraćali igračima!!!
Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman dobio je na sinoćnjem treningu batine od navijača ovog kluba!!! Bivšeg kapitena crveno-belih išamarao je jedan od „Delija", i to u trenutku dok su se najverniji fanovi Crvene zvezde obraćali igračima, upozoravajući ih da danas nikako ne smeju da izgube od kiparskog Apoela.
Naime, navijači Zvezde, njih pedesetak, sačekali su igrače pre poslednjeg večernjeg treninga, kako bi im predočili da ne smeju da ih iznevere u današnjem meču. Dok su se „Delije" obraćale igračima i govorile im kako se bori za boje kluba, Koroman se, kako saznajemo, nasmejao i gestikulirao, a jedan od navijača mu je prišao i nekoliko puta ga žestoko udario.
- Bila je to zaista neprijatna situacija. Igrači su pre treninga održali sastanak sa predsednikom Spasojevićem i direktorom Bunjevčevićem, a čim su se uputili na teren, bili su iznenađeni kada su videli da ih tamo čekaju „Delije". Navijači su imali nameru samo da upozore igrače, nisu hteli da preduzimaju radikalne mere. I dok su vođe govorile igračima da više me smeju da se poigravaju svetlom tradicijom i renomeom kluba, jedan od mlađih „Delija" je povikao: „Što se tako ponašaš?" Bilo je jasno da misli na Ognjena Koromana, jer ga je već sledećeg trenutka bacio na zemlju. Srećom, na „Marakani" je bilo i pribranih, tako da je situacija brzo sređena. Govor je ubrzo završen i igrači su počeli trening. Inače, trener Zdenjek Zeman bio je u šoku kada je video navijača kako udara Koromana. Rekao je da to u karijeri nije doživeo. Zamislite kako su se samo osećali igrači, poput mladog Jakovića, koji je do juče igrao koledž fudbal u Kanadi - ističe izvor Pressa.
Naš sagovornik kaže da su navijači toliko ogorčeni na igrače da je bilo pitanje dana kada će fizički da napadnu igrače.
- Skandiranje u Novom Sadu i Zrenjaninu bilo je jasan signal da je tvrdom jezgru navijača Crvene zvezde prekipelo i da više ne žele da gledaju javašluk u klubu i očajne partije prvog tima - dodaje izvor Pressa dobro upućen u dešavanja na „Marakani".
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 17 avg 2012, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 17 avg 2012, 00:02

no rules je napisao/la:evo kako to rade Zvezdine Delije i niko nije ni pomislio da zabrani istim pristup utakmicama Crvene Zvezde ;) , ovi koji su dali saopštenje da se odriču svojih vlastitih navijača trebaju podhitno da daju neopzozive ostavke ...
Bivšeg kapitena Zvezde na sinoćnjem treningu išamarao jedan od „Delija", zato što se smejao i gestikulirao u trenutku dok su se navijači obraćali igračima!!!
Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman dobio je na sinoćnjem treningu batine od navijača ovog kluba!!! Bivšeg kapitena crveno-belih išamarao je jedan od „Delija", i to u trenutku dok su se najverniji fanovi Crvene zvezde obraćali igračima, upozoravajući ih da danas nikako ne smeju da izgube od kiparskog Apoela.
Naime, navijači Zvezde, njih pedesetak, sačekali su igrače pre poslednjeg večernjeg treninga, kako bi im predočili da ne smeju da ih iznevere u današnjem meču. Dok su se „Delije" obraćale igračima i govorile im kako se bori za boje kluba, Koroman se, kako saznajemo, nasmejao i gestikulirao, a jedan od navijača mu je prišao i nekoliko puta ga žestoko udario.
- Bila je to zaista neprijatna situacija. Igrači su pre treninga održali sastanak sa predsednikom Spasojevićem i direktorom Bunjevčevićem, a čim su se uputili na teren, bili su iznenađeni kada su videli da ih tamo čekaju „Delije". Navijači su imali nameru samo da upozore igrače, nisu hteli da preduzimaju radikalne mere. I dok su vođe govorile igračima da više me smeju da se poigravaju svetlom tradicijom i renomeom kluba, jedan od mlađih „Delija" je povikao: „Što se tako ponašaš?" Bilo je jasno da misli na Ognjena Koromana, jer ga je već sledećeg trenutka bacio na zemlju. Srećom, na „Marakani" je bilo i pribranih, tako da je situacija brzo sređena. Govor je ubrzo završen i igrači su počeli trening. Inače, trener Zdenjek Zeman bio je u šoku kada je video navijača kako udara Koromana. Rekao je da to u karijeri nije doživeo. Zamislite kako su se samo osećali igrači, poput mladog Jakovića, koji je do juče igrao koledž fudbal u Kanadi - ističe izvor Pressa.
Naš sagovornik kaže da su navijači toliko ogorčeni na igrače da je bilo pitanje dana kada će fizički da napadnu igrače.
- Skandiranje u Novom Sadu i Zrenjaninu bilo je jasan signal da je tvrdom jezgru navijača Crvene zvezde prekipelo i da više ne žele da gledaju javašluk u klubu i očajne partije prvog tima - dodaje izvor Pressa dobro upućen u dešavanja na „Marakani".
Samo sto Zvezda ima navijaca da iz cijele drzave dode policija ne mogu ima nista. Zvijezda ako ima pravih 3.000 navijaca dobro je.
Svakako nisam ni za ovo ponasanje navijaca prema igracima, ali nisam ni za ukidanje domacih navijaca. Ko to moze zabraniti navijacima da bodre svoj klub. Kuntic i Pantic su prolazni a navijaci ostaju tu. Trazit ostavke i cao.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 avg 2012, 00:08

Moja podrska za RD. Jadno je od ljudi iz vase uprave da se tako oglasavaju. Odricu se navijacke skupine. Sigurno ce biti i policijske represije.
Moze im se zato sto vas na zalost i nema previse, pa kontaju sta nas briga i sta nam mogu 30 tak ljudi.

Podrska za RD sa porukom, izdrzite momci. Ako vam zabrane ulaz na stadion, imaju gostovanja, to onda trebate poceti redovnije odradjivati. Ima i aktivizam na ulici i po gradu ;) . Samo hrabro :mrgreen:
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 17 avg 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 avg 2012, 00:20

priznajem, pošteno sam se ismijao kad sam pročit'o to oko zabrane, al' možda i pretjerano :D ne znam kakva je posjeta inače kod vas, pa stoga ni ne znam koliko simpatizera prati Zvijezdu na Banji, tako da ne znam kolika je šteta (kolika bi bila) sa finansijskog aspekta, što reče @ Vamos, idite na gostovanja, pokušajte i ući ponekad na stadion :mrgreen: a siguran sam da će se ovo zaboraviti ako se vratite tamo gdje ste dosad bivali na tabeli, onda će trebati vašu podršku...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 17 avg 2012, 00:21

Podrska za RD! Ali bojim se da ce poslije ovog vikend situacija bit jos gora. Dolazi ZELJO!
BAS SVE TI DAJEMO.....

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 17 avg 2012, 01:03

Ma desavalo se to i prosle sezone,poslje 1:1 sa gabelom kod kuce navijaci su napravili jedan razgovor i dali im moralnu podrsku (tada je bio jovic na klupi) i rekli igracima lijepo da se za dres gine i da oni ne traze od igraca da moraju da pobjede nego da traze da ostave SRCE NA TERENU a pobjede ce doc sa time.Eto nek potvrde ovo navijaci zvijezde i pitajte igrace koji su duze u klubu. To im je bio cilj i ovaj put,ali Kuntic ima svoju neku filozofiju...
A ovi gore iz srebrenika sto pisete o nasoj brojnosti samo da ih pozdravim i napomenem 9 kolo ;) Pozz
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 17 avg 2012, 01:18

glup je potez navijača i glupa i pretjerana je reakcija uprave, moglo se to ljepše riješiti.
jedno pitanje, kako mislite da ovakvi "razgovori" navijača sa igračima mogu doprinjeti igri i rezultatima ekipe? neka mi neko objasni koji to psihološki proces se očekuje kod igrača nakon razgovora, pa da oni bolje odigraju utakmicu.

i ako ima ovdje neko ko je prije igrao profesionalno fudbal, neka kaže šta misli o ovakvim "razgovorima" i kako bi oni uticali na njegovu igru.

meni je to totalno bespotrebno i ne vidim nikakav pozitivan efekt.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 avg 2012, 01:32

kajl je napisao/la:glup je potez navijača i glupa i pretjerana je reakcija uprave, moglo se to ljepše riješiti.
jedno pitanje, kako mislite da ovakvi "razgovori" navijača sa igračima mogu doprinjeti igri i rezultatima ekipe? neka mi neko objasni koji to psihološki proces se očekuje kod igrača nakon razgovora, pa da oni bolje odigraju utakmicu.

i ako ima ovdje neko ko je prije igrao profesionalno fudbal, neka kaže šta misli o ovakvim "razgovorima" i kako bi oni uticali na njegovu igru.

Nas mentalitet i karakter ti je takav da smo produktivniji pod pritiskom nego kada smo opusteni.. Imas bezbroj primjera u sportu a i u poslovima u kojima mi obicni smrtnici zaradjujemo hljeb.. Samo mislim da taj pritisak treba nametnuti uprava a ne navijaci..
BUDI ŽELJO !!!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 17 avg 2012, 01:42

Samo da se zahvalim ovim momcima sto nas podrzavaju u bilo kojem segmentu, postavili smo se kao pravi navijaci i istrajat cemo u ovome aBd..... Ovo je klub svih nas, nas grad, tu smo odrasli, tu proveli djetinjstvo i da me sabani odbacuju od onog sto volim!!! I ja mislim da bi to samo pravi navijac svatio, ne mora on bit clan RD... Vidim da nam i drugi pruzaju podrsku koji nemaju nista sa zvijezdom! I hvala jos jednom!!

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 17 avg 2012, 01:57

champions1921 je napisao/la:
kajl je napisao/la:glup je potez navijača i glupa i pretjerana je reakcija uprave, moglo se to ljepše riješiti.

Nas mentalitet i karakter ti je takav da smo produktivniji pod pritiskom nego kada smo opusteni.. Imas bezbroj primjera u sportu a i u poslovima u kojima mi obicni smrtnici zaradjujemo hljeb.. Samo mislim da taj pritisak treba nametnuti uprava a ne navijaci..

to je diskutabilno, ja se npr. sjećam da naše ekipe, počevši od reprezentacija pa nadalje, uvijek padaju kad su veliki pritisak i očekivanja. eto sjeti se samo utakmica reprezentacije iz bilo kojeg sporta, koliko smo puta bili nadomak nekog značajnijeg rezultata i plasmana, ali čim se približimo, odsjeku se noge i totalno se prospemo ili primamo golove u zadnjim minutama. na zapadu nije ništa drugačije, jedan od zadataka trenera je, između ostalog, da smanje pritisak vanjskih faktora na igrače, pa čak i tako što pažnju prebacuju na sebe da bi se igrači mogli u miru pripremiti za utakmicu. shvatam poentu, ali mislim da nije validna.

ako u nekom slučaju i uzmemo u obzir da stoji ta priča o pritisku, onda si u pravu da navijači nisu ti koji trebaju praviti pritisak. mislim, mogu ga oni praviti, ali neće imati efekte kakve oni, iz ko zna kojeg razloga, očekuju.
ako iskreno očeuku rezultat od toga da se miješaju treneru u posao i da drže lekcije igračima, onda su naivni. ako su svjesni da nema efekta i to rade iz neke obijesti, onda su bezobrazni.

senkird07
Kontakt:

Post Postao/la senkird07 » 17 avg 2012, 06:26

joksimovic je napisao/la:Moram vam reć da ste vi danas glavna tema u Srebrniku.Čovjek koji je bio prisutan tu kaže da ste došli vas nekoliko sa namjerom da lekcije držite igračima i stručnom štabu.Kaže čovjek ja sam mislio da ćemo onako igračima dati podršku ono moralnu,a kad sam vidio šta je cilj njih petorice,a mi ostali budale ispadosmo.Prije dan dva sam vas hvalio.ali ovo što ste uradili ne pozdravljam i nije normalno.Ljudi moji igračima je potrebna vaša podrška ,a ne neke lekcije ili ne zadovoljstvo.Pa tek je počelo prvenstvo,šta hoćete imaju ljudi koji trebaju lekcije držati ,ali ne sad nego brate vidite li vi koliko se piše već o sudijama šta se radi.
ebo te gospoda pestalici a ti njih

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 17 avg 2012, 07:14

pazi sad ovo sto novinari napuhavaju situaciju...
slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2012, 07:40

emir_dj je napisao/la:pazi sad ovo sto novinari napuhavaju situaciju...
slika
ma ja moglo se i ocekivati da ce novinari smecari pisati sada lazi a nisu nu bili na licu mjessta...cuj policija sprijecila vece nerede :lol: :lol: :lol: :lol: .momci su nakon 5 minuta razgovora sami napustili i teren i stadion .a kuntic je vjerovatno polije treninga prijavio policiji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 17 avg 2012, 07:45

Amaaaa ljudiii ko je reko da ce zvijezdi izostat podrska, sada jaci nego ikad RD 07..... Neka pushe dusmani ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 avg 2012, 08:03

emir_dj je napisao/la:pazi sad ovo sto novinari napuhavaju situaciju...
slika

ispadoše RD sada pravo zaje.bana skupina

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 17 avg 2012, 08:23

Nije Kuntić zvao policiju već neko drugi i to kad su navijači završili razgovor i otišli. Svega bi u ova dva dana jbt a čini mi se najmanje istine. Brzoplete odluke i s jedne i s druge strane. U ovom Zvijezdinom saopćenju ne stoji da se zabranjuje dolazak navijačima na utakmice već samo na treninge a da će i to kad se sve preispita i završi biti istaknuto nekoliko imena kojima će biti zabranjen dolazak i na utakmice ali mislim da nema od toga ništa. Poslije sutrašnje utakmice sve će to doći na svoje mjesto bilo kako se ona završi i u slučaju poraza i u slučaju pobjede momcima će trebati još veća podrška. Vatrene navijače mogu razumjeti i opavdati što su htjeli dati jedan vid podrške jer svi smo mi pomalo nestrpljivi i čekamo rezultate a RD najviše. Jedina moja neka zamjerka je što su ušli u teren za vrijeme treninga. Trebali su se sastati predstavnici navijača sa vođom, nurdo, trener i kapiten ekipe i sjesti razgovarati prije treninga ili poslije i tako dati svoju podršku, mislim da bi i psihološki učinak bio veći. Nadam se da će fatko koji se pokazao dosada uvijek kao istinski vođa i čovjek koji ima autoritet u navijačkoj skupini sa još nekoliko momaka otići i razgovarati sa upravom zvijezde i da se ovo napokon riješi. Jer vidjeli ste da su mnogi u stanju od muhe napraviti slona ma malo je reći slona napraviše ažbahu. Sretno i jednim i drugim i sutra akobogda svi na Banju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.